Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 10:00   #3271
karolina84
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Witam,

U nas nocka masakra, chyba jest coś na rzeczy z tymi zębami.. Budził się 5razy, popłakiwał przez sen, jęczał.. Biedny mój

A ostatnio spał od 19 do 6.

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość

MArtus daj maila, to Ci wysle kolysanki Turnaua i Magdy Umer. spiewaja najpopularniejsze typu kotki dwa czy z popielnika, ale Majucha je sluchala jeszcze w brzuchu i teraz usypia moment

Asioczka czy ja też mogę prosić takie kołysanki To mój mail: karolajna@gmail.com

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Aaaaaa.....i dostalam wczoraj wieczorem prezent od malza....stwierdzil, ze dawano nie kupowal mi nic w tym stylu i dostalam...
Załącznik 3087530Załącznik 3087531
Załącznik 3087533 ale w takim brzoskwiniowym kolorze

Prezent super i chyba coś za nim idzie

Domi jak przygotowania do ślubu?

Ja mam dziś spotkanie z potencjalną kandydatką na nianie.
karolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:01   #3272
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Domi ja karmię cycem i raz na dobę daję butlę i @ jeszcze nie dostałam

Hmmm... A gdzie moja przesyłka z Bebilonu? I z Hippa? Jestem oburzona bo wszystkie mamusie dostają a ja nie... A też w szpitalu wypełniłam ankietę
Tylko "twojego maluszka" już tak jak Tarasi ktoś mi do skrzynki podrzuca

...
Dzień dobry

Domi ja też jeszcze nie mam @

Ja nic nie dostaję i nic nie wypełniałam w szpitalu i nic nie dostałam w szpitalu

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Karolina - kciuki za spotkanie z kandydatką... żeby od razu trafiła się najlepsza....
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:04   #3273
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny dla wszystkich
stęskniłam się za wami

tu się superaśnie wraca do mamusiek bo sie już jednak znamy hehe

moje dziecko ma ostatnio bezsenność

przedwczoraj poszła spać o 12 w nocy wstała o 5 na mleko jakoś tak to było i o 7 znów nie spała
w dzień śpi bardzo mało
a wczoraj spała raz w dzień o 13, potem poszła spaćdopiero o 22.30 wstała o 3.30 na mleko i znów o 6.30 pobudka
nie wiem co sie stało i potrafi nie jesć nawet 5 godzin i sie nie upomni i jak chce jej dać jeść to też tak nie bardzo chce

Cos mi sie widzi, ze twoja malutka przechodzi ten skok miedzy 22 a 26 tygodniem...u nas tez byla masakra...ale przeszlo Trzymaj sie dzielnie

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
No to się Małż całkiem ładnie postarał

A spytalam go dlaczego nagle takie "kolorowe", bo zawsze kupowal mi czarne i czerwone - nasze ulubione kolorki bielizniane...a on "A tak wiosennie..."

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Tomciu

Olivierku

dużo zdrówka dla Was...

Przylaczam sie do zyczen!!

A maz czasami nawet fajny....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:08   #3274
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:

...

A spytalam go dlaczego nagle takie "kolorowe", bo zawsze kupowal mi czarne i czerwone - nasze ulubione kolorki bielizniane...a on "A tak wiosennie..."

...

A maz czasami nawet fajny....
[/CENTER]

A i zapomniałam przesłać buziaka za wczorajsze zaproszenie
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:16   #3275
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:

Cos mi sie widzi, ze twoja malutka przechodzi ten skok miedzy 22 a 26 tygodniem...u nas tez byla masakra...ale przeszlo Trzymaj sie dzielnie

[/CENTER]
Popieram słowa Kareninki, trzeba przeczekać. My też po skoku i Alusia nareszcie śpi ładnie (odpukać ).

Dzień dobry kochane!
Za nami ładna i spokojna noc (spała od 20 do 7 rano, z przerwą na karmienie o 5).
Wczoraj wpadły do mnie psiapsióły, więc sobie pogadałyśmy.

Dzisiaj mamy debiut jogurcikowy, mam nadzieję, że podejrzenia pediatry się sprawdzą i Ala nie ma skazy. Trzymajcie kciuki

Aha, odnośnie jedzonka, to polecam stronkę z przepisami:
http://www.edziecko.pl/jedzenie/0,79376.html

Edytowane przez Ravenne
Czas edycji: 2010-05-07 o 10:19
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:23   #3276
katekatee
Zadomowienie

Witam. Wszystkiego Naj dla małych solenizantówi Kachuli bo coś kojarzę że ma dziś urodziny. Ja od rana sama z Wikim siedzę zamiast się uczyć i pisać pracę. Babcia pojechałą do fryzjera trwałą robić, tżt sobie znalazł na dworze robotę no i zostałam z marudzącym WIkim Muszę go jakoś uśpipić i zmykam się uczyć. Pewnie jeszczę dziś wpadnę ale już teraz proszę o kciuki za jutrzejszy i niedzielny egzamin

No i oczywiście jak co dzień proszę i kliki

Kamila fajny ten Twój tżt mój to raz mi kupił bieliznę i to jeszcze taką że nie odważyłabym się jej tu pokazać

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:25   #3277
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Jestem

My jedziemy z Tż dzis do Rzeszowa po wypis małej i moze lukniemy do jakiegos sklepiku popatrze za sukienka na wesele
Stary 2010-05-07, 10:49   #3278
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
A i zapomniałam przesłać buziaka za wczorajsze zaproszenie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Popieram słowa Kareninki, trzeba przeczekać. My też po skoku i Alusia nareszcie śpi ładnie (odpukać ).

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Kamila fajny ten Twój tżt mój to raz mi kupił bieliznę i to jeszcze taką że nie odważyłabym się jej tu pokazać

Hehehe....moj malz zna moj gust i - na szczescie - mamy podobny....bardziej elegancja, koronki, jedwab itp. Tylko mnie z tymi kolorami zaskoczyl - ale pozytywnie....

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez karolina84 Pokaż wiadomość

No najprawdopodobniej taaaaak....

Kciuki za spotkanie z kandydatka

Stary 2010-05-07, 11:22   #3279
katekatee
Zadomowienie

Dziewczyny help bo się idę powiesić. 30 stron mojej pracy mgr nie chce się otworzyć pokazuje mi błąd e nazwa dokumentu lub ścieżka ścieżka jest nieprawidłowa i za cholere nie chce mi tego odtworzyć czy ktoś się zna na takich rzeczach bo jak ja tego nie odzyskam to nei wiem co zrobię:mur :

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:30   #3280
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. Wszystkiego Naj dla małych solenizantówi Kachuli bo coś kojarzę że ma dziś urodziny.
Dziekow ac dziekowac dobrze kojarzysz trojka z przodu wybiła

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:35   #3281
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny help bo się idę powiesić. 30 stron mojej pracy mgr nie chce się otworzyć pokazuje mi błąd e nazwa dokumentu lub ścieżka ścieżka jest nieprawidłowa i za cholere nie chce mi tego odtworzyć czy ktoś się zna na takich rzeczach bo jak ja tego nie odzyskam to nei wiem co zrobię:mur :
Ooooo f u c k.....
Kurcze, nie pomoge nic, bo sie nie znam....

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Eeeee no to to trzeba uczcic!

Ide malemu obiadek dac - dzisiaj serwujemy ryz z warzywkami + kurczaczek

Stary 2010-05-07, 11:44   #3282
belladonna78
Raczkowanie

Witajcie, kochane mamusie
Strasznie długo mnie tu nie było, chyba ze dwa tygodnie i nawet nie zabrałam się jeszcze za nadrabianie, więc zupełnie nie wiem, co u was jeszcze - mam nadzieję, że wszystko super. Ale jakbym się odezwała dopiero po nadrobieniu, to kolejne pewnie 2tyg by minęły

U nas wszystko dobrze, Bartuś rozwija się jak burza, za tydzień kończy 4 miesiące, a od 3 dni umie się obracać z pleców na brzuszek, śmieje się w głos coraz częściej, jest ogólnie bardzo silny
Byliśmy wczoraj na szczepieniu i synuś płakał całe 10 sekund więc ekstra. Tylko mu pielęgniarka zahaczyła igłą o kolanko i ma szramę (niewystarczająco mu nózkę przytrzymałam i się szarpnął przy wyciąganiu igły).
Ale dosłownie nic się nie działo, oprócz tego, że pospał od 21.40 do 7.30 z jedną pobudką! ach, żeby tak zawsze było, bo ostatnio trochę mam z jego snem sajgon, nawet nie wiem ile pobudek, ale srednio co 2h
Dobra, to tyle mojego na razie, lecę was nadrabiać!
Całuski i miłego dnia mimo szarości za oknem

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:45   #3283
asioczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
ASIOCZKA wysłałam na PRIW
dziękuję Wam za odpowiedzi
kurcze ja dostałam tylko jedną paczuszką z hippa jak Oli miała 4 miesiące teraz już nic nie przysłali

Mam tylko nadzieję że jutro będzie już dużo lepieji z pogodą i z humorami księżniczki
nie przyszla zadna wiadomosc na PW a jak chcialam do Ciebie wyslac, to mi wyswietlilo:
martaN23 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości.

Cytat:

Aaaaaa.....i dostalam wczoraj wieczorem prezent od malza....stwierdzil, ze dawano nie kupowal mi nic w tym stylu i dostalam...
Załącznik 3087530Załącznik 3087531
Załącznik 3087533 ale w takim brzoskwiniowym kolorze

[/SIZE][/FONT]
wow no to bedzie szalenstwo przytulankowe ))

Cytat:
Tomciu

Olivierku

dużo zdrówka dla Was...

swoją drogą - Bogus dawno tu nie było...

Karenina fajne i fajny mąż

Aniulka - może to skok...

a to dla małych jubilatów
dolaczam sie do zyczen!

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Cytat:
Witam,

U nas nocka masakra, chyba jest coś na rzeczy z tymi zębami.. Budził się 5razy, popłakiwał przez sen, jęczał.. Biedny mój

A ostatnio spał od 19 do 6.

Asioczka czy ja też mogę prosić takie kołysanki To mój mail: karolajna@gmail.com

Domi jak przygotowania do ślubu?

powodzenia, zeby niania sie okazala tą odpowiednia.

kolysanki wlasnie sie wysylaja <-- kurde nie wyslaly sie, jaki masz limit na jedna wiadomosc? to wysle najwyzej w kliku mailach bo ja mam 100 mega wiec myslalam ze pojdzie.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2010-05-07 o 11:48
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:55   #3284
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

Eeeee no to to trzeba uczcic!

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
dolaczam sie do zyczen!

.

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:05   #3285
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamuśki

Jeśli chodzi o walkę Paulina kontra kleik ryżowy, to moja córcia zdecydowanie wygrywa 1:0...
No cóż, to była próba na płynno, następna będzie na gęsto łyżeczką...

W każdym razie jak już się poddałam, to TŻ mówi "Sprawdź czy jej tam w ogóle coś leci, bo jak nie, to się zrazi..." No to spróbowałam... Leciało, ale mi się chciało Ale to paskudne jest... Dostałą kleiku na moim mleku i chyba to moje mleko taki okropne... Musiałam to przegryźć, bo przepicie nie wystarczyło...
Stary 2010-05-07, 12:09   #3286
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Witam,

asioczka czy ja tez moge prosić??? sylwiapiet85@interia.pl

Karolina kciuki za nianie

A ja juzpo pracy, przelecialam was, zaglosowalam i zabieram sie za jakis obiad bo glodnajestem ze hoho

Normalnie przez ta prace to nie am czasu na wizaz musze cos zaczas myslec nad jakims wystepem na dzien matki, chociaz jakis wierszyków poszukac dobrze ze Kamilka teraz mi zasnela to moglam troszke nadrobic

sto lat dla solenizantów

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Jeśli chodzi o walkę Paulina kontra kleik ryżowy, to moja córcia zdecydowanie wygrywa 1:0...
No cóż, to była próba na płynno, następna będzie na gęsto łyżeczką...

W każdym razie jak już się poddałam, to TŻ mówi "Sprawdź czy jej tam w ogóle coś leci, bo jak nie, to się zrazi..." No to spróbowałam... Leciało, ale mi się chciało Ale to paskudne jest... Dostałą kleiku na moim mleku i chyba to moje mleko taki okropne... Musiałam to przegryźć, bo przepicie nie wystarczyło...
Moja corcia na szczescie strasznie lubi wszelkiego rodzaju zupki, dziuba otwiera jak tylko szeroko da rade

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2010-05-07 o 12:14
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:12   #3287
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Trochę ostatnio straciłam wątek, ale już nie mam siły nadrabiać...

Ja dostałam jedną paczkę z Hippa i dostaję do skrzynki Twojego Maluszka, poza tym ostatnio znalazłam kupon do Nestle i wczoraj go wysłałam, to mam nadzieję, że coś mi przyślą...

Cytat:

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Moja corcia na szczescie strasznie lubi wszelkiego rodzaju zupki, dziuba otwiera jak tylko szeroko da rade
Pierwszą próbę robiłam butlą... Ciekawe po co mi te wszystkie drogie smoczki, jak Paulina nie chce jeść z butli...
No cóż, musi się nauczyć, bo co będzie jadła jak pójdę do pracy? No i po co mi te wszystkie butelki... Łyżeczką mniej więcej potrafi jeść, bo dostaje SS, więc może następnym razem pójdzie łatwiej...
Stary 2010-05-07, 12:57   #3288
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:

[/CENTER]
myślicie że to skok??
ale żeby taki wrzask nagły?? naprawde tak jakby jej sie coś stało albo straszny ból naszedł, nigdy nie widziałam takiego wrzasku

no ale jest lepiej tylko że teraz wiecznie by na rączkach też siedziala a tak zawsze sama sie pobawiła jedynie to na mate dawałam to do lóżeczka i wieszałam zabawki to znów na brzuszek albo na rączkach przy lustrze no i zawsze było i długo na leżaczku sobie poleżała a teraz to istna odmiana mam nadzieję że powróci do mnie ta grzeczniutka Agusia
no i te ząbki jakoś nie chcą się przebić

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:

o kurcze !!!
ja zawsze sobie w panelu sterowania w centrum kopii zapasowych robie powrót do pewnego momentu i mi usówa różne błędy ale zdjęcia i takie rzeczy pozostają i wszystko mam potem ok
ale nie wiem jak to w twojej sytuacji by wyszło
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:11   #3289
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Aniulka śliczne zdjęcia masz w albumiku w opisie

Aniołek[*]
Stary 2010-05-07, 13:25   #3290
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

kobieto czemu nie zapisalas gdzies na pendrajvie w razie takego wypadku
mam nadzieje, ze to otworzysz

ide klikac

u nas pogoda fatalna

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:25   #3291
martaN23
Zadomowienie

Asioczka dla ciebie
marta2319@onet.eu
teraz chyba będzie dobrze
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:26   #3292
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

katekate kurcze no ja gdybym miala to u siebie to moze i bym cos wykabinowala bo znam sie troche na tym a umiesz cofnac system?? jesli nie to moze twoj tz uime? a jak nie to z jakims informatykiem bdziesz miala sie skontaktowac on pewnie pzywroci ci twoja prace...

ja mialam wczoraj taka sytuacje ze pisze do mnie ktos na gg jakis facet kamil 30 lat i cos tam gada smeci bla bla i sie pyta czy moze mnie gdzies porwac a ja mu ze nie bo mam rodzine meza dziecko wiec nie ma szans a on ze to szkoda bla bla i mowie mu ze przeciez ty w ogole mnie nei znasz nie wiesz kim jestem jak wygladam itp itd moze jestem jakis posdstarzalym facetem z wasmi a ty jestes jakims kolega mojego meza ktory chce sprawdzic jak rozmawiam z obcymi gdy meza nie ma to on zaczal sie zapieraz ze nie ze on nie zna mnie ani mojego meza i podal mi swoj nr tel zebym zadzwonila wpisalam jego nr w google i wyskoczylo mi kilka info na jego temat potem dalej poszperalam i znalazlam jego profil na n-kl i naprawde nazywa sie wojtek i ma 40 lat i mu to napisalam to przeprosil powiedzial ze szuka kogos bo ktos wzial na niego kredyt i on myslal ze to ja bo cos tam cos..

katekate
a wes sprubuj mi wyslac ten plik s.asz@o2.pl

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2010-05-07 o 13:37
Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 13:47   #3293
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
O rany biedaczka, mam nadzieje ze odzyskasz wszystko bo wiem ile to trzeba sie napracwac zeby takaprace napisac.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Agusia dobry koles

Aniołek[*]
Stary 2010-05-07, 13:55   #3294
zebra666
Zakorzenienie

Czytam Was od rana ale nie mam kiedy odpisać... Udał nam się spacer zanim pogoda się popsułaTż kupił parasolkę do wózka super sprawa.

Kupiła któraś te pampki w Rossmmanie? Coś czuję, że u nas nie będzie ślimaczków:P

Brombi a to spróbuje dawać kaszke ryżową malinową

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:00   #3295
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

oo matko, Kate weź z tym leć do kogoś co się zna na informatyce, albo może sproboj najprostszym sposobem przez - prawy przycisk myszy i eksploruj lub edytuj. czasem jak jest bład to tak otworzy.
ale to banał i może to jednak nie zadziałą.
ale 3mam kciuki

jestem na momentos dosłownie, bo robię projekty na studia, kurna a to czasochłonne ślęczenie przed fotoszopem. teściowa zabrała mała na specer, a ja mam robić....

Karenina bielizna super, masz małża z fantazją

Proszę o kliczki, jeśli jeszcze macie ochotę

muszę was potem ponadrabiać

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

i jeszcze ten link:

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html

długi tak, że mi się w podpisie nie mieści demyt...
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:04   #3296
asioczka
Zadomowienie

wyslane kolysanki, PInky - zaglosowane a Mi ma Twoje oczka- takie kocie, piekne

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

klikajcie dziewczyny, bo cos mi ranking nie sprzyja ;] spadam i spadam

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:22   #3297
zebra666
Zakorzenienie

Asioczka dzięki Zaraz pogłosuję na Was

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:34   #3298
carolans
Zadomowienie

hej kobitki, może nie pisze dużo ale podczytuje regularnie.

Zdobyłam ślimaka

p.s. mam nadzieje że bedzie dobrze z praca magisterska, ja bym chyba sfiksowała gdybym musiała od nowa pisac...

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011

Edytowane przez carolans
Czas edycji: 2010-05-07 o 14:47
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:46   #3299
kamilla123
Rozeznanie

To mnie uświadomiłyście z tym skokiem 22-26 Bo u nas jakaś masakra się zrobiła, no chyba, że mi się dziecko przestawia z powrotem po wyjeździe. W nocy co chwilę się kręci i stęka tak od 2-3, ja się wybudzam i już tak co chwilę się podnoszę do niego żeby go pogłaskać i wyciszyć. W dzień ciężko mu zasnąć, najlepiej uspokaja się u mnie na rękach, ale już waży te 9 kg więc ja nie wyrobię, żeby go ciągle nosić. No ale to "tylko " miesiąc, bo 22 tydz. dopiero się zaczął... Dzisiaj chyba pójdę spać o 20 razem z nim, to może coś pośpię

Tarasia na Twoją szefową

Kachula !100 lat!!

Cytat:
Ale moi teściowie maja jeszcze fajniej - 2 tygodnie temu (o czym pisałam) urodziła się wnuczka - nr 15 z kolei. Mój mąż ma 5 rodzeństwa. Więc w ciągu ostatnich 6 lat urodziło się: 2004 - troje, 2006 - dwoje, 2007 - jedno, 2008 - jedno, 2009 - jedno, 2010 -jedno
A ile imprez mamy co rok - jak nie chrzciny to komunie, urodziny, osiemnastki itp...
15?! Wow to wesoło u Was i to pewnie jeszcze nie koniec

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
My już na dniach bedziemy zaczynac rozszerza diete ...jesli bvbede dawała kaszke moge odrazu w tym dniu np jab. , lub marchweczke ?
Może lepiej 2-3 dni sama kaszka na początek

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Bylam u Pana gina, ktory stwierdzil, ze jestem tuz przed jajeczkowaniem. Stad mam pytanko czy mamusie ktore karmia tylko cycem maja @? bo wg niego za 2 tyg powinna sie juz u mnie zjaiwc buuuu
Jestem 5 miesięcy po porodzie i miałam dwie @. Przez pierwsze cztery karmiłam tylko piersią, a i tak dostałam. Teraz mam tak jak Gish, że karmię piersią i raz dziennie daję mieszankę, no i czekam na następną @, tylko nie wiem kiesy, bo jakoś mi się wszystko rozregulowało

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Dzisiaj mamy debiut jogurcikowy, mam nadzieję, że podejrzenia pediatry się sprawdzą i Ala nie ma skazy. Trzymajcie kciuki

Cytat:
A chcesz to otworzyć na tym samym kompie i na tym samym programie, na którym to napisałaś?
Ja zawsze wysyłam sobie najważniejsze dokumenty na maila, bo nawet jak mi cały komp padnie to zawsze to u kogoś mogę otworzyć.
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:46   #3300
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
hej kobitki, może nie pisze dużo ale podczytuje regularnie.

Zdobyłam ślimaka

fajny wg Ciebie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości