|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
Cytat:
miiiszczuuuuuuuuu. ♥♥ ______________________ you & me forever ♥ / Ty i ja na zawsze / ![]() I love someone who will never love me / kocham kogoś kto nigdy mnie nie pokocha/ ![]() no matter how I feel it's always true, that the one thing that make me smile is you / bez względu na to jak sie czuję, zawsze jest prawdziwe, że ta rzecz, która powoduje mój uśmiech to Ty./ no weź się zakochaj we mnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Raczkowanie
|
spoglądając przez pryzmat zauważysz to co niewidzialne jest . |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
Zająć się czymś. Skupić na czymś uwagę. Nawet się wściec. Byle tylko nie myśleć. I nie czuć się tak samotną.
Ciekaw jestem, w jakim stopniu się orientował, co się dzieje w naszym życiu. Czy był świadom, że wegetujemy w totalnym pie**olniku emocjonalnym, bez szans na skrócenie wyroku? Chyba nie. Przepraszam Że Czasem Moja Wyobraźnia Wybiega Daleko W Krainę Błazna - Odeszła. To boli, aż trudno uwierzyć jak bardzo... - Wiem nawet, gdzie cię boli, tuż pod mostkiem, jakby siedział tam jakiś potwór i ściskał mocno przewód pokarmowy. Czasem coś zaboli w okolicy serca, jakby wyciągał swe szpony po więcej. Co gorsza samemu nie da się go wyrzucić, trzeba czekać aż sobie pójdzie... A to bardzo boli, wiem... - Skąd wiesz? - Też jestem człowiekiem...
![]() |
#4144 |
Raczkowanie
|
wspomnienia- utrzymują mnie przy życiu jednocześnie zabijając.
Marzenia które spełniliśmy pomimo upadków i stałej walce nawet gdy brakowało nam sił i wiary w siebie są lepsze od tych które przyszły nam z łatwością. Gdy w przyszłości moja córka spyta mnie : Mamo kto był twoja pierwszą miłością? będę musiała opowiedzieć jej smutna historię. chociaż nigdy z nim nie byłam tego dnia poczułam jakby zerwał ze mną.przypominasz sobie o moim istnieniu dopiero, gdy czegoś potrzebujesz. nie potrafię Ci odmówić. masz nade mną tą paranoiczną władzę przed którą nie jestem w stanie się obronić. wolę, żebyś był przy mnie od przypadku, kiedy jestem Ci potrzebna. niż żebyś nie był wcale. dziękuje za pamięć <3
#4145 |
Rozeznanie
|
caroline060 - no dobra, wypisuję Cię na cały najbliższy miesiąc
![]() dresowa - widzę, że mam swój wkład w Twój podpis, to fajnie <3 Margaretta - najlepszego ![]() +dziękuję za wszystko <3 ____________ love is always before you, love it /miłość jest zawsze przed tobą, pokochaj to/ more than a pretty face /więcej niż ładna twarz/ please don't live me alone with my thoughts /proszę nie zostawiaj mnie samej z moimi myślami/ love taught me to lie /miłość nauczyła mnie kałamać/ it's all for moments like this /to wszystko jest dla chwil takich jak ta/ all i need is you needing me
/wszystko czego potrzebuję, to ty potrzebujący mnie/
#4146 |
Przyczajenie
|
Nie trać nadziei nawet kiedy przyjdą dni, kiedy schowasz się pod kołdrę i nie będziesz chciał wystawiać nosa za drzwi... Jest jeszcze nowy dzień, który zacznij tym co najbardziej lubisz... Ja każdy zaczynam kawą i słodkim uśmiechem.... a potem niech dzieje się co chce.... : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zadomowienie
|
Wydawało jej się nie do pomyślenia, aby osoba tak piękna mogła kłamać. A jednak. Nowe myśli potrzebują przestrzeni. W swoim podręcznym bagażu mam zawsze wiarę, nadzieję i miłość. Nie waham się iść na przód. W Twoje ręce składam odpowiedzialność za swój los. Każdy czasem cierpi z powodów, które nie są tego warte.
![]() |
#4148 |
Raczkowanie
|
nauczyłam się żyć i znowu uśmiechać, choć tak naprawdę wciąż nie wiem po co. jestem już zwolniona z prowadzenia monotonnych rozmów o niczym, udawania najszczęśliwszej na świecie deklaracji o wielkim uczuciu, składaniu propozycji spotkań. miłość i małżeństwo to założenie firmy, pod warunkiem, że partner nie prowadzi już firmy o podobnym zakresie. czasem wierzę, że jeszcze ten świat mogę zmienić.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2010-05-07 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zadomowienie
|
z innej bajki
![]() Toogether93 ![]() i boję się spotkań z Tobą. nasze chwile są już tylko moje. blask Twoich oczu oczarował mnie do reszty.
![]() |
#4150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najodpowiedniejszy i w ogóle naj. ![]() patrysiowa_ - Milusio ![]() agrr - nom, ty też się nie puszczaj ![]() ______ albowiem powiadam Ci, jeśli nie spuścisz wody w kiblu po wypróżnieniu będzie śmierdziało. ![]() spisałam listę twoich wad i zalet, z wadami uporałam się szybko, gorzej było z zaletami.
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Przyczajenie
|
Miłość swój rozum ma.
Pozwól mi być częścią Ciebie. Najlepiej twoim mózgiem, którego Ci brak :P Jesteś miły, romantyczny, troskliwy... Szkoda że nigdy nie jesteś SOBĄ!Bo byłbyś dla mnie ideałem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Przyczajenie
|
To nie ja,
To nie moje życie, To nie mój świat. To zakochanie nigdy nie powinno mi się było przytrafić Miałeś być tylko przyjacielem… Może któregoś dnia dostrzeżesz, że między nami jest coś więcej Jest wszędzie. W każdej mojej myśli, w każdym wspomnieniu, w każdej chwili.
Odejdę gdzieś daleko i zdobędę horyzont bez Ciebie. Będę oglądać zachód słońca już sama. Rozmawiać godzinami ze słońcem i gwiazdami. Poopowiadam im trochę o nas, o naszej doskonałej zabawie w miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zadomowienie
|
Kochanie? Pamiętasz to nasze planowane życie we dwoje? ![]() haha, nie no Karina pojechałaś z temtem. ![]() Cytat:
aktualnie u mnie na gadu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Tak bardzo chciała być szczęśliwa,
że zapomniała, że on nie jest jej. Jest oddzielny czas na radość i smutek. Mi ostatnio przysługuje ten drugi. Myślałeś, że to zwykła burza, ale niebo wytoczyło Ci sprawę o rozwód. Najchętniej skryłabym się gdzieś pod kołami samochodu, na torach, gdzie pociągi kursują co chwilę, albo rozpłynęła się w powietrzu. Zgubiłam się gdzieś pomiędzy prawdą a Tobą.
#4155 |
Raczkowanie
|
byłeś dla mnie swoistą receptą na dziś, na jutro i na całe życie.
nigdy nie mówiłam Ci, co chowam pod rękawem ; * a ty łaskotasz mnie myślami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
rozczarowanie każdego dnia, oglądane przez pryzmat ' jutro na pewno '
Pytasz co jest najgorsze. Sama nie wiem. Może to, że moje myśli są cały czas przy nim ? Czy to że każdego napotkanego faceta porównuje do niego ? Albo to, że przez niego, nie umiem zaufać ? Nie, to wszystko to jest wielkie n.i.c ! Najbardziej boli, że nie umiem już kochać.
![]() |
#4157 |
Zadomowienie
|
1. here I am with all my heart. I hope you understand .
/jestem tutaj z całym moim sercem. mam nadzieje,że rozumiesz/ 2. a perfect hell . /doskonałe piekło/ 3. my pulse won't stop racin` , just as my heart explodes . /tętno coraz szybciej bije, taak jakby moje serce wybuchało/ .
#4159 |
Przyczajenie
|
zastanawiam się, czy nie bolą Cię nogi od chodzenia mi po głowie? <3
bolało Cię gdy spadałeś mi z nieba ? ![]()
![]() |
#4160 |
Zadomowienie
|
Margaretta_1 - jeden z największych talentów ma urodziny
![]() ![]() ![]() Toogether93 - i gdyby nie Ty ![]() ![]() chcialam byc, cornflower_, itstoolatex3, kamisha, Magari91, minimum4znaki, Trzynastego Piatek, Zaczarowana xdd - okradłam ![]() _______________________
Nie mam siły ku%!#. Ten świat jest zatruty. Jakimś klejem, czy czymś. Kolejny dzień patrzę na to, jak rozpi%!#&@%# mi życie. Zadowolony? Delikatna - nieraz aż za bardzo, ale taka już właśnie jestem. Trochę pyskata, zazwyczaj nie wiem czego chcę, ale zawsze na luzie. Mały, kochany, czasem wredny nerwusek i co tu dużo gadać.
#4161 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Pamiętacie dropsika? : )
I nawet gdybym dostałą mandat za miłości i tak byłbyś najważniejszy. I już się nie boję bo naszej miłości szuka W11! |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Raczkowanie
|
Wyrzuć z głowy wszystkie wspomnienia.
Wyrzuć z serca mnie.. Nigdy się nie poddawaj! W tą noc rozkocham Cię w sobie..
#4163 |
Przyczajenie
|
Miłość patrzy przez różowe szkiełka.
![]() Złocista miłość w senność nocy wtulona gwiazdami niech rozpali nam ciała płomieniem podsycanym iskrami marzeń. ________________________ Może nie dziś, może nie jutro, ale pewnego dnia i do końca swojego życia. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Zadomowienie
|
emocje grają pierwsze skrzypce
ziarno dobra, mały promyk nadziei jaśniejszy od gwiazd handlarz cudów
#4165 |
Zakorzenienie
|
"Miłość nie zależy od niej, zależy od ciebie. Pozwalasz sobie na miłość zawsze ty, a nie tobie pozwalają. Możesz kochać. Mogła kochać i kochała."
#4166 |
Rozeznanie
|
podaj twoje inicjały .
Jeśli uderzysz głową w klawiaturę i wyjdzie : '' To koniec '' . Pozwolę ci odejść . No dalej ! Udźwigniesz ciężar skończonej miłości ? -Co nazywasz miłością ?Domki z piasku ? A może to zbyt trudna definicja ? - Ciebie nazywam miłością .
#4167 |
Zakorzenienie
|
bierz co chcesz
![]() Kocham gdy jeszcze długo po Twoim wyjeździe moja pościel pachnie Tobą. Przesiąkłam Tobą do każdego nerwu w moim ciele, do najmniejszego zakamarka mojego mózgu ![]() Robisz mi taki cudowny rozpiernicz w głowie ![]()
![]() |
#4168 |
Raczkowanie
|
...................∙∙∙∙♥∙∙∙∙
`można powiedzieć, że bardziej za nim tęsknię, niż go kocham. `Mam żal do siebie, że tak bardzo Cię kocham i nie mogę z serca wyrzucić. `pukaniem nie otworzysz mojego serca. `znalazłam cię w mojej głowie między 'chcę', a 'nie wiem'. `osobno już dawno, choć razem cały czas.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-05-07 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Raczkowanie
|
Swiat można zamknąć i otworzyć. Można go zatrzasnąc lub zepsuć mu futrynę. Mój zamykany jest na klucz.
Odbija mi się starym powietrzem i zwietrzałym cynamonem. 'Wiem z doświadczenia, że prawie zawsze można się z czegoś cieszyć, jeśli się tego mocno pragnie. Tylko należy pragnąć naprawdę mocno.' Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór, ale konieczność. Tutaj magia unosi się w powietrzu, może czule objąć lub zagrozić. Tutaj wróżki knują intrygi lub tańczą na skałach, a czarownice rzucają dobre lub złe zaklęcia. Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość.
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-07 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
kiedy już najlepszy kolega, który zawsze ma na wszystko wylane, przejmuje się twoimi zmartwieniami i złym humorem. JEST ŹLE.
PIKAPIKA! niech moc Pikaczu będzie z tobą! ![]() bo nie tak łatwo jest zapomnieć. śpisz w nocy? - śpisz. jesz normalnie? - jesz. masz humor? - masz. potrafisz się skupić na czymkolwiek? - potrafisz. potrafisz powstrzymać łzy na mój widok? - potrafisz. NO WŁAŚNIE
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.