![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy?
![]() 2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? 1. dopiero zaczynam jako konsultantka (4 katalogi?) ale zawsze staram się dorzucić do większych zamówień jakieś próbki czy tańsze kosmetyki np. z netto 2. perfectwear 3. ogólnie szampony naturalsa 4. - (jeszcze nie wiem) 5. mango i granat stanowczo, dawniej jeżyna i wanilia bodajże. i kiedyś (z 10 lat temu) arbuz albo melon - dałabym miliony za tą mgiełkę... 6. mgiełki naturalsa, podkład rozświetlająco-antystresowy 7. na tą chwilę malinowy naturals 8. nie posiadam 9. puder color trend w kompakcie i tusz z tej serii. reszty nie poznałam jeszcze ![]() 10. napewno nowy wody Ice Sheers oraz lakiery i balsamy do ust (jeszcze nie wiem które), balsam Avon Care nadający kolor i jeszcze kilka rzeczy mam upatrzonych ![]()
#2612 |
Wtajemniczenie
|
To i ja się dorzucę
![]() 1. Przy większym zamówieniu daję upust 2. Podkład w musie 3. AT do brązowych włosów 4. Krem z granulkami koloryzującymi ![]() 5. Wanilia ![]() 6. Nie ma takiego produktu ![]() 7. Brak 8. Wiele ich jest ![]() 9. Diamentowy tusz 10. Jeszcze o tym nie myślałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Przyczajenie
|
a ja mam takie nietypowe pytanie, płacicie zawsze na czas? Ja mam zawsze termin do poniedziałku więc robie przelew w niedziele. A gdybym np.kilka dni spóźniła się z zapłatą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zależy w sumie od klientek, jak mam kaskę to zakładam i płacę na czas, a czasem jest tak, że dośc długo zwlekam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zadomowienie
|
jak zarekomendować nową konsultantkę? proszę o pomoc
![]() ![]()
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. ![]() Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2010-05-09 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Mam do wyboru: żel do mycia twarzy na dzień i na noc nawilżający ten za 10,90 z netto, albo z katalogu za 13,90 z herbaty.
Który lepszy? Mam miejscami suchą skórę, ale raczej normalną ![]()
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze mus w słoiczku i ten w sztyfcie też mam. Ten w słoiczku jest o niebo lepszy, bo matuje. W końcu nazywa się "matujący". A ten w sztyfcie w ogóle nie matuje. Świecę się 20minut po jego nałożeniu. Więc jeśli Twoja klientka zamawiała ten w słoiczku matujący, to musisz jej polecić inny matujący, bo ten w sztyfcie nie matuje wcale (to nie tylko moja opinia, moje koleżanki też są tego zdania).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
a ja każdej klientce dorzucam próbkę nowości, nawet jak zamówi tylko krem do rąk
![]() ![]() każdej obcinam końcówki, bo nie hcce mi się z tymi drobniakami bawić; czyli, jak np. zamówi tylko kem do rąk za 5,9 zł (a tak było ostatnio), to tak naprwde zapłaci 5zł, dostanie gratis próbkę i katalog na własnośc ![]() a powyżej 100zł dają kosmetyk gratis i zaokrąglam do koncowki 5 lub 10zł ![]() teraz właśnie mam problem - nowa klientka i odrazu zamówienie na 124zł ![]() ![]() ![]() ![]()
#2623 | |
Przyczajenie
|
![]() 2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? 1. Na razie nic nie dorzucałam ale chyba zacznę, bo mam taką klientkę która co katalog zamawia na ponad 100 zł. W tym katalogu dorzucę jej krem do rąk i może jakąś próbkę a potem zobaczę ![]() 2. Na razie tylko próbkę zamawiałam i Idealnie Trwały Podkład jest dla mnie najlepszy. 3. Ogólnie nie przepadam ale Avon Naturals pachną świetnie 4. ---- 5. Mango z czymś tam, nie pamiętam dokładnie. 6. Zazwyczaj perfumy, albo kremy do stóp/balsamy 7. Ulubionego nie mam. 8. Raczej nie polecam biżuterii 9. Produkty z Color Trend. 10. Na wodę Bali Bliss ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do olejku, to podejrzewam, że tam raczej nie ma czego popsuć ![]() Zamówiłam go sobie w piątek i powinnam dostać w środę. Napiszę Ci, jak wrażenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.
mam taki maly problem i nie wiem gdzie sie z tym zglosic. otoz w katalogu 7/2010 mialam zamowienie na ponad 1100 zl i zamowilam sobie z racji tego perfume JF Holiday za 6,50. Z tego co patrzylam na fakture elektroniczna wynika ze nie zostala mi ona w ogole doliczona. patrzylam tez na swoje zamowienie i na 100% ja zamowilam, nawet w danych finansowych jest na liscie ale na fakturze jej brak. dziwne troche, mialyscie taka sytuacje? gdzie powinnam to zglosic? |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio własnie zrobiłam taka promocje wsród moich koleżanek,ze jeżeli zamówia co powyzej 100zł z 2 katalogów to dostana do nastepnego zamówienia perfumy nowsci kat 08 :P i podziałało,akurat dwie kolezanki zamówiły na ok 150zł w każdym kat i dorzucam im balli bliss i jeszcze jedna dla mnie zostanie ![]() 1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? ![]() 2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? 1. Dorzucam zawsze cos z netto za zakupy od 70-80-100zł w zaleznosci co klientka kupuje,jak jakies perfumy za 54,90zł to juz jakis krem do rak,czy szminke pielegnacyjna dorzucam,oczywiscie jak wiem tez/mam pewnosc ze klientka znowu cos zamówi u mnie,bo teraz konsultantek jak mrówek wszedzie jest :/ 2. kiedys był w musie ale go niestety nie ma :/ a teraz ostatnio polubiałam rozświetlajacy-antystresowy 3. Z AT niebieski do włosów suchych i zniszczonych,zielony 2&1 nabłyszczający 4. krem z granulkami koloryzujacy i na to puder light medium "idealny kolor" ![]() 5. mango i granat ![]() 6. u mnie idzie duzo perfum,kolorówka,szmpony, żele,płyny do kapieli, 7. nie lubie balsamów z Avonu :/ 8. nie mam ulubionej 9. hm... nie wiem,zawsze znajda sie miłosnicy tych produktów których naszym zdaniem nie powinno byc w sprzedaży Avonu 10. Napewno cos sie znajdzie,teraz mi trudno okreslic,musiałabym siasc i przegladnac katalogi :P ale i tak zawsze najwiecej sie juz znajduje do zamówienia jak sie dostaje katalog papierkowy :P aaaa własnie dziewczyny bo jutro składam zamówienie z kat 07 i mam zamówienie na 1100zł (poraz pierwszy ![]() Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2010-05-09 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dopiero wraz z zamówieniem z 08 możesz wpisac kod na prezent ![]()
![]() |
#2629 | ||
Raczkowanie
|
ololufe tiny_dorcia dziękuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | ||||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A da się tak? Bo ja jak nie wpiszę, to zamówinie nie chce iść dalej. Wyskakuje uparcie okienko: wpisz liczbę obsłużonych klientów". (zamawiam elektronicznie) Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2631 |
Rozeznanie
|
![]() 2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? 1.Do każdego zamówienia dorzucam próbki. Do większych zamówień kosmetyki np.żel pod prysznic/balsam do ciała. 2.Rozświetlająco-antystresowy ![]() 3.Nie przepadam za szamponami z avon...Ale zdecydowanie wolę serie AT od NATURALS 4.krem z granulkami koloryzującymi 5.Mam wiele ![]() 6.Ciężko mi to określić ![]() 7.Mam kilka:z serii naturals(jeżyna, malina ![]() 8.McKayla 9.szampony naturals-mają tylko ładny zapach 10.Jeszcze nie oglądałam katalogu ![]() Zamówienie z kat 07 wysłane.Ostatecznie uzbierało się niecałe 650zł.Przyślą mi MAJKĘ,a ZEBRY nie mam na fakturze ![]()
#2632 |
Raczkowanie
|
z tego co sie dowiedziałam przed chwila od znajomej koleżanki-konsultantki to prawdopodobnie bedzie to woda Jet Femme Holiday za zamówienie w kat 07 za kwote 1000zł,ale to nie jest w 100% pewne czy to bedzie akurat
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Wtajemniczenie
|
![]() 2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? 1. Najczęściej próbeczki perfum. 2. Nie mam - kiedyś lubiłam starą wersję trwałego podkładu, ale po zmianie nie jest już taki dobry. 3. AT - zielony nabłyszczający i oczyszczający. 4. puder prasowany fair ![]() 5.była kiedyś limonka ![]() 6. żele senses 7. nie mam 8. kolczyki Ursula 9. "pozłacana" biżuteria 10. jeszcze nie wiem Myślałam, że w tym katalogu uzbieram zamówień na Zebrę, ale mam tylko jedno za 9,90 ![]() ![]()
#2634 |
Raczkowanie
|
1. Jakie produkty dorzucacie klientkom jako gratisy? Od jakiej kwoty? Czy ogólnie do każdego zamówienia?
2. Wasz ulubiony podkład Avon? 3. Ulubiony szampon/odżywka? 4. Co polecacie na lato (podkład/puder)? 5. Ulubiony zapach Avon Naturals? 6. Najczęściej zamawiany produkt przez wasze klientki? 7. Ulubiony balsam? 8. Ulubiona biżuteria z kolekcji Avon? 9. Najwiekszy Avonowy bubel? 10. Na jakie/jaki produkt/y w przyszłym katalogu 8/9 napewno się skusicie? 1. Raczej próbki 2. Używałam rozświetlająco antystresowego, ale ostatnio kupiłam próbki idealnie trwałego i chyba jest dla mnie lepszy 3. Różowa odżywka AT do włosów farbowanych 4. krem z granulkami koloryzującymi 5.Nie używam 6.Kremy do rąk, mgiełki naturals i super shock 7.Nie ma takiego 8. Mam jeden taki naszyjnik, był kiedyś z netto za 8,9 zł ale nie mam pojęcia jak się nazywa 9. Zdecydowanie szampony naturals 10. Na pewno kulka sss bo jest dobra cena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Jednego nie mam. Moje ulubione - antystresowy, mus w słoiczku, bezbarwny Magix 3. Używam różnych - niebieskich nawilżającyh, do włosów brązowych, do farbowanych, ostatnio wzięłam odżywkę fioletową. Najchętniej używam maseczek do włosów spa 4. Bezbarwny podkład magix. W każdym razie podkład z filtrem. 5.Nie używam, poza tym co roku się zmieniają. 6. Różnie. Kiedyś krem do rąk glicerynowy. Teraz bardzo różnie. W 6 najwięcej mi poszło wody crisp forest i meadow dew 7.Trochę się zapuściła jeśli chodzi o balsamowanie. Pewnie wezmę tajski lotos. A kiedyś z naturalsów lawenda. 8. Prawie nie kupuję. Głównie dlatego że jak już coś mi się spodoba, to jest tylko w komplecie z kolczykami a ja nie mam przekłutych uszu i nie zamierzam mieć 9.Pewnie dla każdego co innego będzie bublem. Poprzednia wersja zielonego kremu solutions strasznie się wałkowała. Metaliczne lakiery (już ich nie ma) bardzo szybko odpryskiwały. 10.Anew na przebarwienia plus zestaw z kremem liftingującym, roletki, balsam letni, coś z wysokim filtrem. Z 9 będę myśleć jak dostanę katalog papierowy
![]() |
#2636 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Rozeznanie
|
Ciekawe czemu dali do netto tusz pełnia rzęs za 8,90 skoro ten sam w katalogu jest teraz za 24,90.
Zastanawiam się czy nie dali tam jakiejś wadliwej serii albo wyschniętej |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wracając do próbek Anew mam zafakturowaną tylko jedną, a zamówienia mam za ponad 600 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.