|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
dobry!
![]() Nierealna;* poszło po prostu o moje zachowanie..o to, że nie da mi się niczego przetłumaczyć i że niby nie dopuszczam do siebie tego, że mogę się mylić czy coś. Morf;* ej Ty! miszczu! xDD błyszczyki Prady? ![]() ![]() a klócić się będę..norma ![]() i tylee tego na twarz używasz? ![]() ![]() Calii;* nie no z rodzicami ja się tak kłócę. potem się godzimy i o. nic poważnego. ![]() ejj, zazdroszczę Ci tego skuterka no! ![]() Keeejt. ;*** Blanka;** wiesz no w sumie ja też przyzwyczajona do tego pudru i wgl..ale odpuszczam ![]() Voici! ;* ejj, Ty straszna jesteś! dzieci się Ciebie boją no! xD ![]() Sardelkaa;** śliczną twarzyczkę? ;* hah;DD biedna chora..;* też muszę się kiedyś do Oświęcimia wybrać... Unii;*** Inspir;* hej, czemu tragedia? Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2010-05-06 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Konto usunięte
|
Helo. Ogólnie to jestem tu nowa i chce sie do was dołączyć.
Jestem Ewelina ale wole Ewul. Mieszkam w Krakowie. Co do zainteresowań: lubie pływać( jestem w klubie pływackim) i tańczyć (lekcje tańca nowoczesnego). Mam 1 brata(18 lat). Obecnie mam chłopaka, to znaczy( to troche skomplikowane z nim ale jak chcecie to wyjaśnie). Coś jeszcze ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
nierealna- Leciałaś?
![]() Ewul-cześć ![]() pati- bo miałam taki tragiczny spr. z geografii że głowa mała ![]() ![]()
#1024 |
Zadomowienie
|
Ewul hej
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- ja nie mam skutera ani karty motorowerowej ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- i wgl to cześć wszystkim ![]() ![]()
#1025 |
Konto usunięte
|
Może zacznę od chłopaka: ogólnie dobrze na bylo razem do czasu aż poszedł do liceum (które jest jakieś 200km od krakowa) i przyjeżdza do domu tylko w weekendy i święta. Co prawda dzwoni często itp. ale to nie to samo. Więc chciałam pewnego razu z nim zerwać ale on zanim to zrobilam wyjechał z tekstem jak bardzo mnie kocha i dał mi pierscionek (swoją drogą calkiem ładny). W sumie ja tez go kocham (tak mi sie wydaje). no i niewiem jak to a nami bedzie.
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- InspiR zauważylam że masz problemy z gegrą.?tak sie sklada że mój ojciec uczy tego jakże ciekawego przedmiotu i mam wgląd do wszystkich sprawdzianów tak więc jesli okazaalo by sie ze macie takie same sprawdziany to mogę sie nimi podzielić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY
![]() neta nie mam aktualnie... mam nadzieje, że sie udzielę jak to naprawi się i wgl, u mnie spoko. Kocham was <3 i nowy wątek - witamm ![]() pa <3 kochane. ![]()
#1027 |
Zakorzenienie
|
cześć Ewul, Patka jestem
![]() Inspir, będzie okej ![]() ![]() Sardelkaa;* Owcaa<3 wracaj szybko! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
wielkiego problemu nie mam, ale jak mam zapamiętywać etapy powstawania gór itd. z czego zbudowane
![]() ![]() ![]() ![]() dzięki za propozycje ![]() lecę poodbijać piłeczki ![]() ![]()
Edytowane przez inspiR Czas edycji: 2010-05-06 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zadomowienie
|
Ewul no to rzeczywiście ciężka sprawa. ale jeśli się kochacie naprawdę to może przetrwa Wasz związek
![]() Owca ;*** wracaj jak najprędzej pati ;**
#1030 |
Zakorzenienie
|
Pati - Też przez to przechodziłam. Przejdzie jej. ;*
Cześć Ewul. Masz photobloga albo nk? Sama nie wiem co bym zrobiła gdybym miała taką sytuację z chłopakiem. hmm. |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Martys..ja raz uzylam olejku rycynowego+zoltko+sok z cytryny i mialam takie tluste wlosy ze domyc sie nie moglam..wiec narazie podziekuje..moze kiedys jeszcze sprobuje ;p
Kingala..witam! ![]() Claudia..zazdroszcze dlugosci wlosow..ja marze o takich bardzo dlugich.. ![]() ![]() Just..co do testow to napewno poszly Ci b.dobrze! ![]() Morf..wgl to czy mozna Cie gdzies zobaczyc ? bo wstyd mowic ale nie widzialam Twoich zdj ;p Cali..no fakt..zadko kto nie uprawia seksu do slubu xD i jakiej to odzywki uzywasz z ktorej jestes zadowolona ? ![]() Kejt..ja juz cos do Cb pisalam..ale pewnie nie odczytalas... Kasthe..jak dla mnie to ten caly D. jest dziwny..zachowuje sie jakby wogole mu nie zalezalo.. ;/ Vo..z tym korektorem to dobre..i wych tez boska xD u Nas dzisiaj z klasie n-lka rozdawala lancuchy pokarmowe ktore wymyslalismy to tacy dwaj napisali: stokrotka->zaba->bocian ...o antylopie pisali..a na lekcjach to biora podstawki od kwiatkow i slonecznik sobie lupia.. ;D a jesli o paznokcie chodzi to taka jedna u Nas w klasie to mazakami sobie maluje ;p Sardelka..Ty chorowitku! zdrowiej szybko ![]() Uni..demot powala! ;D Ewul..witam! jakis link weryfikujacy..<czyt. nk fbl ?> ![]()
![]() |
#1032 |
Zadomowienie
|
Marakuia no wiem, że odpadł Adam, tylko mówię, że uwielbiam Kubę i dobrze, że nie dopadł
![]()
#1034 |
Zadomowienie
|
Pati
![]() O W C A wpadaj częściej ![]() ![]() Inspirr ![]() Ewul hej ![]() ![]() ![]() Sardelka ![]() Doszłam do wniosku, że D. ma rację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mari... wyraził swoje zdanie...
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Kashte - Nie płacz. ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zadomowienie
|
Hej ;*
Morf, może rzeczywiście biały w modzie ![]() ![]() ![]() Cali, czy ja wiem czy taka zajeefajna. ... W ciągu ytzech lat byliśmy tylko na jedym ognisku. I wgle nie umie sie problemami zająć i to zawsze staje po stronie nauczycieli i wmawia Ci Twoją wine... ;/ i wgle jest dziwna. Sardelka, dzięki ![]() Uni, no ja raczej nie wezme tego Cookie. Kashte, nie przejmuj się. Jeżeli nie chce rozmawiać to nie. Nierealnaa, no własnie nie wiem :d Chyba Magdalena ![]() Pati, nie boją się xD To raczej ich trzeba się bać ![]() Ewull, hej jestem Ola. Przeczytaj pierwszy post. Gdzie masz jakiś profil? Ins, czemu taki tragiczny ten spr? Owca ;* Mari, no w szkole to też mam takie typiary... ale nie w klasie. Dzisiaj nie miałam kartkówki z matmy było zastępstwo :d na geografii miałam gotowca ![]() na angielskim jak zwykle zbereźne teksty leciały. na spotkaniu w kosciele byłam. jak zwykle probosz sie mnei czepiał ale ja ciągle mu cos dogadywałam i nie dałam sie zgasic :P a tak pzoa tym to Gdzie Inf Wob bound Claudiaa Klaud ?
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-05-06 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Odleglosc to nie najwiekszy problem w zwiazku, uwierz mi ![]() ![]() łOWWWWWCA! <333333333 ![]() Cytat:
![]() bardziej dobrane: www.kluczdoswiata.maxmode ls.pl ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Kash, ryczenie jest fajne, takie typowo babskie. ;d ja tam lubię poryczec xD Vo, też sie zastanawiam gdzie wyjadaczki nasze sie podziewają... Ayeenko, Klaaauuu, Wob no i reszta cudownych! ;** Napiszcie cos ;* |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Vo - Podoba mi się. ; )
Morf - Cudne masz włosy. ;3 Edytowane przez nierealnaaa Czas edycji: 2010-05-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Zadomowienie
|
Tylko musze na jtr oddac. To mama mi napisze ![]()
![]() |
#1041 |
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Morf - Chyba dobrze wyszło, bo masz długie kłaki. ^^ A naturalne masz loki, prawda?
Vo - mama? xD A my w ogole nie musieliśmy pisać;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
Pati
![]() ![]() Ewful cześć jestem Marcela , ale mów mi Blanka : ) a co do chłopaka no to może powinnaś mu powiedzieć mimo wszystko chociaż skoro myślisz , że go kochasz to spróbuj z nim wytrzymać tą rozłąke; ) Owca przychodź tu do nas ![]() Vo spryciarz z tym gotowcem ![]() czyli chcesz powiedzieć , że dalej "płoniesz" ![]() ![]() ![]() Mari ![]() reszta ![]()
#1044 |
Rozeznanie
|
Nierealna - tak, naturalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Morf - O nie, przesadziłaś... Ja bym chciała mieć takie loczki jak murzynki. ; p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Rozeznanie
|
jakoś kiepska, no, ale moze teraz skojarzycie, bo u mnie w szkole dużo dziewczyn je ma, więc myślałam, że wiecie o czym mówię
![]() ![]() Nierealna, a ja o prostych marze <3 Edytowane przez Morfina123 Czas edycji: 2010-05-06 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Morf - Co to jest? Ładnie CI w prostych. ; P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Morf - Ahaaa. Ja nie lubię takich jak palcem trzeba. ;DDD W ogole ostatnio przerzuciłam się na czerwoną szminkę. ;333333
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.