|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
Nie dla mnie Rzabuś!
Franka unikam jak ognia... wolę marszobiegi po parku ![]() Dobrej nocki!
|
|
|
#4952 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
a na pewno nie swiadomie bo trenerzy to na torturowali roznymi takimi ![]() ale trzeba bedzie w ramach przygotowania do obledu |
|
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbuś-ja się domyślam,że to rzeźnia
![]() informuj na bierząco jak zaczniesz Maddaleno-bardzo chętnie,jeśli uda mi się dokulać jeszcze i nie będę akurat w pracy.Daj znać na PW jak będziesz znała dokładny termin.Ja Ci podam moj nr.kom i może akurat się uda.Na jak długo przylatujesz?
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Rzabbocop
|
Daje sobie miesiac (moze troszke dluzej na przygotowanie) ale licze na to, ze paczka juz jutro przyjdzie ![]() Dzisiaj trening leciutki mialam bo lydki dalej zabite |
|
|
|
|
#4955 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matury i taki romantyczny znaczy się kiedys był, kojarzył mi się np. z bzem, ale teraz widzę, że w ramach ocieplenia w maju mamy październik Brewko, ale dużo fotek będzie, co nie? Cytat:
Lidus kocioł mam w robocie chłopy w wiekszosci to sa malo bystre mowiac delikatnie Cytat:
![]() A zcemu Ci puchną??? masz problemy z krążeniem, sercem, nerkami? Pierwsze słyszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to ok jakos wstepnie ustalamy lipiec jako pierwszy termin ![]() Ja byc moze pojade, ale to teraz byc moze jest na 70% bylam raz i mysle, ze raz wystarczy obowiazek patriotyczny spelnilam ![]() Cytat:
Poza tym Agawko chcesz zrzucic no to musisz miec z czego jak tam aerobik wlasnie? ![]() Cytat:
chce to pocwiczyc gdzie to moge oblukac? czy tylko sciagniecie pozostaje?? tylko pompki musze sie naumiec uwielbiam skakac i sie zmeczyc
|
|
|
#4956 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() no właśnie Iwuś z legalnym zdobyciem lekki kłopot jest, bo trzeba chyba w USA kupować, z tego co namierzyłam 40-50$ + przesyłka eee fotki eee, no jakieś będą na pewno, bo zamierzam robić, natomiast z mą osobą to wątpliwe raczej a domyślam się że na takie czekasz najbardziej nie? rany jak leje obrzydliwie nie chce mi się iść do przedszkola
|
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Mam urlop od 6 lipca, 12-18 wyjeżdżamy, a co potem to nie wiem. oglądałam ten trening i fiufiu, niezła masakra ale efekty oni non stop skaczą ![]() Potrzebuję porady w sprawie zmywarki do zabudowy boscha, Magliś była w nich dobra, ale rzadko wpada Nie wiem jaką kupić, mogę wydać max 1800. Mam już kilka na oku, ale im więcej czytam, tym bardziej się zakręcam U mnie też leje ![]() Brewciu, ale jedną fotkę z dzieciem to na pewno będziesz mieć
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2010-05-06 o 06:54 |
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym widzę, że znalazłaś sposób na swoje cm i wagę, u mnie stoi w miejscu, a ja kombinuję nadal. Z tych okolic jest jeszcze Beatka więc już jesteśmy 4 ![]() BTW kiedy są te wyprzedaże? bo ja nigdy nie wiem i orientuję się jak już po.
|
|
|
#4959 |
|
sophisticated
|
Gadmarko to jedną mogę obiecać
![]() a w ogóle to to jest okropna impreza dla mnie pod względem estetycznym, szczęśliwie kiecy szukać dla młodej nie muszę bo u mnie habity, ale te wianki, buciki, torebki matkoboska, kwintesencja kiczu ![]() tyle w temacie ![]() a dokąd na urlop śmigasz? do ciepłych krajów mam nadzieję Beatka kupowała zmywarkę i wiem, że ją kocha może ci podpowie jak zje śniadanie
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-05-06 o 07:02 |
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Hura!!! Będzie fotka
![]() Do ciepłych, mam nadzieję, jak nad Bałtykiem przygrzeje ![]() U nas też habity Dobra, lecę pracować, zajrzę później
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! JA wyciągnęłam kalosze - okropna pogoda
![]() A ten trening to wygląda zabójczo... czekam na relację Rzabbko bardzo jestem ciekawa...
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje kochane! Wieczorem mam plan ściągnąć Insanity z chomika (
Przychodzę z pytankiem Zna ktoś buty marki Steve Madden?
|
|
#4963 |
|
Rzabbocop
|
Czesc
![]() Mnie sie udalo na ebayu kupic, za jedyne 30 funtow
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Iwonko i jak Ci się film spodobał ? Tez wczoraj oglądałam i mnie bardzo Gadmarciu ja mam Boscha wolno stojącego, bez bajerów różnych - moim zdaniem nie ma co przepłacać za kilkanaście programów i innych duperelek bo i tak na codzień korzysta się z jednego
|
|
#4965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Ślicznotki.
Cytat:
Moja rodzina mieszka w tamtych okolicach. ![]() 4 bo jeszcze Bea. No i 5 Pingwinek. ![]() Cytat:
No chyba że ja coś przeoczyłam. Wyprzedaże są zazwyczaj w lipcu-sierpniu i grudniu-styczniu. -------------------------- Jak widzicie przyłączyłam się do zabawy. Więc jakby się Wam chciało kliknąć to będę bardzo wdzięczna.
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pralkę z ilomaś tam programami, nie całkiem dawno kupioną i po starej, z dwoma programami prania, jestem nią zachwycona i po prostu uwielbiam prać, używam kilku różnych programów i cieszę się, że tyle ich jest program do prania ręcznego czy program zimnego prania, opóźnione starty, moim zdaniem super sprawa do tego klasyczne pranie bawełny, jakaś szybka wersja eko, mi się to podoba!
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi ale ja o zmywarce mówię
![]() Ja na codzień używam tylko jednego programu, szybkiego tylko kiedy mam gości ![]() Zamiast iluś programów wolałabym np jakięś ruchome kosze czy coś do trzymania blach - ale tez tego nie mam, blachy mi wchodzą więc nie mam problemu ![]() Edit: Mam chyba 5 programów funkcję 1/2 wsadu nie wiem po co bo uzyłam ją raz ![]() A w pralce uzywam kilku programów
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2010-05-06 o 09:06 |
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zmywarkę mąż obsługuje u nas i... też mamy najprostszą, bo mamy maluszka, więc nie było zbytnio alternatywy, choć! i tak muszę przyznać, że mamy pewne drobne udogodnienie, którego nie mam w pracy w żadnej nowej zmywarce whirpoola - plastiki trzymające do mycia kieliszków, które moim zdaniem są GE-NIAL-NYM rozwiązaniem i wszystkim mowie, zeby zwracali na to uwage
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz trzymanie kieliszków to jest to
![]() Ja mam takie rowki, gdzie się wsadza stopki z kieliszków
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nie trzymają, tylko te stopki się o nie opierają
![]() Kocham moją zmywarkę miłością wielką
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielam waszą miłość do zmywarki... bez pralki też sobieżycia nie wyobrażam....
Czy któraś z Was jest z Krakowa.... bo jutro tam będę
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Rzabbocop
|
a ja nie mam zmywarki
![]() w pralce uzywam najczesciej 2 programow, czesciej operuje temperatura wszystko mnie dzisiaj boli
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Rzabbka, bez zmywarki to teraz mi naprawdę trudno sobie wyobrazić funkcjonowanie, bo my uwielbiamy gotować, jak gotujemy, to garów do mycia jest pełno i... bez zmywarki połowa radości z gotowania by znikneła na sama myśl ile czasu i energii trzeba poświęcić na zmycie naczyć, a tak? Ciach, do zmywary i spokój. Osobiście uważam, że oszczędność wody, energii i rąk to jeden aspekt, ale oszczędność CZASU WŁASNEGO, który oddaje zmywarka jest absolutnie bezcenna
|
|
#4976 |
|
Rzabbocop
|
No wlasnie co wejde do kuchni, to zmywam
a i tak zawsze zlew pelen Miska jeszcze oczu nie otworzy a juz wola, ze jest glodna
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Zadomowienie
|
cześć ślicznotki
U mnie pogoda cosik lepsza dzisiaj słońce nawet świeci i ciut cieplej ale i tak temperatury jak na maj szokujące ![]() annLee daj na priv swój nr tel jak będę odezwę się ok? Będę od 22 do 26 maja ![]() Dziś w planach trening wieczorem ,kusi mnie insanity ktoś pisał że na chomiku można go ściągnąć.Oblukam czy nie ma go tu w sklepach we Fr
|
|
#4978 |
|
Rzabbocop
|
gdyby nie bylo to moze tu
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_t...All-Categories
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Zaproponuje TŻ żeby ze mną poćwiczył i nabrał figury Adonisa
|
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Ups, no to przepraszam, coś mi się musiało pomerdać.
Cytat:
Kraków to rzut beretem do nas
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

-8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15

w ramach przygotowania do
tylko ani słowa że to już za chwilę i że mało czasu i w ogóle
- za maly mozdzek juz mam na taki wysilek
chłopy w wiekszosci to sa malo bystre mowiac delikatnie 

chce to pocwiczyc
uwielbiam skakac i sie zmeczyc
nie chce mi się iść do przedszkola
ale efekty
Nie wiem jaką kupić, mogę wydać max 1800. Mam już kilka na oku, ale im więcej czytam, tym bardziej się zakręcam 

Moja rodzina mieszka w tamtych okolicach.