|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
......................... .♥
`trudno zasnąć, gdy pod materacem wspomnienia palą się, szykując piekło. `Bo kiedy jestem z Tobą, nie ufam samej sobie. `Ja nie mam przed imieniem Św. i nie wybaczam wszystkiego `Udawała, że płacze ze śmiechu. `nie potrafię myśleć o Tobie 'mój eks' `w jednej sekundzie popatrzeć Ci w oczy, powiedzieć 'kocham' i umrzeć. Toogether93 - kochanie moje, dziękuję!
Margaretta_1- najlepszego słonko ;* spełnienia marzeń i weny!
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-05-07 o 15:05 |
|
|
|
#4112 |
|
Raczkowanie
|
CookieCrisp , Toogether93 - rajuu. aż się uśmiecham do ekranu, no.
pochwała od najlepszych.. dziękuję bardzo, łośki. Wenila - uwielbiam tę piosenkę. ![]() Margaretta_1 - spełnienia wszystkich, nawet ty najskrytszych, marzeń i czego sobie tylko zapragniesz. i żebyś codziennie miała na buzi szczery uśmiech. najlepszego. cześć! wiem, że się nie znamy i widzisz mnie pierwszy raz, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby naprawić ten błąd.. a gdy już wszystko się zawali.. wierz w siebie sam. My love is pure. I saw an angel. Moja miłość jest czysta. Zobaczyłam anioła. And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you. I nie wiem co zrobić, Bo nigdy nie będę z tobą. Czas goni nieubłaganie, ale nie martwcie się - znajdę chwilkę, by pozdrowić całkiem serdecznie, środkowym palcem, pozbawione wszelkich ambicji, debilne kopiary. Ave.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-05-07 o 15:08 |
|
|
|
#4113 |
|
Raczkowanie
|
bo po burzy przychodzi słońce.
za oknem pochmurno, ale w moim sercu słońce. <3 I ten sen.. Dobrze, że chociaż w snach mogę Cię ujrzeć. Edytowane przez maanslaughter Czas edycji: 2010-05-07 o 15:37 |
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
" Nie żyłem nigdy tak, jakbym chciał, więc może umrę po swojemu..." [SENNOŚĆ]
|
#4115 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, moje perełki
![]() ja powiem tylko jedno. każda z was z osobna jest ś w i e t n a! a serce? nieważne że krzywe... byleby kochało. 'Moje serce? Schronisko niechcianych uczuć ' każde niepotrzebne słowo do dziś przeklinam ... `teraz trzeba tylko zamknąć drzwi do swojego serca i nie wpuszczać nikogo. żaden problem.` kiedy kochasz całym sercem, cała reszta to tylko blade tło przez niego bała się miłości
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-05-07 o 15:16 |
|
|
|
#4116 |
|
Przyczajenie
|
daj mi kopie siebie.
|
|
|
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
jasne, że pamiętamy talenciaro :-*! nie pragnę codziennych sms'ów czy opisów na gg o miłości.
pragnę i chcę byś był!
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
CookieCrisp - moje ciasteczko kochane! <3
Tusilla - <333 _________________________ _ 'uczyła się. także tego, by nie dziwić się za dużo i za dużo nie oczekiwać - bo wtedy rozczarowanie bywa mniej dotkliwe. 'perswazyjne istnienie. 'ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować. 'bo przecież nie wiem, jak jest. i mam kogoś na boku. 'kochaj, albo rzuć. 'niebo brudne od marzeń. zapytałeś mnie, co jest dla mnie szczęściem. odpowiedziałam bez wahania, że to Ty. odszedłeś. to niby takie proste. jest chłopak, dziewczyna. kochają się. wszystko powinno być idealnie, przecież są dla siebie stworzeni. ale nie, nie jest tak. jest za je bi ście trudno. chciałam być zawsze blisko, ale nie mówiłam, że obok Ciebie.
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
xsxs - permanentnie okradam!
'Znajdziemy powód by być z sobą, Albo będziemy bez powodu.' I wiedz, że nic a nic nie boli mnie, że zostawiłeś mnie akurat dzisiaj, tylko dlaczego do cholery złamałam ten pieprzony obcas?!
|
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje.
póki co, masz wyłączne prawo do moich myśli. rzetelniej jest zakopać się pod warstwę poduszek i nie pokazywać słabości. |
|
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Gdy kocha się naprawdę cała reszta to blade tło...
Wznosiliśmy się coraz wyżej , by dotykać nieba i za chwilę spaść . Trzeba podnieść się, jakoś dalej iść . Bo tak miało być... Łatwo przyszło , łatwo poszło . Nic więcej... to koniec . koniec gry . GAME OVER .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#4122 |
|
Wtajemniczenie
|
to nic nie zmieni. nadal będę błąkać się po tych zakurzonych uliczkach. witam na dzisiejszej imprezie. na wstępie proszę o opuszczenie sali wszelkich idiotów, kretynów i egoistów. dziękuję. ![]() - może lepiej będzie jak zostaniemy znajomymi. - to pytanie czy stwierdzenie? znajomymi? a kim my do cholery byliśmy? bo przyjdzie taki dzień, gdy śmiało przejdę przez uliczną zebrę nie oglądając się wstecz. |
|
|
|
#4123 |
|
Rozeznanie
|
Bo nie liczymy się wcale z tym, ile innych może kosztować to, co się nam wydaje naszym tak naturalnym prawem. ma ten typ wrażliwości, jaki lubię. Jest ciekawy świata i nie wstydzi się uczuć. Te jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem. Za każdym razem, kiedy robi się coś dlatego, że "życie jest za krótkie", można być pewnym, że życie okaże się wystarczająco długie, by za to pokarać.
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
czy można bać się życia ?
uroki życia . głowa w sufit xD / słowa mojego przyjaciela ;] / dobrze mieć osobę przy której można być bezgranicznie sobą . ; ) nie poradna miłość . najtańsze piwo , nielegalnie sprowadzane papierosy i pudełko zapałek. to cos co tak bardzo nas łączyło. I can fly xD ________________________ Will you fly with me to the sky ?
|
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
żeby nie ta moja głupia sytuacja, pewnie turlałabym się ze śmiechu, bo naprawdę jest świetny! Toogether93 - Ty wiesz słońce najlepiej jak ja Cię kocham.<3 bad_romance - Jakże się cieszę, że się podoba ![]() ______ teraz wiem, że to były tylko puste słowa. ' najtrudniej wybacza się bliskim. ' Dawniej nierozłączne, od teraz wszystko robią oddzielnie.
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje jest mi cholernie miło talenciaro <3 !
Cytat:
![]() ![]() ![]() z innej bajki - kolejnych seteek dreams_x33 - okradziona też <3 ![]() margaretta !!! WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO dużo wszystkiego ;DDD. ;***** ! ![]() ![]() widzę , że sezon na ur. się zaczął no i dzięki za reszte pochwał ;** ;p
* * * * * * * ciekawa jestem, jakbyś zareagował gdybyś mnie zobaczył z jakimś chłopakiem za rękę, czy pękło by Ci serce? ej, ja naprawdę tęsknie. 'nie wiem, dlaczego zostawiłam siebie Tobie chociażby w połowie... każda rzecz, każde słowo, każdy czyiś gest, każda cześć mojego ciała nawet. PRZYPOMINAJĄ O TOBIE. rozkład tęsknoty? Cały rok, cały miesiąc, 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę.
|
|
|
#4127 |
|
Zadomowienie
|
******* Oczywiście, że jesteś wyjątkowy. Nie trace czasu dla ludzi, którzy wyjątkowi nie są. Miłość jest przerażająca i czasami przemija. Ale jest warta ryzyka i obaw. Jest nawet warta bólu. ******* |
|
|
|
#4128 |
|
BAN stały
|
CookieCrisp, Toogether93 - Kochane Dziubaski Moje.
Dziękuję. dreams_x33 - hah, wiadomo, że fajny! 3maj się Słonko. Bo ledwo powstrzymuję się by Cię nie dotknąć.
No, ale nie jest mi tu ciszej czy puściej, czy nawet smutniej. No może tylko rzadziej patrzę w lustro, gdy zakładam sukienkę w Twoim ulubionym kolorze. |
|
|
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
No hurry, I'll be waiting for you.
Nie spiesz się, będę na Ciebie czekać. Girl you can't ignore. Dziewczyna, której nie możesz ignorować. These aching memories still dance around me, spilling over everything with beauty. Bolesne wspomnienia wciąż tańczą wokół mnie, wszystko pięknie rozlewając. PaniJana , patrysiowa_ , CookieCrisp , Toogether93 & Aur0ra o cholercia. dziękuję. ![]() z innej bajki podpis z piosenki Mateusza Mijala - Nie da rady. ![]()
|
#4130 |
|
Przyczajenie
|
Będę przy Tobie nawet wtedy, gdy Ty nie będziesz tego chciał.
|
|
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim po niezauważalnej przerwie.
opisy: oto opis opisujący opisowośc opisanego opisu ![]() Deszcz, szarośc i ta cholerna pustka, a jeszcze nie dawno razem śmialiśmy się z deszczu, tańczyliśmy na boso podczas burzy i zawsze pożyczałeś mi koszulkę i spodenki żebym miała w czym wrócic do domu.A teraz zostały tylko wspomnienia i tęsknota za tamtymi chwilami.~` .a kiedy zdecydujesz się odejśc ode mnie i powiedziec mi że już nie kochasz nie mów mi tylko że wolisz tą nową pustą lale na szpilkach bo wybuchnę Ci śmiechem w twarz. .dla ciebie liczą sie tylko te dziewczyny które są łatwe i za to, że kupisz im wypatrzone szpileczki zrobią Ci loda. Bo kochany mnie nie kupisz ja nie jestem tą, która poleci na Twój wypicowany samochodzik i portfel wypchany kasą! .A ona słodkim uśmieszkiem zdobywa każdego i nie przejmuje się że nazywają ją k**wą!
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
BananowaDelma,Foam,zuzka0 - dziękuje baardzo
![]() poprostuAsiss - a głupia krowa bajkowa zapomniała Ci podziękować za pochwałę ![]() Traktujesz mnie jak bym była nikim ! Nie pozwolę żebyś bawił się moimi uczuciami jak małe dziecko zabawką Przyniosłeś nóż by wbić mi go w plecy Nie odpisujesz mi już 8 minut ! Co się z Tobą dzieję ? Naiwne złudzenia ?
Taa no coś o tym wiem ... Obalam stare zasady ja tu żądze, to moje serce ! Magiczne spełnienie naszych najskrytszych marzeń <3 Nie jesteś autentyczny Chodziła na czworaka po chodniku w parku. Szukała zagubionego klucza do jego serca Złamałeś mi serce i jeszcze patrzysz jak płacze ! ? 19 lat temu nie umiałeś mówić . Jakie to musiały być piękne czasy . Jeśli masz ochotę pokaże Ci tajemnicze uliczki mojego serca Obdaruj mnie szczęściem i odrobiną prawdziwej miłości. Takiej prosto z Twojego serca <3 Producent złamanego serca. Nieznany frajer ! Może to jeszcze jakoś naprawimy . Ja mam młotek Ty gwóźdź ! Damy sobie radę ! Jesteś tylko następnym bzdetem w moim życiu Miałeś trzymać mnie za rękę do końca świata. Dlaczego puściłeś ? Końca jeszcze nie było Widziałam Cię gdzieś na mieście z tą szm%#! Pod choinkę poproszę o nowe serce. Nowe, nie używane, nie zranione i bez żadnej skazy Jesteś jak tajemnica, której za chole%# odkryć nie potrafię Jesteś taki słodki że odgryzę Ci ten Twój nosek który tak pięknie marszczysz <3 Siedząc na widowni i oglądając marne przedstawienie pod tytułem 'miłość' -Na samym szczycie tego wieżowca czeka na Ciebie miłość, ta prawdziwa - powiedziała nadzieja -Biegnij ! - krzyknęło szczęście Parada piep%&*)#! perfekcji ! Jesteś fontanną rozkoszy <3 Brzydzę się Twojego kłamstwa ! uzależniam od szczęścia ! Być może kiedyś zrozumiesz co tak naprawdę straciłeś ! Wspinam się po drabinie prawdziwej miłości. Na sam szczyt ! 'Gdy mój świat się wali. Gdy żadne światło nie może przebić ciemności . Wtedy ja .. Ja patrzę na Ciebie' Zjawiasz się jak marzenie Macieee moje Kochane ! napawajcie się ![]() może się przyda jakiś chociaż weny jakoś nie mam kurcze
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-07 o 17:36 |
|
|
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() próbuję się śmiać ale właściwie wciąż płaczę cierpliwie czekając na słowa których nigdy nie wypowiesz odgłosy śmiechu przemykają obok nas łagodny deszcz muska moją twarz chce być tylko zakochana w Tobie tu jest dziura dla wszystkich nas pustka którą możemy zajmować nie ważne gdzie, jesteś zawsze tam nigdy nie można jej było kochać w tej przeklętej klatce to w co wierzyła to tylko bajki tam gdzie rósł kwiat kurz pokrył wszystko czy może tak być że wszystko dzieje się przez przypadek czy tylko podążamy jedną od zawsze zaplanowaną drogą? Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-07 o 17:08 |
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Cookie
![]() Słuchaj, gdziekolwiek dziś jesteś
Mam nadzieję, że masz, czego szukałeś. Staram się, a wciąż tracę grunt pod nogami. Ciągle tęsknię i zagłuszam się muzyką. Boli mnie głowa. Tak bardzo boli. Czuję, jakby umysł pękał mi na pół i wylewały się z niego wspomnienia. Słowa parzą, cisza łamie serce.
|
|
#4135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za wyróżnienie czasem łapię się na tym, że mam w sobie chyba za dużo empatii. poszukuję miłości tam gdzie nie powinnam... na samą myśl o tobie dostaję palpitacji serca.! zdrajco.! oszuście.! nienawidzę Cię.! jedynym słowem przekreśliłeś tyle wspólnych chwil, nie żal Ci tego wszystkiego?! |
|
|
|
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
Wystarczyło jedno Twoje spojrzenie, żeby uśmiech do końca dnia nie zszedł z twarzy.
Uwielbiam Twoje oczy... ich głębię, ich toń. |
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
Margaretta_1 STO LAT!!!
Jeśli zmienię zdanie i powiem, że mi zależy będziesz gotowy poświęcić mi swoje życie..? Pieprz**a miłość kazała mi wybierać.. Pieprz**a przyjaźń pogodziła się z tym.. Czy osoba, z którą sypiasz jest tak ważna jak ja kiedyś? Pogódź się z losem.
|
#4138 |
|
Przyczajenie
|
'To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ku.r.wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.'
Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować taką jaką jestem i chcesz mnie zmieniać, odejdź! |
|
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Czarny_Aniolek- okradłam
![]() Margaretta_1 - Najlepszego wszystkiego xsxs- Missi_16- ![]() `Tania miłość z reklamy. Na pozór szczęśliwa. ` myśli wciąż zapełnione każdym twym spojrzeniem, słowem. Poszukując ucieczki od nich, gubię się coraz bardziej. `czy każde przeznaczenie nie powinno kończyć się happyendem? `Szkoda, że poszukiwałeś tylko właściwej drogi. A ja nie mogłam ci jej wskazać. `Książka z bajkami o szczęśliwych księżniczkach dawno pokryła się kurzem. `Wszystko straciło sens: herbata stała się za gorzka, pogoda zbyt deszczowa, a twój uśmiech zimny. Twoje słowa stały się prymitywne.
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
margaretta - najlepszego słonko _________________
pod gwiazdozbiorem dmuchawca wyłapuję twoje uśmiechy leżę. wssysam w siebie pragnienia jak księżyc noc. w przedsionku wyobraźni rozgrzeszam kolejny epizod. zmilczenia rozchodzą się słowem do wewnątrz. nie boję się szesnastki i czarnego kota ale depresyjnych okien bez ram. długich korytarzy i pijanych nocy. ściskam w dłoni szkło czuję szum twoich palców i zapach konwali. zwiedzam cię kieliszkiem wina. planuję nasze poranne rękoczyny i odkładam na półkę z książkami, czekam na spełnienie. świat będzie będzie inny gdy nasiąknę twoim zapachem Córka: Guess what! Mama : I don't know, tell me! C. : I'm pregnant M. : Well done ! (C: Zgadnij co ! M: Nie wiem, powiedz mi! C. : Jestem w ciąży M. : Dobra robta ! ) z Lekcjii angielskiego. ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

pochwała od najlepszych.. dziękuję bardzo, łośki. 

COMA