|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chciałam kupić sobie kieckę na all, a tżcik stwierdził, że mu się nie podoba bo ma za duży dekold, no porobiło sie mojemu misiu zazdrosny jaki..
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-08 o 08:37 |
|||
|
|
|
#2972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Wiec musze żelki/akrylowe wziąć z akrylowymi kwiatami Ładnie wyglądają
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Nenfrik, Misiak87, kobzalka, aniielica, Myszule, krocki, editt007 na nowej drodze zycia wszystkiego co najlepsze
|
|
|
|
#2974 |
|
Konto usunięte
|
Wstałam, wypastowałam butki, sukienka czeka na wyprasowanie, pomalować paznokcie i do fryzjera i klikam do Was...idziemy na weselicho przyjaciółki
będzie zabawa Wiecie co ja się chyba bardziej stresuję niż 2 tygodnie temu przed swoim... dziwne nie?? wiem chociaż, że pić mogę chociaż nie ma @, ale sprawdziłam....chyba stres przedślubny którego nie czułam, wyjazd w ciepłe kraje coś poprzestawiał nieźle... |
|
|
|
#2975 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co prawda, ja robię od czasu do czasu takie listy, może powinnam częściej.... ![]() Cytat:
ok. dalej nadrabiam... [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19120830]coś dziś tak tu cichooo i pustooo... ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- nie stersuj się bo dużo fajnie wszytsko przejść z usmiecham ![]() Ja się cały czas śmiałam i na błogosławieństwie i na przysiędze ... nie myslałam, że się nie rozczulę... dopiero następnego dnia jak wstałam rano i sobie przypomniałam takiego wzruszonego TŻta to mi łzy napłyneły do oczu...[/QUOTE] Dokładnie, uśmiech sam się trzyma na buzi ja z TŻem to cały czas mieliśmy uśmiechnięte buzie. W ogóle ludzie do nas i w trakcie wesela i po weselu mówili, że jeszcze nigdy nie widzieli tak radosnej i wyluzowanej Pary Mlodej [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19122438]Odnośnie umknięcia czegoś to czy mówiłam Wam, że u nas zabrakło napojów a mieliśmy po 3 l na głowę i to było w kwietniu kiedy nie jest gorąco.... i właściciel sali jechał w nocy do PSSów dokupować?[/QUOTE] ee to nieźle, nam nie zbrakło niczego. Zostało nam nawet. a mieliśmy na około 2,5 l na głowę. [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19123235]mi miała wypaść w podróży poślubnej i się przesunęła i miałam cudowną podróż ![]() A powiem Wam jeszcze, że bardzo sobie chwalimy, że poprosilismy wino zamiast kwiatów.. teraz mamy piwniczkę z winami z różnych stron świata, a i tak nie było co zrobic z tymi kwiatami co na ślub nam goście przynieśli i jesazcze kurierem do domu kosze dostaliśmy.[/QUOTE] O tak! tzn my to nie wino a ksiązki mieliśmy oprócz kwiatów. Uzbieraliśmy 56 ksiązek większość z dedykacją. Rewelacyjne ksiązki!! Już na regaliku ułożyliśmy! Polecam
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-05-08 o 10:43 |
||
|
|
|
#2976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
A TŻcik jak wrócił z nocki, to też mi szeptem odpowiadał, żeby mnie nie kusiło,żeby odpowiedzieć na głos... ale romantiko Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19134065]Wstałam, wypastowałam butki, sukienka czeka na wyprasowanie, pomalować paznokcie i do fryzjera i klikam do Was...idziemy na weselicho przyjaciółki będzie zabawa Wiecie co ja się chyba bardziej stresuję niż 2 tygodnie temu przed swoim... dziwne nie??[/QUOTE] Będzie fajnie, nie stresuj się Bawcie się dobrze Cytat:
|
||||
|
|
|
#2977 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Dopiero co niedawno wstałam.A to dlatego chyba,bo miałam głupie sny Sniło mi się,że tż nie odbierał telefonów ode mnie,że myślałam że to koniec bo nagle zerwał kontakt.I,że byłam gdzieś w domku z kimś innym/facetem i mu się żaliłam.Więcej przed snem nie jem. ![]() O zaraz Was nadrobie.
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwilą dzwoniła mama... załamała się jak usłyszała mój głos... Ledwo udało mi się wypiszczeć kilka słów... Nie wiedziałam, że mówienie może być takie męczące |
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi - ale ja też nie mogę jeść na noc, bo mi się takie głupoty śnią, że coś okropnego ![]() Martoolka, kuruj się Ja już po zakupach, TZcik robi obiadek, a ja będę zaraz odkurzać ..... |
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę się za sprzątanie zabrać, ale najpierw chcę dokończyć swoją część projektu na zajęcia... Najlepiej by było, gdybym cały dzień przeleżała w łóżku, ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJKA WEEKENDOWO
![]() WŁAŚNIE SOBIE DOMEK POSPRZĄTAŁAM A TERAZ ROBIĘ OBIADEK NA DLA MNIE I TZ I WIECZORKIEM NA GRILLA ZE ZNAJOMYMI ![]() P.S KLIKNIE KTÓRAŚ W BANEREK
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
A robiliście jakąś listę czy każdy Wam dał co uważał? Nie powtórzyło się nic?Cytat:
Co do tych prezentów - fajny pomysł ![]() Kuruj się ![]() Ultraradiola Ja klikam juz któryś raz chociaz nie doczytałam i nie wiem na co głosuję Diewczyny, zrobiłam dzisiaj coś strasznego... I mam doła
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-05-08 o 14:03 |
||
|
|
|
#2984 | |||||
|
BAN stały
|
Wr napisałam posta i mi wcieło,bo wtyczke wyciągnełam z laptopa i net zanikł. :/
Jestem ponownie,teraz Was nadrobie bo mam czas.Tż ogląda F1. ![]() A no nieźle. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aleeee znasz to pewnie,co masz zrobić dziś zrób jutro. Żartuje oczywiście. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-08 o 14:15 |
|||||
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za tamtą suknię już zapłaciłaś? A ta, którą teraz mierzyłaś jest w tym samym salonie? Może jakoś uda się to jeszcze odkręcić? |
|
|
|
|
#2986 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
jeśli oby dwie są z tego samego salonu. ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Kombinuj dziewczyno,nim twe wdzięki przeminą,uśmiechaj się błogo? póki chcesz wyjść za mąż młodo. ![]() Cytat:
za wszystko.
|
|||
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19134065]Wstałam, wypastowałam butki, sukienka czeka na wyprasowanie, pomalować paznokcie i do fryzjera i klikam do Was...idziemy na weselicho przyjaciółki będzie zabawa Wiecie co ja się chyba bardziej stresuję niż 2 tygodnie temu przed swoim... dziwne nie?? wiem chociaż, że pić mogę chociaż nie ma @, ale sprawdziłam....chyba stres przedślubny którego nie czułam, wyjazd w ciepłe kraje coś poprzestawiał nieźle...[/QUOTE] To pewnie fajne uczucie iść na czyjś ślub/wesele,kiedy to mieliście niedawno swój ślub/wesele. Noi podczas ich slubu będziecie wspominać swój ślub/wesele ![]() Bawcie się dobrze.
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo może znajdzie się ktoś chętny na tamtą suknię?
|
|
|
|
|
#2990 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Każdy ma chyba etapy zwątpienia chociaż malutkie bo przecież strasznie wcześnie się te sukienki zamawia, także głowa do góry i poczekaj na przymiarkę swojej wybranej... przecież jak ją wybrałaś to znaczy, że jest wyjątkowa. ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2991 | |||
|
BAN stały
|
No co pomylić się nie można.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Toż to komplement,że młodo wyglądasz.
|
|||
|
|
|
#2992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda 800zł, a napweno ta co sie szyje jest super, mni się tez wiele podoba, mam jaką mam, i wsio ale jesli musisz koniecznie zmienić bo sie udusisz to zmień, ale ja bym temat zostawiłano mnie dalej zadzwiają takie odruchy
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdy ma chyba etapy zwątpienia chociaż malutkie bo przecież strasznie wcześnie się te sukienki zamawia, także głowa do góry i poczekaj na przymiarkę swojej wybranej... przecież jak ją wybrałaś to znaczy, że jest wyjątkowa.[COLOR="Silver"] [/QUOTE] dziękuję Wam Mam nadzieję, że będzie u mnie tak jak u Ciebie Guska.... Mam nadzieję, że w maju juz przyjdzie moja suknia. Nie widziałam jej 2 miesiące i jest kombinowana z 2 więc nawet juz nie pamiętam jak wygląda i może dlatego zapomniałam, że tez mi sie podobała... ![]() Guska Ty męczyłas narzeczonego a mój mojej nie będzie widział przed ślubem. Ale pociesza mnie i mówi, że na pewno będzie piękna i on padnie z wrażenia. Cytat:
Dziękuję
|
|
#2995 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze wlansie masz watpliwosci bo długo kiecki nie widziałas
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę sprzątać... ale mi się nie chce |
|
|
|
|
#2998 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19141216]
Najfajniejsze, że razem się przygotowywałyśmy do tych ślubów, wspólny panieński był też. A dziś już idziemy jako małżeństwo na luzie się pobawić [/QUOTE]No to super tak,razem się przygotowywać do slubu itp
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Guska, Gospella, Martoolka dziekuję
W tym tygodniu zamierzam zadzwonić do salonu czy już przypadkiem nie przyszła bo coś mi długo znac nie dają
|
#3000 | |
|
BAN stały
|
To fajnie
i tak ma być. ![]() No wiesz..... Lepiej w tą strone ( chodzi o wiek,a nie rzekomą pedofilie tż-ta ) niz w drugą jakby mieli cię postarzyć o 12 bądz więcej lat ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

Na razie dziwnie się czuję, zwłaszcza jak pisze na klawiaturze i mówiąc szczerze wkurza mnie to, bo czuje to na paznokciach, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Wiec musze żelki/akrylowe wziąć z akrylowymi kwiatami
Ładnie wyglądają

Jeszcze przed snem oglądałam filmiki o Katastrofie w Smoleńsku.Mądrze.

Sniło mi się,że tż nie odbierał telefonów ode mnie,że myślałam że to koniec bo nagle zerwał kontakt.I,że byłam gdzieś w domku z kimś innym/facetem i mu się żaliłam.Więcej przed snem nie jem. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)