|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Cytat:
ojć, to musze przestac robic te cwiczenia, bo obserwuje to samo co Ty, a na tylek najwyzej jakies na lezaco, zeby juz tych ud nie rozbudowywac. |
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego co pisały dziewczyny że nogi się rozrastają - moim zdaniem bzdura. No chyba że ćwiczy się niepoprawnie (ciężar nie na piętach) to wtedy może i tak. Ja ćwicząc tamilkę w ogóle nie czułam mięśni ud, tylko pośladki. Ja dalej walczę, niby najłatwiej jest wyrzeźbić pośladki, ale to w moim przypadku nieprawda No ale nie poddaję się i ćwiczę co 2 dzień tamilkę 30min + 8min buns + przysiady kimberley spreen + jakieś wymachy różne w leżeniu
|
|
|
|
#1893 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
cwiczycie ''z internetem'' czy macie cwiczenia na kompie?
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- one more question , bo cos czuje ze znalazlam odpowiednie filmiki : czy tamilee ma na sobie podczas tych cwiczen jednoczescowy granatowy/fioletowy (nie odrozniam kolorow zbytnio) stroj? i w 1 czesci ze tak powie tupie nozkami cos w stylu aerobicu?a w 2 czesci zaklada noge za noge i ''wypina sie'' w dana strone?
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
przysiady kimberley spreen
a co to za przysiady??
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
Próbowałam znaleźć filmik na necie ale nie ma ;/ a nie wiem jak je opisać
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
a nogi są szeroko rozstawione?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
bardzo prosze mnie uswiadomic apropo tej tamilkee - zaczynam to cwiczyc. Nie wiem czy wlasciwe.
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
gasolina to są 4 różne przysiady, spróbuje opisać.
1) stoisz na środku -> robisz przysiad w prawą stronę -> wracasz na środek -> przysiad w lewą stronę 2) podobne jak 1 tylko na środku krzyżuje się nogi 3) robisz przysiad i podnosisz na zmianę ugiętą nogę do góry 4) stoisz na prawej nodze, lewą krzyżujesz z tyłu i dajesz jak najbardziej na prawą stronę (taki jednonożny przysiad)
|
|
|
#1899 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
czyli znalazlam
|
|
#1900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- mnie dzisiaj eks TŻ (mamy b.dobry kontakt) uświadomił, że największe efekty miałam po ćwiczeniach z Tamilee - szkoda, że mi tego nie mówił wcześniej, to bym nie zaprzestała ćwiczeń od dziś zaczęłam znów, najpierw ten pierwszy filmik na ramiona (z hantlami 2kg na razie), potem pierwszy na pośladki - dawno nie ćwiczyłam, więc mięśnie czuję - jak teraz (tuż po ćwiczeniach) pracują.mi chodzi głównie o ujędrnienie ciała. planuję ćwiczyć tą Tamilkę w zestawie jak dziś, 2 razy w tygodniu. 2 razy w tygodniu steper (40-60min) i 2 razy rowerek (40-60min). mam tłuszczyku sporo mimo, że jestem szczupła, więc aeroby też muszą być. myślicie, że tak ćwicząc w ciągu tygodnia - jestem w stanie osiągnąć to, co chcę? ostatnio kolega mnie zdołował mówiąc, że w kilka miesięcy nic nie osiągnę.. a liczyłam, że do października (zamierzam wtedy sobie gdzieś wyjechać) - mam szansę poprawić figurę znacząco.. |
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie i ja nieśmiało chcę do Was dołączyć. Jestem tu z polecenia wizażanki i zapieram się za ćwiczenia. Tak więc witam i korzystam z rad
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi tez pośladki stawiają wyraźny opór w kwestii kształtowania ale sie nie poddaje;-) Edytowane przez Julka-ztx Czas edycji: 2010-05-10 o 14:24 |
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No spokojnie wytrzymuję, na drugi dzień nawet nie mam zakwasów :P Także mięśnie mam chyba dosyć silne tylko ukryte pod tłuszczolem ![]() Ostatnio się bardzo zmotywowałam bo porównałam zdjęcia swojego tyłka z lata 2008 i sprzed tygodnia i poprawa jest bardzo duża, ale to jeszcze nie to co chcę osiągnąć dlatego zwiększyłam ilość ćwiczeń
|
|
|
|
#1905 |
|
Przyczajenie
|
mam takie pytanie. czy ćwiczenia tamilee na pośladki to to:
http://www.youtube.com/watch?v=LhXToNtgNk0 ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1906 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
to jest buns of steel
|
|
#1907 |
|
Przyczajenie
|
czyli to nie to? a mógłby ktoś powiedzieć skąd wziąć "Ty też możesz mieć takie pośladki"? oprócz kupowania jest to gdzieś zamieszczone w internecie?
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
W necie jest wszystko
Wpisz w google.pl Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" linki i wyświetli Ci stronki, na których są linki z treningiem do ściągnięcia![]() |
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja też od jakiegoś czasu ćwiczę pośladki z Tamilee i powiem Wam super ! Pierwszy raz nie dotarłam do końca programu nawet 1, bo jak zobaczyłam 3 serię Ale już jest lepiej i ćwiczenia wykonuję z hantlami 1,5kg.Oprócz tego ćwiczę różne inne ćwiczenia, mam ujemny bilans i nic mi się nie rozrasta a pośladki i uda wyglądają naprawdę lepiej.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a mozecie mi powiedziec co ja robie zle (?) wczoraj chcialam pocwiczyc pierwszy raz tamilke no i zaczelam ale niestety przerwalam w polowie pierwszej czesci bo pracowaly u mnie tylko uda a nie chce zeby mi sie one rozrosly... I mimo ze caly ciezar spoczywal na pietach (czasami to juz nawet na samych pietach stawalam) to w ogole nie czulam pracy posladkow
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Na początku czuć również uda, mięśnie muszą się wzmocnić, co nie oznacza, że się rozrosną. Rozbudowanie mięśni nie przychodzi tak łatwo, musiałabyś ćwiczyć siłowo przy dodatnim bilansie kalorycznym.
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh ale ja czulam tylko uda, zero pracy posladkow. Dziwne mi sie to wydaje... nie wiem co robie nie tak
|
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zaczęłam ćwiczyć Tamilee pod koniec października tamtego roku, a teraz jest maj bieżącego, więc mogę się już wypowiedzieć.
Moim zdaniem zaszła duża zmiana, tyłek jest większy (na czym mi zależało), jędrniejszy, okrągły, przy czym rozbudowały mi się również uda (z czego ogromnie się cieszę, są jak kamienne i o wiele lepiej wyglądają w dżinsach). Warto, naprawdę warto. ;> Na początku również stawiałam ciężar na palcach, ale szybko zorientowałam się, że coś jest nie tak i teraz przenoszę go na pięty. W moim przypadku nie da się, żeby nie było czuć ud, choć minimalnie przy jednoczesnym przenoszeniu ciężaru na pięty. U mnie to chyba nieuniknione. ;p I też nic nie czułam na tyłku na początku, teraz im głębsze robię te wszystkie przysiady itd., tym lepiej pracuje tyłek. Właśnie skończyłam ćwiczyć Tamilee, do tego 8 minute legs. Na początku nie mogłam przebrnąć przez 1 część, teraz robię oba programy z rzędu i do tego 8 minute, potrzeba czasu. ;>
|
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
To super, moze i ze mna tak bedzie
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej motywuje mnie mój Luby, który twierdzi, że pupę mam najseksowniejszą i to jest moim dodatkowym, a może i nawet przewodnim motorem do działania. ;D
(a wcześniej naprawdę nie można było odróżnić przodu od tyłu)
|
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Avv zmotywowałaś mnie
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Przyczajenie
|
Witam! ja od 4 dni sie zmagam z tymi cwiczeniami... po pierwszym treningu na brzuch (4 dni temu) nie mogłam zwalczyc zakwasow - wczoraj sie przemoglam i juz nie jest tak zle
natomiast w treningu posladkow skapitulowalam po 10 minutach ale motywujecie dziewczynki tutaj wiec mam nadzieje że moja wola sie z wami nie zalamie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
O jak miło czytać opinie tych wytrwałych. Nie ma to jak porządna motywacja
![]() No i oczywiście gratulacje za wytrwałość
|
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
Ja ściągnęłam ćwiczenia Tamilee Webb z Chomika. Żeby ściągnąć wszystkie części trzeba wysłać smsa za kilka złotych, no i oczywiście się zarejestrować.
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatni / ujemny bilans? jadlas jakos specjalnie duzo bialka ![]() kurcze motywujesz mnie, tez chce zaczac, ale ja nawet polowy pierwszego programu nie moge zrobic;/ bardzo mi ciezko, chodz wiem że z czasem bedzie lepiej to trudno z moja kondycja
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Ja po tych ćwiczeniach miałam jeszcze większe niż przed, czułam się jak monstrum z wielkimi kołkami. W moim wypadku lepiej podziały jednak typowe aeroby...

No ale nie poddaję się i ćwiczę co 2 dzień tamilkę 30min + 8min buns + przysiady kimberley spreen + jakieś wymachy różne w leżeniu
zbytnio) stroj? i w 1 czesci ze tak powie tupie nozkami cos w stylu aerobicu?

i poprawa jest bardzo duża, ale to jeszcze nie to co chcę osiągnąć dlatego zwiększyłam ilość ćwiczeń
Ale już jest lepiej i ćwiczenia wykonuję z hantlami 1,5kg.