|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Zaciekawila mnie ta dzinsowa sukkienka i tu pytanie do Was czy macie gdzies jakis odnosnik, gdzie moglabym obejrzec ta kolekcje przeciwko aids? I jak beda sie ceny ksztaltowac i w jakich miastach ta kolekcja bedzie do kupienia?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
byłabym ci bardzo wdzięczna
|
#873 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy kojarzycie tą sukienkę ? 1 Macie może jej zdjęcia ,,normalne,,?
Bo na stronie nie umię znaleźć takiego modelu. Ma małą kokardkę u góry - kupiłam ją na komunie. Wiem, że to zdjęcie straszne jest i okropnej jakości, ale może ktoś ma fotki tej sukienkii poradziłby mi dodatki ? Myślę nad paskiem - albo pod stanem, lub paskiem ,,świecącym,, z jakichś cykorii i ewentualnie fioletowa branzoletka. Pasują do niej fioletowe balerinki ? Jeszcze mierzyłam 3 i 4. W 4 na taka imprezę uważam, że jest za duży dekold, to znaczy wcięcie jest bardzo głęboki i sukienka jest na cieniutkich ramiączkach. Natomiast 3 bardzo mi się podoba, ale czułabym sie nieswojo z odkrytymi, ramionami, dekoldem, z tym, że nie mam żadnych ramiączek. No coż, wybrałam pierwszą. Edytowane przez joaa12 Czas edycji: 2010-05-05 o 23:51 |
|
|
|
#874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
popsujesz tym tę sukienkę a widać, że jest dosyć elegancka radziłabym w ogóle zrezygnować z paska-taki fason
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;19066155]rzeczywiście bardzo słabo widać... ale wydaje mi się, że sukienka fajna... ale proszę tylko nie cyrkoniowy pasek
popsujesz tym tę sukienkę a widać, że jest dosyć elegancka radziłabym w ogóle zrezygnować z paska-taki fason [/QUOTE]zgadzam się i koniecznie butki na obcasiku, tylko nie balerinki błagam!!! zepsujesz cały efekt końcowy
|
#876 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak nie lubisz/nie chodzisz na wysokich obcasach mogą być po prostu najzwyklejsze pantofelki na 5cm obcasiku i będzie super myślę, że ciemnofioletowe mogą być pasują do czarnego ![]() o widzę,że dołączyłaś nowe fotki lepiej widać sukienkę i jak njabardziej nie bierz do niej żadnego paska! taki fason ma być luźna! z paskiem będzie fatalnie![]() ta w kropeczki bardzo fajna. może nad nią pomyśl jeszcze? zawsze można coś zarzucić na ramionka ![]() a ta ostatnia fajna ale faktycznie nie na taką okoliczność nie nadaje się po prostu taki fason![]() tak z ciekawości zapytam się jeszcze o jej cenę, możesz zdradzić? też jest z hm? tak jeszcze patrzę na te fotki i widzę, że ta kropeczkowa bardzo fajnie na Tobie leży, zastanów się nad nią o wiele lepiej niż ta z kokardą
Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 Czas edycji: 2010-05-06 o 00:08 |
|
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie jakiś pomysł na tą czerwoną sukienkę za 24,90? (Ta, która jest jeszcze w czarno-białe i żółto-białe wzory, cała biała i cała pudrowa). Co do niej, getry, rajstopy, gołe nogi? Jakiś pasek czarny w talii?
Nie wiem czy pasowałaby na wyjście do miasta bo trochę plażowa mi się wydaje... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Balerinki właśnie mam fioletowe i myślę o ich ubraniu jak już wrócę z kościoła i będzie bardziej ,,nieformalnie,,, po prostu po to aby było mi wygodnie. Też myślę,że one tak niezbyt pasują.
Mam w domu zwykłe czółenka brązowe i czarne, cos takiego: http://www.allegro.pl/item1023937574...a_weza_40.html TYlko obcas kwadratowy i są jednokolorowe, bez żadnej panterki itp. Tylko mi się wydaje że styl tej sukienki mało pasuje do stylu tych butów. Wiem, wiem piekne nie są i już mi się nie podobają, ale czy one wogóle pasowałyby? Jeszcze mam obcasiki letnie. Mają na przodzie stopy po dwa paski na krzyż i na jednym pasku są świecące czarne ,,kwadraciki,,. Ogólnie ładne buty mniej więcej w takim stylu: http://www.allegro.pl/item1024157338...szal_r_36.html Obcas jest szerszy, taki cienki prostokąt. I ewentualnie te buty ubrałabym do cielistych rajstop. Nie każdy lubi rajstopy do letnich butów, ale myślę, że gołe nogi nie pasują. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;19066312] ta w kropeczki bardzo fajna. może nad nią pomyśl jeszcze? zawsze można coś zarzucić na ramionka ![]() [/QUOTE]
Tą czarną właśnie już mam. Pomyślę jeszcze. A co do ceny czarnej - ostatniej - kosztowała o ile pamiętam jakieś 29 f, więc myślę,że jakieś 150 zł mniej więcej. Dziękuję za opinie ![]() |
|
|
|
#879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do tych bucików, które tu pokazałaś...pierwsze wydają mi się zbyt 'ciężkie' do tej sukienki... nie wiem może się mylę, w każdym razie Ty je masz w domu, poprzymierzasz i może będą się dobrze komponowały ![]() natomiast buty z pasków do rajstop to mi się kompletnie nie komponują niestety według mnie to bardzo źle wygląda...ale ja tam się nie znam, niech inne wizażanki jeszcze coś doradzą ![]() ja tu widzę jakieś subtelne pantofelki na 5cm obcasie nie wiem czemu taka wizja
|
|
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Już od dłuższego czasu szukam po H&Mach tych rajstopy w poprzeczne paski czarne, ostatnio myślałam, że się n nie natknęłłam (dwupak, jedne zwykłe, drugie pasiaste wlaśnie), ale były tylko granatowe
Mam jeszcze pytanie, może kojarzycie legginsy takie skórzano nie wiadomo jakie, podobne do tych legginsów z niby skórzanymi przeszyciami na kolanach, jednak z trochę innego materiału i dla odmiany nie za 39,90 a za 129,90. Kojarzy je ktoś? Przeleciałam się po H&Mach, ale nigdzie 34...
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
mademoiselle jeanne jutro się wybiorę do H&M to spróbuje jeszcze poszukać tą spódniczkę
może akurat się uda Hmm... a widziałaś może u siebie gorset w kwiaty z kolekcji Garden ? bardzo mi zależy na nim, rozmiar S
|
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w jakiej cenie jest ten żakiet? Jest już w sklepach?
|
#883 |
|
BAN stały
|
Kucze wydaje mi sie,ze kiedys mignela mi sie na necie cena tych marmurkowych sukienek z kolekcji FAA, ale teraz nie moge jej znalezc ;/
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam go juz jakiś czas temu, ostatnio jakoś przed w czwartek przed weekendem majowym, myślę, że nie powinnaś mieć problemu z dostaniem go. Nie pamiętam ceny, chyba 129,90, ale nie dam sobie za to ręki odciąć.
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
dzieczyny , ponawiam prośbę o zakup owej bluzeczki rozm S
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
Bede dzisiaj w H&M to zerknę . Jaka jest jej cena ?
|
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#889 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny a sa jeszcze gdzies muchowe sukienki ?
jakie ceny? na all sa za ok.160- 190zl
|
|
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Ok... Kolor taki jak w załaczniku ? Napisz mi prosze jeszcze pw zebym potem nie musiała przekopywac watku
A ja odezwe sie wieczorem
|
|
|
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
129.90
![]() kliknijcie i mi
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta
widziałyście może gdzieś w swoich H&M te legginsy http://www.allegro.pl/item1028042201..._skora_36.html Szukam takich,ale w rozmiarze 38. W jakiej one są cenie ??
|
|
|
|
#894 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest w sklepach pudrowa już? ![]() Ja czarną założyłam na zakończenie roku (średnio czuję się związana z moją, byłą już, szkołą i nie chciałam wyglądać strasznie formalnie). Założyłam do niej marynarkę i balerinki (w obcasach nie chodzę I źle to nie wyglądało
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nufcia, z ciekawości jaką szkołę skończyłaś?
|
|
|
#898 |
|
Cytrynka
|
a mogłabym prosić o zdjęcie tej sukienki??
|
#899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy te jasne są na moja nóżki ale jakoś strasznie drogie nie są.Więc jeśli któraś widziałaby u siebie te legginsy w kolorze czarnym bądź beżowym to mogłaby mi je kupić rozmiar 38 zdjęcie zapożyczone z stylio.pl na zdjęciu styledigger |
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny którym miałam sprawdzić/kupić/odłożyć dziś coś na Marszałakowskiej, przepraszam Was bardzo, ale nie dałam rady dziś pojechać. Strasznie zmokłam, coś czuję, że będę chora,
Miałam dziś egzamin na prawko. ZDAŁAM za pierwszym razem! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

popsujesz tym tę sukienkę a widać, że jest dosyć elegancka
jak nie lubisz/nie chodzisz na wysokich obcasach mogą być po prostu najzwyklejsze pantofelki na 5cm obcasiku i będzie super