|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Dzisiaj na mamę, "mamusia"
jutro przyjdzie. Chyba, że mi się coś pokićkało i mama też jutro się zjawi
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-05-06 o 16:52 |
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
![]() Ciekawe dlaczego dzisiaj Antonio ma taki diabelski humorek ![]() Kup coś nowego ![]() Cytat:
*** Muszę lecieć , do potem
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-05-06 o 17:04 |
||
|
|
|
#1053 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi, żebyś napisała co u Was ![]() W swojej szafie na pewno znajdziesz coś wystrzałowego Cytat:
![]() Kiedyś w rozmowach w toku był chłopak, który w dzieciństwie wypił chyba domestos (dziadkowie nie upilnowali). Do końca życia będzie miał problemy. Ma przełyk grubości szpilki. Co jakiś czas poddawany jest zabiegom. Nie pamiętam czym się żywi. Tragedia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kładę Ją po prostu jak ja stwierdzam, że już czas i działa Zasypia ![]() Cieszę się, że jest choć trochę lepiej |
||||
|
|
|
#1054 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wnioski nic nie pomogą. Jak tylko przejdzie mi przez myśl, żeby się położyć to śpi wtedy pół godz ![]() Nie za dużo łączy Kubusia i Martynkę? ![]() Cytat:
![]() ![]() Zebrał się w końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No naprawdę jest niemożliwy ![]() Nie zacytowało mi Magi. Cieszę się, że plamki znikają
|
||||
|
|
|
#1055 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
co jakis czas zrasta mu sie ten przelyk i musi miec zabiegi rozrywania, pod narkoza, mial ponad 100 narkoz w swoim zyciumowil, ze kiedys tylko plyny przyjmowal a teraz po zabiegu zjada coraz wiecej rzeczy, doszedl juz nawet do pierogow podobno ehhh ile tragedii jest na swiecie
|
|
|
#1056 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe czemu Maciuś tak nie może spać? Mój to chociaż w nocy sypia,więc chyba nie mam co narzekać![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Kubusia.Wnet by Go roczek synusia zastał ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze,że przeszło Zuzince Cytat:
![]() Dobrze,że Antoś taki aktywny Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
,człowiek nie zdaje sobie nawet sprawy z jakimi problemami borykają się inni ludzie![]() Pospacerowaliśmy pod domem po chodniku,tam i z porotem,tam i z powrotem i tak półtorej godziny-Bartoszowi się nie nudziło,bo kot spacerował z nami .Niby się wypogodziło,ale na jak długo![]() Damian jutro ma wizytę u ortodonty na 9.30,więc chyba bedzie miał labę od szkoły no i mają jechać na wycieczkę nad Morskie Oko,tylko jeszcze nie wie kiedy-pani dopiero zapowieDogrzewacie jeszcze maluchom na kąpanie,czy macie odpowiednią temperaturę? |
|||||||||
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
no , ale mam nadzieje ze dzisiaj po kapieli szybko padnie a nie jak wczoraj
![]() widocznie nie kazdemu pasuje to samo ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ja nie grzeje juz bo cieplo jest
|
|
#1058 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Anulka - za Mamę ![]() Cytat:
![]() To co zrobiłabyś na moim miejscu? ![]() U mnie też dzisiaj wyjątkowo brzydko, ale jakiś tam krótki spacer był ![]() Mignęło mi, że dzień Ci się jednak lepiej ułożył niż się zapowiadało Cytat:
Nie mam nic przeciwko wizytom, ale dlaczego tak z zaskoczenia? ![]() I tak z tymi ubraniami jest coraz lepiej, ale jakieś 10-15 lat temu, to zero wyboru było i naprawdę był problem, by znaleźć coś pasującego. Dlatego najbardziej lubię buszować wśród ubrań letnich - krótkie rękawki i krótkie spodenki i wszystko gra ![]() Cytat:
W komplecie mam wystające kości tu i ówdzie i naprawdę nie wygląda to jakoś super sexi Lepszy już trochę odstający brzuszek mieć Texasik za dietę, ale wstawiałaś tu swoje zdjęcie w ślubnej sukni i nie widziałam tam żadnego brzuchola Cytat:
![]() To za powodzenie akcji "Bieg o poranku" ![]() Ależ proszę <daje brzuch>
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-05-06 o 18:42 |
||||||
|
|
|
#1059 | ||||
|
Zadomowienie
|
Jutro po południu jadą
![]() A widzisz, zapomniałam o niej U nas na fali jest teraz "Dziub Dziub" ![]() Cytat:
Rozkręci się ![]() Idzie jak burza ![]() Cytat:
![]() Biedna Texasik myślała, że domagasz się komplementów Ty, niedobra ![]() ~~~~~~ Byłam dzisiaj u gina i przy okazji spytałam się czy to normalne, że po porodzie mam dużo gorsze miesiączki, niż przed i powiedział, że zazwyczaj jest odwrotnie, tzn. że przed są nieciekawe, a po lepsze. No to nie wiem co ze mną jest Liczę na to, że wrócą do normalności
|
|
#1060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czas rekonwalesencji trwał baaaardzo długo...najprostsze czynnosci byly wyczynem, a jak kolezanki jej opowiadaly jak to bedzie to nie mogla im uwierzyc. W mamy przypadku byl to ogromny jeden mięsniak 20x30cm ![]() kto został bezzebny na placu boju? ![]() noooo, a ilu można było uniknąć... Cytat:
nawet nie wiem jaka mam w lazience, ale piec mamy juz wyłączony do nast.sezonu grzewczego. No i mi niepocytowalo wszystkiego Mialam pogratulowac Kubusiowi raków. CBŚ działa Wytężyłam sie by was nadrobic. Na domiar zlego mi z nosa leci. Wstapie jeszcze looknac czy adaikaka cos napisala. Wstawilam zupke na jutro-baze/rosołek, no i nie wiem jaka zaserwowac.Wciąż mnie nęcicie grzybową czy pieczarkowa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#1061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No coś Ty, Teściówko, to tylko koleżanka ![]() ![]() Z naciskiem na "w końcu" ![]() Cytat:
![]() Prawda ![]() Mam nadzieję ![]() Nieźli jesteście, jeszcze Ty z tą nogą Fajnie ![]() Ja do kąpieli już dawno nie dogrzewam, czasem włączę na 5 minut farelkę przed ubieraniem (bo to w drugim pokoju).
|
|
|
#1062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, chciałabym bardzo No, z piorunami ![]() żeby się @ unormowały, a ja dalej nic, ale ![]() *** Idę współuczestniczyć w kąpieli dziecka
|
|
|
#1063 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() takie zbieżności od dawne mnie już nie dziwią (Martynka tez właśnie na poważnie bierze się do raczkowania i dzisiaj zaczęła pić z niekapka Cytat:
![]() ![]() no trzeba przyznac, ze materialistą to on nie jest ![]() Cytat:
super że Zuzia zdrowa Cytat:
ale rozbawiłaś mnie do łez, jeszcze jak sobie wyobrażę minę Twojego małego kombinatorka to padam ![]() Cytat:
ee, to bardziej tak jak rodzeństwo, bliźniaki na przykład Cytat:
też o tym już niejednokrotnie słyszałam, mama wczoraj mówiła że minimum 2 miesiące L4 a potem jeszcze z pół roku dochodzenia do formy, no ale nic to, żeby tylko jutro wszystko się udało... Ja muszę przyznać, że Martynka słucha kiedy mówię jej "nie wolno" , ale żebyście słyszały mój ton (no w końcu nie na darmo na studiach miałam ćwiczenia z emisji głosu )Mała "postoi" w miejscu, patrzy na mnie, czasem nawet próbuje zapłakać
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
pisala do mnie Unholy
jutro do nas wpadnie u nich wieje i leje, wiec nosów nie wytykaja na zewnatrz dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej siostry córka na kota może patrzeć się cały dzień ![]() Ja nie grzeję Cytat:
![]() Dzięki Ciekawe ile przebiegnę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam zdecydowanie lepsze |
|||
|
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli zdarzy Jej się wstać rano dopiero o 8-9 to jedną tylko (zazwyczaj dzień zaczyna przed 7 )Ja boję się nawet pomyśleć ![]() No ja myślę, że koleżanka ![]() Cytat:
![]() Moja mama też długo do siebie dochodziła. Uda się Zuzia tylko jak znajdzie coś "niedozwolonego" i zacznie się tym bawić a ja akurat wejdę to szybko wyrzuca z rączki i ucieka w druga stronę
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-05-06 o 20:59 |
||
|
|
|
#1067 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ma przecież Marcelka na a poza tym kto by chciał podpaść Svinecce ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam bardziej bolesne -juz mnie boli a za 3 dni mam dostac ale w miare regularne a przed to masakra z cyklami byla ![]() wlasnie dlatego mierzylam bo ciepla byla a zwykle tez ma 36,6 ale to bylo chwilowe- ponoc takie wachania sa normalne dzieki podzialalo bo zasnela po mleczku ![]() Cytat:
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pisalam wam ostatnio, ze wazylam Antosia na wadze lazienkowej. Codzienne poranne wazenie weszlo mu w krew , a przy okazji lubi sie troche ustroic:
|
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzac na Antonia nie moge oderwac oczu ma w sobie cos takiego w spojrzeniu co mnie rozbraja no jest przeslodki!!!
|
|
#1071 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() A jakże ![]() Cytat:
![]() dla Martynki (i dopiero teraz nam piszesz )![]() No nie jest (czasem myślę, że niestety nie jest ) ![]() O to, to, bo Kuba miał się urodzić 2. sierpnia Uda się ![]() Zazdroszczę, mój Syn ma moje zakazy w głębkim poważaniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1072 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie tak pospac, nie? ![]() jak Zuzia pierwszy raz nocke przepała to tez malza pytalam czy mi sie to przysniło ![]() ja miksuje Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:w końcu sie doczekałyscie ![]() a u nas dalej cisza... pewnie tylko my ![]() ---- Myslałam ze was nigdy nie nadrobie, bo pare dni mnie nie było (i znów nikt nie tesknił ;() Ide Zuzie polozyc do łozeczka, moze jeszcze zagladne Mariolka Antoś
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-05-06 o 21:22 |
|||
|
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
on ma w sobie naprawde to coś urzekającego
wydaje mi się, że to oczęta takiego uroku mu dodaja Mamo drżyj już, bo kandytatek będzie sporo...
|
|
|
#1075 | |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam na ćwiczenia z emisji głosu
tak sobie teraz myślę że muszę na TŻ wypróbować ten ton ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
no i miej tu potem takiego męża/partnera w domu, zrobi ci tą słodką minkę, przewróci tymi oczętami i gotowa jesteś
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
oj Majaszko nie bocz się
![]() Ja to spadam w rankingu na łeb na szyję, więc wybacz... coraz rzadziej bywam, więc nie mam odniesienia kto byl,kto zamilkł ![]() Ale zawsze lubie wejść i sie z wami spotkać, poczytać co u was, pogadać, tylko czasu jakoś mniej ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
jakieś figle, czy usługiwanie i dogadzanie?
|
|
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodzi mi o to że boczyć i gniewać się na niego nie dasz rady
|
|
#1078 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rządzą nami te dzieci jak chcą Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Głodnemu chleb na myśli |
||||||
|
|
|
#1079 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1080 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A w Polsce to moja kolezanka jest barmanka w takim pubie no i chce wynajac ten pub ( Bo napewno bede miala jakies znizki ) no i zrobic taki babski wieczor .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

. Rozkojarzona jestem dzis (ciekawe dlaczego 

, musisz się uważniej przyglądać 

Mój to chociaż w nocy sypia,więc chyba nie mam co narzekać

, a czemu Wielki? 

za Mamę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

patrze na zegarek a tu 7 rano