|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
W sensie ze studiami? A czemu nie chcesz pisać mgr (jeśli można wiedzieć oczywiście
) ?a ze zdrowiem już lepiej przestaję powoli smarkać
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
A to się cieszę
Miałam dylemat, co wymyśleć dla takiej 15latki
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A tak w ogóle to czołem kobietki! Jadę dziś zamówić tort... zobaczymy co z tego będzie. Nom to odezwę się potem |
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19085877]Schody tylko były plusem tak jak mówisz po takim obżarstwie, trochę więcej ruchu to pozytyw bo jak mi ktoś powie, że złe jedzenie to
nasz hotel wlasnie tez byl przede wszystkim skierowany do Wlochow i bylo duzo wloskiego jedzonka, ale mi to w sumie bylo na reke, bo bardzo lubie ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19085877]Zgadzam się w pełni Też mówiłam, że Egipt oklepany a dla mnie przebił Tunezję, Turcję i Hiszpanię! Wracamy tan na pewno! A w Kairze też nie byliśmy, szkoda nam był 24 godzin na tą wycieczkę, woleliśmy pływać na rafach i odpoczywać. A byliście w Blue Hole? Tam też fajnie bo oglądasz rafy i jest spad 100 m w dół - taka głębia, że szok! Tylko tam meduz dużo pływało.[/QUOTE] my stwierdzilismy, ze jak jestesmy na tydzien to nie ma sensu codziennie latac i wszystko zwiedzac tylko trzeba sobie tez troche lenistwa zaserwowac. dlatego tez Kair zostawilismy na przyszlosc, bo stwierdzilismy, ze na pewno jeszcze wrocimy ![]() na Blue Hole nie bylismy, bo nam czasu nei starczylo, ale chcialabym tam pojechac jak juz bedziemy miec certyfikat nurkowy ![]() Cytat:
jeszcze tak go bola migdalki, ze nie moze przelykac sliny i jesc. biedny ![]() no ale dzisiaj ja sie nim zajmuje ![]() jak tak patrze na nieo to mam nadzieje, ze moje osemeczki nie predko trzeba bedzie usunac... [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19091367]Lain poznajesz??? Widać też pomost Fanara. Ostatnie to Blue Hole o którym Ci pisałam ...[/QUOTE] poznaje!!! ![]() ahh cudownie tam jest ![]() odebralismy wczoraj obraczki bardzo jestesmy z nich zadowoleni - super wykonanie, wyrazny grawer i jeszcze dostalismy Krukowy prezencik na pierwszy malzenski poranek i znizki do Vistuli i Wolczanki ![]() sa z bialego zlota, a te dwa paseczki to satynowanie ![]() Załącznik 3087658Załącznik 3087659Załącznik 3087660Załącznik 3087661Załącznik 3087662Załącznik 3087663 |
|
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() wczoraj zdarłam z pomocą TŻ całą tapetę, więc w sumie dwa dni mi to zajęło, z niewielką wieczorną pomocą TŻ. Jutro pewnie będziemy jeszcze zmywać ściany, a w przyszłym tygodniu wchodzi facet od gładzi. Album pierwszy powstaje też w dosyć szybkim tempie ( siedzę do późnych godzin nocnych ), no ale wszystko musi być zrobione w terminie, więc trzeba się poświęcić. Dzisiaj lecę na zajęcia na 14.30, jutro też od rana mam się edukować, a potem pewnie będziemy kontynuować rozdawanie zaproszeń, tym razem w przeważającej ilości zaproszeń TŻ. Lain ładne obrączki |
|
|
|
#2886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2888 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla TŻta Mój by raczej kopytek nie zrobił, chociaż coś tam upichcić umie.Cytat:
Potem będziesz się zastanawiac co tu zrobić z tyloma pałami! Znam ten ból, jak dobrze pójdzie też będę nauczycielką (polskiego, tyle ze w starszych klasach podst, gimnazjum albo średniej) i byłam juz 100godzin na praktykach i naprawde jest dużo roboty...Cytat:
Też nie mam list, oprócz tych skopiowanych od martoolki i nie mam nic na 2 dzień. Wygląda raczej jak worek na kupę!Cytat:
A w ogóle to mam zjazd w ten weekend, a w następna sobotę trudny egzamin na który nic jeszcze nie umiem, więc cały najbliższy tydzień mam z głowy. ![]() Wczoraj do 1 w nocy skończyłam całą 1 książkę a na dziś została mi kolejna... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ![]() Cytat:
Cytat:
Mój TZ był dziś na zdjęciu szwów biedaczek... Kurcze mam zadzwonić do tej dziewczyny co ma w tym samym dniu slub co my żeby ustalić dekorację (chciałabym swoją dekoratorkę a oni żeby się podpięli) oczywiście jest spotkanie i ustalamy co ma być razem. No ale mam jakiegoś wielkiego stresa przed tym telefonem... A co bedzie jak się nie zgodzi na naszą...
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś oststni dzień urlopu poślubnego, jutro lecimy na wesele i nie mam pojęcia kiedy plener zrobimy...zwłaszcza, że mamy 2 bo jeszcze z naszym swiadkiem który też jet fotografem.
Wiecie co straszliwie mnie naszło na szpinak i jem go już chyba 2 msc ciągle... mysłłam, że mi przejdzie a tu nic a nic!! Ja nigy szpinaku nie jadłam bo nie lubiłam... Wymyśliłam fajny prezencik dla TŻta, że zrobię tabliczkę na drzwi z naszym nazwiskiem (wiem, że bardzo się ucieszy bo to on się do mnie wprowadził) ale nie mogę znaleść gdzie w mieście to robią. Znaczy jedno mijsce znalazłam, zle nie mają sterowników do maszyny i mam się dowiadywać...wrrr |
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mi zaginął w akcji
Na szczęście ciocia pracuje tam w sekretariacie, więc jak go zobaczy przy szkole to ma go do mnie odesłać. Zwariować można ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() za napisanie pracy ![]() Siadasz, rozpisujesz co Ci przychodzi do głowy w związku z daną sprawą, segregujesz, przepisujesz "na czysto" i masz zawsze pod ręką, żeby dopisać coś, jeśli jeszcze wpadniesz na jakiś pomysł ![]() Prościzna
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie też 3 miesiące [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19107454] Wymyśliłam fajny prezencik dla TŻta, że zrobię tabliczkę na drzwi z naszym nazwiskiem (wiem, że bardzo się ucieszy bo to on się do mnie wprowadził) ale nie mogę znaleść gdzie w mieście to robią. Znaczy jedno mijsce znalazłam, zle nie mają sterowników do maszyny i mam się dowiadywać...wrrr[/QUOTE] Fajny pomysł na prezencik ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- A teraz relacja z praktyk: Wprowadziłam dzieciom zasady, spisałam na kartce i było genialnie. Wystarczyło, że podniosłam rękę, a już wszyscy cicho siedzieli Te 3 godziny spędzone z nimi to była czysta przyjemność. Tacy byli grzeczni, że pani v-ce dyrektor, jak weszła na kontrolę, to stwierdziła, że ona tej klasy nie poznaje Najlepsze było na końcu. Dzieciaki były smutne, że już koniec lekcji By mnie przewrócili o mały włos
|
||
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
lain: bardzo fajne te obraczki
, ja tez musze w kruku poogladac , bo a ladne i przystepne ceny.[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19107454]A ja dziś oststni dzień urlopu poślubnego, jutro lecimy na wesele i nie mam pojęcia kiedy plener zrobimy...zwłaszcza, że mamy 2 bo jeszcze z naszym swiadkiem który też jet fotografem. Wiecie co straszliwie mnie naszło na szpinak i jem go już chyba 2 msc ciągle... mysłłam, że mi przejdzie a tu nic a nic!! Ja nigy szpinaku nie jadłam bo nie lubiłam... Wymyśliłam fajny prezencik dla TŻta, że zrobię tabliczkę na drzwi z naszym nazwiskiem (wiem, że bardzo się ucieszy bo to on się do mnie wprowadził) ale nie mogę znaleść gdzie w mieście to robią. Znaczy jedno mijsce znalazłam, zle nie mają sterowników do maszyny i mam się dowiadywać...wrrr[/QUOTE] ja lubie tak samo szpinak taki z bulionem,ale niestety raz bylo tak, ze dokladnie umylam a tu mi miedzy zebami piach chrupal ![]() a co do tabliczek to na allegro mozna znalezc takie
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz jakiś pomysł na 2 dzień? Bo u mnie będzie raczej eleganckie przyjęcie i nie mogę znaleźć długiej sukienki Chciałam coś uszyć ale krakcowa którą znam ma terminy na październik Znalazłam tu tylko 2 długie sukienki ale ta druga chyba nie za dobrze na mnie leży... A co myślicie o tej pierwszej tylko w czerwonym kolorze? (ekspedientka włożyła mi tu taką żyłkę na dół ale bez niej te zdobrze to wyglądało). Nie za sztywno bedę wyglądała?
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz zalatwilismy z tztem w koncu te oswiadczenia z USC Tam na tym zaswiadczeniu trzeba bylo podpisac jakie sie chce nazwisko przyjac i nawet sie nie zastanawialam wpisalam Tzta
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
znalazła się moja zguba
|
|
|
|
#2898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2899 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Lain - fajne obrączki - ładnie leżą
![]() Guska - patrzyłaś na all za tabliczkami? właśnie oglądam i jest tego mnóstwo ok już doczytałam twój post o all ![]() mmmm ta pierwsza jest fajna (podobna do mojej ślubnej ) druga też ujdzie ale szału nie ma.
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2010-05-07 o 12:44 |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie problem jest taki, że taką dekorację robi się już w pt. i musi byc jedna, bo to nie tylko rozstawienie plastikowych stojaków ze sztucznymi kwiatami, ale żywe kwiaty, upięcia z woalu itp. więc jeśli Ci co mają pierwsi zrobią ją (a chyba my mamy pierwsi ślub) to drudzy już nie zdążą. A jeszcze mam złe wieści dot. naszego ślubu- dziewczyna, która miała śpiewać i grać w kościele nie może w nasz dzień bo ma wtedy koncert. Poza tym znajomy ksiądz, którego chcieliśmy żeby udzielił ślubu, będzie wtedy w Kanadzie, wraca dopiero 2 września. Jakby był chociaż na Ukrainie to by przyjechał a z Kanady nie da rady Ale fajnie, ludzie stamtąd będą się za nas modlić
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2903 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19108571]Widziałam, że są ale raczej takie tandetne a ja chciałam taką ładną z grawerem a nie grawertonem...[/QUOTE]
ja wlasciwie wpisujac w allegro znalazłam taka http://www.allegro.pl/item1014543345...r_mosiadz.html niby jest napisane, ze grawerka
|
#2904 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
|
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez mierzyłam jedną krótką, zwiewną, bardzo ładną
|
|
#2906 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A powiedzcie czy pierwsza litera powinna być kobiety czy mężczyzny bo się pogubiłam ![]() ![]() Dziękuję za linka i włąsnie zamówiłam Zrobiłam pierwszą literę swoją - dobrze?? Cytat:
Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-05-07 o 14:04 |
|||
|
|
|
#2907 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Niedawno wstałam Jeszcze przed snem oglądałam filmiki o Katastrofie w Smoleńsku.Mądrze. ![]() Ok,też nadrobiłam. ![]() To fajno,że stringi z welonem Wam się podobają. A określenie lusi,że to worek na kupe mnie rozbroił. ![]() Remmi,skoro masz zachcianki na szpinak może Ty w ciąży jesteś??? ![]() lain,pomimo tego że nie przepadam za białym złotem.To sądze/myśle że Wasze obrączki są bardzo ładne.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-07 o 14:28 |
|
|
|
#2908 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19110213]
a widzisz to tej nie widziałam, znalazłam tylko z grawertonem A powiedzcie czy pierwsza litera powinna być kobiety czy mężczyzny bo się pogubiłam ![]() ![]() Dziękuję za linka i włąsnie zamówiłam Zrobiłam pierwszą literę swoją - dobrze?? a dlaczego musi być długa??[/QUOTE] o to fajnie , ze Ci pomoglam miejmy nadzieje, ze bedzie dobra pierwsza literka moim zdaniem powinna byc kobiety spisalismy juz protokół i w niedziele zapowiedzi ![]()
|
#2910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja włansie muszę pojechać poodbierać te kwitki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

) ?
przestaję powoli smarkać

Miałam dylemat, co wymyśleć dla takiej 15latki

jeszcze tak go bola migdalki, ze nie moze przelykac sliny i jesc. biedny 

Mój by raczej kopytek nie zrobił, chociaż coś tam upichcić umie.
Potem będziesz się zastanawiac co tu zrobić z tyloma pałami! Znam ten ból, jak dobrze pójdzie też będę nauczycielką (polskiego, tyle ze w starszych klasach podst, gimnazjum albo średniej) i byłam juz 100godzin na praktykach i naprawde jest dużo roboty...
A ja ciągle funkcjonuję bez list i nawet nie mam sukienki na 2 dzień
Na szczęście ciocia pracuje tam w sekretariacie, więc jak go zobaczy przy szkole to ma go do mnie odesłać. Zwariować można 

taki z bulionem,ale niestety raz bylo tak, ze dokladnie umylam a tu mi miedzy zebami piach chrupal
Chciałam coś uszyć ale krakcowa którą znam ma terminy na październik