|
|
#2371 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
też jakby wyszła z produkcji, ale bez najważniejszego elementu
|
|
#2372 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tamtym tygodniu dzwoniłam do avonu bo miałam na fakturze mgiełkę róża i brzoskwinia a w paczce nie było. Pani zanotowała i powiedziała, że doślą w następnym zamówieniu. Wczoraj złożyłam ostatnie zamówienie z katalogu 6 a tam mam na fakturze jako produkt bezpłatny zamiast mgiełki, kulkę perceive :| I co? Muszę znowu dzwonić...
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pobrane do realizacji, ale przy ilości kartonów nie ma nic... Fakturki nie ma.
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wpisujemy zadnego numeru. SAMI ZWERYFIKUJA ZAMÓWIENIE I JE,ŚLI cI SIĘ należy to dostajesz bez problemu.Pozdrawiam.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, złożyłam zamówienie dziś, ale w historii zamówień nic nie widać... przyszło mi potwierdzenie na mejla więc chyba je otrzymali?
![]() edit: z tego co czytam na forum, to też tak miałyście... sorry, po prostu się martwię że mi paczka nie przyjdzie
i'm in the middle of nothing and it's where i want to be. Edytowane przez dominikahh Czas edycji: 2010-05-06 o 23:41 |
|
|
|
#2376 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
A moje zamówienie dalej czeka na pobranie
|
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
A mnie jeszcze tylko 20 zł brakuje do Torby Zebry , dzis jeszcze 2 dziewczyny maja mi przyniesc zamówienie i byc moze sie załapię na nia.
A trzeba jakis kod wpisywac , czy wraz z 08/ przysyłaja?? Jaka jest woda perfumowana Bonng Girl bo nie wiem czy sobie ja zamówic ( teraz jest za 59,00) Warto ja kupic? i o dziwo z moich prywatnym zamowien jest tylko preparat do demakijazu ten 50 ml ( miałyscie Go) dobry jest??
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też wczoraj strasznie długo pobierali zamówienie zawsze miałam pobierane ok. południa i po 16-17 byla już faktura, a wczoraj po 17 wchodziłam na konto i nic jeszcze pobrane nie było, ale jak weszłam po 19 to już wzięli do realizacji. Póki co zero faktury i ilość kartonów też 0 ...
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie sprawdzałam u siebie i mam chyba zafakturowane zamówienie, które złożyłam wczoraj, ale nie widzę faktury, choć saldo w Danych Finansowych zwiększyło mi się.
Widocznie zmienili sposób i czas wystawiania faktur, bo nigdy tak rano faktury nie powstawały, zawsze biling faktur zaczynał się trochę później. Może stąd właśnie wynika, że wczoraj nie miałyśmy zafakturowanych zamówień. |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
saldo w danych finansowych też mam zwiększone
|
|
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,a ja do Was przychodzę z nietypową, małą prośbą. Mogłaby któraś zeskanować karteczkę z książeczki zamówień i wstawić na katalogowy ? Kurczę potrzebuję, a mi zabrakło, a zamówienie dopiero będę robiła. Z góry wielkie dzięki.
|
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli w katalogu 07 przekroczę kwotę 1000zł, to kiedy mam wpisać kod nowości, w 07 czy w 08???
Dziwnie to napisałam ale mam nadzieję że rozumiecie o co pytam!!
|
|
|
|
#2384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zamówienie z 7 pobrano mi wczoraj między 17 a 18 i dotąd nie mam faktury, za to w Danych finansowych mam jakieś dziwne Aktualne saldo: na ponad 1 tys. zł Totalnie się spóźniają, nigdy tak nie miałam, a kurier ma być u mnie w poniedziałek
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2010-05-07 o 08:27 |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: juz mam fakture, brak braków Edytowane przez malka Czas edycji: 2010-05-07 o 09:02 |
|
|
|
|
#2386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak się nachwaliłam swojego paczkowego, że termin mam zawsze na czwartek, a on mi przywozi we wtorki do południa i co???? Dziś piątek i paczkowego ani nie widać!!! |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
hey! czy mogłaby któraś z was powiedzieć mi o co chodzi w statusie zamowienia? no więc w mojej hisstorii zamowień w statusie zamówiena pisze czeka, co to oznacza? i jeszcze jeżeli w zamowię juz coś a później dodam do tego zamówienia ktore ma status "czeka" to to co później zamowiłam przyjdzie w jednej paczce? błagam pomóżcię i proszę nie odsyłajcie mnie do poprzednich wątków bo nie mam na to czasu!
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- i dodam że zamówienie złozyłam 4.05 a dodałam jeszcze kilka rzeczy 07.05.. saldo mam 0,00 POMOCY! ;(
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale Was długo nie czytałam! Brak czasu mnie oderwał trochę od avonowego wątku, ale nie od Avonu
![]() Wczoraj odebrałam paczuszkę z kat.06, 7 bardzo mi się podoba i już się doczekac nie mogę zamówienia ![]() Kupiłam wiśniowy krem do stóp i jest beznadziejny Pachnie cudownie, jak guma balonowa, ale jest bardzo rzadki, rozlewa się, nie idzie go wetrzeć w stopy i kompletnie nie nawilża. Także nie polecajcie nikomu. Zamówiłam też Brasil Beat z Netto i jestem zachwycona Woda jest bardzo trwała Balsam malinowy z Naturalsa też jakiś rzadki i nie pachnie tak ładnie jak w katalogu. Czy wszystkim przyszły już dopinki do Mai? Ja nadal czekam
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
mam już wystawiony rachunek w danych finansowych
z podglądu zawartości faktury wynika, że nie przyjdzie naszyjnik Benita ale poczekam jeszcze jak się faktura pojawi w Historii zamówień - może tam dziwnym trafem te naszyjniki się znajdą ![]() edit: dagusiasc - mnie dopinki do Majki przyszły od razu, jak tylko je zamówiłam, to już było z miesiąc temu. Nie rozumiem czemu jednym wysyłają, a innym nie? Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2010-05-07 o 09:44 |
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wyglada to tak
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Faktura wystawiona ale nie mam zaksięgowanej Zebry
Spray z wit. C mam zaksięgowany, a zamiast tych mini maseczek mam takie coś:SPA ROZSWIETLAJACY BAL/CIALA SPA ODZ.MASLO/CIALA MM za 5,80zł każdy a przy maseczkach brak w magazynie
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra przychodzi dopiero wraz z zamówieniem z katalogu08
|
|
|
|
#2394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po tym jak klika razy źle zapisałam zamówienie w książeczkach, zaczełam przerzucać się na exel-a zawsze mogę coś usunąć/ dodać i napewno nie mam błędów w obliczaniu sumy zamówienia
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny. Jestem "świeżą" konsultantką i będę składać pierwsze zamówienie "papierowe". Moje terminy składania zam. regularnego to 11/18/25.05. (jest to wtorek, później będzie środa przy zam. elektr.) Moje pytanie: Jak to jest że niektóre z Was już złożyły zam. z kat.7? Czy ja zawsze będę tydzień do tyłu, czy to się jakoś unormuje , a może to zależy od regionu?
I jeszcze jedno, kiedy mogę składac zam. na kat.8, czy przy I zam. regularnym? Wiem, że te pytania mogą być dla niektórych śmieszne, ale na początku trudno wszystko ogarnąć. |
|
|
|
#2396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal nie mam pobranego nawet zamówienia, kurcze coś się u nich dzieje. Dzwoniłam na infolinię żeby się upewnić ze zadnych opóźnien nie bedzie bo inaczej zamówiłabym sobie kuriera do 11. Facet powiedział że mają być pobrane najpóźnej do 12. I żadnych opóźnien nie bedzie...oby
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę że to zalezy od okręgu (ale nie jestem pewna ) ja np. mogę zamawiać z 7 katalogu już od 6.05 (jestem w okręgu 211) sprawdź w harmonogramie ostatni dzień w katalogu 7 to chyba pierwzy w 8
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o termin zamówienia regularnego z Katalogu08 musisz się dowiedzieć w swoim biurze bądź w zakładce harmonogram w strefie konsultantki (jeśli masz do niej dostęp) - nikt Ci tu precyzyjnie nie odp na to pytanie, bo jak widzisz dni wysyłkowych jest kilka. Dowiedz się najlepiej w swoim biurze/u Liderki jaki jesteś dzień wysyłkowy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Że też nie wydała mi się lekka. Obym nie musiala wysyłać tej pustej
też jakby wyszła z produkcji, ale bez najważniejszego elementu 

Na forum jestem od dawna, ale raczej jako obserwator
A moje zamówienie dalej czeka na pobranie 

Pachnie cudownie, jak guma balonowa, ale jest bardzo rzadki, rozlewa się, nie idzie go wetrzeć w stopy i kompletnie nie nawilża. Także nie polecajcie nikomu. 

) ja np. mogę zamawiać z 7 katalogu już od 6.05 (jestem w okręgu 211) sprawdź w harmonogramie