Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-09, 10:58   #3031
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Czekaj/cie zaraz zaciagne tż-ta do łóżka.

Tak jest.
Stary 2010-05-09, 11:09   #3032
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Na zdrowie dziewczynko

Dzisiaj jest wysyp zdjęć ze ślubów,z tego co widze.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

A i jeszcze coś mi się przypomniało.Wczoraj jak wracaliśmy autkiem do domu,to któryś już raz z kolei ( ale nie w jednym dniu ) widziałam wczoraj różową limuzynę. Szkoda,że fotki nie zrobiłam,ale nie mialam przy sobie telefonu.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:12   #3033
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Na zdrowie dziewczynko

Dzisiaj jest wysyp zdjęć ze ślubów,z tego co widze.
a dziękuję i wzajemnie
Trzeba pooglądać
Przypomniało mi sie , ze mój Tz tez ma profil na wizażu, bo kiedys coś tam mu chciałam pokazać i sie zalogował Ale z niego nie korzysta

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:

A i jeszcze coś mi się przypomniało.Wczoraj jak wracaliśmy autkiem do domu,to któryś już raz z kolei ( ale nie w jednym dniu ) widziałam wczoraj różową limuzynę. Szkoda,że fotki nie zrobiłam,ale nie mialam przy sobie telefonu.
jeszcze nigdy nie widzialam różowej limuzyny
Stary 2010-05-09, 11:15   #3034
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

certina4 super
dziękuję

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
współczuje zatrucia, gratulacje ze 70dni
no i trzymam kciuki za wizyte

u nas 20dni
dziekuję Twój suwaczek powala

Cytat:
Opowiem Wam coś z wczorajszego dnia.
Wczoraj mieliśmy impreze,jednak grill był pomimo tego,że była niezbyt fajna poogda.I przyszli znajomi.Z jedną z nich sobie rozmawiałam,raczej ona mnie wypytywała jak idą przygotowania ślubne.Odpowiedziałam,że tak i tak.A
Ona: a potem co dziecko??
Ja:Chyba tak.
Ona: No,nie ma co zwlekać,ja mam 32 lata i żaluje że nie urudziłam dziecka mając lat 20,bo ciągle teraz bym zrobiła i zwlekam.
Ja: no,tak nie ma co zwlekać.

Potem opowiadam to tż-towi,bo go nie bylo przy rozmowie,podchwycił i mówi,noo może nawet przed ślubem.
Mad to kiedy się zabieracie do roboty?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:46   #3035
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Nie,nie jak napisałam wyżej,wole poczekać i po slubie zacząć działać.
No,chyba żeeeee mi się odmieni. E tam,młodzi nie młodzi ja na to akurat nie patrze.
ja mimo swojego wieku tez wolalam poczekac z dzieckiem do po slubie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:55   #3036
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Twój suwaczek powala
Dokładnie gospelko powalający ten twój suwaczek tym bardziej że mój wygląda tak samo

Edytowane przez Agateczka*
Czas edycji: 2010-05-09 o 11:56
Agateczka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:13   #3037
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Dokładnie gospelko powalający ten twój suwaczek tym bardziej że mój wygląda tak samo
no coraz mniej przed wami
Stary 2010-05-09, 12:26   #3038
agawoo
Zakorzenienie

Hejka
Jestem z powrotem Burza się zbliża i przegoniła nas z działeczki
Ale w takim razie dopóki się nie rozszaleje, posiedzę sobie na wizażu
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:49   #3039
metkaa
Zakorzenienie

ide robic obiadek
Stary 2010-05-09, 13:05   #3040
Samoa
Zakorzenienie

Hej Przyszłam sprawdzić suwaczekTżcik odsypia wczorajsza parapetówkę a ja buszuje w necieOoo budzi sięMamy w mieszkanku nowego lokatora - rybkę bojownikaDostaliśmy go z prezencie od przyjaciółIdziemy po południu na kurs tańca, będzie się działo
Dobra uciekam, bo trzeba się rozejrzeć za obiademPewnie będzie pizza

aaaa miesiąc i 10 dni! 40 dni -6 tygodni

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-05-09 o 13:08
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:08   #3041
mmmmmm
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

mmmmm
nie martw się,myślę że wiele z nas zastanawiało się czy dobrze wybrało suknię, ja sama ostatnio patrząc na zdjęcia dwóch sukien z których wybrałam tę jedyną stwierdziłam że chyba jednak lepiej wyglądałam w tej drugiej. Masakra, ale pocieszam się że to dlatego że dopiero pod koniec czerwca przymiarka i że już nie pamiętam jak pięknie wyglądałam. Tyle że u mnie było tak że już prawie monetą rzucałam bo nie mogłam się zdecydować, no ale trzeba było, więc pewnie jakbym wybrała tę drugą suknię to myślałabym odwrotnie ( czyli tak jak teraz przy moje wybrance ) Chyba za bardzo zamotałam... sorry
Dziękuję
Ale wiesz, że to dlatego, że Ty napisałaś o Jolie ja tak teraz o niej myślę (chyba nie mylę Cię z kim innym). Ta sukienka mi się bardzo podobała, ale jak zobaczyłam, że jest z kolekcji 2009 to dałam sobie z nią spokój bo stwierdziłam, że i tak juz nigdzie jej nie będzie... A tu się okazało, że u Ciebie jest... I jak zobaczyłam, że u mnie jest to stwierdziłam, że musze ja przymierzyć...

Cytat:
Opowiem Wam coś z wczorajszego dnia.
Wczoraj mieliśmy impreze,jednak grill był pomimo tego,że była niezbyt fajna poogda.I przyszli znajomi.Z jedną z nich sobie rozmawiałam,raczej ona mnie wypytywała jak idą przygotowania ślubne.Odpowiedziałam,że tak i tak.A
Ona: a potem co dziecko??
Ja:Chyba tak.
Ona: No,nie ma co zwlekać,ja mam 32 lata i żaluje że nie urudziłam dziecka mając lat 20,bo ciągle teraz bym zrobiła i zwlekam.
Ja: no,tak nie ma co zwlekać.

Potem opowiadam to tż-towi,bo go nie bylo przy rozmowie,podchwycił i mówi,noo może nawet przed ślubem.
To trzymamy kciuki za Wasze poczynania
Stary 2010-05-09, 13:16   #3042
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć Lachony

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
cześć

tęskniłyście??

p.s. nadrabiam
Noo.... Zawsze jak się zjawiasz po dłuższej nieobecności, to mogę osbie popatrzeć na mojego ulubionego emotka

Cytat:
hej

zatrułam się i nie spałam dzisiaj już od 5 rano z zajęć wyszłam wcześniej bo już nie mogłam wytrzymać, w domu leżałam 2 h i umierałam na ból brzucha koło 15 trochę mi przeszło i jeździliśmy zapraszać, choć specjalnie ochoty nie miałam, ale kilka zaproszeń udało się odebrać.

Marta kuruj się
Dzięki Już mi trochę głos wrócił, chociaż wciąż jestem ochrypnięta. mam nadzieję, że Ty też już się lepiej czujesz

Cytat:
A dziś byliśmy u I spowiedzi i zestresowana byłam nieco ale nie było czego, poszło gładko. Miłej niedzieli życzę wam
Nas to dopiero czeka... boję się

Cytat:
Czekaj/cie zaraz zaciagne tż-ta do łóżka.
I co? Dał się zaciągnąć?

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Była u mnie świadkowa , ale już mnie opuściła niestety
No ale uzgodniłyśmy klika ślubnych spraw, więc jest super Fajnie było się z nią zobaczyć i pogadać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:36   #3043
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dopeiro zauwazylam ze tez wkleilas linki, dzieki wielkie za pomoc Woda znalazla najtaniej i tam zamowilam

A ja mialam wczoraj wieczor panienski, byla super impreza, naprawde moja swiadkowa sie postarala

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-05-09 o 13:37
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:42   #3044
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
A ja mialam wczoraj wieczor panienski, byla super impreza, naprawde moja swiadkowa sie postarala
Super, że impreza się udała A Ali się podobało?

Popatrzcie:
http://demotywatory.pl/1550589/Prawdopodobnie-

Powinnam zabrać się za magisterkę, ale jestem w takim stanie:
http://demotywatory.pl/1550253/Na-gorze-roze

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-05-09 o 14:12
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:27   #3045
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! hej!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:02   #3046
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się

wrocilam z pracy, a mój tz cik nie chce isc do kina...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:30   #3047
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
zgadzam się

Hej a ja po welelu odespałam i wstałam może nie z kacem ale tak połamana.Super się wybawilismy się, objedliśmy maskarycznie bo było pysznie i zostaliśmy do końca

Jako gość mogę Was tylko uczulić na jedną rzecz, że jak już wszyscy wejdą do sali i podają jedzenie to uczulcie swoją orkiestrę, żeby nie grali wtedy co chwilę sto lat i gorzko gorzko tylko dali spokojnie zjeść pierwszy posiłek, bo wszyscy głodni, gorące jedzenie stoi na stole, a my staliśmy 10 minut, bo orkiestra kazała wstać i śpiewać i patrzylismy tylko głodni na talerze na którym stygnie jedzenie ...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:26   #3048
metkaa
Zakorzenienie

kurcze jak ja bym poszła na wesele ale jak na razie nic nam sie nie szykuje, dopiero za rok w sierpniu
Stary 2010-05-09, 16:32   #3049
201701300931
Konto usunięte

Cześć kobitki Nie mam siły Was nadrabiać, bo siedzę w domu, a tutaj jest niestety tragiczny komputer i wszystko się otwiera godzinami

Wpadłam się pochwalić, że miałam wczoraj świetny panieński W domku u świadkowej, na spokojnie, ale bardzo miło i sympatycznie. Jeszcze to niestety odchorowuję

Znajoma plastyczka nam zaprojektowała etykiety na wódkę, więc będą bardzo nietypowe i oryginalne. Ciekawe, jak starsza część rodziny na to zareaguje...

Do tego kupiłam spineczki do włosów na ślub, dostałam podwiązkę i komplecik, który może posłużyć na noc poślubną

Jutro powrót do Wrocławia, we wtorek pazurki, w środę wykłady , a w czwartek znowu wyjazd do domu... Coraz bliżej, ale jeszcze to do mnie nie dociera...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:09   #3050
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cześć Kochane czy mogę się dołączyć? My z TŻ ślubujemy 18 września i musze zacząć brać się ostro do roboty bo nawet nie mamy zaproszeń ;D
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:14   #3051
madmuazelle
BAN stały

No jestem ponownie. Zanim Was nadrobie,odpisze to Wam coś opowiem.

Dopiero co wróciliśmy do domu i jestem padnięta. Połazilismy troche po sklepach,pozwiedzaliśmy port,gdzie stały jachty i można było nawet wejść na jeden statek wojskowy,nawet stali tam przystojni mundurowi. Chciałam tam wejść ale tż nie bardzo. No,a potem stwierdziłam,no fakt ok.Jedynie zrobiłam foto.
Potem zaliczyliśmy MC Donalda,ja fytki tż big maca a do tego na deser kupiliśmy sobie ciacho z jabłkami na ciepło. Uwielbiam. A z zakupów,to zakupiłam sobie kuferek na niezbędnk Panny Młodej/Pana Młodego. Choć miałam dylemat,bo byłam w Boots'ie i nie mogłam się zdecydować no to poszłam do innego sklepu Superdrug'a i kupiłam. Zrobie potem zdjęcie to Wam pokaże.

A i znów widziałam limuzyny,liczba mnoga bo dwie jedna biała druga różowa i czarny Hummer też stał. Tylko fotki nie zrobiłam,bo przejeżdzalismy obok,więc nie zdążyłabym uchwycić.Nie obyło się bez przygód.Jak tż parkował to rąbnął tylnim zderzakiem w mur. Na szczęście wszystko ok.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-09 o 18:20
Stary 2010-05-09, 18:43   #3052
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Dopeiro zauwazylam ze tez wkleilas linki, dzieki wielkie za pomoc Woda znalazla najtaniej i tam zamowilam

no to super ze się udało
Cytat:
No jestem ponownie. Zanim Was nadrobie,odpisze to Wam coś opowiem.

Dopiero co wróciliśmy do domu i jestem padnięta. Połazilismy troche po sklepach,pozwiedzaliśmy port,gdzie stały jachty i można było nawet wejść na jeden statek wojskowy,nawet stali tam przystojni mundurowi. Chciałam tam wejść ale tż nie bardzo. No,a potem stwierdziłam,no fakt ok.Jedynie zrobiłam foto.
Potem zaliczyliśmy MC Donalda,ja fytki tż big maca a do tego na deser kupiliśmy sobie ciacho z jabłkami na ciepło. Uwielbiam. A z zakupów,to zakupiłam sobie kuferek na niezbędnk Panny Młodej/Pana Młodego. Choć miałam dylemat,bo byłam w Boots'ie i nie mogłam się zdecydować no to poszłam do innego sklepu Superdrug'a i kupiłam. Zrobie potem zdjęcie to Wam pokaże.

A i znów widziałam limuzyny,liczba mnoga bo dwie jedna biała druga różowa i czarny Hummer też stał. Tylko fotki nie zrobiłam,bo przejeżdzalismy obok,więc nie zdążyłabym uchwycić.Nie obyło się bez przygód.Jak tż parkował to rąbnął tylnim zderzakiem w mur. Na szczęście wszystko ok.
dobrze, że ok,
my leżymy sobie i tż ogląda tv a ja za moment o ślubach nudna niedziela, a czas leci jak szalony... 2 tyg i 5 dni i oanienski za 2 tygodnie chyba, bo w najbliższą niedzielę to jestem zajmana
Stary 2010-05-09, 19:37   #3053
madmuazelle
BAN stały

No jestem znowu,bo tz mi się wciął na laptopa. W sumie to piosenki szukaliśmy. Ok nadrabiam.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
a dziękuję i wzajemnie
Trzeba pooglądać
Również dziękuje. A noi jak pooglądałaś sobie fotki???

Cytat:
Przypomniało mi sie , ze mój Tz tez ma profil na wizażu, bo kiedys coś tam mu chciałam pokazać i sie zalogował Ale z niego nie korzysta
O prosze mamy jednego PM-a 2010
który się nie udziela.

Cytat:
jeszcze nigdy nie widzialam różowej limuzyny
No,ale na żywo nie widziałaś pewnie,ale na fotach pewnie tak.Tak?

Cytat:
Mad to kiedy się zabieracie do roboty?
Po ślubie
A Ty jak się czujesz po tym zatruciu.Oj biedactwo,cos ty zjadła takiego

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
czesc
ja mimo swojego wieku tez wolalam poczekac z dzieckiem do po slubie
Cześc
Ja w sumie tak samo,dziecko tak, ale po slubie.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Hejka
Jestem z powrotem Burza się zbliża i przegoniła nas z działeczki
Ale w takim razie dopóki się nie rozszaleje, posiedzę sobie na wizażu
I jak poszła sobie burza wkońcu??? Lubie rześkie powietrze po burzy/deszczu.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Tżcik odsypia wczorajsza parapetówkę a ja buszuje w necieOoo budzi sięMamy w mieszkanku nowego lokatora - rybkę bojownikaDostaliśmy go z prezencie od przyjaciółIdziemy po południu na kurs tańca, będzie się działo
Dobra uciekam, bo trzeba się rozejrzeć za obiademPewnie będzie pizza
aaaa miesiąc i 10 dni! 40 dni -6 tygodni
No to za rybke,jak również za miesiąc i 10 dni do ślubu. Potem daj znać jak było na tańcach hulańcach.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-09 o 19:33
Stary 2010-05-09, 19:48   #3054
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
cześć
To trzymamy kciuki za Wasze poczynania
A dziękuje bardzo za kciukasy Tylko poczekaj/cie jeszcze troszeczke

Cytat:
I co? Dał się zaciągnąć?
Nie bo jak się położyliśmy,to chwila moment i go już nie było.

Cytat:
Była u mnie świadkowa , ale już mnie opuściła niestety
No ale uzgodniłyśmy klika ślubnych spraw, więc jest super Fajnie było się z nią zobaczyć i pogadać
To super,że była u Ciebie świadkowa ale się zmyła. Noi za uzgodnienie paru spraw dotyczących ślubu oczywiście

Cytat:
No to super,że Twój panieński wieczór się udał. Szczegóły poprosze tzn może coś więcej nam o tym opowiesz.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Słodki demot.

Cytat:
Powinnam zabrać się za magisterkę, ale jestem w takim stanie:
http://demotywatory.pl/1550253/Na-gorze-roze
Też tak czasami mam.

Cytat:
Za fraki go i do kina. Nie,no żartuje.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19167406]Hej a ja po welelu odespałam i wstałam może nie z kacem ale tak połamana.Super się wybawilismy się, objedliśmy maskarycznie bo było pysznie i zostaliśmy do końca

Jako gość mogę Was tylko uczulić na jedną rzecz, że jak już wszyscy wejdą do sali i podają jedzenie to uczulcie swoją orkiestrę, żeby nie grali wtedy co chwilę sto lat i gorzko gorzko tylko dali spokojnie zjeść pierwszy posiłek, bo wszyscy głodni, gorące jedzenie stoi na stole, a my staliśmy 10 minut, bo orkiestra kazała wstać i śpiewać i patrzylismy tylko głodni na talerze na którym stygnie jedzenie ...[/QUOTE]
To super,że się wybawiliście. A odnośnie rady,to dobra rada trza faktycznie tego dopilnować.

Cytat:
kurcze jak ja bym poszła na wesele ale jak na razie nic nam sie nie szykuje, dopiero za rok w sierpniu
Wiesz,zawsze możesz się wybrać na wesele jakieś naszej PM-ki
Stary 2010-05-09, 19:59   #3055
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić, że miałam wczoraj świetny panieński W domku u świadkowej, na spokojnie, ale bardzo miło i sympatycznie. Jeszcze to niestety odchorowuję

Znajoma plastyczka nam zaprojektowała etykiety na wódkę, więc będą bardzo nietypowe i oryginalne. Ciekawe, jak starsza część rodziny na to zareaguje...

Do tego kupiłam spineczki do włosów na ślub, dostałam podwiązkę i komplecik, który może posłużyć na noc poślubną

Jutro powrót do Wrocławia, we wtorek pazurki, w środę wykłady , a w czwartek znowu wyjazd do domu... Coraz bliżej, ale jeszcze to do mnie nie dociera...
No to super,że panienski udany. Może coś więcej nam opowiesz,np jakie prezenciki dostałaś.

No to ( po raz drugi ) za zawieszki plus zakupy i prezenty.

No to ( poraz trzeci ) czeka cię zajety/zabiegany tydzień.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej! hej!
Cześć

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane czy mogę się dołączyć? My z TŻ ślubujemy 18 września i musze zacząć brać się ostro do roboty bo nawet nie mamy zaproszeń ;D
Jasne,że możesz do nas dołączyć.
Witam kolejną wrześniową Panne Młodą.

Cytat:
dobrze, że ok,
my leżymy sobie i tż ogląda tv a ja za moment o ślubach nudna niedziela, a czas leci jak szalony... 2 tyg i 5 dni i oanienski za 2 tygodnie chyba, bo w najbliższą niedzielę to jestem zajmana
Oj ta,Wam to już wo ogole szybko czas leci,w sensie takim że bardzo blisko Waszego dnia. A co do niedzieli ogolnie,mi to jakoś zawsze szybko leci/zlatuje.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Dobra nadrobiłam,to co mialam nadrobić. Ide coś przekąsić bo sąsiadka rybe smażyła i mi zapachy lecą przez okno,noi zgłodniałam. A potem cykne fote i pokaże Wam kosmetyczke/kuferek na Niezbednik Panny Mlodej i Młodego Mam też fotki tych 2,na które patrzyłam i nie moglam sie zdecydować.Znalazłam gdzie indziej,gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta.
Stary 2010-05-09, 20:39   #3056
anesh_
Zakorzenienie

cześć.
Ale mi smutno, że tżta nie ma (już dwa tygodnie... zostało jeszcze 8...)
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 21:10   #3057
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
cześć.
Ale mi smutno, że tżta nie ma (już dwa tygodnie... zostało jeszcze 8...)
współczuję
ale wróci juz niedługo
Stary 2010-05-09, 21:27   #3058
madmuazelle
BAN stały

Dobra zmykam do tż-ta,oglądać film.Może wrzuce fotki zakupu później i nie tylko,może nie dziś może jutro.
Do potem
Stary 2010-05-09, 21:32   #3059
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

I jak poszła sobie burza wkońcu??? Lubie rześkie powietrze po burzy/deszczu.

A poszła sobie I to nawet całkiem szybko Ale przedtem jeszcze nas gradem poczęstowała
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 22:05   #3060
Remmi
Rozeznanie

Hejka

właśnie wróciliśmy, byliśmy ze znajomymi na ognisku w jakimś parku. fajowy dzień wyszedł, a myśleliśmy, że będzie kiepsko, bo zapowiadali burze

Idę jeszcze coś skubnąć

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości