|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Jakie macie tempo
Nic nie napisałyście prawie ![]() Kara fajnie, że wszędzie mu ładnie Bo Seba to tak tylko przy blasku księżyca ![]() Morf no i zamknęłam Tylko Kasia mnie wkurzyła tym bronieniem Magdy... No chyba bardziej niż Magda, bo ona przynajmniej coś zrozumiała (tak mi się wydawało). Dobra. Koniec. Stop. Nie ma tematu. ![]() Zazdroszczę etyki A czemu zachowanie poprawne? ;/Ja się powieszę zaraz... Ogarnąć się muszę.-.-''---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- A ja tylko korektor i puder i to też nie zawsze, bo mam ładną cerę Tylko cienie pod oczami -.-'' Ale czasem tak bardzo ich nie widać. ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Morf wysłałam Ci na pocztę to co będę czytała o Piusie X na religii A że nie piszę z nikim e-maili to moje adresy są ubogie i padło na Ciebie
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#962 |
|
BAN stały
|
Mari – dobrze, że u mnie takich nauk nie ma xD
Ja się zastanawiam ile jest dziewczyn bądź też chłopaków którzy czekają z sex’em do ślubu. ;D zboczona ja xD Claudia – najlepszego dla tatusia ;* Nierealna – a ze znajomymi nie możesz iść na koncert? I trzymam za ciebie kciuki żeby z matmy dobrze poszlo ;* Mid – to trzymam kciuki, żebys dobrze matme jutro napisała ;* a poloneza na co się uczysz? Pati – zrobiona i z R. też dobrze póki co ![]() I dobra decyzja o tym pudrze :P kasy jeszcze zaoszczędzisz :P A z rodzicami to coś poważnego ? Martyś – ja też mam taką fajną klasę, że zawsze za sobą stajemy choćby nie wiem co. I każdy nauczyciel zawsze powtarza, że między nas się nie da nawet palca włożyć bo jesteśmy zawsze tak za sobą. I dobra średnia na koniec ;* I grunt to się nie załamywac złotko ;* Magne – ja słyszałam właśnie, że te odżywki z Wax’a czy jakoś tak są dobre. Na allegro na nie patrzyłam. Jednak ja jestem ze swojej przezadowolona i nie zamienię ją na żadną inną. Kinala – cześć . Sandra jestem ;* Kashte – czemu ci smutno ? Vo – też pamiętam do tej pory tą akcje o ciuchy firmowe ;* ale ja tam do was nie mam żalu ;* wy moje kochane ;*I masz oczywiście rację ;* Oficjalnie kłótnia zamknięta ![]() I trzymam kciuki aby i tobie jutro spr. Z gegry i katkówka z mat dobrze poszły ![]() Just – nie otwarło mi się to coś :/ A ja jestem w pełni wierząca Chodzę do kościoła conajmniej dwa razy w tygodniu. Modlę się conajmniej raz dziennie ;P No i chodzę ze sztandarem i wgl :PNo i dziś byłam w kościele na majówce i jak szłam z tego kościoła to sobie pomyślałam, że jeszcze wczesna pora więc szybko weszłam do domu wzielam kask i kluczyki i pojechałam do R.
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Morf, jak to nie umiesz sobie zmierzyć dł. włosów. ;DD Błyszczyki Prady? Nie spotkałam się z nimi.
Strachy na Lachy i T.Love to nie moje kilmaty. Ja jestem rastamanka. <cfaniak> ;DKashte - Biedna. ;** dobre i to ,że przynajmniej przy księżycu ;D Smarkulo - Niestety nie mogę, bo nie mieszkam w Szczecinie. ;D Jedynie mój brat tam mieszka i to u niego nocuję, a znajomi zostają w moim mieście. ;< Edytowane przez nierealnaaa Czas edycji: 2010-05-05 o 21:27 |
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobiety.. doszłam do pewnego wniosku. rzadko tu wpadam(tzn wpadam co dzień wieczorem ale wiecie) i rzadko pisze. nie jestem w stanie Was nadrabiac, bo czasu na kompa mam mało i po prostu nie wyrobiłabym, zanim bym doszła do 10 strony to bym musiała wyłączać. może i jestem trochę na specjalnych warunkach, gdyż iz jestem jedną z najstarszych(w sensie stażu na wątku).
Dlatego błagam Was, jak wpadnę napisze i pójdę to mnie nie zabijajcie, mogę być u Was na cenzurowanym i możecie się wpieniać na mnie ile zechcecie ale po prostu jestem do Was tak przywiązana, że wolę wpaść, napisać i wylecieć niż całkowicie odejść. ave, Kocham Was <3 (tak, muszę sie przyznac napisałam to z racji, iż widziałam wcześniejsza kłótnie i mnie wyrzuty sumienia zagryźć chciały, że traktuje Was tak, jak wczesniej wypomniałyście Magdzie)
Po prostu szczęście. Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2010-05-05 o 21:47 |
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
wpadłam na momencik
morf- Ty mi powiedz gdzie te juwenalia bo wiesz, do Warszawy to ja raczej nie pojadę ale dzięki za zaproszenieI któraś znowu pytała gdzie mieszkam ![]() OKOLICE PIOTRKOWA!!!![]() Ja też jestem wierząca miałam jeszcze coś napisać ale oczywiście zapomniałam. noc z geografią mnie czeka. KOLOROWYCH SNÓW WSZYSTKIM!! ![]()
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kasia, Szkoda ,że tak mało masz czasu na kompa.
Ja lecę na ycd. pa;* Inspir - Piotrków to gdzieś koło Bełchatowa? |
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Nierealna- Ja sama nie wiem czy wierzę czy nie...
Bo wiesz,jak rodzice kiedyś wpajali...ze tam na górze Bóg siedzi, wszystko widzi i takie inne ale z czasem przestałam wierzyć że ktoś tam faktycznie może być. no i teraz jestem kropce. Kashte- Ja też mam cienie pod oczami i ta blada cera... Co ja bym dała za to żeby mieć czerwone rumieńce ;o Cali - Fajną tą klase masz,taka zżyta ![]() jak się nie otworzyło to trudno :p
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
od Piotrkowa to ja może mieszkam z 30 km. nie mogę podać dokładnie bo ktoś zobaczy, przyjedzie i mnie zobaczy
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Cali Zaczęło się od tego, że K. się spytał czy przeczytać listy jego taty do jego mamy, bo znalazł przez przypadek. I potem zapytałam się D. czy on by czyjeś listy/pamiętnik przeczytał. Powiedział, że nie. Ja powiedziałam, że ja bym przeczytała jeśli to byłyby 'stare sprawy'. Więc on mi zaczął pisać, że nie mam sumienia i po raz kolejny się mną rozczarował, ale potem urwał. To ja mu mówię, żeby dokończył, bo zaczyna i nie kończy, a on mi na to, że ja zaczęłam "coś co mu się nie podoba. I z tym nie skończę. Bo ludzie się nie zmieniają." Napisał "Dobranoc" i sobie poszedł ; ] Mam wrażenie, że on szukał jakiegoś ideału, a znalazł mnie... Wmówił sobie jaka ja jestem dobra, a nie jestem. Wszyscy oczekują ode mnie wzoru. Ktoś ma problem? Jasne, Margareta wysłucha, Margareta pomoże. Problemu nie ma? Olać ją.; ] Jutro to usunę, nie chcę, żeby ktoś przeczytał ; ]
Kara, ale żeby nie było To nie jest mój chłopak Kolega xDPostaraj się częściej do nas wpadać Kejt ;*
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#970 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dostąłam temperatury 38 stopni jak wróciłam od fryzjera kiedyś. ![]() Cytat:
![]() jak ja tak mądrze gadam to wezme może udział w wyborach prezydenckich xD a zeszyt to w sumie mam. jak dzisiaj go wyciagnełam( w cześciach ) to moja sis mówi: nie wiedziałam ze sprzedają zeszyty 16-kartkowe w twardych okładkach ![]() jeszcze to z 3-ech lat jest ![]() a wgle to dzisiaj na fizyce z moją wychowawczynią. sprawdza liste, kazdy gada. n-l: czy będziemy sobie nawzajem przeszkadzac? Kinga: mozemy ![]() n-l: która tam taka chętna? Kinga: to taki dzołk był. Ola: taaa taki dzołk na rozluźnienie n-l: czy uwazasz mnie za idiotkę i każesz do siebie mówić czołg? ! ![]() Przyda sie ![]() ah ![]() Cytat:
aleś Ty zmotoryzowana a jeździsz motorem czy skuterem? Cytat:
Miło ze wpadłaś ![]() Cytat:
![]() ucze się -,- ej ma któraś z Was LG COOKIE ?
Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-05-05 o 22:03 |
|||||
|
|
|
#971 |
|
BAN stały
|
Nierealna - aha, no to przerąbane. A jak daleko masz Szczecin od siebie ?
Kejt -;* ale bywaj częściej ;* Kashte - no to faktycznie przerąbane. Ja też bym otworzyła, więc niemartw się ;* obie takie nieidelane jesteśmy ;*;D Vo - skuterem. http://allegro.pl/item1025961571_now...y.html#gallery Takim dokładnie. Moja pegi <3 ;D Chociaż teraz chce sobie zrobić prawko na a1 i kupić jakiś mocniejszy motor już ![]() A kuzynka ma LG cookie. |
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Kashte- Też bym przeczytała gdyby to były tak
jak napisałaś 'stare sprawy' mimo tego że może nie jest to najlepszy pomysł.Ale ta ciekawość ... Niektórzy tak mają że jak problem jest to są mili i wgl a potem cię olewają...Co zrobić -.- ;* Vo - Te rozmowy u Cb w klasie są świetne I ja mam LG Cookie ;] Cali - Jaaaakie cacko ![]() ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-05-05 o 22:09 |
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Kashte, no w sumie delikatna sprawa. No bo niby sie nie czyta takich rzeczy. Chcoiaż ja nie wiem co bym zrobiła...
Cali, skuter fajny. Nie takie typowe krzesło ![]() no i jak ten cookie sie sprawuje? ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Just, i jaki jest jaki ?
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Sprawuje się dobrze ale nie super.
Dość często ma chwilę kiedy się zacina, po kilku sekundach wraca do normy. Ogólnie jest okej aczkolwiek mogłoby być lepiej ;] Ale za to prezentuje się ładnie,ja mam biało niebieski
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-05-05 o 22:15 |
|
|
|
#975 | |
|
Rozeznanie
|
Morf ogrzej
![]() Cytat:
![]() naleśniki z serkiem wiejskim Kashte przeczytałam to co napisałaś i w sumie nie widzę nic złego w przeczytaniu tych listów czy pamiętnika. Głupia sprawa żeby takim czymś się rozczarować hm.. przecież tego nawet nie zrobiłaś więc trochę to dziwne. Może rzeczywiście czasami trzeba uszanować prywatność , ale zależy też czy zrobi się to w odpowiedni sposób.
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Zamierzam zakupić ;]
|
|
#977 |
|
BAN stały
|
Just - kocham mają pegi no
rodzice troche kasy mi wylozyli na tego skutera, ale opłacało się.Vo - no właśnie chodziło o to , żeby nie bylo takie typowe. Nikt w okolicy nie ma takiego skutera jak ja. a tym bardziej pomarańczowego ![]() Ale teraz juz zachcialo mi sie mocniejszego motoru :P |
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Vo no właśnie nie wiedziałam czy to było serio czy joke
Nie ma to jak prowadzić zeszyt Kocham Twoje dialogi Cali, Just, Vo mi nawet już o to nie chodzi. Nie uważam, że to jest coś złego, skoro to stara, zamknięta sprawa + mam poparcie i zgodę osoby, która to przechowuje teraz, bo ta do której były nie jest nimi w ogóle zainteresowana. Chodzi mi o to, że nie jestem akceptowana taka jaka jestem, bo przez takie 'uwagi' ja zaczynam potem omijać niektóre tematy, nie mogę być sobą. ![]() Spadam spać. Branoc
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Blanka
![]() co tam u Cb ziooom? ![]() ej dzisiaj co pojechałam xD siedze z Bells pod grafikiem. Na jedym krzesełku cos w stylu pozycja na jeźdźca xD i taki chłopczyk czyta zastępstwa. a Ja do niego sie odwracam i mówie:`Czesc` a on: Eloo a ja: noo elo elo 3 2 0, siemaaa zioooom. jooł jooł zółwik młody xD zdezorientował się z leksza xD albo taka wieśka siedzi i miała pomalowane paznokcie na biało. ja do niej: ej Kinga, czy Ty malujesz sb paznokcie koretkorem? a ona taka oburzona odwróciła sie ode mnie a zaraz: NIE ! i łeb do góry ![]() wiem okropna jestem
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Vo - To mam nadzieje ze ci będzie dobrze służył
Blanka- Heeej
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Kashte, jak miałas pozwolenie no to o co chodzi. Nie czaje go.
|
|
#982 |
|
Rozeznanie
|
Just
Vo siema ziom u mnie się kręci wszystko okej ; ) nie narzekam na brak wrażeń , a u Ciebie widzę , że małe dzieci zaczepiasz peszą się przez Ciebie ziomiee! A do Wiesi kulturalnie proszę ![]()
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
No my lubimy zaczepiac małe dzieci xd
albo siedzimy przy grafiku stoi jakich taki chłopoczyna z 1 klasy gim a Kinga go ak dyskretnie w dupe szczypie
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Cali-Ale jeździsz już?
Myślałam że jest dopiero kupno w planie ![]() No a jeździsz sobie tak normalnie po ulicy? Nie boisz sie? ![]() Pytam bo ja jakbym wsiadła to chyba pierwsze lepsze drzewo byłoby moje ![]() Kashte- I trochę kupa bo nie powinniśmy zmieniać się dla kogoś ale jeśli ktoś od nas wymaga być taką i taką to trudno nam później z tym funkcjonować -.- Vo -Ty wredoto Ale biały bez kitu jak korektor wygląda ![]() Blanka - Hm...a jakie to wrażenia że aż tyle ich?
|
|
#985 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to teraz gadam z A. trochę wcześniej S. napisał mi " dobranoc " więc okkk ![]()
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Blanka Blanka, tyle chłopów okręcać sb wokół palca
![]() no fajnie było:d Podskoczył i dziwnie na nią spojrzał a co do dialogów to w 1. półroczu taki MArcin rzucił moim plecakiem a ja: `Co robisz ? ! Pojeeepany jestes? ! a nauczycioelka(wychowawczy ni): `No własnie .!` i wpisała mu uwage
Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-05-05 o 22:39 |
|
|
|
#987 |
|
Rozeznanie
|
Vo ja tylko z nimi rozmawiam
![]() ![]() ha dobreeee ![]()
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
A ja oglądałam mecz,ale musiałam wejśc na kompa i zajrzałam przy okazji do Was ;*
A co do ycd to włączyłam na chwile i było o babce a'la mucha ;d haha |
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Emi, co za mecz?
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Blanka, u Nas to norma
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
Vo
![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Nic nie napisałyście prawie
Tylko Kasia mnie wkurzyła tym bronieniem Magdy... No chyba bardziej niż Magda, bo ona przynajmniej coś zrozumiała (tak mi się wydawało). Dobra. Koniec.
i z R. też dobrze póki co