Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 23:03   #3931
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Wiecie jak byłm młodsza to w ogóle nie bałam sie chodzić późno sama a teraz jak sie nasłucham takich historii to sama w nocy bym z domu nie wyszła
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:07   #3932
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Muszę w końcu wyjść z Allegro. Zasiadła i jak na razie zamówiłam 5 książek i 6 licytuję. Trzymajcie kciuki, bo długo jej szukałam za rozsądne pieniądze i w końcu się trafiła.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:09   #3933
kliwia
Zakorzenienie

iwka trzymam

ja chyba ide spac, bo oczy mi sie kleja juz.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:10   #3934
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Muszę w końcu wyjść z Allegro. Zasiadła i jak na razie zamówiłam 5 książek i 6 licytuję. Trzymajcie kciuki, bo długo jej szukałam za rozsądne pieniądze i w końcu się trafiła.
oj allegro uzaleznia, wiem to posobie, a licytacje tym bardziej ale oczywiscie za ksiązke kciuki trzymam

rosna mi coraz większe boczki od jutra chyba czas zaczac jakas dietke i cwiczenia
Stary 2010-05-08, 23:13   #3935
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
iwka trzymam

ja chyba ide spac, bo oczy mi sie kleja juz.
Ja też juz mówie dobranoc
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:17   #3936
Daysy85
Zakorzenienie

Dziewczyny to nie takie proste się okazuję , takie zgłaszanie na policję itd.
Po pierwsze ta patologia zna albo przynajmniej wie gdzie mieszka ta dziewczyna. A ona teraz mówi , że problemów gorszych nie chce mieć bo jej dom podpalą albo co... pobiją ją jak będzie szła do pracy. A wiadomo jak działa nasza policja zgłosić to jedno a doczekać się jakiegoś działania i prewencji to drugie.
Poza tym patologia na maksa tam jest bo jak oni już się z tej szarpaniny uwolnili to ta baba narąbana potem darła się , że oni to mogą mieć problemy bo ona skład zbierze mi wpier.... dostaną itd....
To znaczy powiem Wam tam Tż takiego gadania się nie boi bo z drugiej strony to Tż i tamten kolega tez mają kolegów... tylko , że tak się prać w nieskończonośc nie można. Piodejrzewam , że sprawa ucichnie albo jak on był taki narąbany to nawet nie będzie wiedział co się stało kgo pobił a kto jego itd.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:20   #3937
kliwia
Zakorzenienie

daysy ech
Tylko sie nie denerwuj juz
Stary 2010-05-08, 23:27   #3938
iwka28
Wtajemniczenie

Daysy - nie denerwuj się, dobrze że się tak skończyło a nie gorzej.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:34   #3939
india83
Zakorzenienie

Daysy tylko spokojnie, juz sie tym nie zadreczaj i nie denerwuj. Jutro z męzem na spokojnie przeanalizujecie to zajscie

dobranoc
Stary 2010-05-08, 23:35   #3940
ktosia86
Zakorzenienie

Daysy ale się porobiło faktycznie. Zawsze w takich momentach jest strach, ale myślę, że sprawa sama ucichnie. Po pijaczku to oni wszyscy tacy mądrzy, a jak wytrzeźwieją to będzie jakby nigdy nic.
Stary 2010-05-08, 23:41   #3941
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy - nie denerwuj się, dobrze że się tak skończyło a nie gorzej.

Noo wiem ale kurde no szok.
Szlag mnie trafia.
A nie dość , że mamy tą sytuację beznadziejną z tym kredytem wciąż czkamy itd. Tż chodzi jak cień po domu. Teraz ta sytuacja i dzwoni do mnie z pracy no kiedy my się wyprowadzimy stąd. No Chryste ja już nie mam do tego siły... no kiedy i kiedy każdy pyta kiedy i co z tym itd as ja kurde sama nie wiem!!!
Ja nie wie czy ja dziś usnę.
Kiedy ktoś mnie pyta i teraz Tż o tej wyprowadzce to mnie poprostu coś trfia jak by każdy miał do mnie pretencje jak by to moja wina była... no co ja mam się do tej centrali do Krakowa wybrac i dupę sprzepać tym analitykom żeby się pośpieszyli...

Idę już oglądam film na TVN fakt faktem już chyba 6 raz ale cóż... papa

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-05-08 o 23:53
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 00:08   #3942
aniaaa84
Zadomowienie

cześć gaduły

ależ nastukałyście ja miałam się dziś wcześniej położyć, bo wczoraj zarwaliśmy noc i locho co spałam, ale oczywiście tak mnie Wasze dyskusje wciągneły, ze zawziecie siedze i czytam tzn. skończylam czytac

weekend zaczelismy imprezowo, mielismy posiedziec ze znajomymi pare godzin, a grubo przesadzilismy, jak wystartowalismy o 18 to skonczylismy o 3

co do sprawy z autem to szkoda całkowita wiec marne grosze będa do zwrotu, dzis juz bylismy szybe wymienic, teraz trzeba na nowo AC wykupic, ale zeby to zrobic to auto musi przejsc przeglad...mam nadzieje, ze temu idiocie przyjdzie za to wszystko odpokutowac

poza tym bardzo niemila sutyacja przy sklepie osiedlowym miala dzis miejsce u mnie, mezczyzna podjechal autem pod sklep i wysiadajac zmarl na zawal serca... dobijajacy widok nosze a na nich cialo kruche to nasze zycie

Daysy cudnie wygladacie a odnośnie typków z osiedla to nie komentuje, niedlugo strach bedzie wyjsc w ciagu dnia na ulice

Marta Patryczek jak widac w miejscu siedziec nie lubi dlatego sie tak w brzuchu przemieszcza, fajnie ze lekarz okazal sie konkretny

Rybulko ja po cichu wchodząc na wizaż miałam nadzieje, ze zobcze posta w stylu Miloszek ur...waga...ale jak widac ciotki jeszcze muszą poczekac chce zrobić szkrabek mocne wejscie

Madzia co z suknią? sprzedana?

Anika tez słyszalam ze bellisa sun jest skuteczna ja moze jak skoncze aplikowac zwykla to kupie tą sun, choć ostatnio pije soki marchewkowe i trzymam zdrowy koloryt

Kliwiadbaj o Was i sie nie przemeczaj, koszule nie zajac nie uciekna

Kasiuher całuśny jest ten Wasz Dominik, i kropla w krople do Ciebie podobny, ale z taty też coś ma

jeszcze rzut okiem co w K. i lece do męza, łózko mnie wzywa

dobranoc
Stary 2010-05-09, 07:53   #3943
martucha84
Zakorzenienie

aniaaaa wedle twoje zyczenia

MIŁOSZEK JEST JUŻ NA ŚWIECIE

URODZIŁ SIĘ WCZORAJ 8 MAJA o 20;30
WAŻYŁ 3400 i MIAŁ 56 cm

Nasza Rybulka jest twardzielka, pojechala do szpitala po 11 godzinach skurczow polozne sie z niej smialy bo nawet nie pytala o znieczulenie
skurcze obudzily ja o 4 w nocy, no ale sobie te 11 godzin radzila
aha i co najwazniejsze oboje czuja sie dobrze

bede pisac co i jak

a ode mnie - Wizazowa Siostrzyczko - jestem z Was dumna z calej waszej trojki! bylas dzielna! Gratuluje jeszcze raz a Miloszka witamy po tej stronie brzucha

P.S. trzymajcie kciuki jade z praca mgr pokazac wstep i zakonczenie i odebrac teoretyczny

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-09 o 08:27
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:22   #3944
kliwia
Zakorzenienie

Rybulka gratuluje
No ladną date sobie Milosz wybral nie powiem
Stary 2010-05-09, 09:47   #3945
india83
Zakorzenienie

[]Rybylka gratulacje!!!!!!!!!! Proszę ucalowac od cioc Miloszka [/SIZE]
Ale fajnie, ze juz po wszystkim
Stary 2010-05-09, 10:18   #3946
bzyczka1
Zakorzenienie

RYBULKO MOJE GRATULACJE
czekamy na zdjęcia Miłoszka

Daysy
przerąbane z taką meliną w sąsiedztwie...Dlatego ja się boję wracać po nocy do domu nawet z tż, bo wiem że on by sobie nie odpuścił. Sama miałam kilka takich sytuacji na studiach, odprowadzałam przyjaciółkę na pks no i wracałam do domu. Raz mi takich dwóch podpitych koło 30 zagrodziło drogę i że oni chcą pogadać. Pusto na dworze mimo że wcześnie bo było po 20. Jakoś sobie dałam radę ich ominąć ale co się strachu najadłam zresztą moja uczelnia też na takiej mało sympatycznej ulicy i jak wracałam z zajęć to zawsze czekałam aż ktoś będzie szedł żeby samej nie iść
A z policją to tak jak mówisz, zanim zaczną coś robić to się może stać coś gorszego. U nas czepiają się pijaczków a prawdziwych "łobuzów" omijają szerokim łukiem.
Poza tym żeby oni coś zaczęli robić to trzeba iść na obdukcję, za którą oczywiście trzeba zapłacić.

Dziewczyny jak robicie pieczone ziemniaki??Takie do obiadu z piekarnika??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:29   #3947
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka, a robisz mieso pieczore do obiadu tez?
najlepiej w rekawie, mieso, cebulka, i ziemniaki w kawalki/cwiartki. I sie fajnie upieka i wsiakna tluszczyk
Stary 2010-05-09, 10:41   #3948
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia robię żeberka z pomysłu na... I chciałam do nich od razu upiec ziemniaczki mam jeszcze pieczarki z wczorajszej pizzy, które też by wypadało zjeść o od jutra do środy jestem sama w domu i pewnie będę się u mamy stołować

Nasz skarb
Stary 2010-05-09, 10:42   #3949
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wiecie jak byłm młodsza to w ogóle nie bałam sie chodzić późno sama a teraz jak sie nasłucham takich historii to sama w nocy bym z domu nie wyszła
Ja mam to samo, niestety jako dzieci młodsze czy troszke starsze nie zdajemy sobie sprawy z czyhających niebezpieczeństw

Gratulacje RYBULKA !! Fiu fiu.. Miłoszek urodzony w sobote Bedzie miał zycie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:45   #3950
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka nie wiem jak sie robi zeberka z pomyslem,
ja bym miecho przyprawila wrzucila do rekawa z ziemniakami i upiekla. jesli to zeberka, to ziemniaki musza byc na mniejsze kawalki, bo zeberka szybko sie upieka.
Stary 2010-05-09, 10:49   #3951
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mozecie byc ze mnie dumne wlasnie zakonczylam pisanie swojej pracy magisterskiej... poplynelam ze wstepem ostatnio a dzis dopiescilam zakonczenie.. chyba zaden rozdzial mi sie tak niepodoba jak zakonczenie echs... ale to dobrze bo podobno recenzenci czytaj tylko wstep i zakonczenie
tzrymajcie jutro kciuki jade jej to zawiesc- sprawdzi na miejscu i odda teoretyczny z poprawkami..
wiec zostaje mi tylko nanoszenie poprawek i KONIEC
brawo koniec pisania to jedno z najlepszych uczuć przyszłego mgr

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no właśnie nic takiego nie było, więc z tymi wytycznymi nie wiem o co chodzi widocznie u nas to jakos inaczej przebiega fundamenty były wylane jakos na początku kwietnia. na razie budowa stoi do przyszłego piatku, bo strop był wylewany i trzeba odczekac.
Niestety domem juz jestem mniej zachwycona niz na poczatku, bo mi słonko z salonu "znikneło" i jakos pomuro sie zrobiło. murarz uspokaja, ze to przez te stemple, ale zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy
wrzucam fotki z środy
no budowa już zaawansowana a pokaż jaki macie projekt

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny ale się narobiło...
Tż jak pisałam miał iść do pracy na nockę ale tu mamy takich znajomych co mieszkają 2 ulice dalej i Tż się spotkał z tym chłopakiem żeby sobie pogadać przed pracą.
Ja sobie siedzę tu na wizażu a Tż miał być w pracy na 22.
Była 22:10 a słyszę klucz w zamku trochę się wystraszyłam i od razu drę się czy to on. tu on i ta dziewczyna przyszła, moja koleżanka żona tego chłopaka co Tż się z nim spotkał... i ona mówi mi , że jakiś koleś ich pobił!!!! Jakaś taka osiedlowa patologia szła jeden koleś pijany w moim wieku z jakąś babką i młodą dziewczyną one też narąbane. Tamten zaczął się coś do Tż przyczepiać wziął go za bluzę i mu rozerwał !!! To ten kolega podbiegł do tego kolsie i tam zaczął go szrpać i uderzył a tern koleś jakiś szał dostał i tak zaczął bić tego kolegę że ma mega limo pod okiem, czoło rozwalone i krew mu leciała chyba z warki. Tż w tym czasie zaczął bić tego napastnika , Tż też dostał. Tamtego kolegę zamroczyło...
Ta dzieczyna młoda doskoczyła do tego napastnika i chciała go odciągnąć a on ją tak w twarz wywalił jak bokser na rongu!!! No i tak się tam z 5 mkinut szrpali. Tż bardzo nie pobity na twarzy nawet teraz nie było tak bardzo widać z tym , że poleczek od środka ma rozwalony i krew mu leciała.
Tż pojechał taxówką do pracy...
Gadałam z tą dziewczyną to mówi , że no patalogia starszna ...
Tz gadał z taksiarzem , który telefonie , że zamawia taksę to był pod blokiem za 2 minuty i mówił , że jak tu jechał to Ciche ( policja na patrolu bez oznaczenia) zgarniała tą babę pijaną i tego kolesia coś tam się jeszcza chyba z nim szarpali.
Musiał ktoś zadzwonić po tą policję bo ta szrpanina trwała 5 mint. Darli się podobno jak nie wiem więc pewnie ktoś poinformował policję.
Z tym , że może się wywinie ten koleś i go puszczą. Mam nadzieje że go na izbę wytrzeźwień wezmą i puszczą za 24godziny.
Jejku dziewczyny najadłam się strachu! I o tego kolege też bo on jakoś bardziej poturbowany.
Boże ja mam nadzieje jak najszybciej się stąd wyprowadzić bo to osiedle to jest poprostu tragiczne !!!
masakra, dobrze,że tylko tak się skończyło. Nie martw się niedługo się stąd wyniesiecie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
MIŁOSZEK JEST JUŻ NA ŚWIECIE

URODZIŁ SIĘ WCZORAJ 8 MAJA o 20;30
WAŻYŁ 3400 i MIAŁ 56 cm

Nasza Rybulka jest twardzielka, pojechala do szpitala po 11 godzinach skurczow polozne sie z niej smialy bo nawet nie pytala o znieczulenie
skurcze obudzily ja o 4 w nocy, no ale sobie te 11 godzin radzila
aha i co najwazniejsze oboje czuja sie dobrze

bede pisac co i jak

a ode mnie - Wizazowa Siostrzyczko - jestem z Was dumna z calej waszej trojki! bylas dzielna! Gratuluje jeszcze raz a Miloszka witamy po tej stronie brzucha

P.S. trzymajcie kciuki jade z praca mgr pokazac wstep i zakonczenie i odebrac teoretyczny
barwo dla Rybulki Wczoraj wieczorem o niej myślałam, zastanawiałam się kiedy urodzi i co, już leżała w szpitalu
Czekamy na Twój powrót do domu Martuśka uściskaj ją i Miłoszka smsowo od nas

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak robicie pieczone ziemniaki??Takie do obiadu z piekarnika??
ja piekę na tej blaszce z piekarnika, wylewam na nią trochę oleju i wkładam do piekarnika żeby się nagrzała. Ziemniaki pokrojone w mniejsze częsci też traktuje olejem i przyprawami, róznymi, zalezy co mam pod ręką, mieszam to razem i wykładam na blachę. Podczas pieczenia staram się też je trochę przewrócić żeby się równomiernie przysmażyły. Finito
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:07   #3952
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia "pomysł na.." - winiary wrzucasz mięso do woreczka i sypiesz ich przyprawą i do piekarnika na 60min. Pyszne wychodzą no i do tego woreczka ziemniaków nie wrzucę bo nie wiem jak z ta przyprawą będą smakować i wolałabym takie chrupiące Ale dziękuję za pomysł, w przyszłości chciałam zrobić udka więc wykorzystam twój pomysł

Baja a solisz je jeszcze??czy tylko zioła dajesz??

Nasz skarb
Stary 2010-05-09, 11:19   #3953
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc

coś mi się na gardło rzciło tak mnie boli i chrypka i do tego katar ech.... przewiało mnie wczoraj chyba
Cytat:

Madzialenka – myślałam o cisie, w następny weekendzik wybieramy się do centrum ogrodniczego i mam zamiar coś przytargać. A coś innego?
najlepiej jakby to był cis pospolity (taxus baccata). I im w większe donice to posadzisz, tym lepiej. TZ mówi, ze w Holandii mogą miec jakies inne odmiany niż w Polsce więcc cięzko mu powiedziec. Ta która ci napisałam odmiana, jest najbardziej odporna na mróz jakby co TZ mówi, ze nie kojarzy nic innego co moze rozsnąc w donicach w cienistym miejscu i mozna z tego zrobic ładny żywopłot. Dlatego poleca tego cisa
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Madzia co z suknią? sprzedana?
coś jej wypadło i napisała, ze nie przyjedzie

Rybulko gratulacje

Daysy jejku co za akcja. Ja tez sie sama boję chodzic po ciemku

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

AAAA dziewczyny bym zapomniała (odpisałam wam a zapomniałam sie zapytac o swoją sprawe hehe) Mam prawko od 8 lat (patrzyłam to nie ma na nim terminu waznosci jak na dowodzie). Jak będe miała lepiej z reką to ide na kilka lekcji przypominających i chce jeździc samochodem. ale... prawko jest na stare nazwisko. Czy musze je koniecznie wymieniac?? (chciałam potem wymieic jak bede zmieniała adres zameldowania, ale to pewnie za moze nawet 3 lata )

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:24   #3954
anuulaa
Wtajemniczenie

Witam Was gadułki znowu po długiej nieobecności, kliwia mnie wywołała i widzę, że w dobrym momencie, bo tu taka wiadomość, że Rybulka urodziła!
Rybulko, gratulacje, dzielna z Ciebie mamusia!!

Przyznawać się, kto tu w ciąży jest?? Piszcie w takim tempie, że nigdy nie przebrnę przez wątek, więc nawet nie próbuję nadrabiać wszystkiego, tylko to co ostatnio naskrobałyście :P

A za to, że tak długo się nie odzywałam, pokażę Wam zdjęcia sypialni, ale zaznaczam, że jest w takim surowym stanie. Brakuje firanek, zasłon, chodniczków, lamp nocnych na stolikach i ramek nad nimi. Kolory jakieś przekłamane, poduszki są prawie takiego samego koloru co tapeta. AAa i narzuta będzie inna, szeroka, na razie tylko taki kocyk

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-05-09 o 11:27
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:26   #3955
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia znajomy policjant mówił mi że najlepiej by było jakby było to samo nazwisko na prawku i dowodzie. Pytałam zanim wymieniłam swoje dokumenty. W razie czego nie musisz pokazywać dowodu ale ja bym wymieniła na twoim miejscu. Trzy lata to sporo. A koszt jest naprawdę nie wielki w porównaniu z nerwami przy kontroli 75zł płaciłam.

Nasz skarb
Stary 2010-05-09, 11:27   #3956
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:32   #3957
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Madzia znajomy policjant mówił mi że najlepiej by było jakby było to samo nazwisko na prawku i dowodzie. Pytałam zanim wymieniłam swoje dokumenty. W razie czego nie musisz pokazywać dowodu ale ja bym wymieniła na twoim miejscu. Trzy lata to sporo. A koszt jest naprawdę nie wielki w porównaniu z nerwami przy kontroli 75zł płaciłam.
ech.. to chyba lepiej wymienie Do tej pory nawet o tym nie myslałam bo nie jeździłam. Ile teraz sie czeka na wymiane prawka??
a opłaty nie znieśli tak jak na wymiane dowodu??
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
A za to, że tak długo się nie odzywałam, pokażę Wam zdjęcia sypialni, ale zaznaczam, że jest w takim surowym stanie. Brakuje firanek, zasłon, chodniczków, lamp nocnych na stolikach i ramek nad nimi. Kolory jakieś przekłamane, poduszki są prawie takiego samego koloru co tapeta. AAa i narzuta będzie inna, szeroka, na razie tylko taki kocyk
ślicznie. Pokazywałam męzowi i jemu też się bardzo podoba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 11:34   #3958
kliwia
Zakorzenienie

anula sypialnia wyszla bosko
za kilka lat chyba tez cos zywego zamontuje, bo mi sie moja mdla wydaje - soosnowe meble kremowo perlowa tapeta i kremowa wykladzina

madzia do miesiaca czekasz, oplata 70zl
Stary 2010-05-09, 11:38   #3959
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia do miesiaca czekasz, oplata 70zl
Dzięki

ja wam zaraz wkleje foto sypialni jaka mi się podoba ewentualnie cos z czerownią bardziej.

Kliwia a własnie co wyszło z tym domem co się zastanawialiscie nad jego kupnem??

Stary 2010-05-09, 11:40   #3960
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dzien dobry laseczki

Rybuniu gratulacje!!!!!!!!!!!!!! dzielna dziewczyna
czekamy na ciebie i Miłoszka

laseczki skonczylismy malowanie
wstawiam zdjecia jak obiecałam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:27
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości