|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
Kciuki trzymam. Dziękuję.
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Któraś z was narobiła mi niedawno smaku na truskawy... chyba Szaja ... spotkałą mnie przemiłą niespodzianka, bo mama kupiła trochę truskawek świeżych Mniammmm...
|
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
bydgoszczanko... Luiza słodka
dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczności
Jak ja bym chciała dziewczynkę ![]() Szajajaba.. może zrobimy małą podmiankę? :P
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3335 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bydgoszczanko - Luzia przesłodka ![]() dobranoc mamusie
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=1qTFOHqpqK8
Do się pośmiania
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3337 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie tez 20 kg+, wiec biegamy razem ![]() Cytat:
Cytat:
.Tu jeden z artykulow na ten temat: http://naszedziecko.net.pl/mam-male-...a-dziecko.html Mala jest przecudowna!!!! taki slodziaczek lukrowany, tylko kochac, calowac i tulic --------------------------------------------------------------------- hejka ![]() Dzieki za Wasze opinie o odwiedzinach znajomych, bo juz myslalam, ze ja jakis odludek jestem. Malz mnie zaskoczyl wieczorem, pieknie sprzatnal lazienke, uszczelnil prysznic i zrobil pyszna kolacyjke. Ogladnelismy filmika na sofce i bylo juz super Ja sie wczoraj z tych nerwow z lekka przeforsowalam, umylam autko, przekopalam mala szklarnie i dzisiaj w nocy spac nie moge. Budza mnie skurczyki, co prawda mijaja po zmianie pozycji, ale budza. Reaguje na nie spokojnie, licze czas miedzy nimi, bardzo nieregularny....takze to raczej nie dzisiaj bedzie No to milusiego dnia Kobity, zagladne podczytac co i jak u Was |
|||
|
|
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno krem coś tam robi, nawilża, odżywia, nadaje nieco elastyczności... Ale jak skóra wcześniej już elastyczna i skłonna do naciągania nie była, to cud się nie stanie. Niestety. Cytat:
W grupie raźniej. Cytat:
Niech ta aktywność da wyczekiwane efekty.
|
|||
|
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki za wszystkie komplementy
Śliczności dziewczynka Cytat:
Czas już po temu...No ja jeszcze nie wiem ile my z nim razem w pokoju będziemy mieszkać, ale jakby coś to mamy już wygodną kanapę w salonie więc jak tylko zaczniemy mu przeszkadzać to się ewakuujemy ![]() Melduje się w dwupaku. Negocjacje z Bogusiem trwają ale on nie chce wychodzić No nic mimo niepogody przejdę się do Biedronki... Może ten dwugodzinny spacer coś choćby delikatnie przyspieszy
Edytowane przez bratkab Czas edycji: 2010-05-09 o 08:04 |
|
|
|
|
#3340 |
|
Rozeznanie
|
Babeczki, od 07.00 mam skurcze co 7-8 minut, ae nic mi nie odeszlo, ani czop, ani wody. Nie wiem czy mam panikowac.
Chce poczekac tak do 12.00 i potem bede dzwonic do szpitala w razie czego, pewnie to falszywka, ale przybieraja na sile, nospa nie pomogla, prysznic zlagodzil na chwilke. ![]() :conf used:
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Luiza slicznie wygląda , juz taka fajna
Wiecie co mnie fascynuje - ze dzieciaczki rodzą sie takie malutkie nieporadne i w tak szybkim tepie rosną , po paru tygodniach juz zaczynają sie przyglądac i kumac kto jest kto i wogule -super ![]() Smaka robisz , tak mi wczoraj wlasnie od sąsiadow zapaszki lecialy że masakra , ale glupio sie bylo tak wprosic obeszlam sie smakiem.![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki - nie bój żaby
|
|
#3342 | |||||
|
Konto usunięte
|
Jakie ona ma słodkie usteczka!
![]() Cytat:
Dopóki małż nie weźmie się za remont na dole i go nie skończy ![]() Cytat:
Teraz też wcinam ![]() Cytat:
Ale mogę ci ją zarezerwować jako przyszłą synową ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym może to 11 poczekałą i śmigała szpitalnie Mój małż wykręcił dzisiaj numer stulecia - na 10 dni przed porodem poszedł do pracy BEZ TELEFONU Jak zacznę rodzić, to zadzwonię na ogólny i narobię mu siary, że mają go natychmiast wywołać i wyrzucić do domu, bo żona rodzi Sesese ![]() Obok łóżeczka maluszkiej postawimy jednak regał - kupimy z BRW zersia Elippe, bo takie mamy mebelki w pokoju naszym, a że ledwo nam się na podwójnym regale książki mieszczą i tak czy siak musielibyśmy do nowego mieszkania coś dokupić, to kupimy teraz, a potem się książki postawi. http://brw.com.pl/pl/produkt/5478-EL...C3%B3j+dzienny |
|||||
|
|
|
#3343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później idę tylko do przychodni wybranej i zapisuje tam dzieciaczka Noo a my dalej w dwupaku noo.. Cytat:
i gdzie Ty masz te 20 kg ? Cytat:
Śliczna Cytat:
Poczekaj jeszcze trochę, jak nie przejdzie to sio do szpitala ![]() A wody i czop nie muszą wcześniej odchodzic moga podcza porodu ![]() A ja byłam wczoraj w szkole.. Wszyscy zdziwieni że jeszcze nie urodziłam i ze jeszcze chodze I na Juwenaliach byłam.. ale było tak beznadziejnie że pojechaliśmy na działeczkę na grilla
|
||||
|
|
|
#3344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spokojnie...zadzwon do swojego lekarza najlepiej i jak cos dawaj znac bierz laptopa ze soba
Edytowane przez ewciak123 Czas edycji: 2010-05-09 o 11:44 |
|
|
|
|
#3345 |
|
Rozeznanie
|
witam ja nadal w dwupaku..ale odchodzi mi chyba czop!!
takie coś rozciągliwee bardzo i przeźroczyste czy to to?? Justin trzymam kciuki!! Bydgoszcznko mała cudowna...ja już bardzo tęsknie i trace cierpliwość , też chce mieć malutką przy sobie
http://www.suwaczek.pl/cache/b735966895.png 8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2010-05-09 o 11:43 |
|
|
|
#3346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3mam kciuki mocno za was!! ![]() Powodzenia!!Marta - a masz tego dużo? Ja od jakichs 2 tygodni mam po prostu taką bardziej gęstą wydzielinę i to tak po trochu wychodzi. Może być to czopek, w końcu już najwyższy czas, co nie? ![]() Ja dzis na liczniku mam 40+3... Objawy takie jak ostatnio, czyli bez szaleństw ![]() Ładniutka pogoda dzisiaj - trzeba zaraz myknać na jakiś spacerek - może "wychodzę" Maluszkę ![]() Mam dziś więcej energii i chętnie bym odkurzyła mieszkanko, umyła podłogii i cos tam jeszcze porobiła, ale mąż po nockach ostatnio sypia w dzień, więc nie będę hałasować... No i tak głupio trochę włączać odkurzacz w niedzielę... Hmm... muszę wymyslić sobie jakieś wyczerpujace zajęcie Dobrego dzionka
|
|
|
#3347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wogóle jakiś głupi dzień dzisiaj mam.....coś chcę ale nie wiem co....jak się tak siedzi w domu non stop samemu to już można zwariować.. ;/ Edytowane przez djerba Czas edycji: 2010-05-09 o 12:07 |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja juz po spacerze, po wczesnym obiedzie- dzis fasolka po bretonsku ![]() lody, lody, krowki, rozki francuskie z jablkiem- czy to sie kiedys skonczy????? wstyd bedzie na wage wejsc we wtorek![]() ![]()
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki kisiel.. i tak sporo tego.. |
|
|
|
|
#3350 |
|
Konto usunięte
|
Ja już ponad tydzień to mam, wg gina to czop właśnie
W nocy skurczy(by)ki miałam, teraz też cosik, ale słabe i nieregularne. Ja chcę na porodówkę!
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie mam do was jeszcze jedno pytanko...
Chyba Szaja pisała tutaj ostatnio o "dziwnych odczuciach w bożence" ...Od 2-3 dni mam strasznie nabrzmiałą "bożenkę" ( ![]() ) aż chwilami jakby boli... też tak macie może? Bo zastanawiam się czy to normalne. A może to jakiś kolejny objaw zbliżającego sie porodu... hmm... co wy na to?
|
|
#3352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Konto usunięte
|
Wiem tyle, co mi koleżanka napisała - że kilka dni przed porodem miała taką nabrzmiałą
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taką normalnie jak by mi jajka rosły |
|
|
|
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() hmmm... to może w końcu cosik się wykręci Kłucie tez mam ale tam w srodku jak Mała napiera na szyjkę A teraz to... Oby niebawem sie zaczęło ![]() :rolleye s:
|
|
#3356 |
|
Konto usunięte
|
Małż wczoraj się śmiał, że nagle mi się 2 bożenki zrobiły
|
|
|
|
#3357 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahhh,.....kurrrrrrrrdeee. ...ja jakaś pokręcona jestem w tej ciąży.....właśnie zlukałam, że od 3 ostatnich myć głowy....myję odżywką zamiast szamponem....i teraz się cholera jasna nie dziwię czemu jakoś się dziwnie nie pieniło i po umyciu też było dziwnie ...Grrrrrrrrrrrr...... a czytałam niby opis na z tyłu pudełeczka jak kupowałam....ze mną już coś nie tak....Spadam do rossmanna ehhhhhhh :}
|
|
|
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
Kardashi - fajne porównanie!!
ale trafiłaś w sedno - właśnie cos takiego
|
|
#3359 |
|
Konto usunięte
|
Djerba, też mi się tak zdarzyło
![]() Matko Polki, ja ciągle głodna jestem!!! |
|
|
|
#3360 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze jestesmy w domku, dzwonilam na porodowke, kazaly mi wziac prysznic, zjesc cos lekkiego i przyjechac jak skurcz bedzie trwal 1 minute, na razie mam co 5-6 minut 40-sekundowe. No i zaczelam krwawic, na razie delikatnie. Bede informowac na biezaco.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

Oby

Tupta niesamowicie i się wypina.

Czas już po temu...
No nic mimo niepogody przejdę się do Biedronki... Może ten dwugodzinny spacer coś choćby delikatnie przyspieszy

, ale glupio sie bylo tak wprosic

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale mogę ci ją zarezerwować jako przyszłą synową 
ale trafiłaś w sedno - właśnie cos takiego