|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() A bardzo popularne ostatnio stało się powiedzonko: Jak Kaczyński zostanie prezydentem to kto będzie pierwszą damą? Jego kot? Oł ha ha ha, bardzo śmieszne. akurat w tym wypadku go obronię, bo wszyscy domagają się swoich praw, ale już praw innych nie przestrzegają. A on ma prawo do szacunku. [w USA np. coś takiego by nie przeszło, wyśmiewanie prezydenta? ludzie by się popukali w głowę i uznali to za niesmaczne, w końcu sami go wybrali,więc.. i na pewno programy takie jak u nas typu Szymon Majewski show wyśmiewające polityków nie cieszyłyby się powodzeniem. Ale to usa, a to Polska.. zresztą co ja się tak rozpisuję, o polityce mogę gadać i gadać. ]I zgadzam się co do tego miotania pomiędzy po, a pisem. Zakupy spożywcze są fajne. a na ciuchowe miałam dziś iść, ale odechciało mi się. Pobuszuję po allegro.Komunia - poszłabym. albo na jakieś wesele. ![]() Wiecie co, tyle ciekawych ofert pracy znalazłam w necie, w Warszawie. Jestem bardzo zadowolona, wysyłam cv, oby mi skądś odpowiedzieli.I biorę się teraz za szukanie kawalerki [w sumie rano jedną ciekawą znalazłam za 1200, wolną od lipca, ale muszę ogarnąć inne]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-08 o 13:14 |
|
|
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi by się nie chciało
ale fakt, że moje wszystkie prace przez to nie są zbyt estetyczne ![]() Cytat:
![]() Ale ja właśnie pisałam, że u mnie nawet tych rysików nie można było Czytaj, głupolu ![]() Weeeź Cytat:
![]() Może nie miesza
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-08 o 13:16 |
||
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak właściwie to co odpowiedziałas na pytanie do czego służą środki transportu? yhym, Trójmiasto, smieszne to było ;D Do Nibylandii nam trochę brakuje ![]() Czytaj, czytaj, my Ciebie też lowe Cytat:
|
|
|
#514 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Później się martwić będziesz.Cytat:
Mi się dziś śniło, że mieszkałam w jakimś akademiku i przeprowadzałam się do innego, gdzieś daleko, daleko. Żegnałam się z dziewczynami, byłam na jakiejś imprezie gdzie tańczyłam z Ras Lutą i powiedziałam mu, że wole J. o.O A później chodziłam przez całą noc z J., żeby "nie marnować czasu". Trzeba przestać o pewnych ludziach myśleć, bo tylko się nakręcam na coś co nigdy nie będzie miało miejsca Cytat:
Cytat:
![]() Problem wtym, że tekstu też nie pamiętam, liczę na to, że rozpoznam reklamę po melodii Ahoj Żbiki! |
|||||
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
a u nas babka z komisji nie była pewna co do ołówka w cyrklu i poleciala spytać dyrektorki, i powiedziała że można tylko w cyrklu
![]() a własnie, był tam gdzieś potrzebny? bo już nie pamiętam czy używalam i czy musze sie martwic.. |
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oo, i Ewa
wiecie o której zdaje? ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() Idziemy na tą komunię, idziemy, chociaż tak mi się nie chce nie lubię takich rodzinnych imprez.To super ale jakiej pracy głównie szukasz?Cytat:
nie licząc jednego zamkniętego.
|
||
|
|
|
#517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej oklaski za 19pkt. mistrzuniu.Lowe Ciebie też. ;* Cytat:
Cytat:
![]() Ale to ze strony tżta komunia czy Twojej? Chciałabym na stanowisku recepcjonistki, ale tylko jedna taka oferta była. Mogłaby być ekspedientka, sekretarka, coś w tym stylu. Nie pogardzę prawie niczym. nie chciałabym tylko nic na akord robić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#518 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny zdajecie historie rozszerzona ktos?
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi się wydaje, że o to chodziło (babka strasznie cicho mówiła). powiedziałam, że do przewozenia dużej ilości osób nie wiem o której zdaje, ale kciuki czimam.wczoraj w tvn24 podobała mi się wypowiedź Niesiołowskiego w Rozmowie Rymanowskiego. jedni powiedzą, że cham i prostak. ja uważam, że słusznie powiedział, a tłumaczenia tego PiSiaka to był jakiś żal.
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Z mojej. U niego w ogóle takich rzeczy nie ma....
A co to znaczy "na akord"? ![]() I właśnie, ten Martyny zestaw... myślałam, że świąt BN to nie ma na tych maturalnych zestawach nieoczekiwane wydarzenie, o matko, nie lubię czegoś takiego ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
No, 2.
Cytat:
![]() Ej, a wiecie ile jest zestawów egzaminacyjnych ? Mogę trafić to samo, co Wy ? |
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dosyć trudny jak na P, to fakt. Władysław Bartoszewski był? A nie oglądałam, powiedzcie mi, o co cho. [tak btw, jego nazwisko pojawiło się wczoraj na maturze z wosu P.]---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Ale nie jestem pewna, wydaje mi się, że dla każdego województwa inne.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja się za bardzo nie znam na tej polityce, nie chcę głosować na kogoś złego Spałam do 12:49 I oczy mnie bolą, no dlaczego Martyna brawo za ustny
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytowali słowa Bartoszewskiego skądś tam, poszukam tego gdzieś ![]() Aż zobaczę ten arkusz. |
||
|
|
|
#525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
A Ty jestem moje OKE !
|
||
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ala, a może jakaś alergia? |
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tvn24.pl/10295,1,rozmowa.html to było ![]() Justyna, fakt, z nekrofilią to przesada, ale ogólnie się z nim zgadzam, że to wszystko,co robi teraz PiS to żałosne, i jakoś inna partia nie wykorzystuje śmierci swoich kolegów to kampanii wyborczej. Karolina, z tymi zestawami to nie wiem, moja G. miała farmę !
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze Weronika, Dorota, Unbelievable, peggy ![]() A ja mam chyba ostatnia z Was ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Oo, Martyna znalazła ![]() A G. nawiązała do FB? ![]() Mam ten arkusz... 1B Bartoszewski, 1C Buzek? mogłam wos zdawać Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-08 o 13:44 |
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a G. miała relacjonowanie, że kupiła nową lodówkę, dlaczego, że coś się zepsuło i co to było iii co zrobiła. i powiedziała, że jej się światło zepsuło w lodówce bo nie gasło ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Justyna, G. nie ma fcb
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo, u mnie z tym przedstawieniem tak samo pisali ![]() Nie wiem ale ile można mieć alergii, jeszcze mi takie małe chropowate plamki wychodzą na twarzy, ja nie wiem, może mam uczulenie na siebie
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lowe, klikliklik
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę już, bo miałam się uczyć
|
|
|
|
|
#533 |
|
Konto usunięte
|
Ale żeście nabiły
Tż na studiach, wiec nie będę miała wymówki, by się nie uczyć prezentacji :brzytal: Umiem już prawie 1 stronę
|
|
|
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaraz zobaczę.I z pisem to prawda. Widziałyście, jak zbierali podpisy dla Kaczyńskiego i za każdy oddany głos dawali zdjęcie Marii i Lecha Kaczyńskich?
||
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, znam słownictwo. !
![]() Cytat:
Arkusz sobie z bioli machnę i zobaczę który dział słabo pamiętam. |
|
|
|
|
#536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może on się po prostu nudzi albo lubi takie nudne zycie... [w uproszczeniu] hm.Cytat:
Cytat:
![]() masz rację, że w innych cywilizowanych krajach takie programy, takie akcje, ośmieszanie jednego polityka przez drugiego w taki chamski sposób, jak u nas nie mogłoby istnieć... ![]() czasem na facebooku zamieszczam fajne linki do salonu24, więc jak macie czas to poczytajcie, w ogóle tam bardzo mądrzy ludzie piszą a mi się dziś chce na spacer ale nie, łuczyć się ![]() a zabrać się nie mogę, w sumie nie wiem w co ręcę włożyć, co powinnam jeszcze zrobić mam ja Twoje gie gie? chyba mam, napiszę do Ciebie z tą pracą jak będę miala chwilkę czasu!
|
||||
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tym liście o przedstawieniu napisałam, że to było przedstawienie-niespodzianka z okazji rocznicy ślubu dyrektora i jego żony. i że 2 miesiące do niego ćwiczyliśmy! a w tej kropce, że coś się nie piowiodło i jak rozwiązaliście ten problem,napisałam, że zgubiły nam się okulary, w których jeden kolega miał występować i pożyczyliśmy inne od ojca jednego z kolegów.
|
|
|
|
#539 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Może ... to jest nawet bardzo możliwe, mam w domu jakieś krople do oczu, ale ja sie boje ich sobie 'zaaplikować' sama
![]() Cytat:
a oczy zawsze mnie bolały jak siedziałam za długo na komputerze, a teraz odwrotnie.Cytat:
![]() To troche smutne, że mam myślenie jak połowa innych osób, ehh zero kreatywności
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-05-08 o 13:52 |
||
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1864990. pisz, pisz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

chociaż wiem, że i tak wszystko rozegra się między tymi dwoma. Komorowski mnie wkurzył na tej debacie z Sikorskim
pytanie n.p. o in vitro mnie rozbroiło.
ale też już bym chciała się wybrać na jakieś większe, chcę sobie jakieś ładne perfumy kupić
), omówić z Tżtem komunię, na którą idziemy za tydzień. I się łóczyć
ludzie by się popukali w głowę i uznali to za niesmaczne, w końcu sami go wybrali,więc.. i na pewno programy takie jak u nas typu Szymon Majewski show wyśmiewające polityków nie cieszyłyby się powodzeniem. Ale to usa, a to Polska.. zresztą co ja się tak rozpisuję, o polityce mogę gadać i gadać.
]
Jestem bardzo zadowolona, wysyłam cv, oby mi skądś odpowiedzieli.
(dobra, głupi dżołk, 19/20)

nie zachowujmy się jak Michaelowa Nibylandia
a tak właściwie to co odpowiedziałas na pytanie do czego służą środki transportu? 
wiecie o której zdaje? 

tak mi się wydaje, że o to chodziło (babka strasznie cicho mówiła). 

[tak btw, jego nazwisko pojawiło się wczoraj na maturze z wosu P.]
Bo w zeszycie mi wypisała, ale coś mi się wydaje że to za duże szczegóły prawda?