|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
Cytat:
Lepiej mi się myśli jak mam coś w buzi do gryzienia (bez skojarzeń )
|
||
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
No ale jak się czepią pozostałych to mogą całą uniważnic... Rozmawiam z przyjaciółką właśnie i ona też tak robiła, jak zresztą pół sali bo nikt nam nie powiedział że tak nie można..
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ewidentnie widać, że Ty to pisałaś to nic pewnie nie zrobią. Tamta dziewczyna pisała na ołówek, więc może dlatego jej unieważnili. Chociaż jak będzie chamski egzaminator to nawet za ślad ołówka gdziekolwiek na arkuszu mogą unieważnić pracę, bo jednak jest informacja, żeby nie używać ołówka...
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-05-08 o 09:48 |
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za kciuki;*
ej dziwne, że Wam nie mówili o tych ołówkach, nam to za każdym razem powtarzali "Pamiętać pisać czarnym długopisem!". Z resztą np. z testami gimnazjalnymi było to samo, więc raczej wszyscy byli tego świadomi, że muszą być czarne długopisy. Ale nie martw się, chyba egzaminator nie będzie taki perfidny. ;/
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
U nas na każdej maturze przypominali, ze nie można używać ołówków, że tylko czarne długopisy itd. Trochę mi dziś już lepiej ![]() Która czytała niedawno Wyznania Gejszy i je dobrze pamięta ? Mi kilka rzeczy wypadło z głowy, a mam tą książkę na ustnej z polskiego..
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też ktoś z rodziny jest aktywnym działaczem no i głupio odmówić, ale w komisji przynajmniej będę
|
|
#490 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Dokładnie tak samo myślę. Tak naprawdę nie ma dla mnie odpowiedniego kandydata w tych wyborach, ja bym chciała Buzka i już.Ale głosować nie będę na pewno na: a) Komorowskiego (zakłamane PO , marionetka Tuska. aż boję się pomyśleć, co by się stało, gdyby on został prezydentem. nawet sprawy z oddaniem śledztwa w sprawie Smoleńska Polsce nie potrafią załatwić (a w sumie nie tyle, że nie potrafią, tylko NIE CHCĄ, widocznie to leży w ich interesie, by współpracować z Rosją.)b) Kaczyńskiego (no bo nie i już! rządy PiSu już były, czy było tak dobrze? nie. to dajmy szansę innym się wykazać. poza tym irytuje mnie,że ludzie głosują na niego, "bo jego brat zginął w katastrofie i trzeba go pocieszyć" )c) Pawlak (mógłby być, ale PSL.. partia ludowa nie wróży Polsce dobrze, za bardzo skupimy się na cofaniu niż na rozwoju) Zostaje Napieralski, bo tych innych Korwinów-Mikke, itp. nie biorę pod uwagę, o Lepperze nie wspominając. ![]() Więc nie wiem jak Wy, ale ja prawdopodobnie będę na Napieralskiego głosować. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#491 |
|
♥
|
Marta nic się nie bój , u mnie mówili , że nie można ołówka ale jak ktoś chce to może przemycić
i tak jak ktoś powiedział najważniejsze jest to , że na karcie zaznaczałaś czarnym długopisem mój prof z matmy mówił , że wiele razy widział pracę gdzie było widać , że ktoś pisał ołówkiem to tylko napisał na pracy , że był używany ołówek i bez żadnych konsekwencji,
|
|
|
|
#492 |
|
Rozeznanie
|
A ja w ogóle nie zaznaczałam w kółeczko odpowiedzi przy zadaniu na matematyce tylko od razu zaznaczałam w karcie odpowiedzi,bo myślałam że oni nie oglądają tych stron gdzie są zadania zamknięte..
|
#493 |
|
♥
|
zaluzja bo nie musisz tam zaznaczać , mogą patrzeć ale ogólnie mało co powinno ich interesować co ty tam sobie piszesz bo najważniejsza jest karta
|
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
No i całe szczęście
A te zadania zamknięte to sprawdza jakaś maszyna?
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak dla mnie to to głupie.
w zadaniu z cosinusem wzięłam na początku nie tą liczbę która była napisana (nie wiem czemu a tak to bym po prostu zmazała...i wyszło na to że miałam nabazgrane i nawciskane, strasznie nieczytelnie to zadanie... |
|
|
|
#497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także nie ma się po co martwić ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
zawsze można z tego czystopis zrobić, albo na brudno obliczyć i przenieść. A w tym roku po prostu nie było gdzie. |
||
|
|
|
#498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Cytat:
Cytat:
![]() czasem mnie się zdawać, że ludzie tak mowiom, bo im sie nie chce wierzyc, ze ktos tak po prostu moze go popierac. ![]() łiłałała, na musk mi sie rzuciła matura ![]() zrobilam jeden arkusz z biologii ![]() jak robie sama je w domu, to zawsze jakoś tak ch.ujowo mi idą
|
||
|
|
|
#499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tez ołówek miałam bo np przy wykazywaniu bazgrałam sobie po rysunkach i kombinowałam jak zrobić a jak już wpadłam na to jak zmazałam i długopisem poprawnie pozaznaczałam
|
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Kaczyński już miał szansę, w ogóle pis już sobie porządził, więc dajmy spokój. Nie było tak źle, ale i nie było kolorowo. Chcemy, by było lepiej - dajmy szansę innej partii. Nie mamy gwarancji, że będzie lepiej, ale większe szanse niż gdy zostaniemy przy "starym porządku". Mam nieodparte wrażenie, że ludzie boją się podjąć jakieś wyzwanie, zdecydować na coś nowego i dlatego wybierają coś, co jest im już dobrze znane. Coś na zasadzie: "nieważne, że nie było dobrze - ważne, że nie było tak źle, a przynajmniej wiemy, czego się spodziewać i to takie swojskie". Dobry wieczór?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-08 o 12:05 |
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście część osób może mieć takie zdanie, jak Ty uważasz, że mają. tylko nie można uogólniać. no dobry Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-05-08 o 12:10 |
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie poszłaś spać? xD
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do biologiczek, powiedzcie mi że nie uczycie się nazw wszystkich przenośników w fazie jasnej
Bo w zeszycie mi wypisała, ale coś mi się wydaje że to za duże szczegóły prawda?![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- A i jeszcze jedno, znalazłam taką oto stronę z opisem przebiegu fotosyntezy : http://ebiolog.pl/a-28-3.html i mam pytanie do dziewczyn czy dużo informacji tu brakuje? Bo nie mam pojęcia jaki jest zakres wiedzy obowiązującej na maturze a na tej stronie wg mnie jest to dosyc logicznie opisane wszystko...
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tyle tylko, że u mnie to samo wiejskie
Cytat:
![]() Widziałam kiedyś taki wątek na wizażu, na Plotkowym albo Kulturalnym, "co to za piosenka", jak pamiętasz chociaż trochę słowa.. bo rozumiem, że nie pamiętasz czego ta reklama ![]() Cytat:
Kurcze, wszyscy pisali ołówkiem? Nam nauczyciele tłukli od pół roku żeby nie ![]() Cytat:
chociaż wiem, że i tak wszystko rozegra się między tymi dwoma. Komorowski mnie wkurzył na tej debacie z Sikorskim pytanie n.p. o in vitro mnie rozbroiło.Nie, raczej ja zdecydowałam, jego reakcja ograniczyła się do "aha. czemu?", ale chyba trochę do niego dotarło, że tak, jak jest teraz, to nie jest fajnie. Zobaczymy ![]() Cytat:
) się zmobilizowali, "żeby PIS nie wygrał". Ale wtedy nie zagłosują na jakieś mniejsze partie "bo po co, przecież i tak to nic nie da".Dzień dobry, nie dobry wieczór byłam od rana na zakupach (spożywka, nic fajnego ale też już bym chciała się wybrać na jakieś większe, chcę sobie jakieś ładne perfumy kupić ), omówić z Tżtem komunię, na którą idziemy za tydzień. I się łóczyć |
||||
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
plastochinon, cytochromy, plastocyjanina itd;P
No pisali najpierw ołówkiem a potem poprawiali długopisem... :P
|
|
#509 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bedeliciuos i sokosita witam
![]() ja zdawałam. nie zdałam (dobra, głupi dżołk, 19/20)1. obrazek: londyńskie metro, człowiek z laptopem, w tle facet, który słuchał muzyki i babka czytająca książkę.. i jacyś Murzyni. pytania do obrazka: * dlaczego ci ludzie podróżują metrem (powiedziałam, że to szybki środek transportu) * do czego mogą służyć środki transportu 2. scenki: * uzyskiwanie informacji (Twoja znajoma zgubiła swoją teczkę z dokumentami, zapytaj co było w środku, powiedz, żeby to gdzieś zgłosiła, zaproponuj swoją pomoc w szukaniu teczki) * relacjonowanie ( Święta BN, opowiedz jak Twoja rodzina się do tego przygotowywała, jak się rozpoczął wieczór i co nieoczekiwanego się zdarzyło) *negocjowanie (robisz plakat o wynalazkach, wybierz jeden, który Twoim zdaniem jest niezbędny, nie zgódź się z argumentem koleżanki i znajdź kompromis). ![]() Cytat:
i Justyna ma rację, moja G. na to chciała iść ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niestety, ale muszę przyznać rację Beacie. ołówek jest kategorycznie zabroniony ! Tak Justyna, nie można było mieć ołówka - nawet rysika w cyrklu cyrkiel musiał być taki na długopis.Nam też tłukli, że nie wolno ołówków. żeby nic nie pisać ołówkiem. Cytat:
miałam tu nie wchodzić jak mi Beata powiedziała, że tyle spamu (ponad 400 postów od wczoraj nie zachowujmy się jak Michaelowa Nibylandia musiałam nadrobic 12 stron ! co mi zajęło 1,5h ! ![]() lowe was ;*
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie umiem
![]() Sikam Siedzę w kuchni, kroję pieczarki. Do kuchni wchodzi Ola, 4letnia córka sąsiadów (skąd ona się tu wzięła nie wiem) i mówi, że chce pić . O: no to osiem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

)

Ale nie martw się, chyba egzaminator nie będzie taki perfidny. ;/

dobra, tłumaczę jak było
a żebyście wiedziały, co się dzieje na spotkaniach rodzinnych, jak każdy za czym innym i tego wuja zawsze inny wyzywa, i w ogóle jest wtedy wesoło 
, marionetka Tuska. aż boję się pomyśleć, co by się stało, gdyby on został prezydentem. nawet sprawy z oddaniem śledztwa w sprawie Smoleńska Polsce nie potrafią załatwić (a w sumie nie tyle, że nie potrafią, tylko NIE CHCĄ, widocznie to leży w ich interesie, by współpracować z Rosją.)

a tak to bym po prostu zmazała...

Bo w zeszycie mi wypisała, ale coś mi się wydaje że to za duże szczegóły prawda?
nie zachowujmy się jak Michaelowa Nibylandia