|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
ale bardzo mało się ucze - przestalo mi zalezec na geografi bo powinnam sie spokojnie dostac z podsatawa matmy i angola na studia na które chce iść. Dzisiaj rozwiazalam jeden arkusz do matury z gegry przypomne sobie takie podstawowe rzeczy zeby nie bylo ze nic nie wiem :P
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzalam klucz z wosu (podstawa) i najlepsze ze sa rozne odpowiedzi w kluczach. roznia sie od siebie w kilku miejscach. wiec nie wiem np. czy pytanie z oportunizmem to byla prawda czy falsz. itp. dobrze ze nawet jak bede miec np.20% to i tak mam zdana mature....
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Ja też zdaje . Ale mi bardzo zleży bo na mój kierunek właśnie geografia ma najwyższy przelicznik. Dlatego od dzis zajmuje się tylko gegrą .
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#155 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() koleżanka też nie. Cytat:
![]() pierwsze słysze ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- a tak w ogóle to Hi ;* dopiero wróciłam od siostry, lubię do niej zaglądać ![]() ona przynajmniej ma talent kulinarny, nie to co ja
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Bo dodatkowe można oblać, a matura i tak zdana.
![]() Beznadziejnie, jakaś mnie niemoc ogarnęła. Płakać mi się chce.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-05-07 o 16:23 |
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Beata, co się dzieje?
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, tak po prostu samo z siebie. Ogarnęła mnie niemoc i chce mi się płakać, a biologia leży odłogiem. Poszłam w deszcz na spacer, przemoczyłam się.
Zwiedziłam wyremontowany park. [jaaaa, ale nam odpicowali 2 lata robili, ale luksik, no mówię Wam. są takie fajne 'zabawki' do gry w kółko i krzyżyk, takie wypasione place zabaw ]Ale ogólnie nic mi się nie chce, oprócz płakania.
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() biologia Ci nie ucieknie.
|
|
#161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie martw się, wczoraj miałam to samo.. po prostu jak Ci na czymś zależy, to boisz się, że nie wyjdzie [ja bałam się, że zawalę wos]. Płakałam, byłam strasznie przejęta, czułam, że nic nie pamiętam.. ze stresu wstałam o 6:00 i powtarzałam sobie jeszcze. to chyba normalne..Trzymamy kciuki za Ciebie i inne biologiczki, musi być dobrze!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak tam laski nauka ?
![]() ja byłam z rana u lekarza, iii... pomyślałam, że biologia nie ucieknie, więc pojechałam do chłopaka, więc dzień mi zleciał a ja dalej nic ;P |
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czytam książki, a w przyszłym tygodniu intensywnie będę uczyć się z magicznego zeszytu,w którym mam wszystko
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Beata
głowa do góry, masz gorszy dzień. Ale będzie dobrze. ale wy spamujecie. [wszystko przeczytałam!] ejj muszę Wam opisać moją babę z komisji, z mojej szkoły -> ma nazwisko S z w a r c [wiem nie powinnam], pali papierosy Black, nazywana jest wśród uczniów czarną, ma czarne kłaki, nosiła soczewki takie extra niebieskie, czasem maluje oczy na pomarańczowo i nosi o takie buty cały czas *klik* tylko bardziej matowe , chodzi po ulicy z słuchawkami na uszy, a jakie miała zdj. na nk dosłownie gothic lady. Ona mnie przeraża! dobra uzewnętrzniłam się ![]() czytam tego Kochanowskiego i czytam i już mam go dość. Czas na nie boską. sprawdzałam sobie odp. z wosu i zdać zdam! ale rewelacji nie ma. ed. z tym oportunizmem to fałsz.
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
BeaS nie martw się ;* będzie dobrze
![]() też się biologii boję, ale mam nadzieję, że ze stresu w 2 dni się nauczę wszystkiego ^^ P.S. jestem z siebie dumna ! w autobusie jadąc do chłopaka nauczyłam się 3 stron z 5 na prezentację z polskiego !
|
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurczę, no mówię Wam, w życiu nie widziałam tak odpicowanego placu zabaw. ![]() Jest coś takiego, że kręci się korbką i muzyczka gra. Jakieś zjeżdżalnie ze smokami, hamaki, udziwnione koniki, skałki do wspinaczki [niższe ode mnie, ale są Cytat:
![]() Po prostu jakaś chandra mnie naszła. Nie wiem jak to nazwać. Lipnie jest. I płakać nie mogę na złość.
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny powiedzcie mi co to jest TERAPEUS czy coś takiego ? nie moge się w książeczce rozczytać (wiecie jakie jest pismo lekarskie ;/ ) Teraz to się wystraszyłam, na necie nic nie ma o tym konkretnego.
Edytowane przez aanettee Czas edycji: 2010-05-07 o 17:03 |
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weźmiemy deski i pójdziemy do skateparku
|
|
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to nie jest kwestia tego, że czuję się zaje.bista z biologii. Po prostu wiem co może zrobić ze mną stres, więc wmawiam sobie, że się nie boję i się nie boję. Wiem, dziwnie brzmi. Dziewczyny, które są już dłużej na wątku wiedzą o co mi chodzi. ![]() Raz w życiu, podczas drugiego egzaminu na prawko, tak się stresowałam, że po prostu żal było na mnie patrzeć. Mózgu wtedy nie miałam. Od tamtej pory potrafię sobie wmówić dosłownie wszystko. Więc nie boję się matury, bo wiem, że jeśli zacznę to spiep.rzę.
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam tak cały kwiecień. Nawet jak chciałam się uczyć, coś mnie tak zniechęcało, że cholera. a teraz żałuję i płakać mi się chce.
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam.
![]() Naprawde są rampy i to takie całkiem wysokie. ![]() Edit: I kino pod gołym niebem.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-05-07 o 17:05 |
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam deski + nie umiem jeździć. To film się zobaczy, jakąś komedię romantyczną |
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 dni to kupa czasu. ![]() Ze 2 tygodnie temy poświęciłam na biologię pół dnia to tyyyyyyle zrobiłam. Ja się nie boję, jutro zakopuję się w książkach na amen. Zresztą i tak już się niczego nie nauczę. Poczytam, porobię testy i styknie. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() Bardzo fajnie to zrobili. Opłacało się czekać prawie 2 lata, bo teraz jest cud miód orzeszki. Karolina, spoko, podejrzewam, że zjawi się tam mnóstwo chłopców chętnych do pomocy, więc teges smeges...
|
|
|
#174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobrze dobrze boję się, że było to na tyle proste, że wszystkim poszło >90%, z tych, którzy na farmację złożą ![]() a to byłby dla mnie jakiś tam ratunek, bo chemię po prostu wiem, że napiszę słabo. 70% to będzie już coś. i dobija mnie to, bo wiem, że mogłabym dużo lepiej, ale już nie wiem jak mam to niby zrobić... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z moja egzaminatorką wcale nie jest ![]() a powiedz mi kiedy Ci powiedzieli jaki wynik masz? no właśnie Bry, cieszę się, że wos był dla was łatwy idę cytować jeszcez 2 strony, jak będzie co, bo zacytowałam wczesniej, bo się bałam, że mi znowu coś zniknie z posta
|
||||
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na całe szczęście chemii się nie boję - mój konik, że tak powiem.
ale bioool <gryzie_pazury> ... łapie mnie już stres. Chyba się wyyy jeeb.. ie i idę pograć w siatkę. niemooc totalna niemoocc. |
|
|
|
#176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale w ogóle się na nią nie uczę,na próbnej miałam 50 % więc szkoda czasu na naukę Wolę na ustny polski się nauczyć,który mam dzień przed.Strasznie się stresuję
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Z małym wyjątkiem - mną
Nic dziwnego, nic się nie uczyłam serio. Ale z tego samego tematu który był na wypracowaniu byłam pytana na... angielskim Ale mi się spodobał kierunek ja Cię krecę nie mogę! Lingwistyka stosowana w biznesie międzynarodowym (angielski i np. hiszpański + 3 język dla chętnych)
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wbrew pozorom [piszę 'wbrem pozorom', bo na farmacji jest dosyć skomplikowana matematyka] niektórzy składający podanie na farmację nie czują się mocni z matmy, więc wiesz, szansa jest zawsze. ![]() Że niby na technologię chemiczną? Wiesz, kierunek podoba mi się. Składam wyłącznie na to, co chciałabym studiować, a nie, żeby sobie gdzieś przesiedzieć, bo to by się mijało z celem. Pociągają mnie wszystkie trzy kierunki, nawet 4, bo analityka mimo wszystko też mi się podoba, ale majątku nie posiadam, żeby na nią jeszcze złożyć. Wybrałam, ja i mój rozum [ ], że po prostu tak będzie lepiej. ![]() Edit: Cholerka, za każdym razem kiedy napiszę posta, patrzę kto się pode mnie podszywa.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-05-07 o 17:20 |
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na osiedlu to tylko ławki postawili i takie koniki na sprężynie + piaskownica. Aaa i takie rury na sprężynie, też fajne. Mmm, fajno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

ale bardzo mało się ucze - przestalo mi zalezec na geografi bo powinnam sie spokojnie dostac z podsatawa matmy i angola na studia na które chce iść. 
Bo nie wiadomo kiedy mogą się przydac 

2 lata robili, ale luksik, no mówię Wam. 

dosłownie gothic lady. Ona mnie przeraża!
Ale kurczę, no mówię Wam, w życiu nie widziałam tak odpicowanego placu zabaw.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)