![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
hahah dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
nu d yy ...
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
jeździ któraś konno oprócz Torii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
EMdz ja nie ale ... mam konia (ale to zabrzmiało
![]() ![]()
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Nanu a Twój tata jeździ?
![]() Ja kiedyś jeździłam i bardzo bym chciała znowu zacząć, ale dopiero jak będę miała prawko bo koło siebie nie mam żadnej stadniny, a jakbym miała wracać busem taka śmierdząca, jeszcze z przesiadką ;D Ale strasznie za tym tęsknię, jak dzisiaj toczek znalazłam to aż się łezka zakręciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
nie, nie wiem po co my go trzymamy. Ja mam uraz do tego konia więc. ..
nie mile wspomnienia z czasów, kiedy on był źrebakiem ;/ jak się dowiedziałam, że go kupili od wuja to ...;/
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Nanu ale on jest ujeżdżony?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |||
Zadomowienie
|
siemka gejówy
![]() dodałam: MK nie wiem o co chodzi, ale mój tż wczoraj to oglądał i tak go to zajęło, że nie miałczasu wejść na gg ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gdzie byłaś? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
ja teeeeż
on jest niechętny na ludzi, był w tzw 'szkole' , ale nic mu to nie dało. Ten koń ma coś w rodzaju choroby sierocej, szkoda mi go, bo cały czas jest sam. Nie miłe bo jak był młody to biegał sobie legalnie bo podwórzu sąsiadów, kiedyś odprowadzałam kuzynkę, otworzyłam uliczkę a on galopuje wprost na nas, ona uciekła w jedną stronę, ja w drugą, a że była mała to siedziała zamknięta w jakiejś szopie i płakała a ja nie wiedziałam co robić, innym razem bawiłam się z ta kuzynką i leci znów ten głupi koń , weszłyśmy pod jakieś żelastwo i siedziałyśmy bo on cały czas galopował w naszą stronę jak nas zobaczył ;/ byłam dzieckiem, ale uwierz mi, że trauma zostaje ;/ i w ogóle pewnego dnia malutka kuzynka dostała w głowę z kopyta, pamiętam ten widok ... dżizas ... ;[ lażałam na środku a ona tak na nią szybko ..
![]() |
#2351 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
..żebym ja to wiedziała. Chyba tak hobbystycznie, ale nie ma czasu żeby się nim zajmować. Brat też kiedyś próbował go troszkę podtresować, ale on jest nadal dzikus, jak wyleci z zagrody to nie sposób go zaciągnąć z powrotem, czasem aż się boję, bo rozwalił dwa razy bratu łuk brwiowy co dalej .. ? ;/
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili gili
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od tż, nasza randka sie udała. Wogole super pomyśł był z tymi żelkami
![]() Dzieki, Linka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy moja Kredka wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ent o nie, mój kolega wczoraj cały czas to mówił!!!! ![]()
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zatrudnie kogos, kto mi to kolorystycznie i okazjonalnie poukłada... Kumpel mojego ojca ma dwa domy, byłam w obu i właśnie w jednym ma taka mini garderobe (jeszcze wtedy nie była tak do konca urzadzona) i stał tam taki wózek na ubrania, ten wieszak, co EMCE go ma! ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Robiłam je kiedys z moja przyjaciolka... I nam sie zjarały, wiec ja skrobalam ta spalenizne nad zlewem, a ona na oskrobane juz dawała czekolade... Pamietam, ze jedno ciastko wpadlo mi do miski z woda, to je do piecyka dalysmy, zeby wyschło ![]() Mojej mamie smakowaly te ciastka, sa zdrowe i pozywne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Wtajemniczenie
|
Aha haha
![]() A mi odbija ![]() Jessssss w jakiej firmie na promocji pracujesz? i ile masz? ![]() Ja mialam 6,dzis bylam za kolezanke i bede miec 9 i w tamtej podpisalam umowe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogladalam jakas godzine temu takie przeskakiwanie na koniu przez przeszkody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() haha, mi wyszły bez takich akcji ;p a my jedziemy i jakaś parka samochodem w lasku a on "pewnie gili gili' ![]() może Jolka Rutowicz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak ten kon ją podeptał? Nic jej sie nie stalo bardzo złego? Taki kon moze i zabic, jeszcze male dziecko... Uśpijcie dziada, jak agresywny... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ile on kosztował? uśpić .. teraz już aż taki nie jest no bo nie może robić czego chce, wtedy mógł bo wuja miał duży teren ..
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
No ja wiem, ze drogi, ale jak niebezpieczny... Ej a jest z niego jakis pozytek, typu kulig czy cos? Czy tylko stoi, smierdzi i tratuje ludzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
mam ochote na wzruszający film
![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
ja cały wieczór słucham smętów ..
ey ![]() a drugiej nie muszę komentowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
oh Lil, it's you and yours boy!
![]()
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Nanu, a to jest ona, tak? Bo ja myslalam, ze on...
Ej, a myslisz, ze on cos w tych sprawach sie orientuje? Czy z niego taka ciapa, ze... ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Jaaaa, jakie słodkie ![]() Dzieki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- :d ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- aaa ..o konia ci chodzi? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
No kon, kon
![]() ![]() Fajnie wygladasz na obu fotkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mam, wspominałam ostatnio o nim, że taki big od urodzenia , nie chce go usunąć bo się boję.. mój były facet go lubił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.