Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 10:07   #2881
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
ale nadal myślę, co z tym fantem zrobić

A jak się czujesz??
W sensie ze studiami? A czemu nie chcesz pisać mgr (jeśli można wiedzieć oczywiście) ?

a ze zdrowiem już lepiej przestaję powoli smarkać
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:14   #2882
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

Mi sie ten prezent bardzo podoba
A to się cieszę Miałam dylemat, co wymyśleć dla takiej 15latki
Stary 2010-05-07, 10:20   #2883
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A tym czymś,są stringi z welonem.

no rewelka te weloniaste stringi

A tak w ogóle to czołem kobietki! Jadę dziś zamówić tort... zobaczymy co z tego będzie. Nom to odezwę się potem
Stary 2010-05-07, 10:47   #2884
lain
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19085877]Schody tylko były plusem tak jak mówisz po takim obżarstwie, trochę więcej ruchu to pozytyw bo jak mi ktoś powie, że złe jedzenie to co prawda hotel z przeznaczenie dla Włochów i dużo włoskiego jedzenia, ale urozmaicenia były duże i ciągle było co jeść.[/QUOTE]

nasz hotel wlasnie tez byl przede wszystkim skierowany do Wlochow i bylo duzo wloskiego jedzonka, ale mi to w sumie bylo na reke, bo bardzo lubie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19085877]Zgadzam się w pełni Też mówiłam, że Egipt oklepany a dla mnie przebił Tunezję, Turcję i Hiszpanię! Wracamy tan na pewno!
A w Kairze też nie byliśmy, szkoda nam był 24 godzin na tą wycieczkę, woleliśmy pływać na rafach i odpoczywać.

A byliście w Blue Hole? Tam też fajnie bo oglądasz rafy i jest spad 100 m w dół - taka głębia, że szok! Tylko tam meduz dużo pływało.[/QUOTE]

my stwierdzilismy, ze jak jestesmy na tydzien to nie ma sensu codziennie latac i wszystko zwiedzac tylko trzeba sobie tez troche lenistwa zaserwowac. dlatego tez Kair zostawilismy na przyszlosc, bo stwierdzilismy, ze na pewno jeszcze wrocimy
na Blue Hole nie bylismy, bo nam czasu nei starczylo, ale chcialabym tam pojechac jak juz bedziemy miec certyfikat nurkowy

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
I musze się wam pochwalić - w zasadzie to TZta pochwalić - siedzi w domu, bo ma chorobowe, i dzisiaj wstawił i wywiesił pranie, posprzatał i jeszcze na obiad kopytka zrobił
Nie miałam pojęcia że on potrafi zrobic kopytka
Zaskoczył mnie nieziemsko, chyba bardziej nż gdyby mi bukiet kwiatów kupił
moj TZcik tez dzis na L4. ale chyba nic mi nie upichci, bo wczoraj wieczorem mial usuwana osemke i kona z bolu jeszcze tak go bola migdalki, ze nie moze przelykac sliny i jesc. biedny
no ale dzisiaj ja sie nim zajmuje
jak tak patrze na nieo to mam nadzieje, ze moje osemeczki nie predko trzeba bedzie usunac...

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19091367]Lain poznajesz??? Widać też pomost Fanara. Ostatnie to Blue Hole o którym Ci pisałam ...[/QUOTE]

poznaje!!!
ahh cudownie tam jest i dobrze, ze zamontowali ten pomoscik, bo byl tam bardzo potrzebny nie dosc, ze ludzie niszczyli rafy wlazac na nie z buciorami to jeszcze ja sama podczas odplywu walnelam sie noga w martwa rafe, co goilo mi sie potem wieki

odebralismy wczoraj obraczki
bardzo jestesmy z nich zadowoleni - super wykonanie, wyrazny grawer i jeszcze dostalismy Krukowy prezencik na pierwszy malzenski poranek i znizki do Vistuli i Wolczanki
sa z bialego zlota, a te dwa paseczki to satynowanie
Załącznik 3087658Załącznik 3087659Załącznik 3087660Załącznik 3087661Załącznik 3087662Załącznik 3087663
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:58   #2885
certina4
Wtajemniczenie

cześć

wczoraj zdarłam z pomocą TŻ całą tapetę, więc w sumie dwa dni mi to zajęło, z niewielką wieczorną pomocą TŻ.
Jutro pewnie będziemy jeszcze zmywać ściany, a w przyszłym tygodniu wchodzi facet od gładzi.

Album pierwszy powstaje też w dosyć szybkim tempie ( siedzę do późnych godzin nocnych ), no ale wszystko musi być zrobione w terminie, więc trzeba się poświęcić.

Dzisiaj lecę na zajęcia na 14.30, jutro też od rana mam się edukować, a potem pewnie będziemy kontynuować rozdawanie zaproszeń, tym razem w przeważającej ilości zaproszeń TŻ.

Lain ładne obrączki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:16   #2886
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

bardzo jestesmy z nich zadowoleni - super wykonanie, wyrazny grawer i jeszcze dostalismy Krukowy prezencik na pierwszy malzenski poranek i znizki do Vistuli i Wolczanki
Załącznik 3087658Załącznik 3087659Załącznik 3087660Załącznik 3087661Załącznik 3087662Załącznik 3087663
Śliczne macie obrączki Pomimo, że nie bardzo podobają mi się tylko z białego złota, to Wasze mi się spodobały
Stary 2010-05-07, 11:42   #2887
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

bardzo fajnie wyglądaja na palcu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:46   #2888
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
I musze się wam pochwalić - w zasadzie to TZta pochwalić - siedzi w domu, bo ma chorobowe, i dzisiaj wstawił i wywiesił pranie, posprzatał i jeszcze na obiad kopytka zrobił
Nie miałam pojęcia że on potrafi zrobic kopytka
Zaskoczył mnie nieziemsko, chyba bardziej nż gdyby mi bukiet kwiatów kupił
Brawa dla TŻta Mój by raczej kopytek nie zrobił, chociaż coś tam upichcić umie.
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzięki
Zadania dzieciakom takie trudne wymyśliłam na kartkówkę, że aż sama bląd w obliczeniach zrobiłam
Oj ty niedobra Potem będziesz się zastanawiac co tu zrobić z tyloma pałami! Znam ten ból, jak dobrze pójdzie też będę nauczycielką (polskiego, tyle ze w starszych klasach podst, gimnazjum albo średniej) i byłam juz 100godzin na praktykach i naprawde jest dużo roboty...
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Mi też ścisnęło jak to przeczytałam... Bo to oznacza, że ja mam 100 dni za tydzień A ja ciągle funkcjonuję bez list i nawet nie mam sukienki na 2 dzień
Nie martw się, u mnie dziś 3 miesiące!!!
Też nie mam list, oprócz tych skopiowanych od martoolki i nie mam nic na 2 dzień.
Cytat:
A tym czymś,są stringi z welonem.
Wygląda raczej jak worek na kupę!
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
pytanie do sierpnioweczek macie już wszystkie rozdane zaproszenia ??
Nam dopiero przyszły we wtorek i jeszcze ani jednego nie rozdaliśmy.
A w ogóle to mam zjazd w ten weekend, a w następna sobotę trudny egzamin na który nic jeszcze nie umiem, więc cały najbliższy tydzień mam z głowy.
Wczoraj do 1 w nocy skończyłam całą 1 książkę a na dziś została mi kolejna...
Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
Cytat:
Przepiękne!
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Śliczne macie obrączki Pomimo, że nie bardzo podobają mi się tylko z białego złota, to Wasze mi się spodobały
Mi też.

Mój TZ był dziś na zdjęciu szwów biedaczek...
Kurcze mam zadzwonić do tej dziewczyny co ma w tym samym dniu slub co my żeby ustalić dekorację (chciałabym swoją dekoratorkę a oni żeby się podpięli) oczywiście jest spotkanie i ustalamy co ma być razem. No ale mam jakiegoś wielkiego stresa przed tym telefonem... A co bedzie jak się nie zgodzi na naszą...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:50   #2889
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Też nie mam list, oprócz tych skopiowanych od martoolki i nie mam nic na 2 dzień.
rowne 3 m-ce
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:05   #2890
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A ja dziś oststni dzień urlopu poślubnego, jutro lecimy na wesele i nie mam pojęcia kiedy plener zrobimy...zwłaszcza, że mamy 2 bo jeszcze z naszym swiadkiem który też jet fotografem.

Wiecie co straszliwie mnie naszło na szpinak i jem go już chyba 2 msc ciągle... mysłłam, że mi przejdzie a tu nic a nic!! Ja nigy szpinaku nie jadłam bo nie lubiłam...

Wymyśliłam fajny prezencik dla TŻta, że zrobię tabliczkę na drzwi z naszym nazwiskiem (wiem, że bardzo się ucieszy bo to on się do mnie wprowadził) ale nie mogę znaleść gdzie w mieście to robią. Znaczy jedno mijsce znalazłam, zle nie mają sterowników do maszyny i mam się dowiadywać...wrrr
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:13   #2891
Martoolka87
Zakorzenienie

TŻ mi zaginął w akcji Miał mnie odebrać z praktyk o 12.45, ale się okazało, że skończyłam 2 godziny wcześniej, przyjechałam do domu, a go nie ma, a telefon ma wyłączony. Co za memeja Teraz przyjedzie po mnie pod szkołę a mnie tam nie będzie, ale nie pójdę tam z powrotem, bo jeszcze się znów rozminiemy. Ale się wkurzyłam Na szczęście ciocia pracuje tam w sekretariacie, więc jak go zobaczy przy szkole to ma go do mnie odesłać. Zwariować można

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
wczoraj skończyłam prace pisać
pytanie do sierpnioweczek macie już wszystkie rozdane zaproszenia ??
My jesteśmy tak w połowie w rozdawaniu i daleko w lesie w wysyłaniu
za napisanie pracy

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Naucz mnie taką listę robić - to może się bardziej zroganizuję
Siadasz, rozpisujesz co Ci przychodzi do głowy w związku z daną sprawą, segregujesz, przepisujesz "na czysto" i masz zawsze pod ręką, żeby dopisać coś, jeśli jeszcze wpadniesz na jakiś pomysł
Prościzna
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:20   #2892
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze mam zadzwonić do tej dziewczyny co ma w tym samym dniu slub co my żeby ustalić dekorację (chciałabym swoją dekoratorkę a oni żeby się podpięli) oczywiście jest spotkanie i ustalamy co ma być razem. No ale mam jakiegoś wielkiego stresa przed tym telefonem... A co bedzie jak się nie zgodzi na naszą...
Nie stresuj sie. Zadzwon i powiedz, ze macie juz dekoracje do kosciola zamowiona w tej i tej kwiaciarni i zaliczke wplacona, a wlasnie dowiedzialas sie ze oni tez maja w tym dniu slub i czy chcieliby sie spotkac w tej sprawie i uzgodnic kolorystyke czy wola sobie sami kogos innego wziac. Jak sie zgodzi (a bylaby glupia jakby sie nie zgodzila), to powiedz, zeby jesli ma to wziela jakies zdjecia, to wtedy latwiej bedzie ustalic. No i zawsze w przypadku gryzacej sie kolorystyki, ty np rozowa, a ona pomaranczowa kupicie biale kwiety i tyle. Nie bedzie problemu
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:29   #2893
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne

Cytat:
Oj ty niedobra Potem będziesz się zastanawiac co tu zrobić z tyloma pałami! Znam ten ból, jak dobrze pójdzie też będę nauczycielką (polskiego, tyle ze w starszych klasach podst, gimnazjum albo średniej) i byłam juz 100godzin na praktykach i naprawde jest dużo roboty...

Upiekło im się, bo zmienili im jakoś godziny i dziś mieli angielski, a matmę będą mieć innym razem

U mnie też 3 miesiące

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19107454]
Wymyśliłam fajny prezencik dla TŻta, że zrobię tabliczkę na drzwi z naszym nazwiskiem (wiem, że bardzo się ucieszy bo to on się do mnie wprowadził) ale nie mogę znaleść gdzie w mieście to robią. Znaczy jedno mijsce znalazłam, zle nie mają sterowników do maszyny i mam się dowiadywać...wrrr[/QUOTE]

Fajny pomysł na prezencik

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

A teraz relacja z praktyk:
Wprowadziłam dzieciom zasady, spisałam na kartce i było genialnie. Wystarczyło, że podniosłam rękę, a już wszyscy cicho siedzieli Te 3 godziny spędzone z nimi to była czysta przyjemność. Tacy byli grzeczni, że pani v-ce dyrektor, jak weszła na kontrolę, to stwierdziła, że ona tej klasy nie poznaje Najlepsze było na końcu. Dzieciaki były smutne, że już koniec lekcji Jeden chłopiec na ostatniej lekcji był trochę niegrzeczny (ale on ma ADHD) i przyszedł mnie przeprosić, zę był niegrzeczny i się do mnie przytulił. I po chwili cała klasa przybiegła na grupowego przytulańca By mnie przewrócili o mały włos Fajnie było
Stary 2010-05-07, 12:34   #2894
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

lain: bardzo fajne te obraczki, ja tez musze w kruku poogladac , bo a ladne i przystepne ceny.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19107454]A ja dziś oststni dzień urlopu poślubnego, jutro lecimy na wesele i nie mam pojęcia kiedy plener zrobimy...zwłaszcza, że mamy 2 bo jeszcze z naszym swiadkiem który też jet fotografem.

Wiecie co straszliwie mnie naszło na szpinak i jem go już chyba 2 msc ciągle... mysłłam, że mi przejdzie a tu nic a nic!! Ja nigy szpinaku nie jadłam bo nie lubiłam...

Wymyśliłam fajny prezencik dla TŻta, że zrobię tabliczkę na drzwi z naszym nazwiskiem (wiem, że bardzo się ucieszy bo to on się do mnie wprowadził) ale nie mogę znaleść gdzie w mieście to robią. Znaczy jedno mijsce znalazłam, zle nie mają sterowników do maszyny i mam się dowiadywać...wrrr[/QUOTE]
ja lubie tak samo szpinak taki z bulionem,ale niestety raz bylo tak, ze dokladnie umylam a tu mi miedzy zebami piach chrupal
a co do tabliczek to na allegro mozna znalezc takie
Stary 2010-05-07, 12:35   #2895
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

Wygląda raczej jak worek na kupę!
pogrbione -

A masz jakiś pomysł na 2 dzień? Bo u mnie będzie raczej eleganckie przyjęcie i nie mogę znaleźć długiej sukienki W Krakowie wszędzie są tylko krótkie Chciałam coś uszyć ale krakcowa którą znam ma terminy na październik
Znalazłam tu tylko 2 długie sukienki ale ta druga chyba nie za dobrze na mnie leży...
A co myślicie o tej pierwszej tylko w czerwonym kolorze? (ekspedientka włożyła mi tu taką żyłkę na dół ale bez niej te zdobrze to wyglądało). Nie za sztywno bedę wyglądała?
Stary 2010-05-07, 12:38   #2896
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Śliczne

Upiekło im się, bo zmienili im jakoś godziny i dziś mieli angielski, a matmę będą mieć innym razem

U mnie też 3 miesiące

Fajny pomysł na prezencik

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

A teraz relacja z praktyk:
Wprowadziłam dzieciom zasady, spisałam na kartce i było genialnie. Wystarczyło, że podniosłam rękę, a już wszyscy cicho siedzieli Te 3 godziny spędzone z nimi to była czysta przyjemność. Tacy byli grzeczni, że pani v-ce dyrektor, jak weszła na kontrolę, to stwierdziła, że ona tej klasy nie poznaje Najlepsze było na końcu. Dzieciaki były smutne, że już koniec lekcji Jeden chłopiec na ostatniej lekcji był trochę niegrzeczny (ale on ma ADHD) i przyszedł mnie przeprosić, zę był niegrzeczny i się do mnie przytulił. I po chwili cała klasa przybiegła na grupowego przytulańca By mnie przewrócili o mały włos Fajnie było
ale słodko

juz zalatwilismy z tztem w koncu te oswiadczenia z USC i idziemy dzisiaj do ksiedza Tam na tym zaswiadczeniu trzeba bylo podpisac jakie sie chce nazwisko przyjac i nawet sie nie zastanawialam wpisalam Tzta
Stary 2010-05-07, 12:39   #2897
Martoolka87
Zakorzenienie

znalazła się moja zguba Ciocia go odesłała po mnie do domku
Stary 2010-05-07, 12:40   #2898
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
pogrbione -

A masz jakiś pomysł na 2 dzień? Bo u mnie będzie raczej eleganckie przyjęcie i nie mogę znaleźć długiej sukienki W Krakowie wszędzie są tylko krótkie Chciałam coś uszyć ale krakcowa którą znam ma terminy na październik
Znalazłam tu tylko 2 długie sukienki ale ta druga chyba nie za dobrze na mnie leży...
A co myślicie o tej pierwszej tylko w czerwonym kolorze? (ekspedientka włożyła mi tu taką żyłkę na dół ale bez niej te zdobrze to wyglądało). Nie za sztywno bedę wyglądała?
szczerze "pisząc" to mi sie ta druga suknia bardziej podoba(ta zielona) a ta pierwsza tez jest niczego sobie, zalezy jak sie w niej czujesz i jak Ci pasuje
Stary 2010-05-07, 12:41   #2899
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
lain: bardzo fajne te obraczki, ja tez musze w kruku poogladac , bo a ladne i przystepne ceny.

ja lubie tak samo szpinak taki z bulionem,ale niestety raz bylo tak, ze dokladnie umylam a tu mi miedzy zebami piach chrupal
a co do tabliczek to na allegro mozna znalezc takie
Widziałam, że są ale raczej takie tandetne a ja chciałam taką ładną z grawerem a nie grawertonem...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:42   #2900
Aaś
Zakorzenienie

Lain - fajne obrączki - ładnie leżą

Guska - patrzyłaś na all za tabliczkami? właśnie oglądam i jest tego mnóstwo

ok już doczytałam twój post o all

mmmm ta pierwsza jest fajna (podobna do mojej ślubnej) druga też ujdzie ale szału nie ma.

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2010-05-07 o 12:44
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:51   #2901
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Nie stresuj sie. Zadzwon i powiedz, ze macie juz dekoracje do kosciola zamowiona w tej i tej kwiaciarni i zaliczke wplacona, a wlasnie dowiedzialas sie ze oni tez maja w tym dniu slub i czy chcieliby sie spotkac w tej sprawie i uzgodnic kolorystyke czy wola sobie sami kogos innego wziac. Jak sie zgodzi (a bylaby glupia jakby sie nie zgodzila), to powiedz, zeby jesli ma to wziela jakies zdjecia, to wtedy latwiej bedzie ustalic. No i zawsze w przypadku gryzacej sie kolorystyki, ty np rozowa, a ona pomaranczowa kupicie biale kwiety i tyle. Nie bedzie problemu
Dzięki za odp.
właśnie problem jest taki, że taką dekorację robi się już w pt. i musi byc jedna, bo to nie tylko rozstawienie plastikowych stojaków ze sztucznymi kwiatami, ale żywe kwiaty, upięcia z woalu itp. więc jeśli Ci co mają pierwsi zrobią ją (a chyba my mamy pierwsi ślub) to drudzy już nie zdążą.

A jeszcze mam złe wieści dot. naszego ślubu- dziewczyna, która miała śpiewać i grać w kościele nie może w nasz dzień bo ma wtedy koncert. Poza tym znajomy ksiądz, którego chcieliśmy żeby udzielił ślubu, będzie wtedy w Kanadzie, wraca dopiero 2 września. Jakby był chociaż na Ukrainie to by przyjechał a z Kanady nie da rady Ale podaliśmy mu nasze dane i godzinę i kościół, w którym bierzemy ślub i on odprawi mszę w naszej intencji w Kanadzie Ale fajnie, ludzie stamtąd będą się za nas modlić
Stary 2010-05-07, 12:57   #2902
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
pogrbione -

ta pierwsza jest śliczna właśnie podobna do ślubnej trochę i ma piękny kolor. Ja chciałabym własnie coś w brzoskwiniowym albo pastelowym miętowym kolorze no i najlepiej krótką, zwiewną, z woalu albo szyfonu. Coś takiego mi się podoba jak ma jennifer, ale trochę za skromna jednak.
Stary 2010-05-07, 13:05   #2903
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19108571]Widziałam, że są ale raczej takie tandetne a ja chciałam taką ładną z grawerem a nie grawertonem...[/QUOTE]
ja wlasciwie wpisujac w allegro znalazłam taka http://www.allegro.pl/item1014543345...r_mosiadz.html niby jest napisane, ze grawerka
Stary 2010-05-07, 13:10   #2904
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:15   #2905
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze "pisząc" to mi sie ta druga suknia bardziej podoba(ta zielona) a ta pierwsza tez jest niczego sobie, zalezy jak sie w niej czujesz i jak Ci pasuje
Ona wyszła zielona ale tak naprawdę to takie "brudne złoto". Ona jest w kilku kolorach ale nie ma czerwonej tylko malinowa a ja uparłam sie na czerwień

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mmmm ta pierwsza jest fajna (podobna do mojej ślubnej) druga też ujdzie ale szału nie ma.

Cytat:
ta pierwsza jest śliczna właśnie podobna do ślubnej trochę i ma piękny kolor. Ja chciałabym własnie coś w brzoskwiniowym albo pastelowym miętowym kolorze no i najlepiej krótką, zwiewną, z woalu albo szyfonu. Coś takiego mi się podoba jak ma jennifer, ale trochę za skromna jednak.
Ładna ta sukienka którą wkleiłaś I wcale nie taka skromna, jak sie założy ładną biżuterię i buty to będzie elegancko Ja tez mierzyłam jedną krótką, zwiewną, bardzo ładną ale chyba powinnam miec długą... I chodzi za mną czerwień, takie pastelowe kolory bardzo mi sie podobają ale podobno wyglądam w nich blado
Stary 2010-05-07, 13:31   #2906
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki za odp.
właśnie problem jest taki, że taką dekorację robi się już w pt. i musi byc jedna, bo to nie tylko rozstawienie plastikowych stojaków ze sztucznymi kwiatami, ale żywe kwiaty, upięcia z woalu itp. więc jeśli Ci co mają pierwsi zrobią ją (a chyba my mamy pierwsi ślub) to drudzy już nie zdążą.

A jeszcze mam złe wieści dot. naszego ślubu- dziewczyna, która miała śpiewać i grać w kościele nie może w nasz dzień bo ma wtedy koncert. Poza tym znajomy ksiądz, którego chcieliśmy żeby udzielił ślubu, będzie wtedy w Kanadzie, wraca dopiero 2 września. Jakby był chociaż na Ukrainie to by przyjechał a z Kanady nie da rady Ale podaliśmy mu nasze dane i godzinę i kościół, w którym bierzemy ślub i on odprawi mszę w naszej intencji w Kanadzie Ale fajnie, ludzie stamtąd będą się za nas modlić
My jak zadzwoniliśmy do pary która miała mić przed nami to nam powiedzieli, że się rozmyślili i slubu nie będzie...więc dekorację robilismy sami, a w niedzielę ksiadz podobno dziękował Państwu Młodym, że zostawiliśmy dekorację na niedzielę.

Cytat:
ja wlasciwie wpisujac w allegro znalazłam taka http://www.allegro.pl/item1014543345...r_mosiadz.html niby jest napisane, ze grawerka
a widzisz to tej nie widziałam, znalazłam tylko z grawertonem
A powiedzcie czy pierwsza litera powinna być kobiety czy mężczyzny bo się pogubiłam

Dziękuję za linka i włąsnie zamówiłam
Zrobiłam pierwszą literę swoją - dobrze??

Cytat:
Ona wyszła zielona ale tak naprawdę to takie "brudne złoto". Ona jest w kilku kolorach ale nie ma czerwonej tylko malinowa a ja uparłam sie na czerwień

Ładna ta sukienka którą wkleiłaś I wcale nie taka skromna, jak sie założy ładną biżuterię i buty to będzie elegancko Ja tez mierzyłam jedną krótką, zwiewną, bardzo ładną ale chyba powinnam miec długą... I chodzi za mną czerwień, takie pastelowe kolory bardzo mi sie podobają ale podobno wyglądam w nich blado
a dlaczego musi być długa??

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-05-07 o 14:04
Stary 2010-05-07, 14:25   #2907
madmuazelle
BAN stały

Hej

Niedawno wstałam ale miałam całą noc nieprzespaną,bo zamknełam oczy/zasnełam dopiero o 5 nad ranem. Jeszcze przed snem oglądałam filmiki o Katastrofie w Smoleńsku.Mądrze.

Ok,też nadrobiłam.

To fajno,że stringi z welonem Wam się podobają.
A określenie lusi,że to worek na kupe mnie rozbroił.

Remmi,skoro masz zachcianki na szpinak może Ty w ciąży jesteś???

lain,pomimo tego że nie przepadam za białym złotem.To sądze/myśle że Wasze obrączki są bardzo ładne.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-07 o 14:28
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:53   #2908
Konto usunięte

Cytat:
Hej

,
Remmi,skoro masz zachcianki na szpinak może Ty w ciąży jesteś???

To ja jem szpinak ale to od 2 msc... ale co do testu to chyba zrobię , chociaż myślę, że zmiana klimatu wpłynęła na mnie...
Stary 2010-05-07, 16:28   #2909
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19110213]

a widzisz to tej nie widziałam, znalazłam tylko z grawertonem
A powiedzcie czy pierwsza litera powinna być kobiety czy mężczyzny bo się pogubiłam

Dziękuję za linka i włąsnie zamówiłam
Zrobiłam pierwszą literę swoją - dobrze??

a dlaczego musi być długa??[/QUOTE]
o to fajnie , ze Ci pomoglam miejmy nadzieje, ze bedzie dobrapierwsza literka moim zdaniem powinna byc kobiety

spisalismy juz protokół i w niedziele zapowiedzi
Stary 2010-05-07, 16:31   #2910
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
o to fajnie , ze Ci pomoglam miejmy nadzieje, ze bedzie dobrapierwsza literka moim zdaniem powinna byc kobiety

spisalismy juz protokół i w niedziele zapowiedzi
super

ja włansie muszę pojechać poodbierać te kwitki
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości