![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]() paulinka009 dopiero jak mi przyjdzie zamówienie to będę wiedziała co jest napisane przy nim na fakturze W jest raczej blisko zarówno A jak i Z np. :P Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2010-05-07 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Raczkowanie
|
Zaraz skladam zamowienie i chce sobie zamowic ten sypki puder ale ktory odcien jest lepszy?Fair czy light medium?Jak kupowalam fluid to bralam warmest beige to ktory bylby odpowiedniejszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam go w katalogu 5 albo 6 (już nie pamiętam) i na fakturze miałam dopisek 'Produkcja zakończona. Prosimy nie zamawiać.' Dzwoniłam do nich i pytałam czy na pewno już go nie doślą, bo przecież w następnych katalogach się pojawia, to odpowiedzieli, że katalogi są drukowane wcześniej, a pudru w pędzlu już nie ma...
#2524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam puder prasowany "idealny kolor w odzieniu light medium i muszę powiedzieć że nie jest taki ciemny ![]()
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Jezeli produkt pojawil sie na wczesniejszej fakturze zwiekszajac saldo na koncie, a brakowalo go w paczce, to przy nastepnej fakturze jest on umieszczony w produktach bezplatnych, tam gdzie m.in. widnieje adnotacja o literaturze.
Do tej pory mysle, ze juz z ok. 20 razy znalazlam sie w takiej sytuacji i za kazdym razem tak to wygladalo od strony formalnej. Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-05-07 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż z ciekawości popatrzyłam na taka z dosłanym brakiem i ja nie miałam na fv, natomiast był wykazany na takim zbiorczym zestawieniu co w paczce jest. Szkoda że się w druga stronę nie mylą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
adie94dziekuje bardzo za odp
![]() Mimo iz nie mam ciemnej karnacji i mam tlusta cere to wzielam jednak medium light mam nadzieje ze sie nie zawiode ![]() Moglam zamowic 4 zestawy te z kosmetyczka ale nie mialam chetnych wiec wzielam tylko 2 i mysle ze na zebre sie zalapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
A czy wszystkie z trendujacych tu obecnych zalapaly sie na produkcje opozniona Zebry? A moze ktoras widziala ja w COKu? Mam nadzieje, ze nie bedziemy zawiedzione...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Raczkowanie
|
To niedobrze...moja koleżanka się na niego uparła i musi go mieć. Proponowałam jej ten ceramiczny zestaw do masażu bo podobno fajny ale powiedziała że poczeka na tamten. Mogę mieć tylko nadzieje że się pojawi.
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam zestaw Sake i ryż ten za 6,90 zł i na fakturze mam "SPA WYGL.MASECZ./TW 7 ML brak w magazynie"
![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Już nieaktualne, dostanę produkt alternatywny, nie zauważyłam wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które składały w czwartek lub piątek do godz. 11 zamówienie z katalogu 07/2010 z dostawą kurierską:
- czy otrzymałyście wczoraj (w piątek 7.05.2010) od UPS e-mail z informacją o numerze monitorowania przesyłki ? Dzwoniły do mnie 2 moje KK, które składały zamówienie z dostawą kurierską, ale pierwszy raz nie dostały powiadomienia przez e-mail od UPS. Ciekawa jestem czy ktoś miał podobną sytuację, bo jak same zauważyłyście w czwartek Avon podobno nie fakturował zamówień i okazało się, że faktury już od rana w piątek zaczęły powstawać. Być może właśnie przez to jest jakiś opóźnienie. Mam nadzieję, że jednak opóźnienia nie będzie w dostawie, bo to już byłoby delikatnie mówiąc przegięcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie z Avon Care ten balsam ujędrniający przy którym pisało, że nadaje koloryt skórze. Myślałam, że nie działa to jako samoopalacz, tylko jest bardzo delikatny. A tu niestety...mam smugi na nogach.A nawet na rękach mimo że ich nie smarowałam(ale może przejechałam nimi po nodze, kto wie). Nie lubię samoopalaczy, eh:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
też mnie to ciekawi, ale myślę że jaka by nie była to za tą cenę warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie, z ciekawości. Czy wszystkie dziewczyny trendujące dostają (za to że są trendujące ) te same prezenty? Czy wrzucają każdej co innego jak im pod rękę podejdzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Rozeznanie
|
nie pamiętam jaki był tam masażer, ale w netto do kat9 jest masażer
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |
Zadomowienie
|
kudlata83 to życzę brak braków żebyś się załapała na zeberke
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- kitka90 przepraszam jeśli wprowadziłam w błąd ![]() chodzi Ci o taki biały z granatowymi kuleczkami? jeżeli tak to będzie w netto 9 za 9.90 ![]()
![]() |
#2541 |
Raczkowanie
|
Nareszcie przyślą mi Majkę
![]() I mam pytanie: tą zebrę otrzymuje się w katalogu 8, ale czy na fakturze w katalogu 7 jest jakaś informacja, że się ją otrzyma? |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektóre klientki mnie troche wkurzyły ostatnio. Nie zamawiały nic z kolorówki a prawie wszystkie chciały zestaw za 14.90 ;/ Na szczęście przysługuje mi sporo tych zestawów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Raczkowanie
|
Miałam wcześniej zaznaczone, że chce otrzymywać faktury elektroniczne. Zachciało mi sie papierowych, więc to zaznaczyłam. Zamówienie pobrane do realizacji było od wczoraj rana. Czekałam na fakturę do dziś - do momentu zmiany znów na faktury elektroniczne. Po tej zmianie faktura w historii zamówień pokazała się w niecałe 5minut
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
A faktycznie jest ale w katalogu był zielony. Mam nadzieje że koleżance będzie taki odpowiadał.
@adie94 a spoko:P
#2545 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny,
obejrzalam sobie przed chwilka kalatog online. bylam ciekawa co tez w kolejnej broszurce bedzie. No i odkrylam ze bedzie w promocji kredka Super Shock w kolorze szarym i fioletowym. Sprobowalam sie rozczytac i doczytalam ze ma byc jak zel, ale malowac jak kredka . jako ze maskara Super Shock( czaje sie na nia i jak nastepnym razem bedzie w pormocji to zamowie i bede testowac) ma dobre recenzje na KWC to weszlam zeby zobaczyc co tez polskie wizazanki na temta tej kredki pisza, ale nie ma jej tam. Macie ja juz w PL? Umialaby ktoras z was cos powiedziec o niej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---- w UK wszedł cień w płynie (?) nie wiem jak to przetłumaczyć dokładnie... nazywa się toto SuperSHOCK VIVID liquid eye shadow. Wczoraj dostałam w paczce, napaliłam sięna to jak łysy na suchary, w końcu sama nazwa wskazuje na intensywny kolor a tu lipa jakich mało. Mieszałąm to dzidostwo dobrych kilka minut a kolor na powiekach jest półtransparentny ![]() ![]() ![]() edit: wrzucam screen shoot ze strony angielskiego HT reklamującego to cudo ![]()
It's how you pick yourself up. That's the real challenge. Isn't it? Edytowane przez ziarnko piasku Czas edycji: 2010-05-08 o 13:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Konto usunięte
|
cienie w plynie/kremie maja to do siebie ze daja raczej transparentne wykonczenie co ja np bardzo sobie cenie, niestety z trwaloscia bywa roznie. jedne sysychaja sie na beton i nic ich nie ruszy za dnia, a inne szybko sie rozuja.
Ide na katalogowy poszukac zdjec kredek |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Raczkowanie
|
A ja chciałam zasięgnąć porady odnośnie pudru prasowanego "Idealny kolor"
Miałam na niego chrapkę już ostatnio, a teraz jest za 19,90 więc się skuszę. Tylko powiedzcie proszę jak jest z jego trwałością, brudzeniem ubrań, ścieraniem się. I czy te kolory bardzo od siebie odbiegają?? Używam podkładów w kolorach Cream albo Nude ew. Creamy Natural (ten nowy w płynie) i się zastanawiam czy ten Light Medium nie będzie poprostu pomarańczowy?? ![]() Swego czasu miałam Color Trend Translucent ale był za ciemny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Z tego screena bardzo mnie błyszczyk zaciekawił, mam już ich tyle, ale sądzę, że jak u nas się pojawią to raczej się nie opanuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Raczkowanie
|
Taste dziękuję ślcznie
![]() W sumie jasny zawsze można bronzerem przyciemnić... Do poniedziałku mam czas na zastanowienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.