![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Na zwykłym eKoncie nie ma nic. 1% jest na eMaxie.
#4892 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() jak Wy to robicie że umiecie coś sobie fajnego wynaleźć w lumpkach? ja ilekroć tam nie wejdę to nic nie mogę znaleźć fajnego, ale może powinnam robić regularne wypady... sporo można w ten sposób zaoszczędzić a i ubrać się nieźle ale ja jakoś nie mam do tego chyba talentu ![]() Cytat:
No i zgodnie z ustaleniami byłam dzisiaj na zakupach w tesco - głównie spożywka i chemia, i się załamałam przy kasie - 137zł ;( postanowiłam podzielić sobie wszystkie moje fundusze przez ilość dni w miesiącu, odjąć 10zł z każdego dnia i to co mi zostaje mogę wydawać na "życie", jeśli nie wydam to również odkładam. Niestety po dzisiejszych zakupach nie mogę nic już kupić przez kilka dni:P no ale w sumie to były takie zakupy na dłużej trochę, więc mam nadzieję że mi się to zwróci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zeby nie było nie na temat to pochwale sie, ze dzisiaj nie wydałam ani grosza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie widze ze zmienili na ekoncie i to prawie 2 lata juz nic niema jak sie doczytalam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() trzymam jednak kciuki żebyś dała radę napisać żeby mieć to z głowy ![]() ja to chyba jutro nie pójdę na zajęcia jeśli zacznę pisać rano i będzie mi dobrze szło, a przy okazji tez nic nie wydam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- wpadło mi 9,48e z avonu, to już po odliczeniu kosmetyków, które zamówiłam i jeszcze na plusie 23e z opieki nad dzieckiem, jutro też wpadnie 24e za popilnowanie dziecka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do odsetek to pfff ![]() ![]() Wczoraj - 22 zł u fryzjera
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wchodzisz i przeszukujesz wieszaki, ja juz mam tak obcykane że szybko mi idzie od razu widze czy cos jest ok czy nie. ooo też mam rachunek w wbk-założyłam bo dają 100,00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19068034]
ooo też mam rachunek w wbk-założyłam bo dają 100,00 ![]() piszesz 100 zł - no musze sie porzadnie zastanowic nad bankiem obiecuje w weekend to zrobie najpozniej w przyszłym tygodniu - po maratonie na uczelni i moze cos wykombinuje, a wogole dzisiaj mialam isc do apteki z dozu odebrac swoje zmowienie na prawie 40 zł ale ta pogoda mnie dobija gdyby chociaz ta apteka była blizej mnie to jeszcze moze bym sie skusiła a tak jak musze do niej kawałek jechac w taki deszcz to az mi sie nie chce no chyba ze pozniej sie rozpogodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
no to z rana zadzwonilam do banku i juz mam emax i emax plus otwarty . pani powiedziala ze za darmo prowadzenie tylko jak dodatkowe przelewy to jakies 5 zl . a niech sobie beda potem sie zastanowie co i ile na ktorym . majatek wydalam na ten telefon hehe
pozatym nic bo dzis niemam zamiaru isc do sklepu . znow leje , co za pogoda . |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
ja musze ... za 2 godziny do pracy .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tam znowu wymyśliłaś ze studiami zaocznymi ??? ![]() Witaj ![]() ja też ![]() trochę to drastyczne ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19040907] nawet za dużo, mój kuzyn na weselu mojego braciaka dał za parę 200,00 ![]() mi też się zdaje że i 200 by wystarczyło Cytat:
![]() Ja dziś tylko 1 zł na kawe z automatu. Jak się pogoda poprawi to pójde na koncert i pewnie coś wydam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
after hours
|
ustaliliśmy z tż coś sensownego
![]() na razie skończę tą administrację i org reklamy, tż obecny i drugi kierunek i być może stąd wyjedziemy.
#4907 |
Zakorzenienie
|
Ayo a gdzie miałby być ten wyjazd?
#4908 |
after hours
|
większe miasto.. ciężko powiedzieć jeszcze, które.
Nikki999 - a Ty studiujesz architekturę wnętrz? mogłabyś mi napisać na pw, jak wrażenia, co robicie, czy polecasz, czy nie i gdzie studiujesz? tak w wolnej chwili, oczywiście.
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzien dobry - macie klika od Folti
![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
after hours
|
dzień dobry i dziękuję
![]() ja dzisiaj znowu nic nie wydam, idę do lekarza tylko po zwolnienie, wczoraj jakoś nie było jak ![]()
#4911 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19068034]kochana lata praktyki
![]() ![]() wchodzisz i przeszukujesz wieszaki, ja juz mam tak obcykane że szybko mi idzie od razu widze czy cos jest ok czy nie. ooo też mam rachunek w wbk-założyłam bo dają 100,00 ![]() ja tak nie umiem chyba nic znaleźć, no ale jak się uporam w końcu z napisaniem pracy to ruszę na podbój ![]() co do tych banków to ja się nie znam, mam dwa konta w PKO BP a właściwie to jedno inteligo i tam można chyba jakieś lokaty założyć 3+3, 6+6, 9+9 ale ja się nie orientuję czy to się opłaca, bo się po prostu nie znam więc na razie nie kombinuję:P a te 100zł w wbk to niezła sprawa, wiedzą jak przyciągnąc klientów tylko ciekawe co będzie dalej ![]() u mnie oczywiście też leje i nie chce mi się jechać na zajęcia, więc udaję że piszę pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Wtajemniczenie
|
Hejka foltynka, ja też Was wszystkich buziaczkuję
![]() ![]() ![]() Dzisiaj znów trochę wydam, ale siedzę w pracy więc innego wyjścia nie ma(ponad 12 h) Zabieram się od soboty do szukania 2 pracy z koleżanką, bo w miesiącu mam prawie 20 wolnych dni, więc nawet jak dorobię sobie gdzieś te 500 zł to już będzie luksus ![]() A jeszcze tylko kilkadziesiąt postów i dobijamy do 2 częściiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | ||
Zakorzenienie
|
+ 12 zł wpłata z allegro - sprzedałam mój welon slubny
![]() ![]() ![]() ![]() postaram sie pamietać i bede Wam codziennie klikać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- aa to tylko raz dziennie mozna kliknąć?? ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz jadę po prezenty... aż się boję ile kasy mi pójdzie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba mozna wiecej niz 1 raz na dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | ||
Zakorzenienie
|
chyba faktycznie, bo macie już ode mnie po 2 kliknieciu
![]() ![]() musze robić takie interesy ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
after hours
|
raz dziennie jest liczone
![]()
#4919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to powodzenia w zbieraniu! Ja jestem ciekawa czy kiedyś uda mi się swojego mieszkania dorobić. W Warszawie może być ciężko, ale może gdzie indziej ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny doradźcie co kupić mamie na prezent urodzinowy... Już kompletnie nie mam pojęcia co wybrać. Prawie wszystkie kosmetyki ją uczulają, książek raczej nie czyta (zajęta prowadzeniem firmy), perfum ma od metra, jakieś karnety na pedicure i masaże odpadają bo już kiedyś dostałą...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.