Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-05, 21:44   #4891
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
a ktos wie jak jest w mbanku na zwyklym ekoncie? bo ja zadnych odsetek sie nie moge dopatrzyc z ostatniego mies .
w sumie to tam za bardzo kasy niemam ale kiedys nawet przy malych kwotach byly
Na zwykłym eKoncie nie ma nic. 1% jest na eMaxie.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 21:54   #4892
niedowaga
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Postanowiłam sobie, ze do końca tygodnia nic nie wydam Do soboty siedze w domu, bo musze napisac prace, wiec nic nie bedzie mi potrzebne. W weekend mam szkole, ale auto juz zalane, a jedzenie zawsze biorę z domu, więc nie powinnam nic wydac.

Jak mi się uda nic nie wydawać i napisać pracę to w poniedzialek w nagrodę mogę pojsc na lumpa Trzymajcie kciuki za mnie Poki co, lece do ksiazek, bo mam mega zaległości. Ale wierze, ze uda mi sie wszystko ladnie nadrobic Trzeba myslec pozytywnie!
malaczarna jaką pracę piszesz? ja muszę skończyć też w tym tyg pisanie mojej cudownej pracy lic bo chcę oddać we wtorek do sprawdzenia ale póki co to siedzę i wymyślam wszystko, aby tylko tego nie robic masz jakiś sposób na pełną mobilizację?
jak Wy to robicie że umiecie coś sobie fajnego wynaleźć w lumpkach? ja ilekroć tam nie wejdę to nic nie mogę znaleźć fajnego, ale może powinnam robić regularne wypady... sporo można w ten sposób zaoszczędzić a i ubrać się nieźle ale ja jakoś nie mam do tego chyba talentu

Cytat:
O matko.. dopiero wstałam Wypicie litra BePowera to bardzo zły pomysł. Wczoraj nie moglam zasnac, a dzis nie moglam wstac. Macie jakies sposoby na pobudzenie umyslu, ale tak, bym mogla normalnie potem zasnac? Do konca tygodnia musze pracowac na wysokich obrotach i nie wiem czy dam rade bez wspomagania.

Zgodnie z ustaleniami, dzisiaj nie wydaję nic
oj mi też by się jakieś wspomaganie przydało, na razie tylko podjadam czekoladkę i piję herbatki i colę na zmianę żeby nie zasnąć ale to chyba niezbyt działa...

No i zgodnie z ustaleniami byłam dzisiaj na zakupach w tesco - głównie spożywka i chemia, i się załamałam przy kasie - 137zł ;(
postanowiłam podzielić sobie wszystkie moje fundusze przez ilość dni w miesiącu, odjąć 10zł z każdego dnia i to co mi zostaje mogę wydawać na "życie", jeśli nie wydam to również odkładam. Niestety po dzisiejszych zakupach nie mogę nic już kupić przez kilka dni:P no ale w sumie to były takie zakupy na dłużej trochę, więc mam nadzieję że mi się to zwróci
niedowaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 22:19   #4893
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niedowaga Pokaż wiadomość
malaczarna jaką pracę piszesz? ja muszę skończyć też w tym tyg pisanie mojej cudownej pracy lic bo chcę oddać we wtorek do sprawdzenia ale póki co to siedzę i wymyślam wszystko, aby tylko tego nie robic masz jakiś sposób na pełną mobilizację?
jak Wy to robicie że umiecie coś sobie fajnego wynaleźć w lumpkach? ja ilekroć tam nie wejdę to nic nie mogę znaleźć fajnego, ale może powinnam robić regularne wypady... sporo można w ten sposób zaoszczędzić a i ubrać się nieźle ale ja jakoś nie mam do tego chyba talentu

oj mi też by się jakieś wspomaganie przydało, na razie tylko podjadam czekoladkę i piję herbatki i colę na zmianę żeby nie zasnąć ale to chyba niezbyt działa...

No i zgodnie z ustaleniami byłam dzisiaj na zakupach w tesco - głównie spożywka i chemia, i się załamałam przy kasie - 137zł ;(
postanowiłam podzielić sobie wszystkie moje fundusze przez ilość dni w miesiącu, odjąć 10zł z każdego dnia i to co mi zostaje mogę wydawać na "życie", jeśli nie wydam to również odkładam. Niestety po dzisiejszych zakupach nie mogę nic już kupić przez kilka dni:P no ale w sumie to były takie zakupy na dłużej trochę, więc mam nadzieję że mi się to zwróci
Ojoj, pisze dwie prace.. dyplomowa i licencjat. Nie umiem sie w ogole zmobilizowac, w sobote musze oddac jedna cala, drugiej kawalek, a dopiero wczoraj sie za to wzielam Jak patrze na ksiazki to mi sie slabo robi. Od stycznia sie zbieralam do pisania i dopiero teraz jak jestem przyparta do muru to pisze Najchetniej bym ta obrone przesunela na wrzesien, ale sie w ogole nie orientuje czy wtedy tez musze prace zlozyc wczesniej? Moze Ty cos na ten temat wiesz? Ja poki co wspomagam sie Tigerem, ale ile mozna to swinstwo pić. Teraz wlasnie tez siedze i sie gapie w monitor i nie jestem w stanie juz nic z siebie wycisnac.. Ale moj optymizm trzyma mnie przy zyciu

Zeby nie było nie na temat to pochwale sie, ze dzisiaj nie wydałam ani grosza Ciezko nie bylo, bo praktycznie w ogole nie wychodzilam..
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 22:22   #4894
irenkaaa
Zakorzenienie

no wlasnie widze ze zmienili na ekoncie i to prawie 2 lata juz nic niema jak sie doczytalam...
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 22:28   #4895
niedowaga
Przyczajenie

Cytat:
Ojoj, pisze dwie prace.. dyplomowa i licencjat. Nie umiem sie w ogole zmobilizowac, w sobote musze oddac jedna cala, drugiej kawalek, a dopiero wczoraj sie za to wzielam Jak patrze na ksiazki to mi sie slabo robi. Od stycznia sie zbieralam do pisania i dopiero teraz jak jestem przyparta do muru to pisze Najchetniej bym ta obrone przesunela na wrzesien, ale sie w ogole nie orientuje czy wtedy tez musze prace zlozyc wczesniej? Moze Ty cos na ten temat wiesz? Ja poki co wspomagam sie Tigerem, ale ile mozna to swinstwo pić. Teraz wlasnie tez siedze i sie gapie w monitor i nie jestem w stanie juz nic z siebie wycisnac.. Ale moj optymizm trzyma mnie przy zyciu

Zeby nie było nie na temat to pochwale sie, ze dzisiaj nie wydałam ani grosza Ciezko nie bylo, bo praktycznie w ogole nie wychodzilam..
hmm... z tego co wiem to raczej zależy od uczelni, jedna może uznawać tylko obrony we wrześniu pod warunkiem złożenia pracy wcześniej w przypadku oblania egzaminu jakiegoś a na innych uczelniach powód przesunięcia jest im obojętny i tak jak chyba u mnie dokumenty wraz z pracą trzeba złożyc najpóźniej dwa tyg przed obroną. tak więc musisz chyba dowiedzieć się na swojej uczelni
trzymam jednak kciuki żebyś dała radę napisać żeby mieć to z głowy
ja to chyba jutro nie pójdę na zajęcia jeśli zacznę pisać rano i będzie mi dobrze szło, a przy okazji tez nic nie wydam:P
Stary 2010-05-05, 22:32   #4896
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm... z tego co wiem to raczej zależy od uczelni, jedna może uznawać tylko obrony we wrześniu pod warunkiem złożenia pracy wcześniej w przypadku oblania egzaminu jakiegoś a na innych uczelniach powód przesunięcia jest im obojętny i tak jak chyba u mnie dokumenty wraz z pracą trzeba złożyc najpóźniej dwa tyg przed obroną. tak więc musisz chyba dowiedzieć się na swojej uczelni
trzymam jednak kciuki żebyś dała radę napisać żeby mieć to z głowy
ja to chyba jutro nie pójdę na zajęcia jeśli zacznę pisać rano i będzie mi dobrze szło, a przy okazji tez nic nie wydam:P
Wiem, ze licencjat musze zlozyc dwa tyg. przed obrona, wiec jeszcze troche czasu mam, bo obrona podobno w lipcu. A co do dyplomowki to nie mam pojecia, bo nikt nie raczy nas informowac.. w sobote sie dowiem, moze jednak sie spreze i mi sie uda... oby Dziekuje za kciuki
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 23:42   #4897
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
a co to za odzywka jest?? pamietasz moze jej nazwe
ja pije raz dziennie kubek skrzypokrzywy (1 torebka pokrzywy + 1 torebka skrzypu)
nazywa się Professional maska mleczna z proteinami mleka crema al latte

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

wpadło mi 9,48e z avonu, to już po odliczeniu kosmetyków, które zamówiłam i jeszcze na plusie 23e z opieki nad dzieckiem, jutro też wpadnie 24e za popilnowanie dziecka
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 05:05   #4898
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
nazywa się Professional maska mleczna z proteinami mleka crema al latte
Też jej używam i używam a ona się skończyć nie chce pięknie pachnie i nawet nawilża włoski

A co do odsetek to pfff mi wzrosło o 23 gr w bz wbk ehh...

Wczoraj - 22 zł u fryzjera

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 07:28   #4899
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

kochana lata praktykiale i tak zawsze chodzę do jednego bo w innych ceny kosmos i nic ciekawego nie ma, trzeba sobie upatrzyc 1 lump gdzie dużo ludzi chodzi tzn że dobrze ciuchy mają

wchodzisz i przeszukujesz wieszaki, ja juz mam tak obcykane że szybko mi idzie od razu widze czy cos jest ok czy nie.

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość

A co do odsetek to pfff mi wzrosło o 23 gr w bz wbk ehh...
ooo też mam rachunek w wbk-założyłam bo dają 100,00na razie jestem zadowolona, przelewy szybko dochodzą i za płatności kartą oddają, i wypłaty z bankomatów mam za free. Ale chyba odsetek mieć nie będę bo ja mam konto wydajesz&zarabiasz:rolley es:
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 07:45   #4900
malina19
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19068034]
ooo też mam rachunek w wbk-założyłam bo dają 100,00na razie jestem zadowolona, przelewy szybko dochodzą i za płatności kartą oddają, i wypłaty z bankomatów mam za free. Ale chyba odsetek mieć nie będę bo ja mam konto wydajesz&zarabiasz:rolley es:[/QUOTE]

piszesz 100 zł - no musze sie porzadnie zastanowic nad bankiem obiecuje w weekend to zrobie najpozniej w przyszłym tygodniu - po maratonie na uczelni i moze cos wykombinuje,
a wogole dzisiaj mialam isc do apteki z dozu odebrac swoje zmowienie na prawie 40 zł ale ta pogoda mnie dobija gdyby chociaz ta apteka była blizej mnie to jeszcze moze bym sie skusiła a tak jak musze do niej kawałek jechac w taki deszcz to az mi sie nie chce
no chyba ze pozniej sie rozpogodzi
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 10:05   #4901
irenkaaa
Zakorzenienie

no to z rana zadzwonilam do banku i juz mam emax i emax plus otwarty . pani powiedziala ze za darmo prowadzenie tylko jak dodatkowe przelewy to jakies 5 zl . a niech sobie beda potem sie zastanowie co i ile na ktorym . majatek wydalam na ten telefon hehe
pozatym nic bo dzis niemam zamiaru isc do sklepu . znow leje , co za pogoda .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 10:06   #4902
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
no to z rana zadzwonilam do banku i juz mam emax i emax plus otwarty . pani powiedziala ze za darmo prowadzenie tylko jak dodatkowe przelewy to jakies 5 zl . a niech sobie beda potem sie zastanowie co i ile na ktorym . majatek wydalam na ten telefon hehe
pozatym nic bo dzis niemam zamiaru isc do sklepu . znow leje , co za pogoda .
U mnie też leję Też nigdzie nie wychodzę
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 10:20   #4903
irenkaaa
Zakorzenienie

ja musze ... za 2 godziny do pracy .
Stary 2010-05-06, 10:26   #4904
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
ja juz jednak wrocilam z apteki - wydałam 40 zł
klikłam Wam
Stary 2010-05-06, 10:47   #4905
carmen20
Zadomowienie

Cytat:
oj nawet mi nie mów nic o weselu, w te wakacje mam 2 i ani sukienki nie mam ani torebki, buty w sumie mam szpileczki czarne wiec nie jest jeszcze tak tragicznie ale troche kasy mi pojdzie bo do tego jakies kosmetyki fryzjer i jak tu porzadnie zaoszczedzić kasy
wogole i tak szykuje mi się fryzjer w przysżłym miesiącu albo i w tym bo końcówki jakieś dziwne mi się robie - ale kurcze jak tu zapuścić wlosy
ja też mam w tym roku 2 wesela na pewno, ale to inne rodziny wiec 1 sukienka wystarczy ale jest jeszcze jedno niepewne na które bym musiała też kiecke kupić

Cytat:
Napisane przez Ayo22 Pokaż wiadomość
Malina19, badania są bezpłatne przecież, po co za nie płacić dodatkowo drugi raz? (mam na myśli podatki, ubezpieczenie zdrowotne)
po to jest publiczna służba zdrowia, żeby z niej korzystać

muszę trochę ogarnąć pokój i się, gości mamy mieć i tż do mnie przyjeżdża, przeanalizujemy razem sytuację i spróbujemy się zorientować, czy dam radę ze studiami zaocznymi
jak ostatnio poszłam po skierowanie na badania, bo dawno nie miałam robionych to lekarka na początku nie chciała mi wypisać, ale później jednak z wielką łaską dała mi to skierowanie

Co tam znowu wymyśliłaś ze studiami zaocznymi ???

Cytat:
Napisane przez maya1990 Pokaż wiadomość
dołączam się do oszczędzania
Witaj

Cytat:

oj ja dawno nic nie dostałam od dziadków
ja też

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość

15 minutowy lodowaty prysznic i świeżyna od razu
trochę to drastyczne ja bym nie wytrzymała

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19040907]
nawet za dużo, mój kuzyn na weselu mojego braciaka dał za parę 200,00[/QUOTE]

mi też się zdaje że i 200 by wystarczyło

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Witajcie drogie siostry oszczędzające. Upadłam

Nabyłam dziś :
klapki na lato - 140 zł
sandałki dla córy - 100 zł
Kapelusik dla córy - 40 zł
Spinki dla córy- 22 zł

Co więcej wygrałam na Allegro pakę ciuchów z Anglii (wszystko przez Was!!! ) i zabuliłam za nią 515 zł

Ciuszki firmowe i bardzo w moim stylu Co najgorsze jeszcze jedne mi się podobają. Ogólnie wydatki potrzebne - na to właśnie oszczędzałam żeby odświeżyć swoją szafę, jednocześnie mam doła bo kasa mi się uszczupliła
ale poszalałaś

Ja dziś tylko 1 zł na kawe z automatu.
Jak się pogoda poprawi to pójde na koncert i pewnie coś wydam
carmen20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:23   #4906
Ayo22
after hours

ustaliliśmy z tż coś sensownego
na razie skończę tą administrację i org reklamy, tż obecny i drugi kierunek i być może stąd wyjedziemy.
Stary 2010-05-06, 11:32   #4907
nikki999
Zakorzenienie

Ayo a gdzie miałby być ten wyjazd?

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:42   #4908
Ayo22
after hours

większe miasto.. ciężko powiedzieć jeszcze, które.
Nikki999 - a Ty studiujesz architekturę wnętrz? mogłabyś mi napisać na pw, jak wrażenia, co robicie, czy polecasz, czy nie i gdzie studiujesz? tak w wolnej chwili, oczywiście.
Stary 2010-05-06, 11:44   #4909
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

dziewczyny dzien dobry - macie klika od Folti

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 11:50   #4910
Ayo22
after hours

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
dzień dobry i dziękuję

ja dzisiaj znowu nic nie wydam, idę do lekarza tylko po zwolnienie, wczoraj jakoś nie było jak
Stary 2010-05-06, 11:51   #4911
niedowaga
Przyczajenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19068034]kochana lata praktykiale i tak zawsze chodzę do jednego bo w innych ceny kosmos i nic ciekawego nie ma, trzeba sobie upatrzyc 1 lump gdzie dużo ludzi chodzi tzn że dobrze ciuchy mają

wchodzisz i przeszukujesz wieszaki, ja juz mam tak obcykane że szybko mi idzie od razu widze czy cos jest ok czy nie.

ooo też mam rachunek w wbk-założyłam bo dają 100,00na razie jestem zadowolona, przelewy szybko dochodzą i za płatności kartą oddają, i wypłaty z bankomatów mam za free. Ale chyba odsetek mieć nie będę bo ja mam konto wydajesz&zarabiasz:rolley es:[/QUOTE]
ja tak nie umiem chyba nic znaleźć, no ale jak się uporam w końcu z napisaniem pracy to ruszę na podbój
co do tych banków to ja się nie znam, mam dwa konta w PKO BP a właściwie to jedno inteligo i tam można chyba jakieś lokaty założyć 3+3, 6+6, 9+9 ale ja się nie orientuję czy to się opłaca, bo się po prostu nie znam więc na razie nie kombinuję:P
a te 100zł w wbk to niezła sprawa, wiedzą jak przyciągnąc klientów tylko ciekawe co będzie dalej
Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
Cytat:
ja musze ... za 2 godziny do pracy .
u mnie oczywiście też leje i nie chce mi się jechać na zajęcia, więc udaję że piszę pracę
Stary 2010-05-06, 11:57   #4912
joyeuxe
Wtajemniczenie

Hejka foltynka, ja też Was wszystkich buziaczkuję

Dzisiaj znów trochę wydam, ale siedzę w pracy więc innego wyjścia nie ma(ponad 12 h)

Zabieram się od soboty do szukania 2 pracy z koleżanką, bo w miesiącu mam prawie 20 wolnych dni, więc nawet jak dorobię sobie gdzieś te 500 zł to już będzie luksus Polatam, może gdzieś u kogoś posprzątam, potowarzyszę starszym babciom. Może zainwestuję 15 zł na podświetlenie ogłoszenia na gumtree żeby mieć więcej odwiedzin...

A jeszcze tylko kilkadziesiąt postów i dobijamy do 2 częściiii
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:11   #4913
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-05-06, 13:04   #4914
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

+ 12 zł wpłata z allegro - sprzedałam mój welon slubny w sumie bedzie choć na pokrycie kosztów allegro nie straciłam na tym, bo welon i tak miał mały defekt, ktory podczas prania mi sie zachaczył a sukienie z welonem kupiłam okazyjnie wiec i tak jestem na plusie ogólnie

postaram sie pamietać i bede Wam codziennie klikać

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

aa to tylko raz dziennie mozna kliknąć??

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2010-05-06, 13:25   #4915
tinyPrincess
Zakorzenienie

a ja zaraz jadę po prezenty... aż się boję ile kasy mi pójdzie...

A z każdym dniem kocham mocniej
tinyPrincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:30   #4916
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
+ 12 zł wpłata z allegro - sprzedałam mój welon slubny w sumie bedzie choć na pokrycie kosztów allegro nie straciłam na tym, bo welon i tak miał mały defekt, ktory podczas prania mi sie zachaczył a sukienie z welonem kupiłam okazyjnie wiec i tak jestem na plusie ogólnie

postaram sie pamietać i bede Wam codziennie klikać

aa to tylko raz dziennie mozna kliknąć??
niezle interesy robisz

chyba mozna wiecej niz 1 raz na dzien
Stary 2010-05-06, 13:38   #4917
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

chyba faktycznie, bo macie już ode mnie po 2 kliknieciu

musze robić takie interesy by jak najwiecej oszczędzić na moje przyszłe pierwsze mieszkanko no dobre nasze z mężem choc on to tylko dodatek

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2010-05-06, 13:46   #4918
Ayo22
after hours

raz dziennie jest liczone
Stary 2010-05-06, 13:48   #4919
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba faktycznie, bo macie już ode mnie po 2 kliknieciu

musze robić takie interesy by jak najwiecej oszczędzić na moje przyszłe pierwsze mieszkanko no dobre nasze z mężem choc on to tylko dodatek
A może wystaw męża na allegro to szybciej na te mieszkanie ci pójdzie uzbieranie pieniążków (o ile dobrze się sprzeda)

No to powodzenia w zbieraniu! Ja jestem ciekawa czy kiedyś uda mi się swojego mieszkania dorobić. W Warszawie może być ciężko, ale może gdzie indziej ...
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:56   #4920
Jula84
Wtajemniczenie

Dziewczyny doradźcie co kupić mamie na prezent urodzinowy... Już kompletnie nie mam pojęcia co wybrać. Prawie wszystkie kosmetyki ją uczulają, książek raczej nie czyta (zajęta prowadzeniem firmy), perfum ma od metra, jakieś karnety na pedicure i masaże odpadają bo już kiedyś dostałą...

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości