|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Impreza hawajska -- pomocy !!
Cześć dziewczyny (po raz kolejny :P)
![]() Bardzo przepraszam jeżeli to nie to forum, ale chyba to najlepiej pasuje. Żeby nie było, przeszukałam wszystkie wątki o imprezach hawajskich ale nic tam mnie nie usatysfakcjonowało, więc zakładam swój. Nie długo ferie czyli połowa roku szkolnego na nami, a ja z koleżankami wymyśliłyśmy "Pierwszy W Historii Naszej Szkoły Bal Na Zakończenie Roku" ![]() ![]() ![]() * Girlandy z kwiatów * Dmuchany basen z wodą, parasolkami (i gumowymi kaczuszkami ![]() * Koronę dla króla i królowej balu * Wielki szyld, coś w rodzaju "BAL NA ZAKOŃCZENIE ROKU HAWAJE 2010) * Dmuchane albo styropianowe palmy ![]() * Jakiś bezalkoholowy poncz w wielkich misach ![]() No to chyba na tyle. Mam ogromną prośbę. Podsuńcie mi pomysły na to jak to zorganizować. Powiem że zrobimy też ogłoszenia w całej szkole o tym balu itd. A może ktoś ma pomysł na imprezę w innym stylu. Nie chcę po prostu takiej potańcówki jak co roku na "balu" karnawałowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na odpowiedzi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Impreza hawajska -- pomocy !!
Nikt nie odpowie ?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-02
|
Dot.: Impreza hawajska -- pomocy !!
http://letsmakeparty.tumblr.com/
wszystkie pomysły na imprezy tematyczne znajdziesz tutaj! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.