|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Wiecie jak byłm młodsza to w ogóle nie bałam sie chodzić późno sama a teraz jak sie nasłucham takich historii to sama w nocy bym z domu nie wyszła
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Muszę w końcu wyjść z Allegro. Zasiadła i jak na razie zamówiłam 5 książek i 6 licytuję. Trzymajcie kciuki, bo długo jej szukałam za rozsądne pieniądze i w końcu się trafiła.
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
iwka trzymam
![]() ![]() ![]() ja chyba ide spac, bo oczy mi sie kleja juz. |
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiscie za ksiązke kciuki trzymam ![]() rosna mi coraz większe boczki od jutra chyba czas zaczac jakas dietke i cwiczenia
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też juz mówie dobranoc
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to nie takie proste się okazuję , takie zgłaszanie na policję itd.
Po pierwsze ta patologia zna albo przynajmniej wie gdzie mieszka ta dziewczyna. A ona teraz mówi , że problemów gorszych nie chce mieć bo jej dom podpalą albo co... pobiją ją jak będzie szła do pracy. A wiadomo jak działa nasza policja zgłosić to jedno a doczekać się jakiegoś działania i prewencji to drugie. Poza tym patologia na maksa tam jest bo jak oni już się z tej szarpaniny uwolnili to ta baba narąbana potem darła się , że oni to mogą mieć problemy bo ona skład zbierze mi wpier.... dostaną itd.... To znaczy powiem Wam tam Tż takiego gadania się nie boi bo z drugiej strony to Tż i tamten kolega tez mają kolegów... tylko , że tak się prać w nieskończonośc nie można. Piodejrzewam , że sprawa ucichnie albo jak on był taki narąbany to nawet nie będzie wiedział co się stało kgo pobił a kto jego itd. |
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
daysy ech
![]() Tylko sie nie denerwuj juz
|
|
|
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
|
Daysy - nie denerwuj się, dobrze że się tak skończyło a nie gorzej.
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy tylko spokojnie, juz sie tym nie zadreczaj i nie denerwuj. Jutro z męzem na spokojnie przeanalizujecie to zajscie
dobranoc
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy ale się porobiło faktycznie. Zawsze w takich momentach jest strach, ale myślę, że sprawa sama ucichnie. Po pijaczku to oni wszyscy tacy mądrzy, a jak wytrzeźwieją to będzie jakby nigdy nic.
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Noo wiem ale kurde no szok. Szlag mnie trafia. A nie dość , że mamy tą sytuację beznadziejną z tym kredytem wciąż czkamy itd. Tż chodzi jak cień po domu. Teraz ta sytuacja i dzwoni do mnie z pracy no kiedy my się wyprowadzimy stąd. No Chryste ja już nie mam do tego siły... no kiedy i kiedy każdy pyta kiedy i co z tym itd as ja kurde sama nie wiem!!! Ja nie wie czy ja dziś usnę. Kiedy ktoś mnie pyta i teraz Tż o tej wyprowadzce to mnie poprostu coś trfia jak by każdy miał do mnie pretencje jak by to moja wina była... no co ja mam się do tej centrali do Krakowa wybrac i dupę sprzepać tym analitykom żeby się pośpieszyli... Idę już oglądam film na TVN fakt faktem już chyba 6 raz ale cóż... papa
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-05-08 o 23:53 |
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
cześć gaduły
ależ nastukałyście ja miałam się dziś wcześniej położyć, bo wczoraj zarwaliśmy noc i locho co spałam, ale oczywiście tak mnie Wasze dyskusje wciągneły, ze zawziecie siedze i czytam tzn. skończylam czytac ![]() weekend zaczelismy imprezowo, mielismy posiedziec ze znajomymi pare godzin, a grubo przesadzilismy, jak wystartowalismy o 18 to skonczylismy o 3 ![]() co do sprawy z autem to szkoda całkowita wiec marne grosze będa do zwrotu, dzis juz bylismy szybe wymienic, teraz trzeba na nowo AC wykupic, ale zeby to zrobic to auto musi przejsc przeglad...mam nadzieje, ze temu idiocie przyjdzie za to wszystko odpokutowac poza tym bardzo niemila sutyacja przy sklepie osiedlowym miala dzis miejsce u mnie, mezczyzna podjechal autem pod sklep i wysiadajac zmarl na zawal serca... dobijajacy widok nosze a na nich cialo kruche to nasze zycieDaysy cudnie wygladacie Marta Patryczek jak widac w miejscu siedziec nie lubi dlatego sie tak w brzuchu przemieszcza, fajnie ze lekarz okazal sie konkretny Rybulko ja po cichu wchodząc na wizaż miałam nadzieje, ze zobcze posta w stylu Miloszek ur...waga...ale jak widac ciotki jeszcze muszą poczekac chce zrobić szkrabek mocne wejscie ![]() Madzia co z suknią? sprzedana? Anika tez słyszalam ze bellisa sun jest skuteczna ja moze jak skoncze aplikowac zwykla to kupie tą sun, choć ostatnio pije soki marchewkowe i trzymam zdrowy koloryt ![]() Kliwiadbaj o Was i sie nie przemeczaj, koszule nie zajac nie uciekna ![]() Kasiuher całuśny jest ten Wasz Dominik, i kropla w krople do Ciebie podobny, ale z taty też coś ma ![]() jeszcze rzut okiem co w K. i lece do męza, łózko mnie wzywa ![]() dobranoc
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
aniaaaa wedle twoje zyczenia
![]() ![]() ![]() MIŁOSZEK JEST JUŻ NA ŚWIECIE URODZIŁ SIĘ WCZORAJ 8 MAJA o 20;30 WAŻYŁ 3400 i MIAŁ 56 cm Nasza Rybulka jest twardzielka, pojechala do szpitala po 11 godzinach skurczow polozne sie z niej smialy bo nawet nie pytala o znieczulenie ![]() skurcze obudzily ja o 4 w nocy, no ale sobie te 11 godzin radzila aha i co najwazniejsze oboje czuja sie dobrze ![]() bede pisac co i jak a ode mnie - Wizazowa Siostrzyczko - jestem z Was dumna z calej waszej trojki! bylas dzielna! Gratuluje jeszcze raz a Miloszka witamy po tej stronie brzucha ![]() P.S. trzymajcie kciuki jade z praca mgr pokazac wstep i zakonczenie i odebrac teoretyczny
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-05-09 o 08:27 |
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka
![]() ![]() ![]() ![]() No ladną date sobie Milosz wybral nie powiem ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
[]Rybylka gratulacje!!!!!!!!!!
Proszę ucalowac od cioc Miloszka Ale fajnie, ze juz po wszystkim
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
RYBULKO MOJE GRATULACJE
czekamy na zdjęcia Miłoszka Daysy przerąbane z taką meliną w sąsiedztwie...Dlatego ja się boję wracać po nocy do domu nawet z tż, bo wiem że on by sobie nie odpuścił. Sama miałam kilka takich sytuacji na studiach, odprowadzałam przyjaciółkę na pks no i wracałam do domu. Raz mi takich dwóch podpitych koło 30 zagrodziło drogę i że oni chcą pogadać. Pusto na dworze mimo że wcześnie bo było po 20. Jakoś sobie dałam radę ich ominąć ale co się strachu najadłam ![]() zresztą moja uczelnia też na takiej mało sympatycznej ulicy i jak wracałam z zajęć to zawsze czekałam aż ktoś będzie szedł żeby samej nie iść A z policją to tak jak mówisz, zanim zaczną coś robić to się może stać coś gorszego. U nas czepiają się pijaczków a prawdziwych "łobuzów" omijają szerokim łukiem. Poza tym żeby oni coś zaczęli robić to trzeba iść na obdukcję, za którą oczywiście trzeba zapłacić. Dziewczyny jak robicie pieczone ziemniaki??Takie do obiadu z piekarnika??
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka, a robisz mieso pieczore do obiadu tez?
najlepiej w rekawie, mieso, cebulka, i ziemniaki w kawalki/cwiartki. I sie fajnie upieka i wsiakna tluszczyk |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia robię żeberka z pomysłu na... I chciałam do nich od razu upiec ziemniaczki
mam jeszcze pieczarki z wczorajszej pizzy, które też by wypadało zjeść o od jutra do środy jestem sama w domu i pewnie będę się u mamy stołować
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje RYBULKA !! Fiu fiu.. Miłoszek urodzony w sobote Bedzie miał zycie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka nie wiem jak sie robi zeberka z pomyslem,
![]() ja bym miecho przyprawila wrzucila do rekawa z ziemniakami i upiekla. jesli to zeberka, to ziemniaki musza byc na mniejsze kawalki, bo zeberka szybko sie upieka.
|
|
|
|
#3951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniec pisania to jedno z najlepszych uczuć przyszłego mgr![]() Cytat:
a pokaż jaki macie projekt![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj wieczorem o niej myślałam, zastanawiałam się kiedy urodzi i co, już leżała w szpitalu![]() Czekamy na Twój powrót do domu Martuśka uściskaj ją i Miłoszka smsowo od nasCytat:
|
|||||
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia "pomysł na.." - winiary
wrzucasz mięso do woreczka i sypiesz ich przyprawą i do piekarnika na 60min. Pyszne wychodzą no i do tego woreczka ziemniaków nie wrzucę bo nie wiem jak z ta przyprawą będą smakować i wolałabym takie chrupiące ![]() Ale dziękuję za pomysł, w przyszłości chciałam zrobić udka więc wykorzystam twój pomysł Baja a solisz je jeszcze??czy tylko zioła dajesz??
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() coś mi się na gardło rzciło tak mnie boli i chrypka i do tego katar ech.... przewiało mnie wczoraj chyba ![]() Cytat:
TZ mówi, ze nie kojarzy nic innego co moze rozsnąc w donicach w cienistym miejscu i mozna z tego zrobic ładny żywopłot. Dlatego poleca tego cisa ![]() Rybulko gratulacjeDaysy jejku co za akcja. Ja tez sie sama boję chodzic po ciemku ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- AAAA dziewczyny bym zapomniała (odpisałam wam a zapomniałam sie zapytac o swoją sprawe hehe) Mam prawko od 8 lat (patrzyłam to nie ma na nim terminu waznosci jak na dowodzie). Jak będe miała lepiej z reką to ide na kilka lekcji przypominających i chce jeździc samochodem. ale... prawko jest na stare nazwisko. Czy musze je koniecznie wymieniac?? (chciałam potem wymieic jak bede zmieniała adres zameldowania, ale to pewnie za moze nawet 3 lata )
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was gadułki znowu po długiej nieobecności, kliwia mnie wywołała i widzę, że w dobrym momencie, bo tu taka wiadomość, że Rybulka urodziła!
Rybulko, gratulacje, dzielna z Ciebie mamusia!! Przyznawać się, kto tu w ciąży jest?? Piszcie w takim tempie, że nigdy nie przebrnę przez wątek, więc nawet nie próbuję nadrabiać wszystkiego, tylko to co ostatnio naskrobałyście :PA za to, że tak długo się nie odzywałam, pokażę Wam zdjęcia sypialni, ale zaznaczam, że jest w takim surowym stanie. Brakuje firanek, zasłon, chodniczków, lamp nocnych na stolikach i ramek nad nimi. Kolory jakieś przekłamane, poduszki są prawie takiego samego koloru co tapeta. AAa i narzuta będzie inna, szeroka, na razie tylko taki kocyk
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-05-09 o 11:27 |
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia znajomy policjant mówił mi że najlepiej by było jakby było to samo nazwisko na prawku i dowodzie. Pytałam zanim wymieniłam swoje dokumenty. W razie czego nie musisz pokazywać dowodu
![]() ale ja bym wymieniła na twoim miejscu. Trzy lata to sporo. A koszt jest naprawdę nie wielki w porównaniu z nerwami przy kontroli 75zł płaciłam.
|
|
#3956 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opłaty nie znieśli tak jak na wymiane dowodu?? Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
anula sypialnia wyszla bosko
za kilka lat chyba tez cos zywego zamontuje, bo mi sie moja mdla wydaje - soosnowe meble kremowo perlowa tapeta i kremowa wykladzina madzia do miesiaca czekasz, oplata 70zl |
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
ja wam zaraz wkleje foto sypialni jaka mi się podoba Kliwia a własnie co wyszło z tym domem co się zastanawialiscie nad jego kupnem?? |
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry laseczki
![]() Rybuniu gratulacje!!!!!!!!!!!!!! dzielna dziewczyna ![]() czekamy na ciebie i Miłoszka ![]() laseczki skonczylismy malowanie ![]() wstawiam zdjecia jak obiecałam
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 18:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

od jutra chyba czas zaczac jakas dietke i cwiczenia

ja miałam się dziś wcześniej położyć, bo wczoraj zarwaliśmy noc i locho co spałam, ale oczywiście tak mnie Wasze dyskusje wciągneły, ze zawziecie siedze i czytam
tzn. skończylam czytac 
Proszę ucalowac od cioc Miloszka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
widocznie u nas to jakos inaczej przebiega
fundamenty były wylane jakos na początku kwietnia. na razie budowa stoi do przyszłego piatku, bo strop był wylewany i trzeba odczekac.
tak mnie boli i chrypka i do tego katar ech.... przewiało mnie wczoraj chyba