![]() |
#2851 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gossip Girl - styl, moda i... plotki
oj dawno tu nie pisałam
![]() biało:Jenny w nie których momentach śliczne wyglądała, w końcu było widać jej prawdzie niebieskie oczy i jasne usta. ślicznie wyglądała... tak naturalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-05-04 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Przyczajenie
|
Odcinek rewelacyjny. Jak nazywa się ta piosenka z początku, która potem przewija się przez cały odcinek? Jest cudowna i cały czas ją nucę.
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Już znalazłam. jakby ktoś był zainteresowany to znalazłam stronę z Soundtrackiem ze wszystkich odcinków: http://www.cwtv.com/thecw/ggmusic
#2853 |
Zakorzenienie
|
fotki Blake z gali Costume Institute Gala 2010, za te nogi dałabym bardzo dużo
![]() ![]()
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
xoxo
|
biało:
jestem w szoku. chyba zmienili styliste w GG. w sumie wszystkie stroje mi się podobały no może oprócz niebieskiego kapelusza B. za to Lily wyglądała ślicznie w tej różowej sukience i tą kokardą we włosach. B i C oni są dla siebie stworzeni. nareszcie B staje sie prawdziwą Blair Waldorf. S jest naiwna. C jednak ma serce ![]()
#2856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Wtajemniczenie
|
Biało: Odcinek mi się podobał. Nienawidzę Williama, William to zuo
![]()
![]() |
#2858 |
Zadomowienie
|
ale boska ta kiecka sereny
![]() wlasnie upiekla mi sie lazania z biedronki i zasiadam do ogladania gg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zadomowienie
|
Świetnie mi się oglądało ten odcinek, jak za starych, dobrych lat
![]() Kolejna rzecz - niech sobie Vanessa jedzie w cholerę :P Szczerze? szkoda, że te 3 miesiące będą w wakacje, więc i tak będziemy ją widzieć od września :P nie przepadam za jej osobą, nie mówię już nawet o tym, że zachowała się podle w stosunku do Dana, ale w ogóle nic nie wnosi do tego serialu. W ogóle to jestem zaskoczona, że w GG planują z takim wyprzedzeniem! Wiem, że to głupie, w końcu każde seriale są pisane dużo wcześniej, ale przecież motyw z tabletkami Lily był jakoś na początku/w środku sezonu i okazuje się, że to miało jakiś cel. Zwykle oglądając GG mam wrażenie, że odcinek jest napisany świeżo po tym, jak poprzedni poleciał w tv :P A Chuck... Jak on na nią patrzył, kiedy spytał: "Gossip Girl blast?".... Świetna ta akcja z aplikowaniem za B. do Columbii. W ogóle jak na moje to zakończenie to będzie Jenny, Nate, Chuck i Blair united i zrobią interwencję jak na zakończenie każdego sezonu :P Tym razem żeby wykurzyć doktorka, rzecz jasna. Który robi się coraz bardziej creepy z odcinka na odcinek. No i jeszcze: WRESZCIE pojawiła się nazwa choroby. Aż mną wstrząsnęło, jak zobaczyłam J. wpisującą "cancer" w wyszukiwarkę, myślałam, że do końca będą owijać w bawełnę. I tak jeszcze a propos tego: wydaje mi się, że lekarze nie powinni leczyć osób, w stosunku do których są zaangażowani emocjonalnie, bo tracą obiektywizm. Kiedy tylko Lily przyznała rację Rufusowi, powinna była się zgodzić na innego lekarza. No taa, ale kto by wtedy gmerał w życiu reszty osób do końca sezonu? Nie znam się też na chorobach, ani tym bardziej na raku, ale Lily jakoś podejrzanie dobrze wygląda jak na ciężko chorą. Czemu tylko Chuck to dostrzegł? Aha, i kogo jeszcze rozwaliła niezwykle zróżnicowana zawartość szafy Jenny? ![]() I jeszcze tylko: GO B.! A wiecie, że Ed zerwał z Jessicą? Nie wiem, czy już o tym ktoś pisał :P
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2010-05-05 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
mi najbardziej podobala sie sukienka sereny z gali z 20 odcinka
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
Promo 3x22 MEEEEGA SPOILER
http://www.spoilertv.com/2010/05/gos...-uk-promo.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
xoxo
|
Cytat:
będzie się działo ![]() aż nie mogę się doczekać ![]() od kiedy jest 4 sezon ?
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
A moze by tak na bialo?
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
na bialo: to ze jenny nie jest za madra to wiadomo. chuck nie lepszy. jak sie okaze ze blair go przyjmie spowrotem to nie ogladam 4 sezonu!
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
xoxo
|
a po co na biało skoro piszemy o trailerze a nie całym nowym odcinku.
Każdy teraz może go sobie obejrzeć. Cytat:
myślę,że znowu będą się tak wodzić za nos jak w drugim sezonie ;p
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
Bo nawet jeśli każdy może, to niektórzy wolą czekać. Szczególnie, że to jest promo czy spojler (sama nie sprawdzam zresztą) Final Episode...
Skoro niektórym to przeszkadza, a Ty wystarczy, że klikniesz raz czy dwa, to czy to będzie aż taki problem? Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2010-05-07 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam ciągle mam nadzieję, że Jenny będzie z Natem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam nadzieję na zejście się Nate'a i Jenny. ![]() Co do 20. odcinka...Denerwuje mnie Serena i ta cała sytuacja z jej ojcem. Biedny Rufus. Czyżby wielki come back Queen B.? ![]() W ogóle pozwalam sobie dołączyć do miłośniczek Gossip Girl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
przestałam oglądać gossip girl tak w połowie 3 sezonu . No ale przecież miałam mature i musiałam odreagować jakoś cały stres, także właśnie pochłonełam sezon 3 i ze zniecierpliwieniem czekam na kolejny odcinek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Wtajemniczenie
|
nowy odcinek: SZOK
![]() biało: wielkie pomieszanie... wszystko działo sie tak szybko że czasami nie wiedziałam o co w ogóle chodzi już... nie wiem co ta Jenny wymyślała jak trzymała te antybiotyki?... hm.. a ta cala sytuacja z Lily to zostawię to bez komentarza. Serena mnie trochę wkurzyła, nikomu innemu nie ufała. a przecież jej ojciec nie był w jej życiu tyle czasu. ciesze sie że Lily i Rufus maja już wszystko w porządku. ale to co Jenny powiedziała na końcu o nich.. trochę ma racje. faktycznie sie kloca cały czas. zawsze są jakieś problemy. wiedziałam że w końcu coś będzie miedzy Nate i ją ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zadomowienie
|
Wiecie kiedy będą emitowane odcinki 4 sezonu w Polsce?
Jestem na prawde zachwycona, jak obejrzałam 1 odcinek 1 sezonu tak zasiadłam i w kilka dni obejżałam wszystkie udostępnione w necie ;D
#2872 |
Zadomowienie
|
Wow!
Doktorek pojechał, yeah! Serena i Dan? Boże, oszczędź nam tego! Ale przynajmniej ani razu nie było Vanessy, taki plus. Końcówka z Nate'm? Szczerze? Nigdy nie sądziłam, że w Nate'cie coś jest. Właśnie zmieniłam zdanie ![]() No i C. & B. ... Ciekawe, no ciekawe. Trzeba poczekać do następnego tygodnia. W ogóle to kompletnie rozumiem Jenny. Wreszcie skończyli z pakowaniem jej w dragi i nie wiadomo co i pokazali jej prawdziwą naturę - wychowana na Brooklynie dziewczyna, która jest przywiązana do swojej rodziny. Fajnie byłoby zobaczyć Humphrey'ów mieszkających znowu na poddaszu. Ale chyba będę sobie musiała zrobić powtórkę z poprzednich sezonów, żeby to zobaczyć.
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2010-05-11 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zadomowienie
|
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,..._Plotkary.html
biało: kto tam uderza Chucka ? oświadcza sie B. ? wooow ;D nie moge sie doczekać. J mnie denerwuje, na siłe chce wleźć N do łozka ;/
#2874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biało: może ten nowy "chłopak" B uderzy C? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Raczkowanie
|
na biało:nie no właśnie pare odcinków temu chciała mu wejść na siłe teraz raczej nie wiele w tym było siłowania się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Raczkowanie
|
Macie gdzieś ten 21 odcinek z napisami?
![]()
#2877 |
Zadomowienie
|
Nie ma jeszcze napisów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Dla tych którzy lubią The Pretty Reckless - jest klip oficjalny. Znlazłam przypadkiem w necie
![]() http://www.theprettyreckless.com/pla...aspx?meid=5704
![]() |
#2879 |
Zadomowienie
|
Jenny miała ogromny biust w tej sukience
![]() Ciekawe, jak się skończy sytuacja z Natem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zadomowienie
|
a mnie okropnie irytuje serena. yyyh, kiedys byla fajna postacia, ale teraz nie da sie jej zniesc
![]() jenny rzeczywiscie biust miala imponujacy w tej kiecce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.