|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Cytat:
![]() Z tym myciem i ćwiczeniem to bardzo fajny pomysł. Najtrudniej wpaść w rutynę i pamiętać. Ja od 2 dni ostro ćwiczę. Mam tez ulotkę jak masować krocze, ale nie mogę sie do tego zabrać. A jest to podobno świetny sposób aby uniknąć nacięcia. Na kolację zrobię wiosenną sałatkę. Jajka, pomidorki, rzodkiewka, ogóreczek, szczypiorek i sałatką. Mniam. No i dodaje zdjęcia. Ciuszki mi mój 30 tygodniowy brzuchol. |
||
|
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Aniaa- jakby się coś działo to dzwoń na pogotowie, bo chyba Twojego męża już nie ma?
Moje maleństwo szaleje. A ja już dziś nie mam sił na nic. Najchętniej bym się położyła w swoim łóżeczku, ale rodzice by mnie chyba zjedli gdybym im powiedziała, że mają iść z dużego pokoju. Wskoczę pod prysznic- może się trochę obudzę? Poza tym muszę zrobić porządek z włosami na nogach bo mi już odrosły.. Aha no i ważyłam się (nie pamiętam czy to było wczoraj czy dziś bo dni zlewają mi się w jedną całość) i schudłam 1 kg. To pewnie po tych moich ostatnich rewelacjach jelitowych.
|
#2163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
minal torun jakis czas temua moze teraz maluch robi malowanie w brzuszku?
|
||
|
|
|
#2164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakoś nie umiem o sobie pisać "mama" i ciężko mi zdanie ułożyć. Poza tym znowu piątek wieczór.. Nie cierpię tych samotnych piątkowych wieczorów..
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejze pan i pani smith na tvn a potem pewnie spac
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę się kąpać. Kiedy z prysznica leci woda nie widać łez...
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aniu
Lazurowa nie smuć sie, Twoje dziecko ma za dużo stresów, pamiętaj o nim. Tylko mogę sie domyślać, jak Ci trudno, ale nie jestes sama. Masz dziecko i ona już potrzebuje silnej i wesołej mamy. |
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja czasem tez mnie mocniej pociągnie ale tylko gdy biegnie za ptakami Taki ma "fetysz" - kocha latać za ptakami. Dzisiaj wyszłam z nią na spacer i zaczął padać deszcz. Psiak podkulił ogon i pędzi do domu a ja za nią na tej smyczy, tempem emerytki ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
Śliczne te ciuszki. Uwielbiam ogrodniczki Słodziaki No i brzusio
|
||
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - fajny brzucholek
Ogladam Pan i Pani Smith
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju kobiety jak Wy dużo piszecie... ja to nie mam czasu by cokolwiek tutaj nadrobić. Pojawiam się na chwilę, w domu jest co nieco do zrobienia, poza tym dzisiaj np byłam cały dzień poza domem...
Załatwiłam za to sobie przegląd w samochodzie, poza tym byłam z tatą na zakupach, potrzebowałam wędliny i wogóle... i nie zapłaciłam ani grosza, tata zasponsorował fajnie tak... w niedzielę jadą na prawie miesiąc nad morze, takim to dobrze.... poza tym byłam na seminarium, mam sprawdzoną pracę, mogę drukować, bindować i wogóle i bronić się 23 czerwca... no i dzisiaj będę mogła już wziąć się za czytanie książki z czego cieszę się ogromnie, bo jestem wygłodniała czegoś nowego... dzisiaj nawet Klara nie daje się za bardzo we znaki, chodzi mi o wypychanie pod żebra czegoś swojego... za to kopie mnie namiętnie A jutro na 7:30 jade do szkoły... więc wypadałoby się położyć trochę wcześniej spać
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zrobilam sobie kolacje i niestety filmu nie obejze bo tak leje ze mi cyfre wcielo i zaden program nie dziala
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie.
Troszkę mnie nie było, ale ta budowa mnie wykończy. Poza tym starałam się Was doczytać do końca, ale zawsze jak już to zrobię to jest tak późno, że nie mam siły nic napisać. Dziękuję za informacje o plamach na twarzy. Mam nadzieję, że przejdą po porodzie. Uspokoiłyście mnie troszkę. Więc jeśli o mnie chodzi to dwie wiadomości: zła i dobra. 1. Nabawiłam się infekcji i jakieś okropne globulki dostałam na noc... A zaczęło się niewinnie - zmieniłam sobie wkładki higieniczne i chyba mnie uczuliły, czekałam aż przejdzie, ale że nie ustępowało to dziś poleciałam na dyżur do mojego lekarza i okazało się, że już się z tego zrobiła infekcja jakaś...echhhh 2. KUPIŁAM W KOŃCU WÓZEK. Dziś na allegro dokonała się nasza aukcja i udało się. BArdzo proszę o opinie szczere, chociaż nie bolesne, bo już kupiliśmy!!! Tak wygląda nowy; http://www.mutsy.nl/products/transporter/options a tak ten co kupiliśmy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1022960975 Pewnie mnie zrugacie za kolor ale mężowi się najbardziej podobał czarny wię nie było wyjścia, ale fotelik jest jaśniejszy. Pozdrawiam serdecznie i wracam do czytania poprzednich 6 stron i będę odpisywać na posty...... Cmoook. |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
hd też mnie te ogrodniczki rozczuliły jak je zobaczyłam. Takie słodkie, i ten kolor
Ale macie pociechę z tymi psami. Pomalowałam sobie paznokcie i zaraz szwagierka przyjdzie na kawkę i sałatkę. Tez sie jej nudzi. aniu na playtube sa filmy i seriale to sobie możesz obejrzeć. Limit jest 72 minuty. |
|
|
|
#2176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-07 o 20:25 |
||
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, szybciej Ci czas zleci
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Nic kobietki, z mojej strony dobrej nocy... pewnie pojawię się tutaj dopiero po weekendzie, więc jak zwykle nic nie nadrobie. Głupio mi tutaj tak pojawiac się na chwilę... chciałabym wiedzieć co tam u kogo słychać, ale niestety, brak możliwości...
Dobrej nocy dziewczyny
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
bylam z psiakiem. nie bylo bardzo zle tylko leje strasznie wiec moja psina tylko siku zrobila i pedem do domu ogladajac sie z mina dokladnie taka o jakiej pisala hd
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak psy dzis nasze szczekaly na maxa nic go nie obudzily.
|
|
|
|
|
#2181 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A jakoś nie umiem... nie smutać.
Cytat:
Cytat:
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i niestety jak moj 40kg mnie pociagnie to niefajnie jest, na szczescie zazwyczaj 95% spaceru jest bez smyczy.---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Lazurka czas i tylko czas Ci pomoze uwierz mi musisz przeczekac najgorsze, nie bedzie zawsze tak |
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
my niestety zawsze sie balismy ja puscic ze wpadnie pod samochod albo zginie i teraz juz ciezko. czasem ja puszcze ale wieczorem juz nie odkad w zimie mi zwiala
|
|
|
|
#2184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
eh tyle was jest a nic nie piszecie juz mnie palec boli od wciskania F5
|
|
|
|
#2186 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania święta racja. Ja dla odmiany raz wciskam F5 a raz tradycyjnie "odśwież".
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
lazurowa ty jeszcze chudniesz,a w ogole cos przytylas w tej ciazy?? Odzywiasz sie dobrze? Zaczelas cos wiecej jesc? Martwie sie o Ciebie ,przeciez tak nie mozna
Musisz zaczac dbac o siebie. Ja jak mam jakies problemy w zyciu to przede wszystkim wypelniam sobie czym czas ..ucze sie jezykow ,czytam czy poswiecam sie pracy ,spotykam sie z jak najwieksza iloscia osob, wychodze jak najczesciej z domu i probuje nie znalesc choc chwili na nude i rozmyslanie, mi pomaga moze Tobie tez pomoze.
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale 4riderabardzo mi sie transporter podobal z wygladu (chyba najbardziej) ale naczytalam sie niezbyt ciekawych opinii w necie, ze bardzo wywrotny jest no i kolka tylko tylnie mozna miec pompowane a przednie zawsze piankowe no i w koncu wzielismy 4ridera bo sie uparlam, ze musze miec pompowane wszystkiea kolor jak kolor- rzecz gustu poprostu ja mam ciemno zielony dla dziewczynki - bo sie zakochalam w nim i nie chcialam zadengo innego lecz ta infekcje, bo to niezbyt przyjemne ![]() Cytat:
![]() u nas spacery sa ok chyba ze zobaczy ptaszka :/ pancio nauczyl ja jak byla szczeniaczkiem ganiac mewy nad morzem i od tej pory ma manie gonienia ptakow, co sie msci teraz na mnie bo ciezko mi utrzymac ponad 30kg na smyczy ogolnie jest bardzo madra i posluszna - tylko ten schiz ptakowy wogole stwierdzilam, ze bede nadopiekuncza matka patrzac na to jak fisiuje za naszym psim stworkiem
|
||
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

minal torun jakis czas temu

no i kolka tylko tylnie mozna miec pompowane a przednie zawsze piankowe no i w koncu wzielismy 4ridera bo sie uparlam, ze musze miec pompowane wszystkie