Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 23:49   #2611
zlotqo
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia?
2. Wasz ulubiony podkład Avon?
3. Ulubiony szampon/odżywka?
4. Co polecacie na lato (podkład/puder)?
5. Ulubiony zapach Avon Naturals?
6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki?
7. Ulubiony balsam?
8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon?
9. Najwiekszy Avonowy bubel?
10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie?

1. dopiero zaczynam jako konsultantka (4 katalogi?) ale zawsze staram się dorzucić do większych zamówień jakieś próbki czy tańsze kosmetyki np. z netto
2. perfectwear
3. ogólnie szampony naturalsa
4. - (jeszcze nie wiem)
5. mango i granat stanowczo, dawniej jeżyna i wanilia bodajże. i kiedyś (z 10 lat temu) arbuz albo melon - dałabym miliony za tą mgiełkę...
6. mgiełki naturalsa, podkład rozświetlająco-antystresowy
7. na tą chwilę malinowy naturals
8. nie posiadam
9. puder color trend w kompakcie i tusz z tej serii. reszty nie poznałam jeszcze
10. napewno nowy wody Ice Sheers oraz lakiery i balsamy do ust (jeszcze nie wiem które), balsam Avon Care nadający kolor i jeszcze kilka rzeczy mam upatrzonych

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 05:09   #2612
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

To i ja się dorzucę

1. Przy większym zamówieniu daję upust
2. Podkład w musie
3. AT do brązowych włosów
4. Krem z granulkami koloryzującymi
5. Wanilia
6. Nie ma takiego produktu
7. Brak
8. Wiele ich jest
9. Diamentowy tusz
10. Jeszcze o tym nie myślałam
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 06:13   #2613
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaha_akro Pokaż wiadomość
no to ja już nie wiem
a zamówienie miałam na kwotę coś ponad 350zł..

jeśli chodzi o gratisy to ja czasem daję, czasem robię mały rabat
a jeśli daję już jakieś gratisy, to właśnie zależnie od tego, co klientki zamawiają, no i bardzo dużo zależy od tego co to za klientka.. jeśli zamawia często to staram się zawsze coś dorzucić.. a jeśli sporadycznie i za małe kwoty, to jeśli gratis na zachętę nic nie skutkuje to co najwyżej dorzucam próbki jak mam
a może to zależy od ilości obsłuzonych klientek?:confu sed: ja wpisałam 7 i mam tylko 1 sztukę ale to początek katalogu, pewnie będą jeszcze zamówienia i mam nadzieje że coś dorzucą tych próbek

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 08:51   #2614
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
a może to zależy od ilości obsłuzonych klientek?:confu sed: ja wpisałam 7 i mam tylko 1 sztukę ale to początek katalogu, pewnie będą jeszcze zamówienia i mam nadzieje że coś dorzucą tych próbek
Wątpię by jeszcze dorzucili.
Ja w ogóle nie wpisuję ilości klientek:P
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:11   #2615
placuchy
Raczkowanie

Witam Mam pewien problem. Klientka zawsze zamawiała u mnie Podkład matujący o konsystencji musu, ale niestety nie ma go już w katalogu. Myślicie, że Wygładzający mus w sztyfcie "Idealny kolor" może być jego odpowiednikiem, mogę go polecić klientce?
placuchy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:17   #2616
spalamsie
Przyczajenie

a ja mam takie nietypowe pytanie, płacicie zawsze na czas? Ja mam zawsze termin do poniedziałku więc robie przelew w niedziele. A gdybym np.kilka dni spóźniła się z zapłatą?
spalamsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:23   #2617
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spalamsie Pokaż wiadomość
a ja mam takie nietypowe pytanie, płacicie zawsze na czas? Ja mam zawsze termin do poniedziałku więc robie przelew w niedziele. A gdybym np.kilka dni spóźniła się z zapłatą?
Po kilku dniach naliczają odesetki + 5zł za 'fatygę'.
Zależy w sumie od klientek, jak mam kaskę to zakładam i płacę na czas, a czasem jest tak, że dośc długo zwlekam...
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 09:32   #2618
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spalamsie Pokaż wiadomość
Ja tez mam termin do poniedziałku, a kiedys zdarzyło mi sie spoznic i zapłaciłam dopiero we wtorek czy środe(juz nie pamietam) no i mi nic nie doliczyli. A moje saldo zmienilo sie dopiero w piatek.
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:35   #2619
adie94
Zadomowienie

jak zarekomendować nową konsultantkę? proszę o pomoc

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

Edytowane przez adie94
Czas edycji: 2010-05-09 o 10:16
adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:55   #2620
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Mam do wyboru: żel do mycia twarzy na dzień i na noc nawilżający ten za 10,90 z netto, albo z katalogu za 13,90 z herbaty.
Który lepszy?
Mam miejscami suchą skórę, ale raczej normalną
Stary 2010-05-09, 10:01   #2621
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez placuchy Pokaż wiadomość
Witam Mam pewien problem. Klientka zawsze zamawiała u mnie Podkład matujący o konsystencji musu, ale niestety nie ma go już w katalogu. Myślicie, że Wygładzający mus w sztyfcie "Idealny kolor" może być jego odpowiednikiem, mogę go polecić klientce?
Mam jeszcze mus w słoiczku i ten w sztyfcie też mam. Ten w słoiczku jest o niebo lepszy, bo matuje. W końcu nazywa się "matujący". A ten w sztyfcie w ogóle nie matuje. Świecę się 20minut po jego nałożeniu. Więc jeśli Twoja klientka zamawiała ten w słoiczku matujący, to musisz jej polecić inny matujący, bo ten w sztyfcie nie matuje wcale (to nie tylko moja opinia, moje koleżanki też są tego zdania).

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 10:10   #2622
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a ja każdej klientce dorzucam próbkę nowości, nawet jak zamówi tylko krem do rąk tak samo katalog
każdej obcinam końcówki, bo nie hcce mi się z tymi drobniakami bawić; czyli, jak np. zamówi tylko kem do rąk za 5,9 zł (a tak było ostatnio), to tak naprwde zapłaci 5zł, dostanie gratis próbkę i katalog na własnośc
a powyżej 100zł dają kosmetyk gratis i zaokrąglam do koncowki 5 lub 10zł

teraz właśnie mam problem - nowa klientka i odrazu zamówienie na 124zł tylko nie mam pojęcia, jaki gratis jej dać nawet na oczy jej nie widziałam, bo to od męża z pracy i nie wiem, czy wolałaby kredkę do oczy czy lakier jakie kolory??dziś składam zamówienie, więc musze intensywnie myśleć

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:13   #2623
spalamsie
Przyczajenie

1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia?
7. Ulubiony balsam?

1. Na razie nic nie dorzucałam ale chyba zacznę, bo mam taką klientkę która co katalog zamawia na ponad 100 zł. W tym katalogu dorzucę jej krem do rąk i może jakąś próbkę a potem zobaczę
2. Na razie tylko próbkę zamawiałam i Idealnie Trwały Podkład jest dla mnie najlepszy.
3. Ogólnie nie przepadam ale Avon Naturals pachną świetnie
4. ----
5. Mango z czymś tam, nie pamiętam dokładnie.
6. Zazwyczaj perfumy, albo kremy do stóp/balsamy
7. Ulubionego nie mam.
8. Raczej nie polecam biżuterii
9. Produkty z Color Trend.
10. Na wodę Bali Bliss

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Po kilku dniach naliczają odesetki + 5zł za 'fatygę'.
Zależy w sumie od klientek, jak mam kaskę to zakładam i płacę na czas, a czasem jest tak, że dośc długo zwlekam...
dzięki Już raz zakładałam bo nie dała klientka rady na czas. teraz też muszę, wolę nie podpadać.
spalamsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:17   #2624
dodocia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a ja każdej klientce dorzucam próbkę nowości, nawet jak zamówi tylko krem do rąk tak samo katalog
każdej obcinam końcówki, bo nie hcce mi się z tymi drobniakami bawić; czyli, jak np. zamówi tylko kem do rąk za 5,9 zł (a tak było ostatnio), to tak naprwde zapłaci 5zł, dostanie gratis próbkę i katalog na własnośc
a powyżej 100zł dają kosmetyk gratis i zaokrąglam do koncowki 5 lub 10zł

teraz właśnie mam problem - nowa klientka i odrazu zamówienie na 124zł tylko nie mam pojęcia, jaki gratis jej dać nawet na oczy jej nie widziałam, bo to od męża z pracy i nie wiem, czy wolałaby kredkę do oczy czy lakier jakie kolory??dziś składam zamówienie, więc musze intensywnie myśleć
miałam kilka razytaką sytuację i albo dawałam mały % taniej, albo zwyczajnie jedną rzecz z zamówionych opisywałam jako gratis
dodocia@buziaczek.pl
dodocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:19   #2625
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Czekam teraz, żeby zamówić sobie olejek do masażu, bo akurat takiego czegoś mi brakuje, ale po niewypale z musem i peelingiem to się boję brać
Dziękuję W takim razie pewnie sobie zamówię. Bo z tymi senses mam wrażenie, że jakbym tarła się szkłem..;/. Mam potem nierówny naskórek i strasznie, ale to strasznie wysuszony!! Dove jest delikatny ale ściera jak trzeba . Więc ten powinien być ok.
A co do olejku, to podejrzewam, że tam raczej nie ma czego popsuć .
Zamówiłam go sobie w piątek i powinnam dostać w środę. Napiszę Ci, jak wrażenia . Może się przekonasz
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:24   #2626
kasia_86_
Raczkowanie

hej dziewczyny.
mam taki maly problem i nie wiem gdzie sie z tym zglosic. otoz w katalogu 7/2010 mialam zamowienie na ponad 1100 zl i zamowilam sobie z racji tego perfume JF Holiday za 6,50. Z tego co patrzylam na fakture elektroniczna wynika ze nie zostala mi ona w ogole doliczona. patrzylam tez na swoje zamowienie i na 100% ja zamowilam, nawet w danych finansowych jest na liscie ale na fakturze jej brak. dziwne troche, mialyscie taka sytuacje? gdzie powinnam to zglosic?
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:27   #2627
19patka88
Raczkowanie

Cytat:

A moze masz jeszcze jakies klientki co robia zamówienie powyzej 100zł i mogłabys zamówic z demo 3 te perfumy balli bliss za 30zł i dorzucic każdej do zamówienia??
Ja ostatnio własnie zrobiłam taka promocje wsród moich koleżanek,ze jeżeli zamówia co powyzej 100zł z 2 katalogów to dostana do nastepnego zamówienia perfumy nowsci kat 08 :P i podziałało,akurat dwie kolezanki zamówiły na ok 150zł w każdym kat i dorzucam im balli bliss i jeszcze jedna dla mnie zostanie

7. Ulubiony balsam?

1. Dorzucam zawsze cos z netto za zakupy od 70-80-100zł w zaleznosci co klientka kupuje,jak jakies perfumy za 54,90zł to juz jakis krem do rak,czy szminke pielegnacyjna dorzucam,oczywiscie jak wiem tez/mam pewnosc ze klientka znowu cos zamówi u mnie,bo teraz konsultantek jak mrówek wszedzie jest :/
2. kiedys był w musie ale go niestety nie ma :/ a teraz ostatnio polubiałam rozświetlajacy-antystresowy
3. Z AT niebieski do włosów suchych i zniszczonych,zielony 2&1 nabłyszczający
4. krem z granulkami koloryzujacy i na to puder light medium "idealny kolor"
5. mango i granat kiedys papaj i kokos i jakis by sie jeszcze jakis znalazł
6. u mnie idzie duzo perfum,kolorówka,szmpony, żele,płyny do kapieli,
7. nie lubie balsamów z Avonu :/
8. nie mam ulubionej
9. hm... nie wiem,zawsze znajda sie miłosnicy tych produktów których naszym zdaniem nie powinno byc w sprzedaży Avonu
10. Napewno cos sie znajdzie,teraz mi trudno okreslic,musiałabym siasc i przegladnac katalogi :P ale i tak zawsze najwiecej sie juz znajduje do zamówienia jak sie dostaje katalog papierkowy :P

aaaa własnie dziewczyny bo jutro składam zamówienie z kat 07 i mam zamówienie na 1100zł (poraz pierwszy ) i z wiązku z tym co moge za to zamówic sobie ze przekroczyłam próg 1000zł?? I ten produkt mam wpisac teraz z zamówieniem czy dopiero jak bede składac zamówienie z kat 08??

Edytowane przez 19patka88
Czas edycji: 2010-05-09 o 10:49
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:40   #2628
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez dodocia Pokaż wiadomość
miałam kilka razytaką sytuację i albo dawałam mały % taniej, albo zwyczajnie jedną rzecz z zamówionych opisywałam jako gratis
dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
A moze masz jeszcze jakies klientki co robia zamówienie powyzej 100zł i mogłabys zamówic z demo 3 te perfumy balli bliss za 30zł i dorzucic każdej do zamówienia??
Ja ostatnio własnie zrobiłam taka promocje wsród moich koleżanek,ze jeżeli zamówia co powyzej 100zł z 2 katalogów to dostana do nastepnego zamówienia perfumy nowsci kat 08 :P i podziałało,akurat dwie kolezanki zamówiły na ok 150zł w każdym kat i dorzucam im balli bliss i jeszcze jedna dla mnie zostanie

aaaa własnie dziewczyny bo jutro składam zamówienie z kat 07 i mam zamówienie na 1100zł (poraz pierwszy ) i z wiązku z tym co moge za to zamówic sobie ze przekroczyłam próg 1000zł?? I ten produkt mam wpisac teraz z zamówieniem czy dopiero jak bede składac zamówienie z kat 08??
nad tymi wodami tez się zastanawiam czy nie dorzucić

dopiero wraz z zamówieniem z 08 możesz wpisac kod na prezent ale jeszcze nie wiemy, co to bedzie;

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:40   #2629
ankamicha
Raczkowanie

ololufe tiny_dorcia dziękuje
Cytat:
Tak jak już ktoś tutaj pisał, może zestaw za 14,90 jeśli masz możliwość ;] ? A jeśli nie, myślę ze kredka czarna, uniwersalna, albo bezbarwny lakier będą odpowiednie dla każdego

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
mam taki maly problem i nie wiem gdzie sie z tym zglosic. otoz w katalogu 7/2010 mialam zamowienie na ponad 1100 zl i zamowilam sobie z racji tego perfume JF Holiday za 6,50. Z tego co patrzylam na fakture elektroniczna wynika ze nie zostala mi ona w ogole doliczona. patrzylam tez na swoje zamowienie i na 100% ja zamowilam, nawet w danych finansowych jest na liscie ale na fakturze jej brak. dziwne troche, mialyscie taka sytuacje? gdzie powinnam to zglosic?
Ja miałam tak z konturówką, tylko że wszędzie miałam wyliczoną jej cenę, wagę itp. Zadzwoniłam i powiedziałam [myślałam ze mi nie uwierzą ;D] kazali zapłacić normalnie za całość zamówienia, a w następnej paczce normalnie wysłali brakującą konturówkę
ankamicha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 11:47   #2630
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy balsamy do ust są warte zakupu? bo tak czytam opinie na KWC ale mnie nie zachwycają.. a przydał by mi się jakiś bo mam strasznie suche
Eee, jak masz bardzo suche, to żaden z balsamów avonowych ci ich nie zregeneruje One do poważnych zadań są za kiepskie. Jeśli już, to odżywka z Anew...., albo stare lśniące z CT, ale ich już nie ma...

Cytat:
Napisane przez placuchy Pokaż wiadomość
ten w sztyfcie nie matuje tak jak ten w słoiczku
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie wpisuję ilości klientek:P
A da się tak? Bo ja jak nie wpiszę, to zamówinie nie chce iść dalej. Wyskakuje uparcie okienko: wpisz liczbę obsłużonych klientów".
(zamawiam elektronicznie)

Cytat:
kurcze, toż to 15% dla niektórych cały zarobek

Cytat:
może coś neutralnego - jakiś balsam czy żel....
Stary 2010-05-09, 11:50   #2631
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

7. Ulubiony balsam?

1.Do każdego zamówienia dorzucam próbki. Do większych zamówień kosmetyki np.żel pod prysznic/balsam do ciała.
2.Rozświetlająco-antystresowy
3.Nie przepadam za szamponami z avon...Ale zdecydowanie wolę serie AT od NATURALS
4.krem z granulkami koloryzującymi
5.Mam wiele Malina, Granat,Jeżyna
6.Ciężko mi to określić W każdym katalogu mam zamówienie na:żele pod prysznic,płyny do higieny intymnej, deo w kulce,tusze do rzęs(SUPER SHOCK).
7.Mam kilka:z serii naturals(jeżyna, malina),luksusowy balsam do ciała TODAY TA,SSS
8.McKayla
9.szampony naturals-mają tylko ładny zapach
10.Jeszcze nie oglądałam katalogu

Zamówienie z kat 07 wysłane.Ostatecznie uzbierało się niecałe 650zł.Przyślą mi MAJKĘ,a ZEBRY nie mam na fakturze

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:09   #2632
19patka88
Raczkowanie

Cytat:
dobry pomysł

nad tymi wodami tez się zastanawiam czy nie dorzucić

dopiero wraz z zamówieniem z 08 możesz wpisac kod na prezent ale jeszcze nie wiemy, co to bedzie;
z tego co sie dowiedziałam przed chwila od znajomej koleżanki-konsultantki to prawdopodobnie bedzie to woda Jet Femme Holiday za zamówienie w kat 07 za kwote 1000zł,ale to nie jest w 100% pewne czy to bedzie akurat
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:12   #2633
Starlett
Wtajemniczenie

7. Ulubiony balsam?

1. Najczęściej próbeczki perfum.
2. Nie mam - kiedyś lubiłam starą wersję trwałego podkładu, ale po zmianie nie jest już taki dobry.
3. AT - zielony nabłyszczający i oczyszczający.
4. puder prasowany fair
5.była kiedyś limonka
6. żele senses
7. nie mam
8. kolczyki Ursula
9. "pozłacana" biżuteria
10. jeszcze nie wiem

Myślałam, że w tym katalogu uzbieram zamówień na Zebrę, ale mam tylko jedno za 9,90 mimo tego, że sama chcę sobie coś zamówić z kolorków to jednak nie chcę na siłę dobijać do tych 99 zł....trochę mi się to nie opłaca a czekam z zamówieniem na 15 maja, bo MUSZĄ mi już po prostu przysłać tę Majkę!

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:18   #2634
emmi01
Raczkowanie

7. Ulubiony balsam?

1. Raczej próbki
2. Używałam rozświetlająco antystresowego, ale ostatnio kupiłam próbki idealnie trwałego i chyba jest dla mnie lepszy
3. Różowa odżywka AT do włosów farbowanych
4. krem z granulkami koloryzującymi
5.Nie używam
6.Kremy do rąk, mgiełki naturals i super shock
7.Nie ma takiego
8. Mam jeden taki naszyjnik, był kiedyś z netto za 8,9 zł ale nie mam pojęcia jak się nazywa
9. Zdecydowanie szampony naturals
10. Na pewno kulka sss bo jest dobra cena
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:34   #2635
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
katharsist pędzelkiem takim zwykłym za dychę z drogeri

Jest to wątek Avonowy, oto kilka pytań do was dziewczyny Mam nadzieje, że wasze odpowiedzi naprowadzą inne wizażanki na produkty godne uwagi

7. Ulubiony balsam?

Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi
1.Próbki. W 8 chyba zrobię rabat na 4 produkty anew.
2. Jednego nie mam. Moje ulubione - antystresowy, mus w słoiczku, bezbarwny Magix
3. Używam różnych - niebieskich nawilżającyh, do włosów brązowych, do farbowanych, ostatnio wzięłam odżywkę fioletową. Najchętniej używam maseczek do włosów spa
4. Bezbarwny podkład magix. W każdym razie podkład z filtrem.
5.Nie używam, poza tym co roku się zmieniają.
6. Różnie. Kiedyś krem do rąk glicerynowy. Teraz bardzo różnie. W 6 najwięcej mi poszło wody crisp forest i meadow dew
7.Trochę się zapuściła jeśli chodzi o balsamowanie. Pewnie wezmę tajski lotos. A kiedyś z naturalsów lawenda.
8. Prawie nie kupuję. Głównie dlatego że jak już coś mi się spodoba, to jest tylko w komplecie z kolczykami a ja nie mam przekłutych uszu i nie zamierzam mieć
9.Pewnie dla każdego co innego będzie bublem. Poprzednia wersja zielonego kremu solutions strasznie się wałkowała. Metaliczne lakiery (już ich nie ma) bardzo szybko odpryskiwały.
10.Anew na przebarwienia plus zestaw z kremem liftingującym, roletki, balsam letni, coś z wysokim filtrem. Z 9 będę myśleć jak dostanę katalog papierowy
Stary 2010-05-09, 12:40   #2636
Myszka0706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
Nic się nie dzieje bo jeśli w 07 przekroczyłaś próg 1000zł, to prezent za bezcen możesz zmówić dopiero w kat. 08

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
z tego co sie dowiedziałam przed chwila od znajomej koleżanki-konsultantki to prawdopodobnie bedzie to woda Jet Femme Holiday za zamówienie w kat 07 za kwote 1000zł,ale to nie jest w 100% pewne czy to bedzie akurat
Ta woda była za kat 06, można ją zamówić w kat 07, ale byc moze to się powtórzy...
Myszka0706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:46   #2637
Catherine1980
Rozeznanie

Ciekawe czemu dali do netto tusz pełnia rzęs za 8,90 skoro ten sam w katalogu jest teraz za 24,90.
Zastanawiam się czy nie dali tam jakiejś wadliwej serii albo wyschniętej
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:04   #2638
angie30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Ja tez mam termin do poniedziałku, a kiedys zdarzyło mi sie spoznic i zapłaciłam dopiero we wtorek czy środe(juz nie pamietam) no i mi nic nie doliczyli. A moje saldo zmienilo sie dopiero w piatek.
Ja też czasami spóźniam się z zapłatą dzień lub dwa i jak do tej pory nic nie naliczali

A wracając do próbek Anew mam zafakturowaną tylko jedną, a zamówienia mam za ponad 600 zł
angie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:12   #2639
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
Ciekawe czemu dali do netto tusz pełnia rzęs za 8,90 skoro ten sam w katalogu jest teraz za 24,90.
Zastanawiam się czy nie dali tam jakiejś wadliwej serii albo wyschniętej
W netto jest wersja wodoodporna, która wyszła w zeszłe wakacje mniej więcej, a teraz wyprzedają bo wprowadzą SuperShock wodoodporny

Studentka politologii

Kasiac89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:15   #2640
Catherine1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
W netto jest wersja wodoodporna, która wyszła w zeszłe wakacje mniej więcej, a teraz wyprzedają bo wprowadzą SuperShock wodoodporny
wielkie dzięki za info
myslałam że to jest ten sam
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości