|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011
Co do kamery to u mojej sis mielismy ladnie wysprzatane dziadek nawet rano zamiatal podworko i chodnik przed domem wszystko ladnie, porzadek idealny. Patrzymy na dvd i jest rzut na nasz dom i zblizenie na numer domu. A my mamy taki stary podswietlany (bo dom tez stary) i patrzymy a ta szybka na ktorej numer jest farba namalowany taka brudna i teraz nam wstyd
pomyslec ze cala rodzina to widziala i nie wiadomo kto jeszcze
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna, każda z nas radosna, bo do ślubu coraz mniej, hej,hej,hej! PM2011
no wiem,ze maja duzo cierpliwosci,ale co z tego jak beda sobie myslec,ze jestem ciamciowata
![]() oj tak tlyko pisze...pojde, bo wiem,ze musz ei chce nawet.a to postep ![]() wlasnie moj M. mial duzo cierpliwosci jak mnie uczyl, i nawet mnioe podbudowal, jak powedzial,ze nie spodziewal sie,ze tak dobrze mi bedzie szlo.ale moze klamal ![]() ostatnio zdala prawko moja kumpela, ktora naprawde ciemna byla jesli chodzi o jazdy ale nie wiem jak zdala,bo raz z nia jechalam i myslalam,ze zwalu dostane,a flaki na wierzch wyjda-tak szarpalo,ze szok.a ile przy tym rabanu robila.dźizesdobra, spadam pisac
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czeka Cie powazna rozmowa Mi by w takiej sytuacji tez bylo nie fajnie. Tez wkurzylabym sie!!!! My mielismy jutro po zuzlu isc ze znajomymi do jakiegos faceta i pogadac o naszych wakacjach odnosnie chorwacji i mi M napisal ze oni jednak ida przed zuzlem a ze Tz ma jutro turniej pilki to nam nie pasuje A juz sie napalilam
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że rodzice często się po prostu o nas boją (oni już tak mają) ja bym pogadała tak szczerze, może powiedzą o co im naprawdę chodzi
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle co sie filmow naogladalam to jakos nie ptrzylam na "obejscie" ![]() ale te wychodzenie z domu to zawsze takie skrotowe bylo, bez zadnych zblizen na numery czy cos.to moze tez inaczej
|
|
|
|
|
#3276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
No ale coz bylo minelo teraz go umyje jak przyjdzie czas na wesele ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- na all na glownej stronie pod nr1 jest reklama Najwyzszy czas sie przygotowac
|
||
|
|
|
#3277 |
|
Rozeznanie
|
ale u nas tez nie jest cały taki tylko kilka takich"części" od strony sąsiadów i tam kwiatki bratki i takie tam
za te cztery co mamy to troche ponad 300 zł zaplacili
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiadomo że chociaż z 2 tygodnie przed ślubem muszę z P zamieszkać żeby po weselu przyjechać już do siebie
|
|
|
|
|
#3279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wierze, że będziesz jeździć jak Kubica ! ![]() Cytat:
i to kobiety niby ciężko zrozumieć??Cytat:
|
|||
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do faceta to nie mozemy bo to jest ich jakis tam znajomy my go nie znamy i nic o nim nie wiemy Pewnie nam tzn. Tz przekaza co powiedzial ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- dobra uciekam bo mama sie na mnie wkurza ze nic nie robie lazienko nadchodze papa Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-05-08 o 16:37 |
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że my już rok wcześniej wspominaliśmy, że się wyprowadzimy i rodzice się smiali.. a wcześniej mieszkaliśmy 2 bloki od siebie - jednak i ja i TZ mieliśmy wspólne pojoje z rodzeństwem więc...
|
|
|
|
|
#3282 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedziecie do ślubu insignią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- wróciłam z zajęć u mnie śliczne słoneczko i kupiłam sobie lody w TESCO właśnie sobie o tym przypomniałam![]() obiadek już zjadłam i muszę trochę posprzątać
|
||||||
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
ale burza nad biedronką
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
u mie grzmotło pare razy i sie błyskalo ale juz poszlo chyba dalej
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tata ma to samo - jak się wkurzy to z nikim nie gada ale ja czekam cierpliwie na moment i go atakuję bo z mamą to jest łatwiej - wszystko wypapla ![]() w twoim przypadku na pewno się zmartwił że jego córcia "uciekła" z domu mój tata też miał dziwną minę jak siostra oznajmiła że z chłopakiem zamierza mieszkać 500 km od domu, którego nikt na oczy nie widział ale wiedział że i tak z drugiej strony tego nie uniknie, kazali go jedynie przywieźć do nas na tydzień żeby zapoznać ![]() moim rodzicom podoba się że my z P chodziliśmy jakiś czas, potem zaręczyny, później dopiero ślub i mieszkanie, ale potrafią się również dostosować i być elastyczni np w przypadku mojej siory |
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę, że tematy mieszkaniowe My już w sumie rok mieszkamy i rodzice nic nie mówili tylko mama się popłakała jak się pakowałam. Nie mieli nic przeciwko - w sumie to ja całe życie w jednym pokoju z bratem mieszkałam i chciałam już się usamodzielnic Nie przeszkadzali nam w tym Teraz tylko marudzą, że rzadko ich odwiedzamy
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam swój pokój, jestem tylko z rodzicami (siora studiuje) więc naprawdę nie narzekam
![]() edit: Iwonka nas też za rzadko odwiedzasz |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
ja wcinam lody i oglądam Piekielnią kuchnię
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- no właśnie |
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zbieram, niedługo P przyjdzie i pizza będzie
a jutro już nie dam rady zajrzeć pewnie więc miłego wieczoru wam życzę i spokojnej niedzieli |
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowa praca - pełno obowiązków i mało czasu ![]() Ja zeżarłam ciacha co nam zostały po wczorajszym wieczorze ![]() I Wam pierwszym powiem - szefowa przy wszystkich pracownikach powiedziała, że przedłuży mi umowę |
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak o mieszkaniach to my mamy plany juz hah
![]()
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi lodyyyyyyy
ale chyba śmiesznie będę za ladą wyglądała wpieprzając rożka nie? ![]() T'ai właśmnie.. kiedy nie ma się wspólokatora (rodzeństwa) w pokoju to całkiem inna sytuacja :P my nie mogliśmy nawet w spokoju się poprzytulać bo wiecznie jakaś przyzwoitka z nami siedizła (jak nie moja sis, to brat tż albo ich pies ![]() słonecznego weekendu
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
mama dzis zrobila wódeczkę czekoladową i tak sobie popijam z kielonka
![]() ![]() ![]()
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia tobie to dobrze
a ja muszę tu sama z tymi gazetami siedzieć
|
|
|
|
#3296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- teraz dopiero zaczynam to doceniac Troche za pozno ale lepiej pozno niz wcale
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez potterka Czas edycji: 2010-05-08 o 17:45 |
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Micia super masz mame!!!!! potterka a to Ty w jakims saloniku pracujesz? Podziwiam ze masz tam neta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

pomyslec ze cala rodzina to widziala i nie wiadomo kto jeszcze 

ale nie wiem jak zdala,bo raz z nia jechalam i myslalam,ze zwalu dostane,a flaki na wierzch wyjda-tak szarpalo,ze szok.a ile przy tym rabanu robila.dźizes

To czeka Cie powazna rozmowa
Mi by w takiej sytuacji tez bylo nie fajnie. Tez wkurzylabym sie!!!!
My mielismy jutro po zuzlu isc ze znajomymi do jakiegos faceta i pogadac o naszych wakacjach odnosnie chorwacji i mi M napisal ze oni jednak ida przed zuzlem a ze Tz ma jutro turniej pilki to nam nie pasuje 
ehh brak mi słów ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za te cztery co mamy to troche ponad 300 zł zaplacili

i to kobiety niby ciężko zrozumieć??
tylko, że my już rok wcześniej wspominaliśmy, że się wyprowadzimy i rodzice się smiali.. a wcześniej mieszkaliśmy 2 bloki od siebie - jednak i ja i TZ mieliśmy wspólne pojoje z rodzeństwem więc... 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)