Rocznik '92 cz. XV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 11:09   #2131
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XV

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
jej jaki ja dzisiaj sen miałam czujcie snił mi się ten koleś co mi sie podoba i tak odwracam sie i spowrotem na niego i patrze a tu taki lapsik z niego po pięciu minutach obracam się i znowu na niego- patrze a on jest dziewczyną, na dodatek strasznie brzydką jeszcze gadał "poszłAM, byłAM", a po kolejnej chwili obracam sie znów patrze a on ma blond włosy do pasa i całą twarz wymalowaną (wiecie jak te chinki czy ktos tam co farbami całe, ze im twarzy nie widać) i miał kształt twarzy jak ci w avatarze
najgłupszy sen jaki w zyciu miałam
kur.wa az wstyd sie przyznać ze ma sie takie sny

Mi się dzisiaj zoboczone rzeczy przez Was sniły bo ciągle tylko o tym seksie gadacie

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:09   #2132
yes
Zakorzenienie

ja pie*dziele masakra do psychiatryka trza ją wieźć!

haha najgorsze takie durne sny, takie bez sensu
Stary 2010-05-07, 11:14   #2133
Kredzia_
Zakorzenienie

Ent dupko wysle dzisiaj bo mi kumpel znaczki za***al

W ogole jaki lol wieczorkiem z kumpelami po 22 poszlysmy na skalki nad morze. Kupilysmy browarki, siedzimy, pijemy i gadamy tak od serca nie Wracamy do domu, kumple przyszli i ****a po piwko trzeba isc WYpislimy pozniej jeszcze 3 piwa ale cos slabo nas wzielo kumpela wziela faje i mowi, ze musi ta paczke wypalic do konca wyjazu, miala 8 fajek w niej. Wiecie co zrobilysmy ? Na hejnal wypalilysmy po 4 fajki na raz Jaki lol W glowie tak mi zaczelo sie kolowac ja *******e co to bylo xDDD

W ogole pisalam wam, ze mieszkam na ulicy, z ktorej wychodzisz i za rogiem masz Paciavelle? Paciavella (Paceville) to jest tzw miasto grzechu. Same kluby gogo i bary Hugo, Havana, Empire dzizaz .... Do kazdego klubu wpuszczaja za darmo, i od 17 lat. Tylko trzeba uwazac, bo w tych klubach faceci sie nie hamuja i stoja i normalnie macaja Cie ile wlezie, i doslownie wszedzie !!

http://farm4.static.flickr.com/3225/...2c9e29d1ed.jpg
http://www.nestortravel.pl/cms/image...PACEVILLE1.jpg

Z Malty nie mozesz wyjechac i nie byc w ktoryms z tych klubow !!

W ogole klasa sie tak za***iscie zgrala, wszyscy spia ze wszystkimi Jutro planujemy wbic do chlopcow, rozwalic 8 materacy na podloge i wszyscy bedziemy razem kimac i pic W ogole wiecie, ze alkohol sprzedaja tutaj bez problemu Ost kupilismy 5 litrowy baniak winiacz za 5 euro

Ooo wiecie cooo Wiecie jakie tutaj piwo maja 8 procentowe za doslownie 50 centow kumpel wypil 2 i lezal martwy Normalnie smakuje jak spiryt zmieszany z herbata ochyda ale daje w banie

Dobra ide bo szef przylazl....

Kocham
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:25   #2134
yes
Zakorzenienie

kredzia- ale Ci fajnie jeeja, chciałabym być na Twoim miejscu! masakra, dlaczego mnie nie zabrałaś jako bagaż?
Stary 2010-05-07, 11:26   #2135
Asiek121
Zakorzenienie

Ja chce do kredzi !!!!!!
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:36   #2136
Kredzia_
Zakorzenienie

Mialam nadbagaz !! Musialam przepakowywac sie do kumpeli i jeszcze z podrecznego zajumali mi balsam, zel i szampon i scyzoryk sie w****ilam xD

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Jak mnie wkurzaja Ci ludzie w tym biurze ! Caly czas nawijaja po maltansku a to tak okropny jezyk, zygac mi sie chce juz ...

Ale ogolnie maltanczycy sa bardzo pomocni i sympatyczni. Chociaz zaczyna mnie to tez wkurzac

Siedzisz w biurze i co pol godziny Cie pytaja :All right: No nie tylko CIebie, bo kazdego po kolei ....

Idziesz sobie ulica, z naprzeciwka idzie maltanczyk ktoremu wpadlas w oko, nie ma bata aby sie nie zatrzymal. Normalnie Cie zagaduja, mowia ze jestes piekna, ze Twoje imie jest sliczne i w ogole jaka to oh i ah jestes, bez kitu

Ost mnie i kumpele zaczepil Big Black Dick, dzizaz ale ciacho niesamowite

Ale powiem wam, ze nie chcialabym tutaj mieszkac. Malta jest cholernie malym krajem ! W 3 dni przejechalam cala malte w szerz i w wzdloz Pytam sie ludzi gdzie spedzaja wakacje, to mowia ze albo plyna na wyspe ktora jest oddalona o 10 min statkiem od malty albo leca do wloch. Zreszta tutaj cale zycie to wakacje Caly czas slonce, +30, imprezy, balety. Mozesz sobie isc z browarem w reku ulica i policja Cie nie zatrzyma, mozesz isc na miasto roztawic na chodniku wodke, popite, radio i tanczyc, a policja i tak CIe nie zatrzyma POprostu cos pieknego ...
Stary 2010-05-07, 11:40   #2137
eMCe
Wtajemniczenie

Kreeeeeedzia - ile tam jeszcze jestes ;d? moze jeszcze zdarzymy wpasc

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:42   #2138
yes
Zakorzenienie

ja chcę do Cieeeeeeebie na maltę
Stary 2010-05-07, 11:50   #2139
Kredzia_
Zakorzenienie

w sobote o 23:30 bede w polsce

w koncu, bo juz na prawde mam dosyc ... 5tyg to mega za dlugo ... kasa sie konczy, nie ma juz jak zyc

Zastanawiam sie nad kupnem sziszy, (z dwoma rurami kosztuje 18 euro !!) tylko boje sie, ze rozpierdzieli mi sie w samolocie...

W ogole mialam walizke polamana od srodka, jak dolecialam na miejsce ... ja nie wiem co oni z tymi bagazami robia ;/

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Wpadajcie zapraszam ! Mamy jeszcze 4 lozka w apartamencie wolne

Yes jak z tz ??
Za duzo zalegloscie, az nie chce mi sie nadrabiac teraz ...

Tak w skrocie
Stary 2010-05-07, 12:05   #2140
yes
Zakorzenienie

z tż suuuper dzisiaj mamy miesięcznice! pewnie on nie pamięta (facet ) albo nie wie od kiedy tak na prawdę ze sobą jesteśmy, no ale wazne że ja wiem no nie? i właśnie nie wiem gdzie go zabrać... pomóż kredzia! Przedwczoraj co prawda mieliśmy mały kryzysik, tzn. on się obraził o to, że idę sama z moimi znajomymi (on miał na nockę do pracy) na karaoke, ale przyjechał wczoraj do mnie i sobie wyjaśniliśmy wszystko więc już jest OK

w ogóle tak jakoś teraz jak on prawie co wieczór do mnie dzwoni i gadamy sobie (ah te darmowe minuty) po 20-40 minut to tak czuję się jakoś bliżej z NIM w ogóle aaa... masakra uwielbiam Go, spełnia wszystkie moje wymogi na 'kandydata na chłopaka' i takie tam. Widzę jak mnie pożąda (hue hue); jak całuje mnie po obojczykach, nosku albo nadgarstkach czy rękach. No masakra, facet idealny mi się trafił Albo jak on stoi a ja przed nim i on mnie podnosi do góry (jakby na barana ale z przodu ) tak, że go łapię nogami w pasie a rękami za kark - uwielbiam To [ oczywiście w tej pozycji też się całujemy, a jak ], najchętniej w ogóle bym Go nie wypuszczała wtedy z objęć

~~~~

a w ogóle Wam nie pisałam, że wczoraj na tym karaoke dla loży która najgłośniej śpiewa razem z tymi co śpiewają na parkiecie na środku lokalu była nagroda i oczywiście JA z moją super lożą zajelismy 1 miejsce i dostalismy wejsciowki na 1h na kręgle gratulujcie mi, tak się wydzierałam jak nigdy
Stary 2010-05-07, 12:36   #2141
Asiek121
Zakorzenienie

nie ma to jak Yes ma cos opisac w skrócie
Stary 2010-05-07, 12:37   #2142
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
nie ma to jak Yes ma cos opisac w skrócie
hahaha bez kitu
Stary 2010-05-07, 13:52   #2143
oluskaaa922
Zakorzenienie

NIby nic- a akademik? zawsze taniej niz mieszkanko, a w sumie fajnie, mozna poznac nowych ludzi latwo..
Kredzia- pipooo głupia, wiesz jak Ci zazdroszcze tej malty?! dlaczego mnie nie zabralas ?!
Yes- widac, ze jestes szczesliwa bardzo, widze to po sposobie pisania haha;d;d i zycze Ci tego szczescia jak najdluzej i jak najwiecej

Haa wiecie co, widzialam dzisiaj mame mojego sasiada juz 2 razy, kiedys mi nie odpowiadala na dzien dobry tylko kiwala glowa czesto, tzn dzien dobry tez mowila oczywiscie, ale teraz sie usmiecha, dzisiaj powiedziala czesc Ola, noo zagaduje do mojej mamy, czesto ja widze, robimy "razem" zakupki.. noo teściową to bym miała boską;d uwielbiam tą kobiete;d i ona mnie tez lubi, czuje to.. szkoda ze jej syn jest glupii i nie widzi kto kolo niego mieszkaa.. ;/ ;p
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:47   #2144
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
NIby nic- a akademik? zawsze taniej niz mieszkanko, a w sumie fajnie, mozna poznac nowych ludzi latwo..
Kredzia- pipooo głupia, wiesz jak Ci zazdroszcze tej malty?! dlaczego mnie nie zabralas ?!
Yes- widac, ze jestes szczesliwa bardzo, widze to po sposobie pisania haha;d;d i zycze Ci tego szczescia jak najdluzej i jak najwiecej

Haa wiecie co, widzialam dzisiaj mame mojego sasiada juz 2 razy, kiedys mi nie odpowiadala na dzien dobry tylko kiwala glowa czesto, tzn dzien dobry tez mowila oczywiscie, ale teraz sie usmiecha, dzisiaj powiedziala czesc Ola, noo zagaduje do mojej mamy, czesto ja widze, robimy "razem" zakupki.. noo teściową to bym miała boską;d uwielbiam tą kobiete;d i ona mnie tez lubi, czuje to.. szkoda ze jej syn jest glupii i nie widzi kto kolo niego mieszkaa.. ;/ ;p
No ale do akademika nie tak łatwo się chyba dostać

Zobaczysz, niedługo przejrzy na oczy A może on powiedział mamie, ze ma taką fajną sąsiadke i teraz ona jest taka miła, żeby Was wyswatać

Stary 2010-05-07, 14:48   #2145
Mala_mi18
Raczkowanie

cholera, jesteście niemożliwe. Znowu nie miałam dostępu chwilę do kompa a tu już parę stron do nadrabiania. Poza tym hmm... chyba nie mam czasem o czym napisać no...
Mala_mi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 14:48   #2146
choc0late
Wtajemniczenie

jeska w niedziele bede u Ciebie w miescie ; d
Stary 2010-05-07, 15:03   #2147
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
o faak czy Ty jestes normalna że tak wczesnie nas budzisz?!
sorry men!

kongo, nie dosypał Ci nikt czegoś do picia? jakie snyyyyy

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:13   #2148
Mala_mi18
Raczkowanie

Może macie jakies pytania ? Kurde, chciałam się udzielać, ale wygląda na to że nie mam tu czego szukać ? Jakoś hmm... nie umiem się wczuć w was
Stary 2010-05-07, 15:17   #2149
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
No ale do akademika nie tak łatwo się chyba dostać

Zobaczysz, niedługo przejrzy na oczy A może on powiedział mamie, ze ma taką fajną sąsiadke i teraz ona jest taka miła, żeby Was wyswatać
nom w sumie tak, wgl na jakiej podstawie oni przyjmuja do akademików?
haha a co do drugiego to na pewno nie.. to jest jej JEDYNY UKOCHANY syneczek, więc ciężko jej by bylo go wypuscic spod swoich skrzydelek..
wgl kiedys mialam wrazenie, ze on jej powiedzial, ze od niego napisałam.. moze wtedy mi nie odpowiadala na dzien dobry, zeby mnie przestraszyc?
hehe ale naprawde moze mnie lubi, bo kiedys jak jeszcze gadalam z sasiadem, to mi powiedzial, ze wlasnie jego mama mu powiedziala jak mam na imie...

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Mała-Mi napisz cos o sobie skad jestes, co lubisz, jak wyglądasz, pokaz cycki oczywiscie;d;d czy masz tza, jestes dziewicą, czy sluchasz meza?
Stary 2010-05-07, 15:28   #2150
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
nom w sumie tak, wgl na jakiej podstawie oni przyjmuja do akademików?
haha a co do drugiego to na pewno nie.. to jest jej JEDYNY UKOCHANY syneczek, więc ciężko jej by bylo go wypuscic spod swoich skrzydelek..
wgl kiedys mialam wrazenie, ze on jej powiedzial, ze od niego napisałam.. moze wtedy mi nie odpowiadala na dzien dobry, zeby mnie przestraszyc?
hehe ale naprawde moze mnie lubi, bo kiedys jak jeszcze gadalam z sasiadem, to mi powiedzial, ze wlasnie jego mama mu powiedziala jak mam na imie...

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Mała-Mi napisz cos o sobie skad jestes, co lubisz, jak wyglądasz, pokaz cycki oczywiscie;d;d czy masz tza, jestes dziewicą, czy sluchasz meza?
Nie wiem, ale chyba na podstawie dochodów w rodzinie czy cos takiego Bo oceny to raczej nie

Fajnie ze jego mama wiedziała jak masz na imie a on nie

Stary 2010-05-07, 15:31   #2151
mousedream
Zadomowienie

no to laskie pedzimy dzisiaj do kredzi?? spedzimy ten ostatni dzien a raczej noc w jakims klubie na***iemy sie piwem 8%
kedzia pipko jedna jak moglas nas zostawic w ziemnej Polsce? No jak?? kurde nie wybacze ci tego... ja tak kocham lato. a so mocno zjarani ci maltanczycy? (kurde z psem mi sie to kojarzy)

mala wczujesz sie tylko troche z niami popisz.... ja na poczatku tez nie umialam sie za bardzo zakrecic bo tu juz wszystkie sie znaly. a teraz jest ok

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

musze isc zrobic obiad a tak mi sie nie chce. dzisiaj moj tata wraca do domu A za jakis czas bede marudzila ze moze juz sobie jechac

Tyle słonca na calej Mlcie, nie widziały baby tego jescze... o popatrz:d
szerokimi ulicami chodza przystojniaki, zagaduja kredzie o popatrz
a my siedzimy w pokoju i sie nudzimy...ehh

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:32   #2152
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, ale chyba na podstawie dochodów w rodzinie czy cos takiego Bo oceny to raczej nie

Fajnie ze jego mama wiedziała jak masz na imie a on nie
noo...
Stary 2010-05-07, 15:36   #2153
Mala_mi18
Raczkowanie

Cytat:

Hmm... no więc jestem z Świętochłowic, niedaleko Katowic jestem chuda, brzydka i mam małe cycki(kiedyś duże C, teraz mi zmalały prawie do A! ) takie,o (*) (*), mam tego swojego tż, już prawie 17 m-cy, dziewicą nie jestem od prawie roku :P tymczasem się nudzę i to strasznie.

Aha, i gdybym coś,kiedyś przypadkiem napisała po "śląsku", to przepraszam, ale takie przyzwyczajenie :P

Edytowane przez Mala_mi18
Czas edycji: 2010-05-07 o 15:39
Stary 2010-05-07, 15:41   #2154
mousedream
Zadomowienie

kurde w takim razie witamy, pomimo tego ze malo te piersi pokazalas:P

kurde musim zalozyc klub szkolnych dziewic i rozdziewiczonych 18stolatek:d

ide zrobić obiad może mi myśl o malcie da spokoj

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

przynajmniej śląskiego sie troche nauczymy:P mam tam rodzine zrewszta w gorach tez i szczerze to nie umiem nic po śląsku ani po góralsku powiedziec

[FONT=Arial Black]Moje preferencje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=222
mousedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:42   #2155
Mala_mi18
Raczkowanie

mouse - bardzo mało, bo są bardzo małe
Stary 2010-05-07, 15:44   #2156
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mala_mi18 Pokaż wiadomość
Hmm... no więc jestem z Świętochłowic, niedaleko Katowic jestem chuda, brzydka i mam małe cycki(kiedyś duże C, teraz mi zmalały prawie do A! ) takie,o (*) (*), mam tego swojego tż, już prawie 17 m-cy, dziewicą nie jestem od prawie roku :P tymczasem się nudzę i to strasznie.

Aha, i gdybym coś,kiedyś przypadkiem napisała po "śląsku", to przepraszam, ale takie przyzwyczajenie :P
No to mieszkamy niedaleko siebie

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mousedream Pokaż wiadomość
kurde w takim razie witamy, pomimo tego ze malo te piersi pokazalas:P

kurde musim zalozyc klub szkolnych dziewic i rozdziewiczonych 18stolatek:d

ide zrobić obiad może mi myśl o malcie da spokoj

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

przynajmniej śląskiego sie troche nauczymy:P mam tam rodzine zrewszta w gorach tez i szczerze to nie umiem nic po śląsku ani po góralsku powiedziec
ja jeszcze do grudnia siedemnastka

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 15:53   #2157
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się dzisiaj zoboczone rzeczy przez Was sniły bo ciągle tylko o tym seksie gadacie
tak jak mi ,przez to wasze pisanie ;p

Cytat:
Napisane przez Mala_mi18 Pokaż wiadomość
Może macie jakies pytania ? Kurde, chciałam się udzielać, ale wygląda na to że nie mam tu czego szukać ? Jakoś hmm... nie umiem się wczuć w was
nie znam cię, byłaś tu wcześniej? ;p

Kredzia, jak ja ci zazdroszczę ;((

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:00   #2158
Mala_mi18
Raczkowanie

no tak, pisałam, ale zostałam niezauważona :P
Stary 2010-05-07, 16:07   #2159
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
tak jak mi ,przez to wasze pisanie ;p
haha
ale nie powiem, zeby mi to przeszkadzalo

Stary 2010-05-07, 16:13   #2160
Asiek121
Zakorzenienie

mój orto zrobił ze mnie kaleke!
Seplenie jak wies ;/

ide robic babke ziemniaczana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości