|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Cytat:
w tygodniu koło poludnia nie ma ludzi i jak ja jestem to panie pomagają szukać ubrań i generalnie sa badrzo miłe !!! Wizazankom kupowalam tam rzeczy, bo tam były Jakos tak przytulnie, a jednoczesnie duzo wszystkiego i ladnie posegregowane typami ubran
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba mieć metek w zarze to nie wiedziałam ![]() -------------------- Wracając do tematu h&m-owego ![]() Widziałyście te topy? Szukam ich już od dawna, ale ani śladu
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
śiwetne te bluzeczki po 20 zł musze zobaczyć czy u mnie są takie
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno wystarczą metki wewnętrzne, papierowej nie trzeba mieć. Ale ja nie sprawdzałam nigdy
|
|
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo zwykle jak jest coś na brzuchu dopasowane, to mi się w biuście nie dopina i już pomału szału dostaję jak nie mogę znaleźć czegoś, co będzie dobrze na mnie leżeć. Cytat:
Podoba mi się, że nie ma tam aż takich tłumów jak w Galerii czy Manu (choć i tam jak pojadę w sob czy ndz z samego rana, to są pustki). Niestety do Portu mogę jeździć tylko w weekendy a i tak mam do niego godzinę drogi w jedną stronę Ale może to i dobrze, że ten Port jest tak oddalony od centrum, wtedy mniej ludzi go oblega i jak coś zostanie w innych HM-ach wykupione, to można pojechać tam na łowy A Stradivariusa (podobnie jak Bershkę i Pull&Bear) omijam szerokim łukiem - nie znoszę tych sklepów za panujące w nich egipskie ciemności. Nie lubię kupować czegoś myśląc, że jest żółte a po wyjściu ze sklepu okazuje się być białe czy kremowe BrrTen pudrowy chyba widziałam w Galerii lub Manu ale głowy nie dam
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny jest prawda? Ja mam dość skromny biust i górę mam 36 a dół 34 a i tak ciut odstaje z tyłu na pupie.. No ale 32 to chyba nie mają?A te w panterkę o które pytasz też przymierzałam i na moim biuście ładnie leżał, no ale to kwestia rozmiaru biustu pewnie Nie wiem skąd jesteś ale większe góry od tej panterki były dziś w Wola Parku-u w Warszawie. Zresztą wszystkie kostiumy były w prawie całych rozmiarówkach. I było też mnóstwo tych spinek kokardek w panterkę i złotych po 9zł. Na nic innego nie patrzyłam bo wystarczająco dużo czasu straciłam na stanie w kolejce do przymierzalni aby zmierzyć dwa kostiumy
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może, czy są jeszcze w sklepach te tuniki? A i ile kosztują?
|
#1178 |
|
Przyczajenie
|
W końcu udało mi się wypatrzeć wymarzoną kurtkę na wiosnę... nie mam jednak pojęcia czy jest ona dostępna w sklepach. Warszawianki widziałyście ją ?
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie sie może, czy jeżeli mam karte podarunkową za 300zł to czy można ją "rozbić" na dwie po 150zł??
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co czytałam wynika, że możesz po prostu np. raz pójść i kupić coś za 150zł, a za jakiś czas wykorzystać drugie 150zł. Ale nie wiem, czy o to Ci chodziło
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie czy żadnej z Was nie wpadł w oko w H&M taki dół od stroju? One były po 19,90zł bo kupiłam rozmiar 36 ale ten dół jest za duży i poszukuje 34 - on jest w pomarańczową panterkę
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I muszę Ci powiedzieć, że u mnie patrzyłam w kilku H&M-ach i wszędzie najmniejszy rozm majtek to 36 A sama bardzo go chciałam no ale te 36 zdecydowanie za duże
|
|
#1183 | |
|
Raczkowanie
|
U mnie w Olsztynie były te bluzki tzn jeszcze wczoraj... ale nie wiem jaki stan będzie po weekendzie bo zawsze pustki są ale jak byś chciała to mogę Ci sprawdzić jak dam radę to nawet jutro tylko daj mi znać czy chcesz i czy jak by były to mam od razu kupować
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
ja je wzięłam bo bardzo mi się podobał ten strój i tak myślę czy ich nie przerobić u krawcowej ale narazie się wstrzymam bo może znajdę 34...
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozumiem, że kostium można w razie czego wymienić tak? Bo zwrócić to wiem, że nie.
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od niedawna ale mozna.
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że nie można, ale jak się mylę, to niech ktoś mnie poprawi
|
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś pewna? Ja dzisiaj pytałam czy można zwracać stroje i powiedziano mi że nie?
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
hmm jak dziś kupowałam to przy kasach i przymierzalniach wisiały karteczki, że bielizna, stroje kąpielowe i biżuteria nie podlegają zwrotowi... dlatego jestem ciekawa czy w taki razie wymienić można?
|
#1190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy jest taka możliwość, że te 300zł zamienic mozna na dwie karty po 150zł? |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak to wkoncu ?
|
|
#1192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- o ile pamiętam to 39,90 |
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo bym Cię prosiła żebyś zobaczyła za tą bluzeczką
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale przecież ze strojami chodzi o kwestie higieniczne, wiec skoro nie można zwracać to i wymieniać.
Edytowane przez tiramisu_ Czas edycji: 2010-05-08 o 22:12 |
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dam radę jutro podejść to się spytam jak to jest z tymi zwrotami i wymianami kostiumów a i przy okazji poszukam jeszcze dołu od tego panterkowego w rozm 34 może będzie
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Niei wiem bo nigdzie jej nie widziałam
![]() Cytat:
![]() U mnie niektórzy dokładnie wszystko sprawdzają, włącznie z numerami z wewnętrznych metek czy się zgadzają z paragonem. A inni po prostu biorą towar i tylko rzucają okiem czy cena się zgadza ![]() te za 39.90 to są inne Btw bardzo krótkie i szerokie, brzydko sie układają ![]() ta wygląda na szyfonową
|
|
#1199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale zauwazylam rozne zbieznosci w funkcjonowaniu poszczegolnych sklepow bo z tego co pamietam lovelight kiedys pisala np ze do reklamacji nie jest potrzebny paragon, a u nas nie bylo paragonu, nie bylo reklamacji, tj paragon byl niezbedny do tego, zeby reklamacje przyjac
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

W Manu i Galerii wszystko jest zawsze tak poupychane na tych wieszakach, że nigdy niczego znaleźć nie mogę (szczególnie w Galerii - wystarczy, że przekroczę próg a już mi jakaś ciemność mózg zalewa i zaczynam krążyć po tym sklepie sama nie wiedząc, czego szukam 
Ale poczekam na wyprzedaż Garden, choć wtedy tej M-ki może już nie być...

w tygodniu koło poludnia nie ma ludzi i jak ja jestem to panie pomagają szukać ubrań i generalnie sa badrzo miłe !!! 

to nie wiedziałam

Wydaje mi się, że nie można, ale jak się mylę, to niech ktoś mnie poprawi