Impreza hawajska -- pomocy !! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 17:43   #1
Ksiezniczka W Trampkach
Raczkowanie

Question

Impreza hawajska -- pomocy !!

Cześć dziewczyny (po raz kolejny :P)
Bardzo przepraszam jeżeli to nie to forum, ale chyba to najlepiej pasuje.
Żeby nie było, przeszukałam wszystkie wątki o imprezach hawajskich ale nic tam mnie nie usatysfakcjonowało, więc zakładam swój.
Nie długo ferie czyli połowa roku szkolnego na nami, a ja z koleżankami wymyśliłyśmy "Pierwszy W Historii Naszej Szkoły Bal Na Zakończenie Roku". Najpierw myślałyśmy o czymś w stylu balów w amerykańskich liceach, suknie i te sprawy. Ale pomysł szybko prysł, bo komu chciałoby się przebrać? Więc wymyśliłyśmy "Bal Hawajski". Planujemy zrobić go na sali gimnastycznej w naszej szkole, oczywiście przebrania itd. Mam więc kilka pytań. Po pierwsze, oczywiście jakich argumentów użyć żeby dyrektor pozwolił nam tę imprezę zorganizować? Bo drugie, jako że nasza szkoła nie jest szkołą prywatną, nie sądzę żeby ktokolwiek chciał wydać więcej pieniędzy na takowy bal. Może dlatego że nigdy nikt czegoś takiego nie zrobił? Ma być ok. 60-85 osób (same 6 klasy). Potrzeba muzyki, w sumie mój zespół zagra, ale to tylko 2-3 kawałki. Myślałyśmy nad DJ em ale to też kosztuje a fundusze mamy ograniczone. Jedzenie i picie. Taak, pewnie zaraz ktoś przytoczy wątek z którym już się spotkałam o jedzeniu na takich imprezach ale takie potrawy to można zaserwować na imprezach dla 10-20 osób a nie dla 60. Może ktoś zna w Krakowie jakąś hurtownię czy sklep gdzie można kupić tanio, hurtem przekąski i napoje? Noi wystrój sali. No więc wymyśliłyśmy:
* Girlandy z kwiatów
* Dmuchany basen z wodą, parasolkami (i gumowymi kaczuszkami)itp.
* Koronę dla króla i królowej balu
* Wielki szyld, coś w rodzaju "BAL NA ZAKOŃCZENIE ROKU HAWAJE 2010)
* Dmuchane albo styropianowe palmy ( Przy okazji, wie ktoś gdzie można takie kupić, najlepiej nie w internecie)
* Jakiś bezalkoholowy poncz w wielkich misach
No to chyba na tyle. Mam ogromną prośbę. Podsuńcie mi pomysły na to jak to zorganizować. Powiem że zrobimy też ogłoszenia w całej szkole o tym balu itd.
A może ktoś ma pomysł na imprezę w innym stylu. Nie chcę po prostu takiej potańcówki jak co roku na "balu" karnawałowym . Chcę żeby to było na długo zapamiętane .
Czekam na odpowiedzi .

Zapuszczanie włosków45>50>55>60> 65
I paznokci!
JESTEM WEGETARIANKĄ !
Make Peace Dont War.
Wolontariuszka Green Peace

+ Pamiętnik Księżniczki 9 część !

Ksiezniczka W Trampkach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 19:16   #2
Ksiezniczka W Trampkach
Raczkowanie

Dot.: Impreza hawajska -- pomocy !!

Nikt nie odpowie ?

Zapuszczanie włosków45>50>55>60> 65
I paznokci!
JESTEM WEGETARIANKĄ !
Make Peace Dont War.
Wolontariuszka Green Peace

+ Pamiętnik Księżniczki 9 część !

Ksiezniczka W Trampkach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-08, 19:34   #3
agacioragacior
SPAMER
Nieopłacona reklama

Dot.: Impreza hawajska -- pomocy !!

http://letsmakeparty.tumblr.com/

wszystkie pomysły na imprezy tematyczne znajdziesz tutaj!
agacioragacior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości