![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#902 |
Przyczajenie
|
I don't need a man to make it happen, I get off bein' free
I don't need a man to make me feel good, I get off doin' my thing I don't need a ring around my finger, to make me feel complete So let me break it down- I can get off when you ain't around! ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- To dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dodaję zdjęcie z przyjaciółką na n-k jesteśmy tam razem w lesie. Potrzebuję jakiś opisik. Liczę na was
![]()
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
[emocjonalna_maskochistka;]Dziewczyny dodaję zdjęcie z przyjaciółką na n-k jesteśmy tam razem w lesie. Potrzebuję jakiś opisik. Liczę na was
![]() Przyjaciele są jak ciche anioły;* Mój prywatny Anioł Stróż ![]() Tylko prawdziwy przyjaciel wie kiedy jest Ci smutno,reszta myśli że jest ok i zazdrości.. To przyjaźń zdejmuje z Cb pasmo milczenia. Wiem, że niezależnie, co się stanie, jest obok mnie człowiek,z którego bliskości cieszę siętak samo cieszy się z mojej obecności. całym sercem i który gdy przyjaciel prosi- jutro dla mnie nie istnieje. Może coś ![]()
Edytowane przez DilerkaUsmiechu Czas edycji: 2010-05-06 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1) to właśnie ty sprawiasz, że wieczorem wiercę się 100 razy na łóżku, bo rozum karze mi spcać, bo jutro do szkoły, a myśli wędrują z Tobą... są obok ciebie, przy Tobie.To przez Ciebie w poniedziałek zamiast załamania śpierwam 'monday mornig' ![]() - bo wiesz kiedy on zadzwoinił do mnie o 3 w nocy, zapytać która godzina bo wyjął baterie. I nie wiem, poczułam że może faktycznie jestem dla niego ważna, skoro to właśnie do mnie zadzwonił. - gdybyś była faktycznie ważna zadzwoniłby żeby życzyć ci kolorowych snów i powiedzieć że kocha. nie wiem czy o to chodzi, ale znalazłam coś długiego w notatniku to napisałam. i jeszcze without_demur chciała ![]() 2) myślisz że fajnie jest mieć faceta męskądziwkie. ciekawe czy ci podobało by się to, że ja się puszczam z każdym po kolei. hm, nie wiem! przepraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy na was patrze chłopaczki... to wybaczcie ale stać mnie tylko na IRONICZNY uśmiech ![]() wypchaj się kochany królewiczu z bajki i wiecie co? nie odchodzicie mnie. nie dam wam tej satysfakcji, że obudzicie we mnie wszystko. nie teraz. od jutro będę szczęśliwa. bez WAS - Kim ty do licha jesteś? - Skoro ty jesteś księżniczką, to będę twoim księciem. -Pff chyba Ci się bajki pomyliły -? -Moja Bajka to "NIEZALEŻNA KSIĘŻNICZKA" -Masz alergię? -Mam -A na co? -Na takich idiotów jak Ty! Oj chyba nie pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te, które potrafią być pijane po Kubusiu Poszłyśmy do lasu narobić hałasu ![]() ![]() Weny brak ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
kaaarii zaczynam cię uwielbiać
![]() DilerkaUsmiechu ![]()
![]() |
#911 |
Przyczajenie
|
Mogę prosić coś w rodzaju:
'...i dlatego lubię mówić z Tobą. ![]() 'za Twój uśmiech... ;* '...wszak i ja, kocham Ciebie i tak. ;* ?? ![]() Takie krótkie, o Nim, o miłości, uśmiechu, oczach. Wiecie ![]()
![]() |
#912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm, nie wiem, czy pomogę, ale mam coś takiego: Bądź grzecznym chłopcem i zrozum, że nie jestem dla Ciebie. [wizaż]
Idealny facet nie pije, nie pali, nie robi zakładów i nie istnieje. Wierność? Chłopie o czym Ty mówisz, wierność wymarła razem z mamutami! Mężczyznom zdecydowanie lepiej wychodzi patrzenie niż myślenie.
![]() |
![]() |
#913 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynkii ; *
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Macie coś o tym że zawsze jak chce spędzić trochę czasu ze znajomymi porobić zdjęcia czy coś to zawsze zadzwoni kumpla dziewczyna i wszystko zepsuje , że to mnie wkurza , i że on mi się strasznie podoba i nie zawacham się jego jej obić . : D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekoladowy smak szczęścia Naćpana szczęściem . Natchniona pozytywną energią . W moim własnym kolorowym świecie . 100 % szczęścia . Optymizmu nigdy za wiele . Cytat:
nie waże jak.. ważne że ja i ONA Ja wiem,że nie zawsze jest łatwoo.. ale dobrze,że jestes Dzięki twojej przyjazni rodzi się we mnie nowy swiat I gdybyś nie istniaa..powiedz..jak mialabym życ Piekno przyjażni odkryte dzieki tobie Nasza przyjazn..skrzydlata Magia.. Przyjaźń to jest to co nas trzyma Wiem, że damy radę, bo wierzę w przyjaźń.Wiem, że mamy wady, życie to chwila przyjaźń ze światem zaczyna sie od przyjaźni z najblizszym otoczeniem Oby ta przyjaźń trwała jak najdłużej Prawdziwy przyjaciel wnosi wiecej w nasze szczescie niz tysiac wrogow w nasze nieszczęście Nasza przyjaźń jest doskonała, rosła na ideałach Jeśli jednemu z nas cos się stanie, drugi da mu miłość, wsparcie i oddanie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Przyczajenie
|
coś o tym, ze jadę na 3 dni na wycieczkę do Krakowa? z czterema przecudownymi osóbkami? ;> no i będzie się działo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
o tym, że tęskni poznasz po włosach związanych ciasno. `co mam ci powiedzieć? ze świat mi się rozsypał? sam widzisz, nic specjalnego. szereg nieprzespanych nocy, nigdy nieschnąca poduszka, para wyziębłych dłoni i spierzchnięte usta... ot, miłość. Patrzyłam w Twoje oczy. Wzrok zatrzymał się na 4 sekundy. Dłużej nie mogłam patrzeć w oczy, które mnie tak zraniły. przelotne spojrzenia, kilka słów bez znaczenia. Widząc ciebie zagryzam wargi Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. Może coś wybierzesz ![]() I nie smutaj się już ![]()
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
potem wzeszło słońce i nadeszła szara rzeczywistość
Powinnaś patrzeć w przyszłość.Zacząć wszystko od nowa.Dobrze? kiedy tracisz kogoś to tego nie zapominasz i każdego dnia walczę z tą myślą dzisiejszy dzień bd inny.musi . usmiechne sie i ten usmiech będzie wiarygodny Musiałam powiedzieć "wszystko gra, dziękuję" co najmniej 37 razy ..... i ani razu nie mówiłam szczerze wspomnienia sa zbyt ważne -Chciałabym..... -Czego? -zeby życie było inne Wiesz,że popełniasz błąd,ale i tak to robisz.To żałosne skazana podążać ścieżką z której nie może uciec A wczesnym wieczorem kiedy światło zaczyna gasnąć nadchodzi strach kiedy kochamy kogoś tak bardzo, że chcemy spędzić z nim wieczność wierz sobie w co chcesz Cytaty z Pamiętnika Wampirów. może coś komuś ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Kobietki proszę o codzienne kliki poniżej.
Was to nic nie kosztuje a ja mogę coś wygrać ![]()
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
pozwolę sobie zabrać.
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
ponawiam kochane.
![]()
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Od dłuższego czasu zapisuję opisy, więc jakbyście chciały skorzystać z tego zbioru, możecie go znaleźć na chomikuj. pl/Zozolka15 (usuń spację przed pl). Są tam opisy o każdej tematyce, posegregowane, a także "misz- masz" :P Na pewno każda znajdzie coś dla siebie. Chciałam wkleić większość tutaj, ale chyba byłoby to dość nieprzejrzyste, więc zapraszam do pobierania. Wszystko w formacie pdf i doc ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-05-06 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
to znowu ja
![]() 1. o tym, że mi go brakuje i o tym, że dziękuje mu za każdą chwile z nim spędzoną. Coś w stylu " Wiem, że zaakceptowałbyś telefon o czwartej nad ranem wraz z moim szlochaniem.." ;* Proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
Ja bym bardzo prosiła wspaniałe talenciary o jakieś wesołe, napawające optymizmem opisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nastaw się pozytywnie, odrzuć beznadzieje. ucałować blask słońca, śmiać się bez końca. ' Marzenia są azylem myśli zmęczonych rzeczywistością..` Teraz puść "smajla" i jazda! Szukam szczęścia pośród szarych życia ścian. mózg mi się topi. przed nami kosmos możliwości. arcyzabawny stosunek do spraw ważnych . Emanujesz miłościa;d rzucimy w kąt tamte złe dni bezczelnie emanuje ze mnie szczęście full of happiness endorfiny szaleją.. w duszy szczęście gra. Może coś sie spodoba ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.