|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Nie szkodzi,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Guerlain Lover
|
Poszukuję 24 Faubourg edt oraz edp. Próbki w podpisie, ale już dawno nie aktualizowałam, jak coś, podeślę wieczorem. Chętnie wymianka na odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Oddam próbasy ze zdjęcia:
Byredo - Green Guerlain - Mahora Casanova - Surprise Lorenzo Villoresi ?? Jean Desprez - Bal à Versailles L'Erbolario - Iris Versace - Essence Emotional (zużycie różne, na fotce widać, łącznie ok. 6ml) Załącznik 3085190 za ciekawą odlewkę ![]() Proszę kusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Perfume Lover
|
Szukam:
malej ilosci, tylko na sprobowanie: Avon- Prowl Celine- Fever Tobacco Vanille Voluspa ambrowcow kadzidlakow Do oddania mam: Angel Sunessence Edition Saphir Soleil x2 Diptique- Philosykos Serge Lutens- El Attarine Heeley- Esprit du Tigre M.Micallef- Black Sea Frapin- Caravelle Epicee Kenneth Cole- Black Boss- Femme Comptoir sud Pacifique: Matin Calin, L’artisan: Navegar Ouarzazate CDG Givenchy- Organza Calvin Klein- Eternity Gucci Eau de Parfum Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski ( na sprobowanie) Calvin Klein- Obsession Dolce & Gabbana EDP F by Ferragamo Nina Ricci Cherry Fantasy Celine Dion- Sensational Dior-Addict nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender ( w saszetce) probki wszystkich zapachów Czech &Speake/bez Dark Rose Moge zrobic probki lub odlewki, choc na razie nie mam samplerkow, ani atomizerow, jednakze jest to kwestia kilku dni: Dior- Addict Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude Miss Sixty- Rock Muse Escada- Margaretha Ley Nina Ricci- Nina Karl Lagerfeld- Sun Moon Stars Versace- Crystal Noir Chopard- Casmir Bijan by Bijan Elisabeth Arden- Green Tea Chanel no 5 Eau Premiere Today by Avon Thierry Mugler- Angel Innocent zielone Les Belles by Nina Ricci Ew. calosc moglabym oddac za mniejsza lub wieksza odlewke (lub kilka odlewek). Interesowalyby mnie: zawsze i wszedzie i kazda ilosc: Chanel- Allure (tylko EDP) Balenciaga- Cristobal Dior- Dolce Vita Gucci by Gucci (tylko EDP) Yves Rocher- Nature Millenaire Annayake-Miyako Annick Goutal- Ambre Fetishe Nina Ricci- Ricci Ricci Estee Lauder- Private Collection Tuberouse Gardenia Kenzo- Amour EDP Tom Ford- White Patchouli Tom Ford- Black Orchid Bond no.9- Chinatown Bond no.9- Nuits de Noho Serge Lutens- Ambre Sultan Robert Piguet- Fracas Demeter: Thunderstorm Sisley- Eau De Soir Od conajmniej 5ml wzwyz: Escada- Into the Blue Lalique- Perles de Lalique Aqualina- Pink Sugar Kenzo- Jungle Elephant Paco Rabanne- Black XS Pour Femme Hermes- Un Jardin Sur Le Nil Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur The Body Shop- Pink Pepper Cacharel- Amor Amor Tentation Kenzo- Le Monde est Beau Gucci- Gucci Eau De Parfum II Avon- Flower by Cynthia Rowley Yves Rocher- Pur Desir des Pivoine Yves Rocher- Pur Desir des Lilas Guess- Guess by Marciano Estee Lauder- Pleasures Delight Carolina Herrera- 212 Sexy Stella McCartney- Stella Nude Estee Lauder- Sensous
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2010-05-06 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
beyza ja mam odlewkę ok 9 ml Tabacco Vanille Voluspa (było 10)
![]()
#457 |
Wtajemniczenie
|
mam do oddania firmową próbkę 24F edt 1,6ml, ubytek - 1 psik. przygarnę za nią Toujours moi. czyja to wersja? Dana czy Corday?
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam: Celine- Fever -odlewka Tobacco Vanille Voluspa - odlewka i próbki różnych ambrowców ![]() Jakie nasz pojemności próbek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Beyza mogę zrobić odlewkę Pur Desir des Lilas. Interesowałoby mnie:
próbka Crystal Noir odlewka Angela Innocenta
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-05-06 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge zrobić odlewke do 5 ml allure edp lub kenzo amour edp, lub troche tego, troche tego ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
Alain Delon Shogun Diesel Zero Plus Gosh Kaos
#462 | ||
Perfume Lover
|
Dalam ciala i nie wpisalam w poscie, teraz juz poprawione. Tobacco Vanille i calej reszty, chce tylko po kropli na sprobowanie
Cytat:
Cytat:
Za zwykle Pleasures dziekuje, Nina bezproblemowo bedzie 1ml, Eternity moze byc odrobina mniej, wiec moze cos innego wykombinujemy. Escady tyle ile bedziesz chciala, prosze o cierpliwosc, atomizerki powinnam miec na poczatku przyszlego tygodnia.
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Konto usunięte
|
SZUKAM
![]() Chloe 2008 EDP - próbka Creed Love in Black - próbka Dior Dune pour Homme EDT - odlewka min.5ml Guerlain Samsara EDT - odlewka min.5ml Givenchy Organza Jasmine 2007 - próbka Givenchy Ange ou demon - odlewka min.5ml Kenzo Jungle Tigre - odlewka min.5ml Tom Ford Black Orchid - odlewka min.5ml Shiseido Zen Leśny Bursztyn - próbka Salvador Dali Purplelips Sensual - odlewka min.5ml Yves Rocher Nature Millenaire - odlewka min.5ml Yves Rocher Nature EDP / EDT - odlewka min.5ml Van Cleef and Arples Les Saisons jesień, wiosna, lato - próbka |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa, czyli Alien, nie Angel ![]() ![]() Celine i Voluspy zrobię próbasy ![]() Ambry mam np. takie: Balmain Ambre Gris Calypso Ambre L’Artisan: Ambre Extreme i L'eau d'Ambre Reminiscence Ambre Histoires de Parfums Ambre 114 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#468 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
szukam w ilości 10 ml najchętniej:
DKNY be Delicious Cacharel Scarlett Kenzo l'eau Par Kenzo mogę odpsikać, np.:
Halloween Freesia Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses Amber Elixir Replay Your Fragrance Hugo Boss Pure Purple Escada Incredible me Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-05-07 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
ok, to co? wymieniamy się?
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Guerlain Lover
|
Pewnie
![]() ![]() W takim razie przechodzimy na pw |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zamian za Escadę Incredible Me A w drugiej kolejności np. Kota Deluxe ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
AQUAREL linia REMY ANDRE-poszukiwaneSzukam wody perfumowanej naszej polskiej marki AQ
Poszukuję wody perfumowanej naszej polskiej marki AQUAREL linii REMY ANDRE. Nawet w hurtowni ich nie ma ,pisalam rowniez do producenta ale na razie nie ma odpowiedzi...
Może któraś ma ,a nie używa ,a może wie ktoś gdzie można je kupic ? Buteleczka mała, chyba 30 ml. większych nigdy nie widzialam w sklepie,kanciasta,zamykan ie żółte-jasno seledynkowe. BARDZO MI NA NICH ZALEŻY . |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: AQUAREL linia REMY ANDRE-poszukiwaneSzukam wody perfumowanej naszej polskiej ma
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
never say no to panda
|
Dot.: AQUAREL linia REMY ANDRE-poszukiwaneSzukam wody perfumowanej naszej polskiej ma
a mnie to wygląda na niekorzystanie w wyszukiwarki - mamy już temat "poszukiwawczy"
![]()
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś wiedziała czego to odpowiednik, pewnie łatwo byłoby namierzyć pierwowzór i kupić go zamiast odpowiednika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dlaczego sądzisz ,że każdy ,który zadaje tu pytanie nie korzysta przedtem z Google ? Wpisz proszę jeśli masz chęć mnie sprawdzić ,a jesli coś znajdziesz ,to będę bardzo wdzięczna.Mi się nie znalazło na temat tej wody nic,może Ty masz inną wyszukiwarkę,hmmm. Pisałam juz do producenta ale na razie bez odpowiedzi. Ostatnią informacją jakiej się dowiedziałam od znajomego ,to właśnie to,że linii tej już nie produkują ale jest bardzo prawdopodobne,że w dużych supermarketach można je jeszcze spotkac. Niestety market w mojej okolicy tego nie posiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
never say no to panda
|
nie mam innej wyszukiwarki, ale magiczną umiejętność niedublowania wątków
![]() nigdzie nie pisałam, że coś o tej wodzie już było - chodziło mi, że wątek do poszukiwań zapachów jest tutaj --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=418405 temat zgłoszony Modkom do przeniesienia ![]() EOT *edit - a tak na marginesie - google wyrzuca odpowiedź, gdzie można się zaopatrzyć w "perfumy" Aquarel (m.in. Venezium) a także inne szałowe nazwy, jak: !adora CKWM Leaf of tea ? Question (dziżus, nie wiedziałam, że nawet Wykrzyknika podrabiają ![]() Juupi! (mój faworyt ![]() Agosta (z uroczym delfinkiem ![]() Arminia Black for men Nommi Allert D&C Blue Life Keen Zone Dio Fugo Blues ![]() z oryginałów radziłabym obniuchać Laura Biagotti Venezia (we wszelkich wariacjach) albo Roma (nie wiem, czego podróbą mogła być "Venezium", ale strzelam, że jakaś wskazówka co do "prekursora" kryje się w nazwie) ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-05-08 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
Szukam 10 ml Coco Mademoiselle EDP
![]() Do oddania mam odlewki 4-10 ml: SL Un Bois Vanille SL Chene SL Rousse DK BC (nowy) Wazamba Aziyade T4T Escentric 02 Pasteum Rose Madness Tabaco Vanille Voluspa LL L'eau d'Minuit 2007 YSL Cinema Scenario d'Ete Van Cleef & Arpels - zima, jesień, lato i kilka próbek niszy |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
szukam choćby malutkiej odlewki Dolce Vity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.