![]() |
#3121 |
Rozeznanie
|
Dot.: gossip girl
Obejrzałam 20 odcinek, według mnie świetny. A gdyby wyciąć z niego Vanesse i Dana byłby rewelacyjny
![]() ![]() PS: napisy są od rana już ![]()
![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
Raczkowanie
|
☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ nowy odcinek z napisami
![]()
![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 20 odcinek: (plusy/minusy) +Plotkara. czy to pierwszy w tym sezonie umieszczony post na plotkarze? +Blair jako studentka Columbii, mam nadzieje, że pokarze dziewczyną gdzie ich miejsce +Chuck i Lilly +sceny Nate/Blair (jako parę ich nie trawiłam, ale jak przyjaciele ![]() +Chuck/Blair (rozmowa, spojrzenia, podziękowania) -Vanessa i Dan. Bardziej irytuje mnie V. (czy jest jakieś potwierdzenie plotki, że nie będzie jej w kolejnym sezonie?) -Jenny (chodź włosy jej są dziś +), znowu okazało się jaką jest okropną córką, a Rufus znowu da jej szlaban i nie będzie jej ufał -Lilly, że jest taka ufna i wybiera Willa zamiast Rufusa oraz nie umie powiedzieć S., żeby nie decydowała za nią (mam nadzieje, że zrobi to w kolejnym odcinku) Mieszana uczucia mam co do odcinka, cały sezon nie jest już taki sam jak wcześniejsze. Will wprowadza trochę zamętu i odżywają niektóre wątki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Raczkowanie
|
Promo 3x22 MEEEEGA SPOILER
http://www.spoilertv.com/2010/05/gos...-uk-promo.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z wami co do 20 odc.
Dan i Vanessa powinni gdzieś zniknąć. Zamulają totalnie odcinek. Lily da się znieść, dobrze że Will się pojawił, to jest jakieś zamieszanie. A ta cała Little J. mogła by zmienić sobie szminkę bo wygląda OKROPNIE, nie pasuje jej trochę. Wolałam ją w 1 sezonie była taka naturalna, a nie tak jak teraz dzi.wka. Serena miała boską sukienkę na tym czymś absolwentów. Szczerze to mam nadzieje że powróci dawna Blair. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3129 |
Rozeznanie
|
OMG! Odcinek był świetny!! Sprawa Williama wyjaśniona, Chuck i Blair, mnie się wydaje, że w finałowym odcinku wszystko między nimi się ułoży. Nienawidzę Dana z innymi dziewczynami, ale do pary D&S mam sentyment przez pierwszy sezon, który podobał mnie się najbardziej. Jestem ciekawa jak to się potoczy. Little J. ehhh i hate her, te jej kudły są tak fatalne, że nie mogę na nie patrzeć. Nie chce żeby była z Nate'm ;/
![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga to nie moge juz sie doczekac kolejnego - chce zobaczyc jak sie skonczy pomiedzy Chuck'iem i Blair! ![]()
![]() |
![]() |
#3131 |
Raczkowanie
|
Tak!
![]() ![]() Ciekawe co jeszcze może zrobić Little J. Super powrót bitch Blair ![]() Kocham w całości Non juging brekfest club. ![]() Nie wiem jak wy, ale mam wrażenie, że Serena prześpi się z Danem, a Nate z Jenny. Nie chce takiego rozwiązania, to jak pójście na łatwiznę. I wole już patrzeć na parę Nate/Jenny niż na obrażoną na cały świat i obwiniającą o wszystko Nate Serene. Chciałam pary Nate/Serena, ale nie sprawdziło się to jak dla mnie. Nie wiem co myśleć o tym gości od rugby. Niby ma jakiś potencjał, ale chyba sami scenarzyści wiedzą, że nie zagości w sercu B. na długo.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3132 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=YTJmA...eature=related (season finale)
OMG po raz drugi ;0
![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
mocne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
Rozeznanie
|
Obejrzałam. Serena jest taka GŁUPIA ostatnio, powtarza w kółko to samo i stroi fochy.
Niezły ten zwiastun oO. Jenny i Chuck? (Wygląda na to, że Blair się spóźni..)
![]() |
#3135 |
Raczkowanie
|
![]()
Blair sie spoznila sadzac po zwiastunie
![]() Mam nadzieje ze Chuck jej nie zdradzil z Jenny ta mala latawica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
Zadomowienie
|
A ja jako chyba jedna z nielicznych (bardzo nielicznych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
ja chcialabym n i J jako pare b z ch a Seren i Dan mi sa obojetni
tez lubie jenny chociaz czasem irytuje mnie to przyznaje ![]() a bedzie kolejny sezon jak ten sie skonczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
fajny zwiastun
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Będzie następna ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
a na kiedy zapowiedzieli finalowy odcinek?
![]() J. raz mnie denerwuje a raz nie, kibicuję za to B. i C. ![]() S., D. i V. mnie na ogół nudzą, S. jest ostatnio bardzo naiwna i zabawnie się ogląda, jak pali za sobą mosty. Ale ona przecież tak zawsze, narobi głupot a potem wraca z podwiniętym ogonem -.- Fajny był motyw z Williamem, 'coś' się działo, odcinek 21 był super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieje że pomimo wszystko B i Ch bedą razem, w tym odcinku wyglądali bardzo dobrze razem podczas tej intrygi.
Odcinek następny mocny będzie. I dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
dzudzu - świetny avek
![]() też mam taką nadzieję, bardzo do siebie pasują... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 3 sezon zmienił jakoś mój pogląd na ich. Polubiłam Chucka, obrzydła mi Serena ;/ Też chciałabym NiJ, CHiB, a Serena niech będzie wkońcu sama... bo nie wie czego chce i z kim chce:| DiV nie moge na nich patrzec;/
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki szkoda ze tak razem nie możemy usiąść i obejżec tego serialu razem zwłaszcza ze ostatni finałowy jest
![]() Poza tym nie wiem czy widziałyscie ale jest nowy zwiastunik ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RfA843yXjts wiec wszystko sie wyjasnilo kto z kim itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
Finał zapowiada się jako najlepszy do tej pory.
A co do kolejnego sezonu to: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,...tej_serii.html (jak na razie nie ma chyba(?) więcej informacji)
![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
kto tam walnal Chucka kiedy... on sie oswiadfczal Blair?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 |
Raczkowanie
|
Dan chyba Chucka walnal za to ze to niby Chuck na 'plotkare ' wrzucil zdjecie Dana i Sereny w lozku... tak mi sie wydaje ... albo za to ze moze przespi sie z Jenny.... bo nie jestem pewna czy sie przespi z Chuckiem czy z Natem...
A propos 4 seri "Zobaczymy, jak Serena i Blair spędzają lato w stolicy Francji. Czeka je jednak spora niespodzianka, gdy w Paryżu pojawi się ich stary znajomy. Chodzi o... Chucka." co to ma znaczyc?? czyli ze Chuck jednak z Blair nie bedzie i ze ona odmowi mu ( bo widzialam ze jej sie oswiadcza) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A teraz dalsze spoilery (Sneak Peek): 1. http://www.youtube.com/watch?v=wHo1V...eature=related 2. http://www.youtube.com/watch?v=Bq9rt...eature=related 3. http://www.youtube.com/watch?v=4S6Ju...layer_embedded 4. http://www.youtube.com/watch?v=OaBnp...ayer_embedded#!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Raczkowanie
|
Ehhh jak ja nienawidzę Jenny :/ ona wiecznie musi coś namieszać...ja chce znowu Chucka i Blair razem ! ale pewnie 22 odcinek tak się zakończy, że trzeba będzie czekać do września
![]()
![]() |
#3150 |
Rozeznanie
|
był pewnie juz temat koszulki z chuckiem, ale nadal szukam kolejny miesiąc, wiecie moze gdzie mogę ja znalezc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.