|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Kochasz mnie ? Udowodnij ! Bądź przy kolegach taki sam jak jesteśmy razem !
-A ja kocham kocham cię ! - jaka to bajka ? - moja . - widać że masz koszmary . |
|
|
|
#4022 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
co znaczą czające się po kątach niedomówienia
|
#4023 |
|
Raczkowanie
|
uzależniasz jak kawa.
chce tak bardzo pier&ol%ć się z Tobą ![]() no woman no cry. ( nie kobieto, nie płacz) |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ___ Jestem szarością ducha,
który chowa się za zamkniętymi drzwiami. Jeśli mogłabym urodzić się w innym świecie, pewnie zrobiłabym kilka rzeczy inaczej. Tymczasem jestem sobą, a świat stanowi Ziemia, więc siedzę cicho. Przyciągnę Cię do siebie, będę trzymać blisko, będę ostrożna, jakbym trzymała diament lub bombę atomową. Zgubiłam się. Mapa miło widziana.
|
|
#4025 |
|
Raczkowanie
|
+ dreams_x33 - jej , miło mi to słyszeć . <3 ;** `z braku sił ,zamarzłam. `zadanie przerasta do siebie powrotu wzrasta potrzeba we mnie się gotuje i grad mi spada na głowę ciepło zimno lodowato jestem daleko od rozwiązania czasem powrót to krok na przód. `miłych epizodów kres twoją porażką wychowawczą jestem. `przecież jestem w morzu kąpana lodowatym. być zimną. wychodzi mi najlepiej to palcami z lodu ciało pobudzam do drżenia i kurczenia się zimne spojrzenie zamarza w punkcie jednym na godziny długie jak zimowa noc także uczucia mrożone świeżości nie tracą. czy ciepło je stopi. brak mi go i tak.ciepła. `ostatni lata oddech zbłąkany policzki musnął jak dłoń twoja ciepła zwiastując zmiany.
|
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
W pajęczynie połamanych snów...
|
|
|
|
#4027 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz czego mi brak? Poczucia bezpieczeństwa. Tej malutkiej myśli w głowie, która mówi mi, że jesteś i zawsze przy mnie będziesz, gdy stanie się coś złego. <3 |
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
Jak papieros wypaliła się nasza miłość..
|
#4029 |
|
Gość
|
` Ten naćpany kretyn nigdy tego nie rozkmini.
|
|
|
|
#4030 |
|
Rozeznanie
|
`Po oczach widziałam, że ci zależy. Nie musiałeś mówić nic.
`Mój uśmiech, tusz na rzęsach, seksowna sukienka- to wszystko dla ciebie. `Posiadam tyle, ile chcę. A mi wystarcza mi to, że widzę promyk słońca w twojej źrenicy. `Przymknęła powieki. Wreszcie czuła to, co chciała. Ucieczkę od rutynowej miłości. `Głupia, po co dawałaś mu swoje serce? Wiadomo było, że on je zniszczy, pozbawi radości.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-05-06 o 17:35 |
|
|
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
Jeden ruch,rozdzielił nas na wieki,jeden gest był niepotrzebny.Nie zaprzeczysz.
Będe kochać Cię w poniedziałki Ty będziesz mnie ranił we wtorek,zabiję Cię w czwartek jesłi nie zatrzymasz mnie w środę,wybaczę Ci w piątek,ponownie zobaczymy się w sobotę,zapomne wszystko w niedziele. Znając moje szczęscie,to gdybym wysłał Ci moje serce pocztą,listonosz zgubiłby paczkę. Czy można przestać kochać niebo ,dlatego że czasami jest burza.
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4033 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo słonko
fajnie, że mnie ktoś dostrzega pośród tylu talentów ![]() chodź włóż trochę miłości do mojego serca <3 uderzasz w mój umysł ... schowaj mnie pod powieką żebym mogła lśnić <3 w jeziorach Twych oczu utonąć wciąż światło pod powieką [...] wciąż ogień w mych snach całuj mnie zanim dzień znów Cię skradnie Bo nadzieja to my [...] bo nadzieja jest w nas! zanurzyć się w najsłodszych snach i czekać na Twój głos ...
|
|
#4034 |
|
Rozeznanie
|
You smile at me. You hug me, but you don't know I want you. Uśmiechasz się do mnie. Przytulasz mnie, ale nie wiesz, że chcę Cię. You flirt with me. You tell me all your secrets. I'm always the one you run to, but to you I'm just your friend. Flirtujesz ze mną. Mówisz mi wszystkie Twoje sekrety. Jestem jedyną, do której biegniesz, ale dla Ciebie jestem tylko przyjaciółką. Don't say you want me. Don't say you miss me. Don't hurt me. Don't say you love me. Nie mów, że mnie chcesz. Nie mów, że za mną tęsknisz. Nie rań mnie. Nie mów, że mnie kochasz. It's getting harder everyday. To jest coraz trudniejsze każdego dnia.
|
#4035 |
|
Rozeznanie
|
agrr , itstoolatex3 , wiolet ka , ciiri , Primadonna - MniamĆ
![]() Opiszosz: Idealna sytuacja – Kobieta i mężczyzna 'Stań gdzieś z boku, odpocznij, pozbieraj swoje myśli...' Mogłabym napisaĆ, że właśnie odbieram sobie jakieś 5 minut mojego jakże monotonnego i nostalgicznego życia , ale po prostu idę na fajkę ![]() 'Pamiętam, jakby to było wczoraj, zróbmy TO jeszcze raz, [by tego nie zapomnieĆ] ... " Kwiaty uschły, porwał je wiatr a facet odszedł... Pamiętaj, aby nie zapomnieĆ, że obiecałeś , że będziesz pamiętał.... CzęśĆ mózgu odpowiedzialna za sny zacięła się, nie kocham a nadal jesteś w nich Ty... ![]() 'Rewolucja naszych serc i dusz...' Powoli, ej, powoli nie śpiesz sie tak, bo wszystko sp*&^#$%@sz ... Przy Tobie jest najza%$&*stniej ![]()
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję moja Droga !
![]() Gdyby oczy nie płakały, a usta się wciąż śmiały. Gdyby powracały piękne chwile i trwały. Stanęła na parapecie, popatrzyła przez chwilę w dół. Zamknęła oczy i szepcząc słowa pożegnania skoczyła. I nie są całym życiem dla nas wszystkie przeżyte spotkania. My zamknięci w czterech ścianach. Kiedyś ci na pewno opowiem o tym, co przeżyłam bez ciebie, a co chciałam przeżyć z tobą. Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało.
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
tęskniła za nim jakby był jej. A przecież nie jest. I nie będzie.
była zawsze sobą.. i nigdy za to nie przepraszała.. faceci są beznadziejni, a my jesteśmy jeszcze głupsze Jestem twoją rozkoszą. Jestem twoim kłamstwem. Jestem twoim grzechem i twoją wściekłością. Jestem twoim szaleństwem i twoją wątpliwością. Chce ciebie. chcialem i chce. tylko dlaczego ty nie Czy to normalne, że gdy widzę jak on się uśmiecha , w najgorszym momencie mojego życia , jestem w stanie wykrzesać uśmiech również ? wczoraj mialem zlamane serce a dzis pozbieralem male czastki i posklejalem. wciaz zyje
|
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
miło mi ogromnie słoneczko
z miłością jest jak z wyborami często brak odpowiedniego kandydata ale mamy potrzebę potwierdzenia swego do niej prawa. dlaczego to co nie widzialne, nie dostrzegalne gołym okiem na pozór, ma największe znaczenie, dlaczego szczerość ukryta pod tapetą makijażu nie ma żadnego wyrazu artystycznego, a Dusza ludzka i tak pozostaje tajemnicą choć w źranicach widnieją zapisane emocje . mam niedokładne oczy, rumienią się ukazując promienie światła odbite od tafli źrenic. forteca myśli i głupich zdań . wybraniec
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4039 |
|
Rozeznanie
|
![]() postanowiłam zajrzeć po długiej nieobecności pamiętacie jeszcze grise? ![]() palący koniec dymiącego dnia wciąż zimny zapach poranka stał jak ogromne sekwoje stoją pił herbatę z krawieckiego naparstka nie chciałam mówić mu szczerej prawdy o nas, ale wypłynęły ze mnie wszystkie te kłamstwa które chciałam w sobie tłumić myślałeś że moje serce jest z drewna ale ja słyszę jak bije pewnego dnia, wydaje się jakby to było wczoraj żyłam samotnie w świecie nieładu. wszystko było czarno-białe, nie było nawet szarości i każdego dnia budziłam się w Dzień Świstaka w odwróceniu biegu wydarzeń jest zanikanie ciebie |
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
PaniJana -
![]() mogę być Twoją mistrzynią w ' kocham Cię misiu ' ? uwielbiam, twój speszony wzrok, który odwracasz, gdy tylko nasze spojrzenia się spotkają. i proszę Cię , nie mów mi o tęsknocie . bo to nie ty siedziałeś całą noc na parapecie , z mp3 w ręku - słuchając w kółko ' please don't leave me '
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
zagubioną w dłoni dotyku.
gdzie nadzieja wypala się piętnem. rozpacz w cichym zatapia się krzyku. |
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa - jesteś niesamowita
![]() Missi_16 - okradłam ![]() ____
jesteś powodem moich uśmiechów. nawet dzisiaj po tylu kłótniach z nim, nieprzespanych nocach przez niego i pomimo bólu w sercu, gdyby powiedział, że mnie kocha, rzuciłabym mu się w ramiona i odpowiedziała 'ja ciebie też'. - mam nadzieję, że Cię nie zraniłem.. - nie, no co Ty - odeszła, płacząc. |
|
|
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
zawsze gdy patrzysz na mnie tym Twoim kochającym spojrzeniem , mam wyrzuty sumienia, ja nie potrafię tak na Ciebie patrzeć ..
Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz: "Tu zaczęliśmy i tu skończymy" i co mam ci napisać ? . że tak bardzo tęsknie ? . że analizuję wszystkie wspólne chwile ? . że tak bardzo tęsknie za czasami , kiedy udawałam obrażoną , a ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś , aż mi przejdzie ? Tylko nic mi nie obiecuj. Obietnice są dla dzieci, pierwszych miłości i przyszłych samobójców.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4044 |
|
Raczkowanie
|
beautiful_lie - gejoszki są lepsiejsi! :D
- kocham cię, chcę byś była tylko moją.
- ale od ciebie wali wódką. zdecydowanie znaczysz dla mnie mniej niż pół minuty temu. |
|
|
|
#4045 |
|
Zadomowienie
|
dresowa
i jej czerwone wargi nagle zaczęły blaknąć.
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
CukrowaPanna-zainspirowałaś mnie tym opisem o czwartku... Idealnie pasuje biorę na podpis, usunełam tylko o bloku. Oczywiście podpisuje Cię pod tym
![]() ![]() 'nie pytaj mnie dziś o przyszłość. 'to niewiarygodne. mówisz że mnie polubiłeś, kiedy żęgnamy się. ''chciała usłyszeć te dwa magiczne słowa z jego ust ... nawet jeśli miały by być kłamstwem. chciała poczuć chociaż raz w życiu, że istnieje ktoś, kto jest w stanie podarować jej szczęście, a zabrać smutek."
staram się przytyć ![]() F R E E http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png Pokonałam skoliozę! Edytowane przez Elizabet0909 Czas edycji: 2010-05-06 o 18:52 |
|
|
|
#4047 |
|
Wtajemniczenie
|
bajkowa - o jaa ciee
radość mi sprawiłaś ogromną ;** <3Nie, nie.. ja tylko się rozglądam. Może przypadkiem trafię na jego wzrok. Chodzę swoimi ścieżkami. Wyryte w twoim sercu, zapamiętałam je doskonale. Przegrałam kawałek nieba które co wieczór czułam pod palcami, głębokie westchnienie pełne uczucia, garnek radości. Przegrałam Ciebie.
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
czii - nie nie, nie zgadzam się
![]() CaMa - kuuuuusisz ![]() miałam stuprocentową pewność, że mnie kocha, kiedy stanęłam przed nim zupełnie naga, a on patrzył mi w oczy.
rozhisteryzowana upuściła palącego się papierosa na swoje ulubione rajstopy. wypaliła dziurę. jak na złość układała się w kształt serca.
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
Foam - dz. słonko Bardzo mi miło ![]() ______ To nie jest tak, że robisz 'pstryk' i masz co chcesz. Za kogo ty się uważasz, że myślisz że po tym wszystkim z byle jakiego powodu spie%^&ysz mi sprzed nosa gdzie pieprz rośnie ?
|
|
#4050 |
|
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_ ; *
Czekam na coś, co przyjdzie i już zostanie. Chcę zawisnąć kilka centymetrów nad ziemią i z góry patrzeć na niego. Walcz o miłość ! ja walczę o nią cały czas. tylko ten majowy poranek, przypomina mi, ze nie ma już nas. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

fajnie, że mnie ktoś dostrzega pośród tylu talentów