|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Cytat:
Mi się dzisiaj zoboczone rzeczy przez Was sniły bo ciągle tylko o tym seksie gadacie
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
ja pie*dziele masakra
![]() do psychiatryka trza ją wieźć! haha najgorsze takie durne sny, takie bez sensu
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Ent dupko wysle dzisiaj bo mi kumpel znaczki za***al
![]() W ogole jaki lol wieczorkiem z kumpelami po 22 poszlysmy na skalki nad morze. Kupilysmy browarki, siedzimy, pijemy i gadamy tak od serca nie Wracamy do domu, kumple przyszli i ****a po piwko trzeba isc WYpislimy pozniej jeszcze 3 piwa ale cos slabo nas wzielo kumpela wziela faje i mowi, ze musi ta paczke wypalic do konca wyjazu, miala 8 fajek w niej. Wiecie co zrobilysmy ? Na hejnal wypalilysmy po 4 fajki na raz Jaki lol W glowie tak mi zaczelo sie kolowac ja *******e co to bylo xDDDW ogole pisalam wam, ze mieszkam na ulicy, z ktorej wychodzisz i za rogiem masz Paciavelle? Paciavella (Paceville) to jest tzw miasto grzechu. Same kluby gogo i bary Hugo, Havana, Empire dzizaz .... Do kazdego klubu wpuszczaja za darmo, i od 17 lat. Tylko trzeba uwazac, bo w tych klubach faceci sie nie hamuja i stoja i normalnie macaja Cie ile wlezie, i doslownie wszedzie !!http://farm4.static.flickr.com/3225/...2c9e29d1ed.jpg http://www.nestortravel.pl/cms/image...PACEVILLE1.jpg Z Malty nie mozesz wyjechac i nie byc w ktoryms z tych klubow !! W ogole klasa sie tak za***iscie zgrala, wszyscy spia ze wszystkimi Jutro planujemy wbic do chlopcow, rozwalic 8 materacy na podloge i wszyscy bedziemy razem kimac i pic W ogole wiecie, ze alkohol sprzedaja tutaj bez problemu Ost kupilismy 5 litrowy baniak winiacz za 5 euro ![]() Ooo wiecie cooo Wiecie jakie tutaj piwo maja 8 procentowe za doslownie 50 centow kumpel wypil 2 i lezal martwy Normalnie smakuje jak spiryt zmieszany z herbata ochyda ale daje w banie ![]() Dobra ide bo szef przylazl.... Kocham ![]()
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
kredzia- ale Ci fajnie
masakra, dlaczego mnie nie zabrałaś jako bagaż?
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce do kredzi !!!!!!
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam nadbagaz !! Musialam przepakowywac sie do kumpeli i jeszcze z podrecznego zajumali mi balsam, zel i szampon i scyzoryk
sie w****ilam xD---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Jak mnie wkurzaja Ci ludzie w tym biurze ! Caly czas nawijaja po maltansku a to tak okropny jezyk, zygac mi sie chce juz ... Ale ogolnie maltanczycy sa bardzo pomocni i sympatyczni. Chociaz zaczyna mnie to tez wkurzac ![]() Siedzisz w biurze i co pol godziny Cie pytaja :All right: No nie tylko CIebie, bo kazdego po kolei .... Idziesz sobie ulica, z naprzeciwka idzie maltanczyk ktoremu wpadlas w oko, nie ma bata aby sie nie zatrzymal. Normalnie Cie zagaduja, mowia ze jestes piekna, ze Twoje imie jest sliczne i w ogole jaka to oh i ah jestes, bez kitu ![]() Ost mnie i kumpele zaczepil Big Black Dick, dzizaz ale ciacho niesamowite Ale powiem wam, ze nie chcialabym tutaj mieszkac. Malta jest cholernie malym krajem ! W 3 dni przejechalam cala malte w szerz i w wzdloz Pytam sie ludzi gdzie spedzaja wakacje, to mowia ze albo plyna na wyspe ktora jest oddalona o 10 min statkiem od malty albo leca do wloch. Zreszta tutaj cale zycie to wakacje Caly czas slonce, +30, imprezy, balety. Mozesz sobie isc z browarem w reku ulica i policja Cie nie zatrzyma, mozesz isc na miasto roztawic na chodniku wodke, popite, radio i tanczyc, a policja i tak CIe nie zatrzyma POprostu cos pieknego ...
|
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
Kreeeeeedzia - ile tam jeszcze jestes ;d? moze jeszcze zdarzymy wpasc
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę do Cieeeeeeebie na maltę
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
w sobote o 23:30 bede w polsce
w koncu, bo juz na prawde mam dosyc ... 5tyg to mega za dlugo ... kasa sie konczy, nie ma juz jak zyc Zastanawiam sie nad kupnem sziszy, (z dwoma rurami kosztuje 18 euro !!) tylko boje sie, ze rozpierdzieli mi sie w samolocie... W ogole mialam walizke polamana od srodka, jak dolecialam na miejsce ... ja nie wiem co oni z tymi bagazami robia ;/ ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Wpadajcie zapraszam ! Mamy jeszcze 4 lozka w apartamencie wolne ![]() Yes jak z tz ?? Za duzo zalegloscie, az nie chce mi sie nadrabiac teraz ... Tak w skrocie
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
z tż suuuper
dzisiaj mamy miesięcznice! ) albo nie wie od kiedy tak na prawdę ze sobą jesteśmy, no ale wazne że ja wiem no nie? ![]() i właśnie nie wiem gdzie go zabrać... pomóż kredzia! Przedwczoraj co prawda mieliśmy mały kryzysik, tzn. on się obraził o to, że idę sama z moimi znajomymi (on miał na nockę do pracy) na karaoke, ale przyjechał wczoraj do mnie i sobie wyjaśniliśmy wszystko ![]() więc już jest OK w ogóle tak jakoś teraz jak on prawie co wieczór do mnie dzwoni i gadamy sobie (ah te darmowe minuty) po 20-40 minut to tak czuję się jakoś bliżej z NIM w ogóle aaa... masakra uwielbiam Go, spełnia wszystkie moje wymogi na 'kandydata na chłopaka' i takie tam. Widzę jak mnie pożąda (hue hue); jak całuje mnie po obojczykach, nosku albo nadgarstkach czy rękach. No masakra, facet idealny mi się trafił Albo jak on stoi a ja przed nim i on mnie podnosi do góry (jakby na barana ale z przodu ![]() ], najchętniej w ogóle bym Go nie wypuszczała wtedy z objęć ~~~~ a w ogóle Wam nie pisałam, że wczoraj na tym karaoke dla loży która najgłośniej śpiewa razem z tymi co śpiewają na parkiecie na środku lokalu była nagroda i oczywiście JA z moją super lożą zajelismy 1 miejsce i dostalismy wejsciowki na 1h na kręgle ![]() ![]()
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak Yes ma cos opisac w skrócie
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
NIby nic- a akademik? zawsze taniej niz mieszkanko, a w sumie fajnie, mozna poznac nowych ludzi latwo..
![]() Kredzia- pipooo głupia, wiesz jak Ci zazdroszcze tej malty?! dlaczego mnie nie zabralas ?! Yes- widac, ze jestes szczesliwa bardzo, widze to po sposobie pisania haha;d;d i zycze Ci tego szczescia jak najdluzej i jak najwiecej ![]() Haa wiecie co, widzialam dzisiaj mame mojego sasiada juz 2 razy, kiedys mi nie odpowiadala na dzien dobry tylko kiwala glowa czesto, tzn dzien dobry tez mowila oczywiscie, ale teraz sie usmiecha, dzisiaj powiedziala czesc Ola, noo zagaduje do mojej mamy, czesto ja widze, robimy "razem" zakupki.. noo teściową to bym miała boską;d uwielbiam tą kobiete;d i ona mnie tez lubi, czuje to..
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczysz, niedługo przejrzy na oczy A może on powiedział mamie, ze ma taką fajną sąsiadke i teraz ona jest taka miła, żeby Was wyswatać
|
|
#2145 |
|
Raczkowanie
|
cholera, jesteście niemożliwe. Znowu nie miałam dostępu chwilę do kompa a tu już parę stron do nadrabiania. Poza tym hmm... chyba nie mam czasem o czym napisać no...
|
|
|
|
#2146 |
|
Wtajemniczenie
|
jeska w niedziele bede u Ciebie w miescie ; d
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
sorry men!
kongo, nie dosypał Ci nikt czegoś do picia?
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
Może macie jakies pytania ? Kurde, chciałam się udzielać, ale wygląda na to że nie mam tu czego szukać ? Jakoś hmm... nie umiem się wczuć w was
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha a co do drugiego to na pewno nie.. to jest jej JEDYNY UKOCHANY syneczek, więc ciężko jej by bylo go wypuscic spod swoich skrzydelek..wgl kiedys mialam wrazenie, ze on jej powiedzial, ze od niego napisałam.. moze wtedy mi nie odpowiadala na dzien dobry, zeby mnie przestraszyc? hehe ale naprawde moze mnie lubi, bo kiedys jak jeszcze gadalam z sasiadem, to mi powiedzial, ze wlasnie jego mama mu powiedziala jak mam na imie... ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Mała-Mi napisz cos o sobie skad jestes, co lubisz, jak wyglądasz, pokaz cycki oczywiscie;d;d czy masz tza, jestes dziewicą, czy sluchasz meza?
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo oceny to raczej nie ![]() Fajnie ze jego mama wiedziała jak masz na imie a on nie
|
|
#2151 |
|
Zadomowienie
|
no to laskie pedzimy dzisiaj do kredzi?? spedzimy ten ostatni dzien a raczej noc w jakims klubie na***iemy sie piwem 8%
kedzia pipko jedna jak moglas nas zostawic w ziemnej Polsce? No jak?? ![]() )mala wczujesz sie tylko troche z niami popisz.... ja na poczatku tez nie umialam sie za bardzo zakrecic bo tu juz wszystkie sie znaly. a teraz jest ok ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- musze isc zrobic obiad a tak mi sie nie chce. dzisiaj moj tata wraca do domu ![]() A za jakis czas bede marudzila ze moze juz sobie jechac![]() Tyle słonca na calej Mlcie, nie widziały baby tego jescze... o popatrz:d szerokimi ulicami chodza przystojniaki, zagaduja kredzie o popatrz a my siedzimy w pokoju i sie nudzimy...ehh
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm... no więc jestem z Świętochłowic, niedaleko Katowic jestem chuda, brzydka i mam małe cycki(kiedyś duże C, teraz mi zmalały prawie do A! ) takie,o (*) (*), mam tego swojego tż, już prawie 17 m-cy, dziewicą nie jestem od prawie roku :P tymczasem się nudzę i to strasznie.Aha, i gdybym coś,kiedyś przypadkiem napisała po "śląsku", to przepraszam, ale takie przyzwyczajenie :P Edytowane przez Mala_mi18 Czas edycji: 2010-05-07 o 15:39 |
|
|
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
kurde w takim razie witamy, pomimo tego ze malo te piersi pokazalas:P
kurde musim zalozyc klub szkolnych dziewic i rozdziewiczonych 18stolatek :dide zrobić obiad może mi myśl o malcie da spokoj ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- przynajmniej śląskiego sie troche nauczymy:P mam tam rodzine zrewszta w gorach tez i szczerze to nie umiem nic po śląsku ani po góralsku powiedziec
|
#2155 |
|
Raczkowanie
|
mouse - bardzo mało, bo są bardzo małe
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kredzia, jak ja ci zazdroszczę ;((
|
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
no tak, pisałam, ale zostałam niezauważona :P
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
haha
ale nie powiem, zeby mi to przeszkadzalo ![]()
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
mój orto zrobił ze mnie kaleke!
Seplenie jak wies ;/ ide robic babke ziemniaczana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

w ogóle aaa... masakra