| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-07, 10:34 | #721 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat: 

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-05-07, 10:36 | #722 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-05-07, 10:40 | #723 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Ja też   Chociaż znając Piotrka nie zdziwiło bymnie, jakby powiesił sobie tą podwiązkę  Stwierdził, że niebieska będzie mu super do samochodu pasowała, bo auto też ma niebieskie  Fajnie masz  Ja podwiązkę muszę sobie sama zakupić  Mam cichą nadzieję, ze jutro uda mi się skompletować cały mój ślubny strój  Cytat: 
  Dzięki za podpowiedź  JUtro jestem w Poznaniu więc musże go odwiedzić, może uda mi sie cosik kupić, choć z drugiej strony wolałabym, zeby Piotrek też był przy tych zakupach bo to w końcu chodzi o jego strój   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-05-07, 10:42 | #724 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-05-07, 10:47 | #725 | |
				 | 

Cytat: 
  Choć mamy w miarę podobny gust, więc jak łazimy zajakimiś ciuchami to przeważnie wiemy, co może się nam sposobać  Jednak jeśli chodzi o ślubny stroj to decydujemy oboje, ostateczna decyzja zakupu należy do Piotrka i nawet jak mi się cosik cholernie podoba, a on powie, że "zobaczymy jeszcze" to pasuję, bo przecież to nie ja będę w tym chodzić   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-05-07, 10:53 | #726 | |
				 | 

Cytat: 
 jak u was pochmurno to u mnie sloneczko i na odwrot ale to jest zawsze dziwne nigdy nie ma takiej samej pogody w calej Polsce. O bidulko to sobie nie pospalas przykro mi  . Fajnie, ze tak wszyscy pozytywnie reaguja na zaproszenia to jest bardzo mile  To powodzenia w dalszym szukaniu garniturka   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-05-07, 10:57 | #727 | 
				 | 

Dziewczny wiecie jak się ucieszyłam!! Własnie napisała do mnie moja studyja psiacióła i oznajmiła, że przyjadą już w piątek   Więc może wieczorkiem jeszcze gdzieś razem wyskoczymy   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-05-07, 11:01 | #728 | |
				 | 

Cytat: 
  ja to raczej bede sie stresowac w domku pewnie bede miec rozwolnienie ze stresu   
|     | 
|  2010-05-07, 11:09 | #729 | |
				 | 

Cytat: 
   Wieczorkiem chętnie bym gdzieś wyszła, ale nie na jakieś długie siedzenie, tylko tak, na jakąś pizzę albo cosik, bo w chacie to na łeb dostanę na bank   
|     | 
|  2010-05-07, 11:11 | #730 | 
| Raczkowanie | 

Zapomniałam powiedzieć, że tydzień temu w piątek byliśmy na sali. Babka koniecznie kazała nam przyjechać w piątek wieczorem, żebyśmy zobaczyli jak wygląda sala przygotowana do wesela. Zakochałam się, poczułam jak księżniczka w zamku  Niby zwykła okrągła sala z filarem, ale: 1/2 ścian jest przeszklona i zawieszone były muślinowe, śnieżnobiałe firanki i złote tak super podpięte zasłonki, bardzo króciutkie i delikatne. Na stołach śnieżnobiałe obrusy i takie same pokrowce na krzesła, z szarfą. Kolor ścian sali - ciepły beż. Na stołach świeczniki ze złotymi świecami, takie potrójne i do tego wazoniki, proste, z przezroczystego szkła, a w nich pojedyncze, jakieś żółte kwiatki. Ale to nic...Dopełnieniem tego wszystkiego były serwetki, tak fajnie złożone, dość duże, z pewnością nie był to standardowy rozmiar - w kolorze oliwkowo - zielonym....No bajka, mówię Wam!  Tak mi się buzia uśmiechnęła,że hu hu  Wybrałam taką samą kolorystykę, bo mnie oczarowała. Do tej pory nie miałam koncepcji i wszystko samo mi się wyjaśniło  Na ścianie, tam gdzie siedzi para młoda, był tiul podpięty i z obu stron gałązki z jakimś drobnym białym kwiatkiem, trochę wyglądały jak kwitnąca jabłoń i takie dwa, puste w środku serduszka - małe z sizalu...   :lov  e:   Wszyscy (ja, TŻ, mama i teściowa) bylismy w szoku. Widzieliśmy tą salę nie raz, ale ten wystrój weselny nas zachwycił. Proponowała nam inne kolory, np. złoto i bordo, krem, ale to co ujrzałam - bezcenne   Ustaliliśmy też menu, ale nie wiem gdzie mam kartkę z nim. W każdym razie - będzie 17 ciepłych posiłków, pierwsze danie podawane na półmiskach dla każdej osoby - schab po lugańsku, smakowaliśmy i było naprawdę dobre  Z innych posiłków wybraliśmy: pączki drobiowe, de Volaile, płonące szaszłyki,pieczenie, ryby smażone, roladki drobiowe, udka faszerowane itp. Nie pamiętam wszystkiego   
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | 
|     | 
|  2010-05-07, 11:20 | #731 | |
				 | 

Cytat: 
 Izka, Wy macie ślub po nas, a macie już załatwione te sprawy, ktore u nas jak na razie czekają na załatwienie  Z opisu sala naprawdę wygląda cudownie, szkoda, że nie masz zdjęć, bo byśmy mogły zobaczyć, jak wyglądała w realu  Kolorystyka potwornie mi się podoba, krem ze złotem, bosko  Dobrze, że za Wami nie będzie żadnych balonowych serduszek, plastikowych gołebi czy obrączek, bo wtedy bym chyba padła  My spotkanie z facetem od sali mamy we wtorek o 20:00. Zarałam sie za spisywanie pytań do niego, bo wiadomo, jak przyjdzie do spotkania to pewnie o połowie zapomnę  Jak na razie znalazłam tu, na forum fajny wątek, z różnymi ważnymi rzeczami  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ierwszy+taniec Może się komuś cosik z tych rad przyda, mi na pewno   
|     | 
|  2010-05-07, 11:34 | #732 | 
| Raczkowanie | 

Zabieramy się za to wszystko już teraz, bo w czerwcu zupełnie nie mamy czasu - ja mam masakryczną sesję, TŻ jakieś szkolenia, a tak to łapiemy każdą możliwą chwilę żeby coś załatwić, bo później na prawdę nie będziemy mieli kiedy. Lipiec to już na niektóre rzeczy za późno    
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | 
|     | 
|  2010-05-07, 11:37 | #733 | |
				 | 

Cytat: 
  jeszcze pytalas o napoje i alkohole tzn my napoje mamy juz od restauracji tylko alkohole musimy kupic ale to z tydzien przed nie wczesniej   
|     | 
|  2010-05-07, 11:52 | #734 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  My musimy dokupić, bo facet od sali napoje zapewnia tylko podczas obiadu, reszta nalezy do nas  Chcemy po nie jechać już w przyszłym tygodniu. Jak na raziena tapecie są czekolady na tzw. "bramę"  No i dodatkowo jakaś czekolada musi być w domu, jakby ktoś przyszedł z telegramem   A na poszukiwania wódki tydzień przed ślubem będziecie mieć Esti czas? 
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-05-07, 11:53 | #735 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

cześć dziewczyny  witam się i szybko nadrabiam   wczoraj mnie nie było bo miałam problemy z okiem- już w środę wieczorem zachodziło mi ropą  a rano wczoraj nie mogłam prawie w ogóle otworzyć- tak zaklejone było  no i jestem na L4- dwa dni mi babeczka dała, ale dzisiaj i tak już w pracy jestem.. 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-07, 11:58 | #736 | |
				 | 

Cytat: 
   o jak mi przykro, ze takie cos Ci sie zrobilo, skoro masz L4 to powinnas siedziec w domku a nie do pracy latac moja droga   
|     | 
|  2010-05-07, 12:02 | #737 | |
				 | 

Cytat: 
  I co Ci z tym okiem stwierdzono? Może jak będziesz przemywać rumiankiem to ten stan zapalny troszkę się zmniejszy?? 
|     | 
|  2010-05-07, 12:20 | #738 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-05-07, 12:32 | #739 | |
				 | 

Cytat: 
  Takie rzeczy wolę mieć już kupione troszkę wcześniej, żeby do ostatniej chwili nie latać po sklepach (choć przypuszczam, że i tak będę  ). Własnie zabrałam się za informowanie rodziny o zmianie kościoła, bo Piotrek się zapewne za to nie zabierze do samego końca, znowu wszystko na mojej głowie  Wczoraj jak byłam u kosmetyczki odmowiłam sobie zabiegi na bliznę  Troszkę kosmetyczka kręciła nosem, ale coż miała zrobić  Dostałam za to jakąś maseczkę i krem do twarzy, mam zacząć ich używać na tydzień przed ślubem. Dostałam też próbkę maseczki do rąk i stóp, którą mam zrobić sobiena dzień przed ślubem  W weekend chyba jakieś maseczki na włosy zacznę nakładać powoli, żeby one też wyglądały pięknie i zdrowo   
|     | 
|  2010-05-07, 12:43 | #740 | |
				 | 

Cytat: 
   no nie dziwie sie, ze krecila nosem wkoncu traci kase prawda  ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Aniu wiesz, ze zostalysmy same na forum   
|     | 
|  2010-05-07, 12:53 | #741 | |
				 | 

Cytat: 
 Masz rację, byle wódka była na weselu, ale wydajemi się, że zdążycie ze spokojem  Choć ja bym na pewno się nie wyrobiła  Jutro już szukam soków i w przyszłym tygodniu po nie musimy jechać. Nie wiem tylko kiedy, bo we wtorek spotkanie z facetem od sali, w czwartek się chciałam zabrać za albumy dla rodziców no i jedziemy do księdza z dokumentami, w weekend Piotrek jest w szkole, a w przyszłym tygodniu już mamy dogadywać sprawy z zespołem. Jejcia tyle jeszcze tych spraw do załatwiania, przeraża mnie to troszkę  Nie jesteśmy same, jest z nami Madzia   
|     | 
|  2010-05-07, 12:58 | #742 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-05-07, 13:02 | #743 | 
				 | 

Nie, nawet nam cześć nie powiedziała     Właśnie rozesłałam kilka maili z powiadomienie o zmianie kościoła  Piotrek się za to nie zabiera wiec zabrałam się ja i przy okazji porozsyłałam informację także do jego rodziny  Wczoraj zrobiłam sobie listę gości i wykreślam z niej, kto został już powiadomiony o zmianie kościoła  Żeby potem nie było, że nam goście zjadą do tego kościoła ze zaproszenia, a my będziemy w zupełnie innym   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-05-07, 13:08 | #744 | |
				 | 

Cytat: 
  co on by bez ciebie zrobil powinien cie po rekach calowac  no to by bylo jak by czesc nie dojechala na odpowiednie miejsce wiec wysylaj  spoko ze masz tez taka prace, ze mozesz sobie na to pozwilic to tez duzy plus   
|     | 
|  2010-05-07, 13:18 | #745 | |
				 | 

Cytat: 
  Czasami mnie to wkurza, bo powtarzam mu 500 razy to samo, proszę i nic. Sprawa stoi w miejscu tak długo, aż albo się nie wkurzę, albo sama nie załatwię  Praca rzeczywiście super, bo normalnie bym nie mogła popchnąć tylu spraw. W domu mam do malowania aniołki, poza tym wieczorami już mi się nie odpalać kompa, więc zostaje załatwianie pewnych rzeczy w pracy  Esti, ja uciekam, muszę wybrać utwór na pierwszy taniec i troszkę popracować  Buziaki  Trzymaj kciuki za naszą pierwszą spowiedź   
|     | 
|  2010-05-07, 13:21 | #746 | |
				 | 

Cytat: 
  wiec idealnie sie w czasie zgralysmy, bede trzymac   to zycze juz milego weekendu papa 
|     | 
|  2010-05-07, 13:33 | #747 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Cytat: 
  ja tak późno,bo od rana neta nie miałam-ale już smiga... Esti-wszystkie kolczyki śliczne i bardzo w moim guście  ale Ci pomogłam  ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat: 
  na razie tańczymy nie do swojej piosenki, bo się jeszcze wahamy  od następnej lekcji będziemy już ćwiczyć na sali, gdzie będzie wesel  tylko musiałabym kiedys skombinować długą kieckę-bo nie wiemy oboje jak to się tańczy.... | ||
|     | 
|  2010-05-07, 13:35 | #748 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

Cytat: 
  zresztą i tak sie z ważną klientką umówiłam na dzisiaj  Cytat: 
  rumiankiem w żadnym wypadku- to mi tylko pogorszy herbata czarna lub woda przegotowana. No i krople i masc które mi przepisała widze że wszystkie już poszłyście.. No nic to miłego popołudnia życzę  a my jutro Bukowina- z mojej strony bez szaleństw   
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-05-07, 14:10 | #749 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Cytat: 
 my wczoraj nastawilismy się na zakup jasnego garnituru na poprawiny-ale w sunsecie nic nie było jeszcze (okazało się,że to sklep partnerski,a nie salon-więc nie mają całego towaru tylko wybrane modele)-ale przynajmniej buty ślubne kupione  odebralismy wczoraj też pas...nie wyglada to fajnie-tzn.nie mielismy zielonego pojecia, że spodnie muszą być bez paska, a na spodnie zachodzi ten pas smokingowy-jest za wąski i wogóle nie podoba nam się efekt. musimy jeszcze pomysleć-muchę odbieram w sobotę ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat: 
  faktycznie,aż szkoda,że nie masz zdjęć... ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- ja też musze znikać-do zobaczenia po weekendzie. Pogoda kiepska,ale mam nadzieję,że uda nam wszystkim załatwic zaplanowane rzeczy  buziaki | ||
|     | 
|  2010-05-07, 15:06 | #750 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Nie bij!!!!!!!!!!!!!    gdzieś o tej 11 zajrzałam tutaj, już miałam się przywitać, a tu nagle telefonu się rozdzwoniły, musiałam do Gdańska pojechać i zapomniałam zamknąć strony    więc byłam ciągle zalogowana a mnie nie było  no cóż... zdarza się  Kurczę, trochę popisałyście  Fajnie, że macie już tyle pozałatwiane. Teraz już będzie tylko z górki!   
				__________________ "Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Cieszymy się tym bardziej, że są to goście z Włoch, o których myśleliśmy, że raczej mogą nie przyjechać. Drugą obecność potwierdził Piotrka studyjny kolega, który jeszcze dwa tygodnie temu mówił, że w tym dniu został zaproszony na jeszcze inny ślub i raczej go nie bedzie. Jedna wszystko sobie przemyślał i stwierdził, że my mu o ślubie mówiliśmy już rok temu więc byliśmy ze zaproszeniem wcześniej i dlatego przyjedzie do nas
Cieszymy się tym bardziej, że są to goście z Włoch, o których myśleliśmy, że raczej mogą nie przyjechać. Drugą obecność potwierdził Piotrka studyjny kolega, który jeszcze dwa tygodnie temu mówił, że w tym dniu został zaproszony na jeszcze inny ślub i raczej go nie bedzie. Jedna wszystko sobie przemyślał i stwierdził, że my mu o ślubie mówiliśmy już rok temu więc byliśmy ze zaproszeniem wcześniej i dlatego przyjedzie do nas  Więc oszczędność jest super! Dodatkowo kupiliśmy tam koszulę, skórzany pasek i Adam kupił jeszcze takie spodnie do chodzenia na codzień. Dostaliśmy taki rabat, że te spodnie wyszły za darmo
 Więc oszczędność jest super! Dodatkowo kupiliśmy tam koszulę, skórzany pasek i Adam kupił jeszcze takie spodnie do chodzenia na codzień. Dostaliśmy taki rabat, że te spodnie wyszły za darmo