![]() |
#4981 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zimowe bobasy są pierwszej klasy (styczeń-luty 2010)
Filka nie zazdroszczę przeżyć. Wiem co czułaś. Może dobrze byłoby sprawdzić u męża i znajomej ciśnienie i ekg zrobić, bo tak reakcja nie jest normalna.
Kamyku gratulację dla Paulinki. Moja Mi uwielbia pozycję na brzuchu i często się na plecki juz przewraca. Próbuje też w odwrotną stronę. Asiulka ale to jest wypiek właśnie na dietę ![]() Olivia, Patinka nie zawsze po ślubie jest gorzej, czasami nawet lepiej. Przykład to my z mężusiem, albo Pysia ![]() Olivia Julcia śliczna i już siada?
#4982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie niestety muszę wracać do pracy... Ale przynajmniej TŻ się będzie Paulą zajmował, tylko jak nie będzie mógł, to pojedzie do teściowej...
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4985 |
Zadomowienie
|
oliwia jaka ona już duza
![]() tajgabajga ale laseczkę ma przy sobie ![]() addicted pokazna kolekcja,my raczej mamy mniej a z nuby też mamy patinka wspólczuje relacji z tż,ale wywnioskowałam ze mało rozmawiacie o waszych problemach(może już brak chęci),powiem ci ze jak łapie jakiegoś doła to też jestem zła ze sama ciągle w domu,ja jeszcze jestem w takiej sytuacji ze przeprowadziłam sie do miasta tż-ta i nie mam tu zadnej koleżanki!!!no moge mieć koleżanke -teściową ![]() ![]() ![]() myśle że jesteś zła i widzisz teraz same wady i konflikty w związku a może tak naprawde nie jest aż tak zle.tak sobie tylko myśle.... ![]()
#4986 |
Zadomowienie
|
patinka najlepsza byłaby szczera rozmowa, ale sama po sobie wiem, że nie zawsze to łatwo przychodzi, zwłaszcza jak się złapie doła i człowiek sie nakręca w swojej złości.
Ale też nie możesz oczekiwać, że w Waszym związku wszystko będzie tak pięknie jak przed ślubem (choć zdarzają się też wyjątki ![]() ![]() ![]() malinka ![]() ![]() ![]() olivia ślicznie już siedzi Twoja panienka, a co do relacji po ślubie to po prostu 2 osoby muszą chcieć i starać sie dbać o związek, żeby było dobrze ![]() filka ale miałaś przeżycia ![]() Co do odginania do tyłu, to Maciek też czasem tak ma, ale ja się tym jakoś nie stresuję A kolekcja pokaźna, bo część to po Michale ![]() Asiuulka ![]() Kamyk ![]() A mały zrobił mnie dziś w konia, bo zazwyczaj budził się na jedzonko po 2,5-3h a teraz śpi już prawie 3,5h a ja zamiast położyć się spać to czekam, żeby zrobić mu butlę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz nie wiem czy to ma jakiś sens skoro został już ukąszony,a poza tym jakiś okres kwarantanny chyba jest 2 tyg. a Oskar już od tygodnia w tym lesie jest. Poza tym nie wiem jak wygląda przesłanie tego przez granicę ![]() Cytat:
![]() A gdzie się podziały twoje koleżanki w ciągu tygodnia?Wszystkie pracują?
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
ja chcialam tylko napisać, że Julia jeszcze nie siedzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Rozeznanie
|
Addicted mój w środę wrucił wkurzony od lekarzy, jak najpierw jeden powiedział mu, że leki sa nie na receptę, a od zawsze były na receptę. Laryngolog powiedział mu, że nie będzie łapał infekcji jak schudnie, to wtedy może zacznie oddychać przez nos. Stwierdził, że nie da zarobić konowałom i musi schudnąć. Więc jest tak zmotywowany, że hej. A po za tym na montignacu mężczyźni chudną bardzo szybko. Ogólnie jest zachwycony, bo mimo diety wczoraj np jadł jajecznicę z boczkiem na śniadanie. Ostatnio zrobiłam mu tez shaormę sensuel, ale z samą sałatką. Także dieta jest do wytrzymania.
Dzisiaj będzie pomidorówka, ale bez makaronu, tylko z żółtym serem pociętym i zapiekanka z kalafiora z pieczarkami i gyrosem - wszystko zgodnie z Montignackiem ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() - 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2010-05-09 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Piękne maluszki
![]() Patinka ja licze na to, że trzeba czasu i,że Tż dorośnie ![]() Dziecko moje od 18 obudziło się na jedzonko dopiero o 1.20! a potem 5.30 i jeszcze psopaliśmy do 8. Jestem mega super wyspana ![]() A i też rwie się do siadania jak tlyko coś złapie zaraz się podciąga i jest taki szczęśliwy jak usiądzie, że szkoda gadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Witajcie! Meldujemy sie z Polski ![]() Lot przebiegł znakomicie. Sebus to mały podróznik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cały dzien był wczoraj marudny, bo duzo wrazen, inne otoczenie, nowe łózko, duzo nowych ludzi go wczoraj ogladało. Zasnał ok 19 po kapieli i pózniej dostał butelke o 22 i spał sam w noym łózeczku do 5.45 ![]() ![]() Pogoda w Polsce piekna ![]() ![]() Aha jeszcze co do lotu ![]() ![]() ![]() Musze konczyc i zycze Wam miłego dnia!Jak znajde chwile to Was doczytam, bo teraz tylko wpadłam napisac ze juz jestesmy! PAPA ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Aha i dziekujemy za ![]()
#4992 |
Zakorzenienie
|
Blonde super, że podróż taka udana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj cały dzień praktycznie leżałam w łóżku z gorączką ![]() aldii my jeszcze nie mieliśmy żadnego szczepienia. Jak się wczoraj dowiedziałam od pediatry, to najlepiej, żeby zgodę na szczepienie wydał nefrolog z uwagi na te infekcje nerek. Tak więc nie wiem ile to się jeszcze odwlecze.
#4994 |
Rozeznanie
|
hej!
blonde ciesze sie ze lot minal super,pierwsze koty za ploty.Teraz to masz podroznika prawdziwego.Milego pobutu w Polsce ![]() azzis trzymam kciuki zebys wydobrzala juz calkiem i Adas juz nie kaslal. ![]() ![]() My wczoraj z mezem poszlismy wieczorem na spacer 2 godzinny polaczony z zakupami. Wrocilismy wykapalismy Szymka dostal szamanie i od 23 30 spal do 7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | |
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja nie wiem czy moje dziecko się przekona do tego kleiku ryżowego... Dzisiaj myślałam, że się ![]() Chciałam jej dać więcej ale nie wyszło... Za to znowu się obróciła z brzuszka na placki i lepiej jej to wychodzi niż z plecków na brzuszek... Coś czuję, że szybko zacznie wstawać, bo bardzo jej doskwiera już takie leżenie... ![]() Witamy w Polsce ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
malinka te dania brzmią smakowicie
![]() ![]() blonde świetnie, że podróż się udała i miłego wypoczynku ![]() azzis dużo zdrówka ![]() tajgabajga o rany pradziadkowie, to nieczęsto sie zdarza ![]() Kamyk a może spróbuj kukurydziany ![]() ................ Oj pozazdrościć dobrych nocek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Rozeznanie
|
addicted to wizaz moi rodzice dosc szybko postarali sie o mnie
![]() ![]() Edytowane przez tajgabajga Czas edycji: 2010-05-09 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
mój Emilek też ma pradziadków...a ja sama też długo miałam prababcię-umarła jak ja miałam 12 lat...
#4999 |
Zakorzenienie
|
Ja także należe do tych szczęściar, tóre mają jeszcze prababcie i to jaką super kobiete! Zawsze pomogła jak tylko mogła a do tego nigdy się nie wtrącała i nie rządała nic w zamian(bo moja babcia za pomoc chce wejść na głowe np. i musi być wszystko jak ona chce).
Tajgabajga właśnie słoiczki regulują kupki bardzo. JA się bałam kaszki ryżowej a ona nic nie zmieniła u nas... Za to słoiczki owszem- marchewka okazała się najgorsza. Mały 2 razy już miał zatwardzenie jak ją podałam... mimo, że z jabłuszkiem i do popicia soczek... Owocowe wszystkie super, bo nieco rozrzedziły kupki. Dynia z ziemniakiem i jarzynowa nie zaszkodziły. Ale marchewka- zatwardzenie. Przynajmniej u nas. Podałam małemu na próbe Piure jarzynowe z indykiem i no takiego grymasu nie widziałam jeszcze... no chyba, że przy szpinaku... Wszystko wypluł... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Rozeznanie
|
zeberko u nas tez po marchewce jest male zatwardzenie.Tutaj trudno mi dostac np sama marchewke, jest tylko marchewka i slodkie ziemniaki.Dodalam troche jabluszka i probowalam i wlasnie ta marchew tak dziala. Raz dostal jabluszko+jagody i tez byl problem. Ja przymierzam sie tez do sprobowania jedzonka z odrobinka mieska-moze z krolika na poczatek ale to jeszcze za chwile-poczekamy troszke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
ja pamietam, ze mój Adrian nie jadł żadnych słoiczków z marchewką, ryzem, zawsze miał po tym zatwardzenie. Dopiero jak mogł jesc te bardziej złozone dania np po 4 czy 5 składników wtedy kupy były jako takie. Owoce na niego nie działały rozluzniająco. Zawsze czytałam na słoiczkach Hippa jak działa danie na stolec i powiem, ze to bardzo przydatna informacja
![]() ![]() ja chyba jutro podam Tomkowi kleik kukurydziany ![]() ![]() Tomkowi bardziej smakuje zagęszczone mleko, wypija wtedy więcej. Jednak po czystym mleczku nie ma problemów z brzuszkiem bo je smoczkiem nr1. Po zagęszczonym męczą go pierdziki bo je nr 2 i łyka powietrze ![]() Takze muszę mu bardziej zagęscić do tej 2-ki mleczko i może bedzie ok ![]() własnie dojrzałam, ze napisałam 5000 posta ![]() laseczki czy któras z Was ma smoczek Tommee Tippee wieloprzepływowy ![]() ![]() a może któraś ma oba i może je porównać ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-05-09 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamyk gratulacje dla Paulinki. Moj potrafi i w jedna i w druga strone ale nie robi tego nagminnie, tylko jak mu sie zachce albo ma dobry humor ![]() A co do mezow po slubie to zgadzam sie z Malinka. Nie zawsze sie psuje. Wiadomo ze jest inaczej ale tez moze byc super. U mnie tak jest ![]() No i witam od wczoraj. Goscie juz pojechali a synek spi wiec szybko napisze co u mnie. Krzys byl grzeczny i nawet samodzielne usypianie idzie coraz lepiej. Co prawda dalej sie drze i walczy ale to ja wychodze z tego zwyciezko. Musze go brac i uspokajac bo drze sie niemilosiernie ale za jakims 3-5 razem odpuszcza i sie uspokaja i usypia. Aha no i wklejam fotki obiecanego kubusia na scianie Krzysia. Jeszcze bedie jeden na innej scianie (Kubus odbijajacy pilke glowa) ale to kiedy indziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5004 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A wlasnei gdzie kolejna czesc ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
no własnie ja chyba potrzebuje tego wieloprzepływowego z mozliwościa regulacji ssania przez dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zadomowienie
|
zaraz zakładam nową część
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ZAPRASZAM DO NOWEJ CZĘŚCI http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post19166869 |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zadomowienie
|
Kurcze nadrabiam juz od trzech dni i nadrobic nie moge...
Byla u mnie ciocia i moje dziecko zamienilo sie w malego czorta... ![]() Nie wiem czy to skok rozwojowy, obecnosc innej osoby i to ze maly chcial sie popisac bo wyczul drugie rece do noszenia czy cos zupelnie innego, ale po prostu sajgon... Na spacerze fochy (nigdy mi tego nie robil jak bylam sama!!! ![]() Wczoraj bylo lepiej po wyjezdzie cioci maly byl grzeczniutki, ale juz noc byla znowu tragiczna... Znowu pobudka o 3 nad ranem i znowu fochy i masakra z usypianiem... Siedzialam juz dzisiaj i wylam z bezsilnosci... Jestem tak potwornie niewyspana bo maly budzi sie co noc o 24:30 a potem o tej 3 rano... Nie wiem juz co robic zeby go tego oduczyc... Myslicie ze zarelko z 24:30 powinno mu starczyc do rana? Moze o tej 3 po prostu dam mu herbatke... W ogole od 3 dni cuduje tez z karmieniem... Robi sobie 7 godzinne przerwy tak jakby w ogole nie byl glodny... Kiedy chce go przystawic RYKKKKKKKK Dzisiaj jadl o 10 potem o 13, potem kilka razy ciumknal o 17 a potem karmilam go przed snem o 19:30... Wczoraj z kolei zrobil sobie przerwe od 11 - 17.... ![]() Czytam dokladnie Wasze posty i notuje co ciekawsze rzeczy naprzyklad o tym inhalatorze bo tego bym nie wiedziala... ![]() Przepraszam, ze sie nie odnosze do konkretnych wypowiedzi, ale ledwo daje rade czytac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Zadomowienie
|
Nie spie od 3 nad ranem.... No comment... Chyba mam nienormalne dziecko...
![]() 6:24 - Nadal jestesmy w kuchni... Maly caly czas steka i nawoluje cos w styl yhhhhh yhhhhhhh yhhhhhh i obie rece do buzi... Probowalam go nakarmic, ale ryk (ostatni raz jadl o 3 nad ranem i chyba nie zjadl zbyt wiele...) Jak Boga kocham, oszaleje... Edytowane przez castilia Czas edycji: 2010-05-10 o 05:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.