|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Witam,
U nas nocka masakra, chyba jest coś na rzeczy z tymi zębami.. Budził się 5razy, popłakiwał przez sen, jęczał.. Biedny mój A ostatnio spał od 19 do 6. Cytat:
To mój mail: karolajna@gmail.comCytat:
i chyba coś za nim idzie Domi jak przygotowania do ślubu? Ja mam dziś spotkanie z potencjalną kandydatką na nianie. |
||
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Domi ja też jeszcze nie mam @ Ja nic nie dostaję ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Karolina - kciuki za spotkanie z kandydatką... żeby od razu trafiła się najlepsza....
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mi sie widzi, ze twoja malutka przechodzi ten skok miedzy 22 a 26 tygodniem...u nas tez byla masakra...ale przeszlo Trzymaj sie dzielnie ![]() A spytalam go dlaczego nagle takie "kolorowe", bo zawsze kupowal mi czarne i czerwone - nasze ulubione kolorki bielizniane...a on "A tak wiosennie..." Przylaczam sie do zyczen!! A maz czasami nawet fajny....
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i zapomniałam przesłać buziaka za wczorajsze zaproszenie |
|
|
|
|
#3275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzień dobry kochane! Za nami ładna i spokojna noc (spała od 20 do 7 rano, z przerwą na karmienie o 5). Wczoraj wpadły do mnie psiapsióły, więc sobie pogadałyśmy. Dzisiaj mamy debiut jogurcikowy, mam nadzieję, że podejrzenia pediatry się sprawdzą i Ala nie ma skazy. Trzymajcie kciuki ![]() Aha, odnośnie jedzonka, to polecam stronkę z przepisami: http://www.edziecko.pl/jedzenie/0,79376.html
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html Edytowane przez Ravenne Czas edycji: 2010-05-07 o 10:19 |
|
|
|
|
#3276 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Muszę go jakoś uśpipić i zmykam się uczyć. Pewnie jeszczę dziś wpadnę ale już teraz proszę o kciuki za jutrzejszy i niedzielny egzaminNo i oczywiście jak co dzień proszę i kliki ![]() ![]() Kamila fajny ten Twój tżt mój to raz mi kupił bieliznę i to jeszcze taką że nie odważyłabym się jej tu pokazać |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() My jedziemy z Tż dzis do Rzeszowa po wypis małej i moze lukniemy do jakiegos sklepiku popatrze za sukienka na wesele
|
#3278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehehe....moj malz zna moj gust i - na szczescie - mamy podobny....bardziej elegancja, koronki, jedwab itp. Tylko mnie z tymi kolorami zaskoczyl - ale pozytywnie.... ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
No najprawdopodobniej taaaaak.... ![]() Kciuki za spotkanie z kandydatka
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny help bo się idę powiesić. 30 stron mojej pracy mgr nie chce się otworzyć pokazuje mi błąd e nazwa dokumentu lub ścieżka ścieżka jest nieprawidłowa i za cholere nie chce mi tego odtworzyć czy ktoś się zna na takich rzeczach bo jak ja tego nie odzyskam to nei wiem co zrobię
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, nie pomoge nic, bo sie nie znam.... ![]() Eeeee no to to trzeba uczcic! Ide malemu obiadek dac - dzisiaj serwujemy ryz z warzywkami + kurczaczek
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, kochane mamusie
Strasznie długo mnie tu nie było, chyba ze dwa tygodnie i nawet nie zabrałam się jeszcze za nadrabianie, więc zupełnie nie wiem, co u was jeszcze - mam nadzieję, że wszystko super. Ale jakbym się odezwała dopiero po nadrobieniu, to kolejne pewnie 2tyg by minęły ![]() U nas wszystko dobrze, Bartuś rozwija się jak burza, za tydzień kończy 4 miesiące, a od 3 dni umie się obracać z pleców na brzuszek , śmieje się w głos coraz częściej, jest ogólnie bardzo silnyByliśmy wczoraj na szczepieniu i synuś płakał całe 10 sekund więc ekstra. Tylko mu pielęgniarka zahaczyła igłą o kolanko i ma szramę (niewystarczająco mu nózkę przytrzymałam i się szarpnął przy wyciąganiu igły ). Ale dosłownie nic się nie działo, oprócz tego, że pospał od 21.40 do 7.30 z jedną pobudką! ach, żeby tak zawsze było, bo ostatnio trochę mam z jego snem sajgon, nawet nie wiem ile pobudek, ale srednio co 2h Dobra, to tyle mojego na razie, lecę was nadrabiać! Całuski i miłego dnia mimo szarości za oknem
|
#3283 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak chcialam do Ciebie wyslac, to mi wyswietlilo:martaN23 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości. ![]() ![]() Cytat:
))![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolysanki wlasnie sie wysylaja <-- kurde nie wyslaly sie, jaki masz limit na jedna wiadomosc? to wysle najwyzej w kliku mailach bo ja mam 100 mega wiec myslalam ze pojdzie.
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-05-07 o 11:48 |
||||
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Jeśli chodzi o walkę Paulina kontra kleik ryżowy, to moja córcia zdecydowanie wygrywa 1:0... No cóż, to była próba na płynno, następna będzie na gęsto łyżeczką... W każdym razie jak już się poddałam, to TŻ mówi "Sprawdź czy jej tam w ogóle coś leci, bo jak nie, to się zrazi..." No to spróbowałam... Leciało, ale mi się chciało Ale to paskudne jest... Dostałą kleiku na moim mleku i chyba to moje mleko taki okropne... Musiałam to przegryźć, bo przepicie nie wystarczyło...
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolina kciuki za nianie A ja juzpo pracy, przelecialam was, zaglosowalam i zabieram sie za jakis obiad bo glodnajestem ze hoho Normalnie przez ta prace to nie am czasu na wizaz musze cos zaczas myslec nad jakims wystepem na dzien matki, chociaz jakis wierszyków poszukac dobrze ze Kamilka teraz mi zasnela to moglam troszke nadrobic sto lat dla solenizantów ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-05-07 o 12:14 |
||
|
|
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trochę ostatnio straciłam wątek, ale już nie mam siły nadrabiać...
Ja dostałam jedną paczkę z Hippa i dostaję do skrzynki Twojego Maluszka, poza tym ostatnio znalazłam kupon do Nestle i wczoraj go wysłałam, to mam nadzieję, że coś mi przyślą... Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() No cóż, musi się nauczyć, bo co będzie jadła jak pójdę do pracy? No i po co mi te wszystkie butelki... Łyżeczką mniej więcej potrafi jeść, bo dostaje SS, więc może następnym razem pójdzie łatwiej...
|
|
#3288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale żeby taki wrzask nagły?? naprawde tak jakby jej sie coś stało albo straszny ból naszedł, nigdy nie widziałam takiego wrzasku ![]() no ale jest lepiej tylko że teraz wiecznie by na rączkach też siedziala a tak zawsze sama sie pobawiła jedynie to na mate dawałam to do lóżeczka i wieszałam zabawki to znów na brzuszek albo na rączkach przy lustrze no i zawsze było i długo na leżaczku sobie poleżała a teraz to istna odmiana mam nadzieję że powróci do mnie ta grzeczniutka Agusia no i te ząbki jakoś nie chcą się przebić ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
o kurcze !!! ja zawsze sobie w panelu sterowania w centrum kopii zapasowych robie powrót do pewnego momentu i mi usówa różne błędy ale zdjęcia i takie rzeczy pozostają i wszystko mam potem ok ale nie wiem jak to w twojej sytuacji by wyszło
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Aniulka śliczne zdjęcia masz w albumiku w opisie
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieto czemu nie zapisalas gdzies na pendrajvie w razie takego wypadku mam nadzieje, ze to otworzysz ide klikac u nas pogoda fatalna
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
Asioczka dla ciebie
marta2319@onet.eu teraz chyba będzie dobrze
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
katekate kurcze no ja gdybym miala to u siebie to moze i bym cos wykabinowala bo znam sie troche na tym a umiesz cofnac system?? jesli nie to moze twoj tz uime? a jak nie to z jakims informatykiem bdziesz miala sie skontaktowac on pewnie pzywroci ci twoja prace...
ja mialam wczoraj taka sytuacje ze pisze do mnie ktos na gg jakis facet kamil 30 lat i cos tam gada smeci bla bla i sie pyta czy moze mnie gdzies porwac a ja mu ze nie bo mam rodzine meza dziecko wiec nie ma szans a on ze to szkoda bla bla i mowie mu ze przeciez ty w ogole mnie nei znasz nie wiesz kim jestem jak wygladam itp itd moze jestem jakis posdstarzalym facetem z wasmi a ty jestes jakims kolega mojego meza ktory chce sprawdzic jak rozmawiam z obcymi gdy meza nie ma to on zaczal sie zapieraz ze nie ze on nie zna mnie ani mojego meza i podal mi swoj nr tel zebym zadzwonila wpisalam jego nr w google i wyskoczylo mi kilka info na jego temat potem dalej poszperalam i znalazlam jego profil na n-kl i naprawde nazywa sie wojtek i ma 40 lat katekate a wes sprubuj mi wyslac ten plik s.asz@o2.pl
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2010-05-07 o 13:37 |
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Agusia dobry koles
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was od rana ale nie mam kiedy odpisać... Udał nam się spacer zanim pogoda się popsuła
Tż kupił parasolkę do wózka super sprawa.Kupiła któraś te pampki w Rossmmanie? Coś czuję, że u nas nie będzie ślimaczków:P Brombi a to spróbuje dawać kaszke ryżową malinową
|
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
oo matko, Kate weź z tym leć do kogoś co się zna na informatyce, albo może sproboj najprostszym sposobem przez - prawy przycisk myszy i eksploruj lub edytuj. czasem jak jest bład to tak otworzy.
ale to banał i może to jednak nie zadziałą. ale 3mam kciuki ![]() jestem na momentos dosłownie, bo robię projekty na studia, kurna a to czasochłonne ślęczenie przed fotoszopem. teściowa zabrała mała na specer, a ja mam robić.... ![]() Karenina bielizna super, masz małża z fantazją Proszę o kliczki, jeśli jeszcze macie ochotę muszę was potem ponadrabiać ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- i jeszcze ten link: http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html długi tak, że mi się w podpisie nie mieści demyt...
|
|
|
|
#3296 |
|
Zadomowienie
|
wyslane kolysanki, PInky - zaglosowane
a Mi ma Twoje oczka- takie kocie, piekne ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- klikajcie dziewczyny, bo cos mi ranking nie sprzyja ;] spadam i spadam
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Asioczka dzięki
Zaraz pogłosuję na Was
|
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
hej kobitki, może nie pisze dużo ale podczytuje regularnie.
Zdobyłam ślimaka
![]() p.s. mam nadzieje że bedzie dobrze z praca magisterska, ja bym chyba sfiksowała gdybym musiała od nowa pisac...
![]() Edytowane przez carolans Czas edycji: 2010-05-07 o 14:47 |
|
|
|
#3299 | |||||
|
Rozeznanie
|
To mnie uświadomiłyście z tym skokiem 22-26
Bo u nas jakaś masakra się zrobiła, no chyba, że mi się dziecko przestawia z powrotem po wyjeździe. W nocy co chwilę się kręci i stęka tak od 2-3, ja się wybudzam i już tak co chwilę się podnoszę do niego żeby go pogłaskać i wyciszyć. W dzień ciężko mu zasnąć, najlepiej uspokaja się u mnie na rękach, ale już waży te 9 kg więc ja nie wyrobię, żeby go ciągle nosić. No ale to "tylko " miesiąc, bo 22 tydz. dopiero się zaczął...![]() Tarasia ![]() na Twoją szefowąKachula !100 lat!! Cytat:
i to pewnie jeszcze nie koniec![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze wysyłam sobie najważniejsze dokumenty na maila, bo nawet jak mi cały komp padnie to zawsze to u kogoś mogę otworzyć. |
|||||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny wg Ciebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

żeby od razu trafiła się najlepsza....

Trzymaj sie dzielnie 

). 
Ale to paskudne jest... Dostałą kleiku na moim mleku i chyba to moje mleko taki okropne... Musiałam to przegryźć, bo przepicie nie wystarczyło...

bo wg niego za 2 tyg powinna sie juz u mnie zjaiwc