|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:Jak tam pytania? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apaczka ? Mam ![]() a6w bym może zaczęła. |
|
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulacje i jak pytała o ciąże?
|
|
#635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() naprawdę też bym na jej miejscu dostała szału. |
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam obojętna, w sumie za dużo o nim nie wiedziałam, teraz jestem zdecydowanie na NIE
![]() a6w to na rzeźbienie hula hopa sobie kup ![]() właśnie, Martyna, Ty wtedy w końcu kupiłaś? ![]() Czasami dobrze być czystym? ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Tż ma wreszcie sprawny komputer i się nie może dziecko nacieszyć ![]() pamiętacie, jak 1,5 miesiące temu pisałam, że porozwalał wszystko
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka rozmowa z Korwinem-Mikke.
Wiedziałam, że ma liberalne poglądy, mocno liberalne, ale nie, że szowinistyczne [w 2007r. mało interesowałam się polityką, a pewnie było o tym głośno]. Dla mnie poniżej jakiegokolwiek poziomu. Chociaż dyskusja ciekawa. Od początku nie brałam go pod uwagę, wybierając "swojego" kandydata. Ewa, gratulacje!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-08 o 18:46 |
|
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
Tak-pies
Mam przypowieść Rocha z Chłopów o psie Pana Jezusa,serial Czterej pancerni i pies,wiersz Brzechwy,książkę "Misja szczeniak" i obraz Francisko de Goi.
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam hulahopa i moze biegac zaczne;d a6w nie moge bo mnie kolana bola![]() ja sie juz 2 razy mylam dzisiaj chociaz wlasciwie nie miałam sie czym zabrudzic
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19147426]też bym na jej miejscu dostała szału.[/QUOTE]
No weź, nie lubisz jak ktoś Ci mówi, że się nadajesz głównie do sprzątania i szycia? ![]() Właśnie, szycie, jak ostatnio coś szyłam (ubieranie klasy na 100) to przez cały dzień nie udało mi się ani razu igły nawlec |
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehem i pachnącym
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, dla mnie to ten Korwin-Mikke jest zacofany niesamowicie. Facet ma 65lat i chyba od 40 lat przestał się rozwijać, więc jego uwadze umknęło to, że świat poszedł naprzód, a Polska cenzus płci odrzuciła już prawie 100lat temu. Także nie warto sobie ciśnienia nim podnosić.. Np. mój tż szyje i gotuje lepiej ode mnie. No i co? On ma się zachlastać z tego powodu czy ja? On, bo to takie "niemęskie" czy ja, bo nie jestem "prawdziwą kobietą"..?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Noo ja to już w trakcie matur się próbowałam odchudzić, ale coś mi nie wychodzi.
a ciepło się robi, gdzie ja to cielsko pokażę?..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, Martyna, nie ma co się wkurzać
ale pokazać Wam musiałam, jakby ktoś nie widział ![]() Myślałam, żeby już teraz zacząć, ale jakoś mi się nie chce chociaż może to hh wyciągnę, bo na bieganie kompletnie nie mam energii...
|
|
|
|
#647 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się uczę co kiedy powstaje. Zresztą, napiszę Ci na gg. Chyba z tym żartujesz. Cytat:
Cytat:
Tamta dziewczyna miała całe wypracowanie ołówiem napisane, poprawione długopisem, a ołówek później starła i egzaminator nie zaliczył, bo stwierdził, że miała gotowca. Ale pojechała to wyjaśnić. Może dlatego ją łagodnie potraktowali, bo to był pierwszy rocznik, gdzie nie można było mieć ołówka. Cytat:
Cytat:
Nie jestem egzaminatorem, ale na moje oko prace mogą być unieważniane, bo nie jesteśmy dziećmi i powinniśmy dowiedzieć się sami co możemy, a czego nie na egzaminie. To jest egzamin dojrzałości i to już w naszej kwestii czy się dostosujemy czy nie. Absolutnie na nikogo nie naskakuję, tylko mówię jak MOŻE BYĆ. ![]() Cytat:
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, jak się czasem zobaczy jakieś pytanie na bolog.pl a później odpowiedź to można zwątpić
|
|
|
|
#649 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym na jej miejscu wysłuchała jego opinii, nie wdawała się w dyskusje, zwłaszcza takie, bo to do niczego nie prowadzi. Facet ma swoje poglądy, a ona ich nie zmieni. Cytat:
Jem sobie mrożone śliwki i mózg mi się kurczy
|
||
|
|
|
#650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobiłam z mamą na kolacje coś takiego z ciasta francuskiego w środku z pieczarkami i cebulka i serem, coś ala ciasteczka właśnie się robi i do tego sałateczka z warzyw, już się nie mogę doczekać bo gotowe maja być te cudeńka za 20 minut
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie np. z polskiego to olowkiem pisalam tylko (albo i az) wstep, w kazdym razie jedna strone olowkiem mialam, nastepnie przepisalam, a reszte - tj. przez kolejne 3 strony pisalam juz dlugopisem, bo mialam przyplyw niemrawej weny na matmie olowkiem napisalam 2 zadania, i znowu poprawilam, wymazalam.. i jeszcze angol - to nie dosc, ze wszystkie obydwa ostatnie zadania to jeszcze sobie na brudno przy 1 i 2 sluchaniu zaznaczalam odpowiedzi.. nie wiem co to ze mna bedzie, ale gdyby ktos w tej mojej szkole powiedzial, ze jest ZAKAZ i czym to grozi, z pewnoscia bym tego nie zrobila . a ze mam taki nawyk chory z pisaniem najpierw olowkiem, pozniej poprawianiem, to teraz bede cierpiec swoja droga czuje sie jak skonczony debil, przeciez to egzamin dojrzalosci wlasnie i powinnam jakos sie zglebic przed testami w procedury itp. jestem taka zla na siebie, szkole.. eh. ![]() |
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
coś a'la żbik, ktoś zabawny
![]() o ciążę nie było,ale te które pamiętam to: -jakie zachowanie Urszulki było nieadekwatne do jej wieku -zinterpretuj tytuł "Gnój" -podaj przyczyny tego, że Orcio był postacią niezwykłą -co według Krasińskiego oznaczała poezja -dlaczego Henryk przestał kochać Marię [to w związku z innym pytanie] i jeszcze jakieś tam. Ogólnie pytania łatwe. Cytat:
ale pewnie ją sprowokował.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-08 o 20:23 |
|
|
|
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile pytań zadają, myślałam, że 3. Polonistka na temat ustnego nas za bardzo nie informowała
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziś, o!
Cytat:
co druga osoba ma taki nawyk,w tym ja mam paranoję,że jak zacznę coś robić długopisem ( a mam tendencję do niezdecydowania,robienia głupich błędów etc ) to się pomylę,poprzekreślam ze sto razy i wtedy będzie nieczytelnie itp. Trochę przyznam nastraszyłyście mnie z tym ołówkiem,bo na maturze z matematyki ewidentnie mam ślady użytkowania-na brudno obok zamkniętych, a w zadaniu z kombinatoryki napisałam sobie tabelkę ołówkiem,ale w ogóle zostawiłam to zadanie i nie zdąrzyłam już zetrzeć.. ale jestem dobrej myśli bo egzaminator musiałby być wyjątkową świnią, tak myślę Aczkolwiek z drugiej strony zgadzam się z tym,że jasna jest zasada "zakaz używania",no ale cóż,bywam uparta.. ![]() a teraz apropo matury z angielskiego: wyobraźcie sobie,że mojemu koledze (z innej szkoły) 15 minut przed egzaminem rozszerzonym powiedziano,że nie ma go na liście w CKE ,i że nie będzie miał sprawdzonej matury jak napisze.. mam nadzieję,że będzie mógł pisać w czerwcu. Pocieszam Go,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-będzie sobie pisał spokojnie,wypoczęty od rana,nie to co my.. ![]() czy tylko ja zostawiam sobie prezentacje z polskiego na ostatnią chwilę? ![]() mam we wtorek,zrobiłam sobie wersję 'skrótową'-w power pointcie i próbowałam z niej mówić tylko,ale chyba jednak muszę sobie całe napisać i cholernie mi się nie chce!
|
|
#656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
podczytuję Was czasami i chciałabym o coś zapytać, bo myślę, że możecie się orientować i być może nieco mnie uspokoić.
Mam taki głupi nawyk, że wszelkie testy rozwiązuję ołówkiem i tak samo zrobiłam na maturze z angielskiego. choć wiem, że raczej sprawdzają tylko kartę odpowiedzi, ale zaczęłam się stresować. Więc jak sądzicie, czy to, że pisałam ołówkiem na arkuszu może mieć jakieś znaczenie?
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ewa
kurczę, dziewczyny, mądre żbiki z was, ja jestem pewna, że na więcej niż 10 pktów nie mam co liczyć, bo wiem jak ta pani egzaminowała osoby w tamtym roku. ![]() jak bedzie 6 to bedzie UFF. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja się tak boje tych dziadów, ta egzaminatorka uwielbia dziady |
|||
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja liczyłam na wiele mniej.dzięki;* Cytat:
Słuchajcie to kolega wszedł powiedział i na końcu one do niego, że wyczerpał wszystko z tematu i nie zadawały mu pytań. Miał od razu 20 pkt. Szczęściarz!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

klask i:
a myślałam, że ma bardziej normalne poglądy

), proszę:

i jak pytała o ciąże?
trochę mi to zajęło, no ale nie bardzo mam co cytować. Nie chcę się wdrażać w tematykę polityki, bo mnie wkurza, ale jestem podobnego zdania co Martyna [z resztą miłej zabawy;*]

ze mną najlepiej, żeby mnie miał kto poganiać
a ciepło się robi, gdzie ja to cielsko pokażę?.. 

w środku z pieczarkami i cebulka i serem, coś ala ciasteczka
. a ze mam taki nawyk chory z pisaniem najpierw olowkiem, pozniej poprawianiem, to teraz bede cierpiec