|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
ania wciaga saga co nie ?
![]() ![]() ![]() nesca i co u ortodonty ??
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
jaka reklama jaka reklama... siedzie i patrze gdzie tu widac reklame i mnie olśniło reklama batoników ![]() ide spaaaaac dobranoc
|
|
|
#3363 | |||
|
Zakorzenienie
|
no super byłoby bo ja nie mam bolerka do sukienki
i raczej nie bede kupowała no chyba, ze wypożycze![]() Cytat:
Cytat:
![]() wolny czas wykorzystuje na neta ![]() okej, to szykuje jakies rozowe okulary d&g Cytat:
![]() dobranoc
|
|||
|
|
|
#3364 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() napisz, napisz w K. czekamy Cytat:
ja dzis sie bawiłam taty avilą.. kurcze fajna jest. Juz sama nie wiem. ale jak mi cos złego na corby napiszesz, to bede miała jeden tel mniej do wyboru ![]() Cytat:
![]() Koniecznie poszukaj sobie jakiegos specjalisty albo rehabilitacji z NFZ. poczekasz, ale moze ktoś bedzie się na tym znał. Kurcze... bo moze ty nie mozesz tak ruszac ta nogą (ja np. nie mogę ręką) i moze on nie powinien tak ci tego robic. Moze dla ciebie tez powienny byc prądy, pole magnetyczne i laser |
||||
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia 16 czerwca zostane zadrutowana ;/ najpierw góra a za jakies 3 miesiace dół
no ale przezyje. wole to niz ciecie chirurgiczne ósemek a tata zaoferował za sfinansuje ![]() uciekam bo mąż zaraz wraca a ja na wizazu ![]() buzki |
|
|
|
#3366 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja chciałam zabieg laserowy, ale nie mogę. Byłam na konsultacji i okulistka powiedziała, że przy takiej małej wadzie jak moja, nie ma sensu laserowo jechac po oku, bo więcej byłoby minusów niż plusów zabiegu. Powiedziała, że jak mi sie kiedyś powiększy ta wada, to wtedy ewentualnie.
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Ja w jednym oku mam -4.25 a w drugim - 5 i wydaje mi się , że mogła bym się załapać na taką imprezę. Aha z tym , że ciekawe czy by mi się wada nie wróciła np. przy drugiej ciąży itp.??? |
|
|
|
|
#3368 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Zabieg trwa ok 20 minut. Cena - np w katowicach to jest ok 1500 zł na jedno oko. Nie wiem jak z nawrotem wady, ale najlepiej robić zabieg, kiedy wada jest stabilna i przez pare lat nie pogarsza się.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-05-05 o 22:59 |
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anika222 fajnie Ci w okularkach i tak jak dziewczyny, patrząc na Twoje ślubne foty, jednoznacznie blond blond blond!! (w tym też ładnie, ale w blondzie duuużo lepiej )Cytat:
Myślę nad tym... jedna z dziewczyn mi opisywała swoją historią to się trochę przestraszyłam... krople, suchość oka i dużo innych przebojów...Corii a jaką Ty masz wadę? |
||
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Cori.
No i tu jest pies pogrzebany bo np mam tak , że przez 2 lata nic mi się nie pogarsza apotem nagle skacze mi o 1 dioptrię... ![]() Idę na horror na TVN ![]() Jak się będę bardzo bała to przestane oglądać |
|
|
|
#3371 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
dobranoc
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-05-05 o 23:50 |
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
neska ja nosilam druciaka 3 lata
a ortodonta co powiedzial o osemkach?? bo wiesz, jak ja wyrwalam wszytskie czworki i zorbilo sie miejsce, to w trakcie leczenia zaczely wylazic ósemki, potem sie zatrzymaly, a potem musialam dolne na gwalt rwac bo mi cala 3 letnia prace zepsuly Na wizazu jest fajny watek aparatek, polecam |
|
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
ale du***** pogoda :/ leje nieprzerwanie od soboty jak tak dalej będzie to niedługo zapomnę jak słońce świeci poza tym dzień się genialnie zaczął...mojemu bratu ktoś rozwalił deske klozetową na masce samochodu-pęknięta szyba, przednia maska i boczny błotnik do wymiany,na szczeście jest AC, póki co młody na komisariacie spisuje protokół, policaje przyjechali we troje, 2 panów jedna pani, oblukali postali 5 min i się zawinęli ![]() u nas ostatnio na osiedlu się groźnie zrobiło, jest szajka która kradnie felgi, tzn. wykręca całe koła i samochody na cegłach stoją ![]() debilizm jak się patrzy takie patałachy to do wykastrowania i dożywotnich robót w kamieniołomach Wciąga wciąga Kliwuś Cytat:
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
ania OMG. Ktos powinien zainwestowac w monitoring
![]() Dobrze ze ubezpieczenie pokryje szkody, no ale ja pitole wykastrowalabym. |
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() o matko, ale leje jakby się chmura urwała. Mężul pojechał do pracy a ja już spać nie mogłam. Dziś jest na miejscu wiec zawiezie mnie na rehabilitację a potem ma ze mną pojeździc po szkołach i przedszkolach to moze uda mi sie rozwieźć wszystkie już CV w moim mieście edit: co do laserka na oczy to mój swiadek miał 5 lat temu, jeszcze wczesniej miał mój brat ciotecznyu i... baaaardzo sobie chwalą. |
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także monitoring dla nich to wyższa szkoła jazdyserio strach zostawiać auto bo człowiek nie ma gwarancji, że jak wyjdzie z domu/mieszkania to będzie czym pojechać teraz trzeba to zgłosić jak młody wróci z komisariatu u ubezpieczyciela, mam nadzieje, że sprawnie pójdzie cała procedura
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu współczuje takiej sytuacji. Porażka normalnie co to się dzieje teraz. mam nadzieje, ze ta grupa złoziejaszków zostanie szybko namierzona i złapana.
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- oo jak rano
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki!
Ja mam pytanko znow czy w kosciele musi koniecznie ktos siedziec za para młoda?I czy może to być para?bo kurcze u nas beda pary z tych mlodych osob, ktore nawzajem sie nie znaja... i jak jest z wiazanka, czy jak upuje bukiecik dla swiadkowej czy dla kogo to? |
|
|
|
#3380 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Domi w kościele za Wami to świadkowie powinni siedzieć, a bukiecik dla świadkowej to kwestia uzgodnienia między Wami, u nas było tak, że za bukiety i dla mnie i dla świadkowej (kuzynki) ja płaciłam
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-06 o 08:52 |
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziewczyny lecicie z kolejnymi częściami jak szalone
![]() Gratuluję wszystkim zafasolkowanym !!! Życzę szczęśliwych 9. miesięcy i szybkiego i łatwego porodu ![]() domi7ks za nami w kościele nikt nie siedział (świadkowie byli normalnie w 1. ławce). A ten bukiecik to dla świadkowej (a moja nie miała nie kupowałam żandego bukietu dla niej).
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-05-06 o 08:53 |
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Domi za nami siedzieli świadkowie, a bukiecik dla siebie i dla niej kupowalam ja
Azzis co tam u Ciebie słychac?? |
|
|
|
#3383 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wklejam zdjęcie![]() Co do parasolki, na naszym ślubie pół dnia lało a pół było słonko i nie kupowałam parasolki, szkoda mi bylo pieniążków. Cytat:
Cytat:
A co do poczatków...tak z dwa tygodnie trwało zanim nauczyłam sie je porządnie i szybko zakładać. Sysunia, jaka wyraźna fasolka A tak wogóle to cześć ![]() ups zapomniałam zdjęcia, już wklejam
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-05-06 o 09:01 |
|||
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba tylko po to, żebym się w łeb puknęła, bo w kościele zapomniałam, że w prawej ręce miałam ten bukiecik i chciałam się przezegnać, a tu - bęc w czoło!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-06 o 08:58 |
||
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na Aguś niech mi napisze coś złego na corby, to chyba wtedy zdecyduję się na avilkę. Przekonuje mnie duzy wyswietlacz i pisanie smsów w trybie qwerty (wczoraj sie tym bawiłam
)
|
|
|
|
#3386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
domi za mlodymi siedza swiadkowie. nie wiem kto inny mialby siedziec
Idz w sobote do tego kosciola gdzie macie slub i podpatrz jak to wyglada.Jesli chesz by Twoja swiadkowa miala bukiecik to jej kupujesz/robisz/ na wzor swojego. Ale w waszym okrojonym budzecie, to tez zbedny gadzet w sumie. Dziewczyny pamiejtacie co macie robic
|
|
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie plecy znowu bolą
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
uu to może jednak wart się wybrac do lekarza??
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
ania na jakies przeswietlenie isc powinnas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

i raczej nie bede kupowała 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
także monitoring dla nich to wyższa szkoła jazdy

Życzę szczęśliwych 9. miesięcy i szybkiego i łatwego porodu