|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Sie żescie rozpisały że normalnie nie moge nadazyc.... Czytam i czytam i skonczyc nie moge...
Normalnie juz padam z wycienczenia Zaraz poprosze meza o Izka to piorko to opaska Dziekuje, ale mi slodzisz ![]() Lece bo normalnie te posty mnie wykonczyly i ledwo dycham ![]() P.S Dzis pierwszy raz przytachalam buty do domu, ale dla meza! Dla siebie skromnie tylko okulary antyslonkowe. W carry przecena -50% na wszystko Ave
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-05-06 o 15:35 |
|
|
|
#2792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołszki
Cytat:
![]() co do YCD to mnie też to wkurza, że jury sobie dogryza przy każdej możliwości, bez sensu to jest a Mucha wczoraj to już przesadziła, ona ma na prawdę bardzo duże mniemanie o sobie Cytat:
Cytat:
![]() U Was też taka mulasta pogoda? jestem po 2 kawach a czuję się jakbym miała za chwilę zasnąć. Niech się już zrobi ładnie
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() wiem wiem obiecalam fotki i nie dalam, ale naprawde nie mialam glowy do tego, maruda sie zrobila z Werci i caly czas na rekach tylko takze wybaczcie ![]() ta pogoda mnie dobija bo ani na spacer wyjsc , dopiero teraz slonko sie przebija a mala spi wiec znowu ze spaceru nici majowka u nas taka sobie, mielismy plany ale pogoda nam je popsula i wyladowalismy w niedziele w CH ![]() pozdrawiam wszystkie kobietki
|
#2794 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajny motyw do sukienki.
A wyglądałaś ślicznie, a te rajtki dały fajny klimacik. Jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie...więc nic tu nie osłodzę bardziej, niż jest. ![]() Cytat:
![]() Mulasta i to jak. Jak sie obudziłam, to tak wiało, ze nie wiedziałam co się dzieje...Nie mam pojęcia co ubrać na Komunię ...bo nie wiem jaka pogoda będzie... ![]() Cytat:
Oczywiście miałam pisać prackę, a bimbałam.
|
||
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba szykuja sie nastepne zabki i dlatego mala marudzi a podobno ma byc kiepska pogoda do konca maja Wercia duzo lepsza jest jak na dworku jestesmy, ladnie sie bawi w wozeczku, spi i potem zmeczona ladnie zasypia a jak pare dni nie wyjdziemy to szalu dostaje w domu-wszystko ja nudzi
|
|
#2796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Izus ten maluch jest super, kudlacz jeden Soffi super malinowo wygladaliscie Piorko mnie sie bardzo podobalo. , i rajtki mam chyba podobne ![]() Dobra lece sie pakowac bo jutro mamy urlop wiec ruszamy w droge na W-ch a w sobote BAL. Musze zaproszenie znalezc bo nas nie wpuszcza ![]() Aaaa tak poza tym to mamcia sie pochwalila dziewczynom w pracy i z chory i wiecie co? Opie.przyly ja ze dopiero po swietach im powiedziala zamiast SMSem taka wiadomosc w sobote porozsylac. |
||||
|
|
|
#2797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dorosły marudzi jak jest taka pogoda, a co dopiero taki maluszek..mam nadzieję, że będzie się wypogadzać jednak. Gdzie sie pozostałe dziołchy pochowały? ![]() Mąż wróci o 24, więc można by coś spsocić....tylko nie ma Was!
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
Dagus Twoja kartka to nr 1, wlasnie wrocilismy od mlodych
![]() Tak tak piorko rulez! To panczoszki z Gatty nie rajtki ![]() Dobrej zabawy, hulajcie ![]() Izka zebym ja Ci powiedziala ile bimbam ![]() Cio imprezke by sie chcialo? Ja dzis padam wiec stawiam Czeko21 oby jak najszybciej wyszly zebiska i humor wrocil ![]() Moonik
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co chcesz psocić Łobuzico Dagecik udanej zabawy na balu
|
|
#2800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A by się chciało imprezkę... ![]() Cytat:
Udanej zabawy. ![]() NO i co tu sie dziwić, z taka informacją to trza ekspresowo postępować.. ![]() Moni... spociłabym coś, tylko jeszcze nie wiem co! ![]() Tak czkając na Was zwędziłam pomarańczki, chce ktoś? Mam też orzeszki Barbeque i ryz preparowany, ale to tak po cichu mogę przesłać, żeby nie było na mnie, że zjadłam sama wszystko.
|
||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
hej kozy
kiepsko sie czuje i jakies przygnebienie mnie dopada, wiec nie bede Wam smecic ![]() buziaczki
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki, kiece spakowalam, zaproszenie znalazlam, teraz sie tylko zastanawiam gdzie ja mam buty ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2803 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sypiem ile sie da! Cytat:
Oho...Moment prawdy! |
||
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Daget znalazłaś buciorki? Bo będziesz jak Kopciuszek tyle, że bez dwóch butków
![]() Kasienko nie smutkaj się ![]() Sofferko odwzajemniam Izuś to rzuć no tym ryżykiem pochrupiem coś
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2807 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Siedze właśnie z wybelaczem tzn paskami na zebach, ochydne toto jest , jak to człowiek musi się w życiu poświęcać![]() Poza tym musiałam dzisiaj zostać po godzinach, strasznie ciężki dzień w pracy miałam jutro za to mam zamiar wcześniej się urwać Aguniu wczoraj oglądałam Cię na NK i muszę Ci powiedzieć, że bardzo mi się podobają Twoje włosy. To takie moje skrzywienie, sama mam cienkie i słabe, dlatego ładne włosy zawsze zauważę a Twoje do ładnych należą! Sofferko chciałam Cię na NK zobaczyć ale ja Cię nie mam Cytat:
jedno jest pewne o tańcu to ona ma zerowe pojęcie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oja!! To poczęstuj tym piwkiem trochę, co? A ja rzucam orzeszki.
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
łapie
ale nie zauważyłam tych orzeszków, to też chcę podrzucę piwka bo właśnie otwieram ![]() Cytat:
ha! i dobrze, niech inni nadrabiają
|
|
#2810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
melduje ze sa Cytat:
![]() Dzieki, coz to za 1 dniowy urlop. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Musze Was nadrobić... Ostatnio u nas było niewesoło. Kryzys przez duże K. Pomógł nam...szwagier. Musze przyznać że nie doceniałam Daniela. To tyle...idę nadrobić
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej piątkowo
![]() mialam wczoraj do Was napisać, ale nie dałam rady po 20 już leżałam w łóżku, czekając na szybki sen, żeby nie czuć tych diabelskich nudności a dzisiaj i jutro zajęcia na uczelni - jak ja wytrzymam to nie mam pojęcia i dwa egzaminy Sofciu - superaśne wyglądałaś ![]() Czekoladka21 - ojoj... no to kciuki za szybkie przebicie się ząbków nie żartuj, że taka pogoda ma być do końca maja Izulek a masz za bimbanie żartuję sobie oczywiście ![]() Dagetek - a Ta znów na jakiś bal się wybiera Kasienko - przegnaj stolca, ale to już ![]() Izazusia - o kurczę... no to modły za odpędzenie kryzysu ![]() Paseczki wybielające - działają tylko, że jeśli ktoś ma mocno wrażliwe zęby to staną się jeszcze wrażliwsze, więc u mnie odpadają ![]() YCD nie oglądałam ![]() miłego dnia
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Cytat:
Ja mam przecież strasznie cienkie i rzadkie te moje włosiska, ostatnio dopiero coś mi się troszeńkę zagęściły, ale i tak ich parę na krzyż. Jak byłam mała, to na mnie mówili "makowa panienka" ![]() Za to mojej siostrze natura włosów nie poskąpiła, co mi zabrała to poszło do niej Izuś ale mam nadzieję, że już jest dobrze? Zmykam pracować, miłego dzionka
|
|
#2814 | |||
|
Zadomowienie
|
DZIEŃ DOBRY ROBACZKI
Cytat:
Cytat:
![]() Miło słyszeć, ze mogliście na niego liczyć w takiej sytuacji. Cytat:
Hmm takie straszenie, może by spowodowało, że się wezmę do roboty w końcu...NO czyli odpadam, bo ja mam wrażliwe. ![]() Jutro egzamin ustny, więc trzymać kciuki Słonka.
|
|||
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś kciuki już zaciśnięte
![]() Ale mi się dzisiaj nic nie chce robić, masakra Ta pogoda mnie dobija
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Usypiam . Już normalnie zapomniałam jak słońce wygląda...Dzasta za egzaminy trzymam kciuki, zdasz na pewno Iza mam nadzieję, że już wszystko dobrze Izuś chrupków już nie mam, ale został mi kawałek camemberta, to mogę wymienić za te 3 orzeszki za egzamin Aguniu co do włosków to powiem Ci, że na zdjęciach one bardzo ładnie wyglądają, nie widać żeby były rzadkie "makowa panienka"
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
Hej Hej
![]() Ja juz mam weekend, ale niestety spedze go na uczelni.... Gosiu a to ciekawe bo ja Cie mam na NK Wyslalam CI swoj profil na PW ![]() Fajne sa paski Treswhite Izka na pewno ich olsnisz ![]() Dzastus och niestety musisz sie troche przemeczyc, za egz.Aguniu ja przez ta pogode ledwo rano wstaje, nie moge sie normalnie zwlec, nie wiem o co chodzi... Te zdjecie na blogu calej grupy bialasow jest BOOSSKKIEE! Izazusia dobrze ze juz jestes Oby bylo juz tylko lepiej!A Malutka gdzie wywialo?! Bo Anusia pewnie nie ma netu w pracy a potem juz sie jej nie chce pisac.... Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-05-07 o 14:00 |
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Haloooooooooo
![]() Jest tu kto?? Mam pyszne malibu może któraś się skusimąż mi wybył na kawalerskie, mnie zostawił z psem i pełnym barkiem ![]() no i co by tu robić
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
No ba
Ale i tak tam nie ma wszystkich psów, które były na zlocie ![]() Ja jestem. I na malibu się wpraszam Muszę się pochwalić, że zaczęliśmy robić z Shiro pracę węchową. Narazie tylko podstawy podstaw, ale tak mu się to spodobało, że z pewnością pójdziemy dalej w tropienie użytkowe (tym bardziej że we wrześniu będę robić za tłumacza na seminarium pracy węchowej właśnie w Krakowie, to się jeszcze doszkole). Sama radość patrzeć na tak chętnie pracującego psa, na tą jego pasję przy tym
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia
![]() wow, tropienie, nieźle a będziesz tłumaczem z pracy, czy z przyjemności? heh, tzn chodzi mi o to czy wysyłają Cię tam z pracy czy może się zgłosiłaś na ochotnika?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Normalnie juz padam z wycienczenia
Zaraz poprosze meza o
Dziekuje, ale mi slodzisz 

:rolleye s:
a Mucha wczoraj to już przesadziła, ona ma na prawdę bardzo duże mniemanie o sobie

może "przenosisz" jeden dzień i będzie noworoczne tak jak ciocia Dzasta
, i rajtki mam chyba podobne 

Ja dzis padam wiec stawiam

, jak to człowiek musi się w życiu poświęcać
po 20 już leżałam w łóżku, czekając na szybki sen, żeby nie czuć tych diabelskich nudności
i dwa egzaminy
Ta pogoda mnie dobija