![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
myleek - dzięki słońcee!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#842 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
There were grammatical errors even in his silence. zdeptana ciszą ust. cisza jest wymowniejsza niż tysiąc słów ? naprawdę ? 'Gdzie cisza, tam najwięcej myśli.' ciemna noc, koc.. i wszechobecna cisza. dark night, a blanket.. and pervasive silence. 'Cisza krótkotrwała boli mniej niż cisza nieskończenie długa...' 'cisza to przeklęty sposób przemawiania.' 'Cisza istnieje wtedy, kiedy wyraźniej słyszę swoje myśli.' Cytat:
'Oszalałam z wzajemnością.' z miłością mi do twarzy. moja osobista furtka do nieba. uśmiecha się do mnie. a ja czuję, jak rosnę z 2 cm. uśmiecha się. każdego dnia dla mnie. 'you're the end of the rainbow. /jesteś końcem tęczy./' 2. 'Przyjaciele zawsze są przyjaciółmi, nieważne jak daleko będą od siebie.' 'Wszyscy jesteśmy Aniołami z jednym skrzydłem. Musimy się mocno objąć, żeby polecieć.' [ nie do końca zgodne z prośbą, ale może kiedyś się przydadzą. (; ] 3. 'W jego oczach było coś, czego ona nigdy nie mogła pojąć..' 'Gdyby wojska składały się z samych kobiet i poszukiwano by broni masowego rażenia, jestem pewna, że mógłbyś kandydować. Zastanawiam się tylko co by wybrali. Twoje spojrzenie, czy Twój uśmiech?' 'Twoje oczy są dla mnie studnią, która zaspokaja moje pragnienia...' 'Zakochałam się w taki głupi, banalny sposób. A to wszystko przez Jego brązowe oczy, którymi za każdym razem mnie rozbierał.'
![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, a może jakiś ładny tekst na nieśmiertelnik?
coś takiego ładnego... Może na przykład wasze ulubione ![]() ![]() Na każdej z blach można umieścić 5 linii tekstu w każdej po 15 znaków. Proooszę! ważne, bo muszę wieczorem zamówić... ![]() ![]() ![]() ![]() liczę na was talenciary! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
A macie coś o tym żeby uświadomić ludziom że miłość to nie wszystko?
że nie zawsze można tylko na niej polegać?
![]() |
#845 | |
BAN stały
|
Cytat:
zaslepieni miloscia,nie widza prawdy . coniektorym milosc odebrala reszte rozumu . w swiecie gdy co tydzien kocha sie inna osobe , ja nie chce tak zyc . i nastaly czasy brudnej milosci . albo ogolnie cos w piosenki ostrego : Ten pieprzony romantyzm Czyli browar, ketchup, hot-dog i dodatki Chodź kochanie zjemy gówno na pobliskiej stacji W toalecie obok za złotówkę swoją ****ę dasz mi Ta *******ona miłość Nie ma jak biały mistrz czarny frak, browar, wino To nasz żywioł kochać z nienawiści By niszczył nasze związki ślepy nagi instynkt Żyć z ***anym pożądaniem Poprzez smsy, czaty, maile pod palcami bajer Jak masz gajer, rodzinę, dzieci w wieku pryszczatym Na chuj łowisz na frajer z netu małolaty To s****iała namiętność By dla grzechu posługiwać się inteligencją Wspomni o tobie lektor z treścią z reklamy Ty też możesz udusić namiętność stringami A gdyby ktoś cię spytał o serce, uczucia Nie szkoda ci wiary, która jeszcze jest tutaj W twoim mieście W moim mieście W naszym mieście Tam gdzie jesteś Żyjemy złym życiem jak nie chcesz nie słuchaj Nie ściemniam pajacu, że jest pięknie i ufam W twoim mieście W moim mieście W naszym mieście Tam gdzie jesteś Ten pieprzony romantyzm Na podstawie Harlequin'u odrodzony jak wampir Kochamy akty, z akcji kamer zobacz i tak wyprzedają W klubach zdradę za browar Ta *******ona miłość Miała łagodzić uczucia w serca uderza jak kilof Niczym z polopiryną żebyś znów czuł się ekstra Zamiast ciebie uzdrowić zostaje w ****e niesmak Żyć z ***anym pożądaniem Kiedy ty jej a ona tobie znów w oczy kłamie Jesteś dla niej tym kim ona dla ciebie Pożądaniem argumentów z nienawiści przy gniewie To s****iała namiętność Grzech co dawno ustalił swoje niebezpieczeństwo Przeszłość, przyszłość, teraźniejszość, piekło Pieklą cię oczy to nasze społeczeństwo A gdyby ktoś cię spytał o serce, uczucia Nie szkoda ci wiary, która jeszcze jest tutaj W twoim mieście W moim mieście W naszym mieście Tam gdzie jesteś Żyjemy złym życiem jak nie chcesz nie słuchaj Nie ściemniam pajacu, że jest pięknie i ufam W twoim mieście W moim mieście W naszym mieście Tam gdzie jesteś A gdyby ktoś cię spytał o serce, uczucia Nie szkoda ci wiary, która jeszcze jest tutaj W twoim mieście W moim mieście W naszym mieście Tam gdzie jesteś Żyjemy złym życiem jak nie chcesz nie słuchaj Nie ściemniam pajacu, że jest pięknie i ufam W twoim mieście W moim mieście W naszym mieście Tam gdzie jesteś wiecej nie pomoge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
talenciary, pomóżcie.
![]() chodzi mi o opisy o tym, że jestem chora, strasznie źle się czuję i leżę w łóżku. będę ogromnie wdzięczna. ;**
![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
-upojne chwile w łóżku- z grypą -gorącooo, powyżej 36,6 -> w łóżku - zmęczonemu -nie do zabawy, choremu-nie do żartów -Gorące chwile w łóżku - z grypą - Doborowe towarzystwo pigułek i chusteczek - Smarkata i pociągająca (czyt.grypa) - Romantyczne chwile w łóżku...z termometrem! -[imie] dopadła grypa -Apsiiiiik ...łóżkowo -Ubezwłasnowolniona,przez szanowną grypę Może coś wybierzesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Coś o Jego czekoladowych oczach poproszę Kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
A znalazło by się coś o tym, że dostałam dziś naganę na polskim.
Że to nie moja wina, i że mam to gdzieś? ;d Proszę ;*
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
zakochałam się w Twoich czekoladowych oczach.
Kocham ich głębię i tajemniczość. To takie banalne, ale cóż, miłość nie wybiera. by _mandarynka W Jego czekoladowych oczach jest koniec i początek... Uśmiechnięty czarodziej o czekoladowych oczach Gdybym tylko mogła schowałabym te czekoladowe oczy do kieszeni - Dziewczyno co Cię tak do niego ciągnie? -Te czekoladowe oczy. Mniam ![]() Chcę usiąść z kubkiem parującego kakao i zatracić się w Twoich czekoladowych oczach Może coś Ci się spodoba , ale ostatnio coś weny mi brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Rozeznanie
|
Gyyrfunia:
`Dbając o szczęście innych sami tracimy to, co dla nas najważniejsze. `Tak, chcę twojego szczęścia. Wybacz- ale nie odpowiada mi fakt, że ono jest moim kosztem. dzemomaniaczka: `Na widok Twoich czekoladowych oczu moje lodowe serce topi się w oka mgnieniu. `- a oczy, oczy jakie ma? - jak czekoladowy ocean czekoladek. `Ty jesteś inny... Masz uśmiech słodki i niewinny, Oczy Twe czekoladowe Ciągle proszą o doznania nowe. `Ja tylko uwielbiam jego czekoladowe oczy ;*
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Kochane a macie może jakieś opisy o miłości..? Tylko nie takie ''kocham Cię" tylko coś takiego poważniejszego, nad czym można się zastanawiać..??
![]() |
#853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' otoczona różową magią. ' chciałbym mieć ciebie na każdym kroku, tak tylko dla mnie. a wiesz dlaczego? bo, koooooocham cię. ' teraz wiem, że moje serduszko bije dla ciebie. i tak chyba już na zawsze. ' to człowiek człowiekowi jest najbardziej potrzebny do szczęścia. ' sójrz w moje oczy, może poczujesz to co ja. ' tylko my potrafimy rozmawiać bez słów. ' oh, i nareszcie jest tak jakbym trafiła do jakieś magicznej krainy. a wiesz kto pomógł mi tam trafić? ty, skarbie. ' masz takie zamyślone oczy, masz takie malinowe usta. ' za te oczy, usta, zapach, dotyk. i dużo by jeszcze wymieniać. ' ah, nasza perfektycja miłość. ' najlepszy z najlepszych, obdarzony najpiękniejszym uśmiechem. ' przy tobie nie ma rzeczy nie możliwych! ' spójrz na mnie i zobacz jak mi na tobie zależy. ' najpiękniejszy dźwięk, to dźwięk bicia twojego serca. ' ktoś sprawił że moje serce się uśmiecha. ' 1000 mysli na minutę, a w nich tylko jedna osoba. ta o zielonych oczkach. ' to takie banalne kochać czyjeś oczy, najwyraźniej jestem banalna! ' jestem jak intro ty to gliceryna. ' niech to trwa, nigdy się nie kączy, nawet śmierć nas nei rozłączy. pih-śmierć nas nie zrozłączy. nie wiem czy o to chodziło. ale może coś ci się spodoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
dzieczyny jestem wredna,straszna i okropna wiem ... ale mam prośbę
![]() 1)coś o tym, że nie warto przywiązywać się do ludzi,bo i tak odchodzą? 2)znowu o ciszy niedosłowne 3)o tym, że brakuje mi przyjaciela kocham ![]()
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie. 2. w ciszy słów każdy dźwięk sprawia ból. cisza może być wymowniejsza od słów. `Wkraczając w ciemność, z której nie ma wyjścia . Cisza.. Cisza bo wasze oddechy gniotą mi koszulkę.. Pozwól mi usłyszeć ciszę. To lepsze niż potok słów 3. sama.z ogromną potrzebą wsparcia. ludzie mają przyjaciół. osoby, dla których są aniołami. mi brakuje mojego anioła! tylko takie przyszły mi na myśl.. ;/ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#856 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' aby pokochać jedną osobę wystarczy chwila, aby potem zapomieć wystarczy całe życie. ' nie warto jest kochać. miłość= cierpienie. 2) ' tak, słowami się rani. ale milczenie też bardzo boli. ' teraz jedynie przychodzą do mnie sms'y o treści 'do wygrania Bmw, wyslij sms'a ' ' miś, gorąca czekoalda, koc. i rozmyślanie nad tym jak jest mi źle w tej cholernej ciszy. 3) ' bo to człowiek człowiekowi jest najbardziej potrzebny do szczęścia. ' chciałabym mnieć kogoś do kogo bym mogła zadzwonić o 3 rano i do niego przyjsć bo miałam w nocy straszny koszmar. ' samotność, wolność. wcale nie jest taka fajna. ' moje usta chcą mówić, uśmiechać się, lecz nie mają do kogo. niedługo to juz wogóle zapomnę jak się mówi. ble. ble ![]() przepraszam ![]() trzymaj się, i nie smutaj. jesteśmy z tobą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
opisy chcialabym byc twoja ulubiona dziewczyna, chcialabym bys myslal, ze jestem powodem, dla ktorego zyjesz tutaj, na tym swiecie... kiedy zmienisz zdanie, kochanie, wiesz, gdzie mnie znaleźć zamknę oczy aby nie widzieć że w Twoich oczach nie ma miłości gdy mnie przytulasz dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się że czekali na siebie całe życie. Co jest w nim takiego szczególnego? Szczególnego w nim? Jak to co?! Wszystko jest w nim szczególne! Już pierwsze godziny jego obecności w moim życiu były szczególne.
![]() |
![]() |
#858 |
Rozeznanie
|
Tygrysiaczek he, no wiesz a ja słucham rapu i wiem jak to leci ![]()
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
zakochan_a- oj koteek,
![]() without_demur itstoolatex3 DZIĘKUJĘ . ![]() ![]()
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje Gwiazdeczko ! ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- dzemomaniaczka: `Na widok Twoich czekoladowych oczu moje lodowe serce topi się w oka mgnieniu. `- a oczy, oczy jakie ma? - jak czekoladowy ocean czekoladek. `Ty jesteś inny... Masz uśmiech słodki i niewinny, Oczy Twe czekoladowe Ciągle proszą o doznania nowe. `Ja tylko uwielbiam jego czekoladowe oczy ;*[/QUOTE] I Tobie również Mała ! ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
no ja tez słucham i tak jak ty napisałaś to nie leci ![]() Pih "Śmierć nas nie rozłączy" kto chce niech się wsłucha
lecę w kulki ![]() Edytowane przez tygrysiaczek Czas edycji: 2010-05-05 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki
![]() ![]()
`Pokochaj moją nieidealność x3 ![]() Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- No mnie się wydaje ( bo uwielbiam rap <333) , że tam jest : ,,jestem jak nitro, Ty to gliceryna'' TZN. jestem tego pewna ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ' bez Ciebie gaśnie słońce, milkną ptaki, znika wszelka radość. ' siedziała samotnie, rysując na szybie serce i myśląc o Nim. ' I want you to know that I miss you, I miss you so... ' kiedy tęsknie, zamykam oczy i... jesteś. ' tęsknota jest piękna, jeśli ma się za kim tęsknić. ' tęsknota znów powoduje łzy... ' proszę o zapas sił na te trudne dni. ' co robisz? - siedzę i tęsknię... ' jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą? wygląda papierowo, kruszy się w palcach, rozpada. ' tak mi ciebie brak. nawet nie wiesz, jak. ' ten twój ton, którego tak brak. nawet nie wiesz jak... ' ' moje serce nie pozwoli ci odejść. ' tęsknię za tobą, za twoim uśmiechem. ' i spływa łza, kiedy śnię o twoich oczach... niektóre od naszych perełek. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#865 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' teraz wiem co to znaczy prawdziwa tęsknota. ' i tylko liczę dni do naszego spotkania. ' co z tego że jesteś setki kilometrów ode mnie, ja i tak czuje obok siebie twoją obecność, twój zapach... tylko tyle wymyśliłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, to i ja mam prośbę, właściwie dwie.
* coś o tym, że niby jest okej, ale kiedy zostaję sama wszystko się wali, bo wtedy sobie uświadamiam, jak za nim tęsknię. * o tym, że moja była "przyjaciółka" zachowuje się po chamsku, traktuje mnie jak idiotkę i mam tego dość. na dodatek nie mówi tego prosto w twarz, ale rozpowiada wszystkim dookoła, jak to "odbiłam" jej chłopaka. i w ogóle że zachowuje się jak dziecko. takie niedosłowne. liczę na was słoneczka. ![]()
![]() |
#868 |
Rozeznanie
|
Mam prośbe :
coś o tym, że piszemy tak długo a teraz coś zaczęło iskrzeć.. chociaż nawet się nie znamy , tylko na czesc ale od dluzszego czasu mamy się spotkać. Jemu podobno serce bije mocniej na mój widok, a jest odważny i zawsze zagaduje do dziewczyn. I wlasnie chcialabym opis , ze dziekuje mu, ze zawsze mnie wspiera, dzieki niemu sie usmiecham i dzieki niemu "czuje szczescie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Taaalenciaryyy! A jakieś fajne teksty z piosenek hip -hop,z góry dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wracam. Wcześniej nie miałam kompa ![]() Cytat:
![]() ![]() Buuum_Tararara 'Miłość jest, była i będzie. Będą się zmieniać tylko osoby które kochamy. Tylko albo i AŻ... 'Nie można całego życia opierać na miłości... 'Jeśli zaufasz miłości, a zapomnisz o nadziei i wierze, nic Ci nie zostanie... 'Miłość jest jak wiatr - nie widzisz jej, ale ją czujesz. Oby tylko nie znikła jak wiatr... 'Miłość nie istnieje. Nie patrzcie tak na mnie. Kiedyś przestałam wierzyć w Mikołaja, teraz przyszła pora na miłość. [ten ostatni by wizaz] notsoexciting 'Nagana? Jedna w tą, czy w tamtą...'Niewinna dostała naganę. Ktoś chętny pomóc? 'Kto idzie się odegrać na facetce/facecie od polaka za niesłuszną naganę? 'Nie ważne, co na kartce, ważne co w głowie i sercu... swir94 'Jesteś ważniejszy, niż jedzenie, picie i spanie razem wzięty. Bo Ty będziesz zawsze...'Nie ważne gdzie, ważne, że z Tobą... 'Miłość ważniejsza niż wszystko inne. Bo to miłość do Ciebie. 'Z Tobą żyć, umierać... Zakochanaaaa 1)'nie ma prawdziwych przyjaciół, są tylko ludzie żądni nowych informacji, proste. 'Przestać przywiązywać się do ludzi, przestać, przestać, przestać! 'Bóg zabiera ludzi, żebyśmy się do nich nie przywiązywali... 'Są ludzie, których zabrało od niej życie. I są tacy głupcy, którzy odeszli od niej dobrowolnie... 2) 'Wraca do domu i towarzyszą jej cisza, cztery ściany i głuchy telefon... 'I jest taka... taka... cisza. 3) 'Kiedyś byłeś blisko, teraz blisko są tylko nasze zdjęcia. 'Chciałabym mieć się do kogo odezwać, uśmiechnąć. Kogoś, komu mogłabym się wygadać. Nie wiem ![]() A macie coś z piosenek rap/hiphop? I coś, że sama nie wiem co sie dzieje, że mam huśtawki nastrojów. I że sie wkurzyłam i obgryzłam wszystkie paznokcie oprócz kciuków. I że to przez nią. Z góry dzięki Kociaki ![]() ![]() ![]()
/Drużyna Mistrzów - RDW, RPS, Dobrzan - "Wierz w Siebie"/ Edytowane przez paulina18021995 Czas edycji: 2010-05-05 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.