Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-09, 12:26   #2491
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
idę się ubrać, bo to już chyba lekkie przegięcie, zeby do tej pory w pizamie lazic
eee tam, ja dalej leze w lozku w pizamie po obiedzie sie ogarne
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:26   #2492
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
a zapomnialam Wam powiedziec o tym, co niedawno odkrylam! supersmak- frytki z mc donalds i waniliowy shake!!! przpyszne mowie Wam...nie wiem o co chodzi mojemu TZ ze nawet nie chcial sprobowac...mowi ze by sie wyrzygal

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

idz idz, ale powoli-nie przemeczaj sie!
Frytki są najlepsze w McDonalds, a shake lubię ale czekoladowy.
I chyba wiem o co chodziło Twojemu Tż... u nas krążyły takie legendy, że shake'i mają dodatkowy składnik- specjalnie od szefa kuchni, ale ja w to nie wierzę
Już mam pół ściany. Druga warstwa idzie dużo szybciej

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ciekawe co jeszcze sie okaze w ciagu najblizszych dni

mam nadzieje. gin powiedziala ze jak skurcz mina to bede powoli mogla wstawac i cos porobic

chcielismy czarno-srebrny ale nie bylo i wzielismy stalowo-szary

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

podzielam zdanie TZ ale to dlatego ze nie lubie shakeow
Ja trzymam kciuki żebyś jeszcze mogła się ciążą nacieszyć, no i zakupami

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
lazur--sio
hd--zachwycasz......
O Ty! Do mnie mówisz "sio"? Dobrze, w takim razie... FOCH.

Cytat:
lzaurowa, a moglabys wkleic jeszcze raz? proszebo przeoczylam
Muszę ich poszukać w komputerze... ale dla Ciebie poszukam. Tylko nie pamiętam w którym tygodniu konkretne zdjęcie.
Załącznik 3093225 To jest wcześniejsze.
Załącznik 3093228 A to późniejsze.

Cytat:
idę się ubrać, bo to już chyba lekkie przegięcie, zeby do tej pory w pizamie lazic
A ja w stroju roboczym hehehehe... stare kalesony mojego byłego i sweter w śmieszne paski- obraz nędzy i rozpaczy.
Stary 2010-05-09, 12:30   #2493
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Frytki są najlepsze w McDonalds, a shake lubię ale czekoladowy.
I chyba wiem o co chodziło Twojemu Tż... u nas krążyły takie legendy, że shake'i mają dodatkowy składnik- specjalnie od szefa kuchni, ale ja w to nie wierzę
Już mam pół ściany. Druga warstwa idzie dużo szybciej

Ja trzymam kciuki żebyś jeszcze mogła się ciążą nacieszyć, no i zakupami

O Ty! Do mnie mówisz "sio"? Dobrze, w takim razie... FOCH.

Muszę ich poszukać w komputerze... ale dla Ciebie poszukam. Tylko nie pamiętam w którym tygodniu konkretne zdjęcie.
Załącznik 3093225 To jest wcześniejsze.
Załącznik 3093228 A to późniejsze.

A ja w stroju roboczym hehehehe... stare kalesony mojego byłego i sweter w śmieszne paski- obraz nędzy i rozpaczy.
sio do malowania--oj sama chciałaś żeby pogonić hehe.........oj foszku

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

uciekam, bo mnie tu mąż pyrga eh............miłego dnia mamusie !!!
pamiętać!! jesteśmy piękne..........
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:34   #2494
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

ogoliłam i obcięłam męża. Biedak dostał strasznego łupieżu po szamponie z rzepy. Porażka mówię Wam!
Idziemy na obiad do rodziców a potem grill, chociaż za oknem jesień.
Stary 2010-05-09, 12:48   #2495
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ogarneła mnie jakaś panika ...przymierzam się do zakupu pieluch, fridy, rzeczy do szpitala juz wybieram na all...mały mnie kopie a do mnie pomału dociera , że do tp porodu zostało mi 64dni
cały czas mam wrażenie, że za wcześnie na takie zakupy poprawcie mnie
nie nie kochanie to najlepszy czas na zakupy! ja czekam na moja przesylke i wtedy zaczne pranie zeby juz wszystko razem uprac

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

a tetrowe pieluchy(planuje 20sztuk) to w jakich rozmiarach kupujecie ?
60x80, 70x80, czy 80x80 ? myślałam o 10 wiekszych i 10 mniejszych ale nie wiem
ja tez tak zrobilam 10 mniejszych i 10 wiekszych

Cytat:
Dziewczyny jakie macie wymiary kocyków i ręczniczków........???
reczniki kupilam wieksze 90x90 chyba sa tez 100x100 te sa najwieksze ale chyba kupie jeszcze ze 2 jak maly podrosnie ogolnie to chciala bym w ikei kupic wiec teraz zamowilam tylko dwa a kocyki to rozne 80x80 i wieksze

ja wstalam rano posprzatalam a teraz w spokoju moge sie poobijac maz pojechal na ryby wiec mam spokoj spiaca sie zrobilam bo chmurki naszly mialam taki plan zeby mlodemu cos tzn ubranka wylicytowac na allegro ale mi sie nie chce
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:01   #2496
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ktora restauracja byla i gdzie na brodnie?

Jak bylam w Polsce jeszcze to ta restauracja nazywala sie Grande Azurro ,ale treaz jak mama relacjonowala mi wczorajszy odcinek to mowila ,ze nazywa sie teraz Lazurowe wybrzeze. Ogolnie ja tam nigdy nie bylam bo to miejce ma raczej niski poziom i nie polece Ci jej ,ale fajnie zobaczyc kawalek swojego podworka Musze poczekac az odcinek bedzie dostepny gdzies w necie.

Co do facetow to cos w tym chyba jest ,ze nigdy nie dojrzewaja.
A co do shishy to straszne swinstwo ,jeszcze gorsze od papierosow, pamietam jak co i raz sobie to popalalam i kiedys o malo co nie zemdlalam po tym ,ciemno mi sie zrobilo goraco i idac do lazienki wpadlam na sciane

Siala swietny tekst
hd sliczne te zdjecia ze spacerku

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

agravka ja shake nie lubie ,ale za to uwielbiam lody z Burger Kinga ,w No widnieja pod nazwa "Be cool" sa truskawkowe i czekoladowe Chyba dzis sie na nie wybiore

U nas dzis piekne slonce pochwale sie ,ze w sloncu termometr pokazuje nawet 20 stopni Musze wybrac sie z Tofikiem na dluzszy spacerek.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:06   #2497
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
sio do malowania--oj sama chciałaś żeby pogonić hehe.........oj foszku

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

uciekam, bo mnie tu mąż pyrga eh............miłego dnia mamusie !!!
pamiętać!! jesteśmy piękne..........
Oj przecież żartowałam

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

nie nie kochanie to najlepszy czas na zakupy! ja czekam na moja przesylke i wtedy zaczne pranie zeby juz wszystko razem uprac

reczniki kupilam wieksze 90x90 chyba sa tez 100x100 te sa najwieksze ale chyba kupie jeszcze ze 2 jak maly podrosnie ogolnie to chciala bym w ikei kupic wiec teraz zamowilam tylko dwa a kocyki to rozne 80x80 i wieksze

ja wstalam rano posprzatalam a teraz w spokoju moge sie poobijac maz pojechal na ryby wiec mam spokoj spiaca sie zrobilam bo chmurki naszly mialam taki plan zeby mlodemu cos tzn ubranka wylicytowac na allegro ale mi sie nie chce
Moja mama mówi, że najlepiej kupić taki większy ręcznik kąpielowy, najlepiej dwa żeby były na zmianę, bo łatwiej maluszka całego owinąć.
I ja chyba tak zrobię tylko muszę spotkać jakieś dobre gatunkowo, niezbyt drogie i ładne.
Stary 2010-05-09, 13:07   #2498
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Dzień dobry mamusie, po wczorajszym "pracowitym dniu dzisiaj najchętniej bym nic robiła takiego mam lena, rano byłam na targu z M po jarzynki a teraz bym najchętniej poszła spać bo M w szkole a mnie się nie chce obiadu robić
żabka19 doskonale cię rozumiem bo mój M ma parcie na motor ale ja nie chcę mu pozwolić na kupno nie chodzi mi o kasę bo ciężko pracuje całymi dniami więc coś od życia tez mu się nalezy tylko choci mi o bezpieczeństwo i boję się o niego. W zeszłym roku znajomy jak pojechał na wczasy to zostawił mu na dwa tyg. yamahę xtx (podobno do szybkich nie należy), ale nic mi nie poweidział o tym i kiedyś stoję na skrzyzowaniu na światłach a tu on podjeżdza na motorz ale oczywiście go nie poznałąm bo był w tym stroju i kasku na głowie i w domu jak już przyjechał to mu mówię, ze fajnie ubranego motocyklistę widziałąm, a on ,że musi mi cos powiedzieć, że to był on bo Piotrek mu motor zostawił, myslałam, ze go , nie odzywałam się prawie przez tydzień, a gdyby było mało on jeździł na tym motorze a nie ma prawa jazdy na motor i jeszcze mi mówi, ze on tylko 90km/h bo więcej się bał. nie ma znaczenia ile i potem mi g łowę suszył o ten motor, ale powiedziałm mu że w żadnym wypadku, i może odrazu się wyprowadzić jak sobie go kupi, a w tym roku doszliśmy do porozumienia i w zamian za motor może sobie quada kupić. A teraz jak mała jest w brzuszku to sam poweidział, że motoru nie chce ale czy quada może kupić, na quadzie to i ja bym sobie pojeździłą więc niech kupi, ale teraz idzie na kasa na budowę więc i z quadem bedzie musiał się wstrzymać.
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Facet dojrzewa do szóstego roku życia, potem już tylko rośnie
mój M jak to przeczytał to zaczął się śmiać ale stwierdził, że coś w tym jest ja się zgadzam z Tobą w 100%
papeteria to dobrze, ze wkońcu zaczęłąś wszystko kompletować najwyższy czas
śliczne fotki
karolcia228 też ostatnio widuję dużo ciężarnych ale najczęściej to są bardzo młode dziewczyny ich tż wyglądają jak chłopcy 15-letni a one też na starsze nie wyglądają
olakola widziałąm, że brałaś pod uwagę emmalijungę, my właśnei się na nią zdecydowaliśmy co o niej sądzisz???
lazurowa jaki śliczny brzusio

No to najwyższy czas na pokazanie brzucha dawno noie pokazywałam już nie jest taki mały 31tc.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:14   #2499
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Aha! No i chciałam się pochwalić!
SKOŃCZYŁAM!!!

Jeszcze tylko małe popraweczki, bo mi się "wyjechało" beżowym na zielone. Fakt, że tam stoi szafa i rodzina mówi, że mam się tym nie przejmować ale ja tak nie umiem. W niektórych kwestiach jestem perfekcjonistką.
Jak wrócę z koleżanką z zakupów to będę myć podłogę i muszę ją porządnie wypastować

I przyszła mi taka myśl, że chyba założę jednoosobową firmę remontową

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie, po wczorajszym "pracowitym dniu dzisiaj najchętniej bym nic robiła takiego mam lena, rano byłam na targu z M po jarzynki a teraz bym najchętniej poszła spać bo M w szkole a mnie się nie chce obiadu robić
żabka19 doskonale cię rozumiem bo mój M ma parcie na motor ale ja nie chcę mu pozwolić na kupno nie chodzi mi o kasę bo ciężko pracuje całymi dniami więc coś od życia tez mu się nalezy tylko choci mi o bezpieczeństwo i boję się o niego. W zeszłym roku znajomy jak pojechał na wczasy to zostawił mu na dwa tyg. yamahę xtx (podobno do szybkich nie należy), ale nic mi nie poweidział o tym i kiedyś stoję na skrzyzowaniu na światłach a tu on podjeżdza na motorz ale oczywiście go nie poznałąm bo był w tym stroju i kasku na głowie i w domu jak już przyjechał to mu mówię, ze fajnie ubranego motocyklistę widziałąm, a on ,że musi mi cos powiedzieć, że to był on bo Piotrek mu motor zostawił, myslałam, ze go , nie odzywałam się prawie przez tydzień, a gdyby było mało on jeździł na tym motorze a nie ma prawa jazdy na motor i jeszcze mi mówi, ze on tylko 90km/h bo więcej się bał. nie ma znaczenia ile i potem mi g łowę suszył o ten motor, ale powiedziałm mu że w żadnym wypadku, i może odrazu się wyprowadzić jak sobie go kupi, a w tym roku doszliśmy do porozumienia i w zamian za motor może sobie quada kupić. A teraz jak mała jest w brzuszku to sam poweidział, że motoru nie chce ale czy quada może kupić, na quadzie to i ja bym sobie pojeździłą więc niech kupi, ale teraz idzie na kasa na budowę więc i z quadem bedzie musiał się wstrzymać.

mój M jak to przeczytał to zaczął się śmiać ale stwierdził, że coś w tym jest ja się zgadzam z Tobą w 100%
papeteria to dobrze, ze wkońcu zaczęłąś wszystko kompletować najwyższy czas

śliczne fotki
karolcia228 też ostatnio widuję dużo ciężarnych ale najczęściej to są bardzo młode dziewczyny ich tż wyglądają jak chłopcy 15-letni a one też na starsze nie wyglądają
olakola widziałąm, że brałaś pod uwagę emmalijungę, my właśnei się na nią zdecydowaliśmy co o niej sądzisz???
lazurowa jaki śliczny brzusio

No to najwyższy czas na pokazanie brzucha dawno noie pokazywałam już nie jest taki mały 31tc.
Śliczny brzuszek!!! A Ty nadal taka szczupła jak przecinek
Stary 2010-05-09, 13:17   #2500
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

jaki brzusio !!! sliczny

co do motoru to mam to samo. narazie maz ma problem z noga wiec jest spokoj a quada kupilismy w zeszlym roku. chcielismy oboje bo bardzo lubimy jezdzic. tylko jak kupilismy to jakos sie okazalo ze zawsze cos bylo waniejszego. mielismy go chyba 4 miesiace a jezdzilismy z 5 razy no i sprzedalismy bo bez sensu bylo go trzymac.

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Aha! No i chciałam się pochwalić!
SKOŃCZYŁAM!!!

Jeszcze tylko małe popraweczki, bo mi się "wyjechało" beżowym na zielone. Fakt, że tam stoi szafa i rodzina mówi, że mam się tym nie przejmować ale ja tak nie umiem. W niektórych kwestiach jestem perfekcjonistką.
Jak wrócę z koleżanką z zakupów to będę myć podłogę i muszę ją porządnie wypastować

I przyszła mi taka myśl, że chyba założę jednoosobową firmę remontową
gratulacje
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:19   #2501
bajka1807
Zakorzenienie

co do motoru to moj M tez ma faze... no ale jak dla mnie moze o nim zapomniec, wiec ze to wariat i nigdy w zyciu nie pozwole mu wsiasc na motor... tym bardziej ze nie ma prawka i jeszcze glupio madry twierdzi ze mu niepotrzebne . wystarczy mi ze widze jak jezdzi samochodem, na motorze to by juz w ogole zapomnial o bozym swiecie i cisnal ile sie da...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:35   #2502
anoxa
Zakorzenienie

lazurowa dlatego wzielam wieksze bo tez mi kolezanka poradzila http://allegro.pl/item1011278040_rec...0_r_90x90.html takie mam bo cena przystepna i zobacze jak przyjda jakie sa gatunkowo rewelacji za te pieniadze sie nie spodziewam
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:41   #2503
żabka19
Raczkowanie

Misiulka kiedys moze opisze co przezyl moj M. ,ale to tylko dla osob o mocnych nerwach. Dopoki twoj maz sie w to nie wkrecil na maxa to nigdy ,ale to przenigdy nie zgadzaj sie na kupno motocykla. Quad to fajna sprawa no i duzo bezpieczniejszy jednak ,ja mysle zeby M. skoro juz to tak kocha kupi sobie kiedys crossa. Ja niestety po tym co przeszedl M. i po tym jak nadal do tego wraca ..wiem ,ze jest to najwieksza milosc jego zycia. Dobrze ,ze w Norwegii nie ma szansy na jazde moto to chociaz tu mam swiety spokoj Ostatnio przezywal czy jak bedzie mial 34-35 lat to nadal bedzie mogl jezdzic na motocyklu ,ale stwierdzil ,ze przciez on jeszcze mlody facet bedzie bo teraz czuje sie na 20

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

lazurowa gratulerer

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-05-09 o 13:40
Stary 2010-05-09, 13:48   #2504
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jaki brzusio !!! sliczny

co do motoru to mam to samo. narazie maz ma problem z noga wiec jest spokoj a quada kupilismy w zeszlym roku. chcielismy oboje bo bardzo lubimy jezdzic. tylko jak kupilismy to jakos sie okazalo ze zawsze cos bylo waniejszego. mielismy go chyba 4 miesiace a jezdzilismy z 5 razy no i sprzedalismy bo bez sensu bylo go trzymac.

gratulacje
Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Misiulka kiedys moze opisze co przezyl moj M. ,ale to tylko dla osob o mocnych nerwach. Dopoki twoj maz sie w to nie wkrecil na maxa to nigdy ,ale to przenigdy nie zgadzaj sie na kupno motocykla. Quad to fajna sprawa no i duzo bezpieczniejszy jednak ,ja mysle zeby M. skoro juz to tak kocha kupi sobie kiedys crossa. Ja niestety po tym co przeszedl M. i po tym jak nadal do tego wraca ..wiem ,ze jest to najwieksza milosc jego zycia. Dobrze ,ze w Norwegii nie ma szansy na jazde moto to chociaz tu mam swiety spokoj Ostatnio przezywal czy jak bedzie mial 34-35 lat to nadal bedzie mogl jezdzic na motocyklu ,ale stwierdzil ,ze przciez on jeszcze mlody facet bedzie bo teraz czuje sie na 20

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

lazurowa gratulerer
Dziękuję, dziękuję
Stary 2010-05-09, 13:55   #2505
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Lazurowa, misulka - fajne brzuszki
Kupilam sobie 2 koszule super do szpitala i takie sexi
Bylismy na cmentarzu posadzic mamie kwiatki
A teraaz ide zrobic jakis obiadek

Czekam na moja kuzynke ma mi przywieść 5 toreb ubranek dla dziewczynki ciesze sie bardzo
probie fotki to powstawiam
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-05-09 o 14:05
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:02   #2506
agravka
Wtajemniczenie

lazurowa sliczny brzuszek! ciesz sie z niego!!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:06   #2507
żabka19
Raczkowanie

karolcia ostatnio ogladalam takie sexi koszulki w H&M ,ale jak sobie pomyslalam jak ja sie w to wbije ,a jak juz sie jakos wbije to i tak bede wygladac jak wieloryb Po porodzie sobie musze jakas taka sexi kupic co by nadal czuc sie kobieco.

Jakos nie chce mi sie z domu wyjsc . Jakis len mnie ogarnal. A i obiecalam sobie ,ze od jutra wracam do nauki norweskiego bo przeciez nie moge calej ciazy przebimbac

Stary 2010-05-09, 14:22   #2508
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
karolcia ostatnio ogladalam takie sexi koszulki w H&M ,ale jak sobie pomyslalam jak ja sie w to wbije ,a jak juz sie jakos wbije to i tak bede wygladac jak wieloryb Po porodzie sobie musze jakas taka sexi kupic co by nadal czuc sie kobieco.

Jakos nie chce mi sie z domu wyjsc . Jakis len mnie ogarnal. A i obiecalam sobie ,ze od jutra wracam do nauki norweskiego bo przeciez nie moge calej ciazy przebimbac
hehe...nio te sa takie fajne, latwy dostep do cyca no i nie takie babcine
co do H&M to bylam wczoraj, jak mi cos wpadlo w oko to cena mnie zabila...a chcialam sukienke kupic
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:24   #2509
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

A ja się właśnie ubieram, bo koleżanka ma przyjechać przed 15tą
Nareszcie wyjdę z domu z kimś innym niż z mamą

Żabka ucz się norweskiego- mały wyjdzie i będzie od razu dwujęzyczny
Stary 2010-05-09, 14:27   #2510
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
ale kupowaliscie tez adapter zeby byla mozliwosc wpiecia tego fotelika do wozka? jak Wam wyszlo cenowo?
Nie kupowaliśmy,bo nie słyszałam żeby były adaptery Tako pasujące do innych fotelików niż ich Gdybym wiedziała,gdzie takie dostać to pewnie bym kupiła,ale na all nie znalazłam i na forach też nie pisali żeby były... 2w1 kosztował nas 980zł,a fotelik Graco Logico S (dobre wyniki w testach) 395zł.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:35   #2511
papeteria
Zakorzenienie

wiolek jutro sobie odbije
hd psinka urocza i ty pięknie wyglądasz
ania teraz to już z górki
lilka potwierdzam dada
lazurowa gratulacje zakończenia malowania
misiulka ślicznie ale jak na ten tydzień to też nie jest jakiś mega , choć napewno już sporo urósł
Cytat:
a zapomnialam Wam powiedziec o tym, co niedawno odkrylam! supersmak- frytki z mc donalds i waniliowy shake!!! przpyszne mowie Wam...nie wiem o co chodzi mojemu TZ ze nawet nie chcial sprobowac...mowi ze by sie wyrzygal
tzn maczasz frytke w shake u ?
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc zakupów juz zrobiłam a pieluchy wzielam jednak wszystkie na 70x80.

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:39   #2512
Xawmeli
Rozeznanie

lazur----noooooooo moje gratulacje debeściaro spisałaś się z tym malowaniem........
wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co i jak się tu dzieje...obiad mam gotowy, ale nie powiem co bo wczoraj zj..eb..ke dostałąm więc smaka nie robię dziś

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

aaa 27 tyd mam dziś eh.......leć czasie leć
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:39   #2513
żabka19
Raczkowanie

niezawsze mojej matce sie cos pochrzanilo i ta restauracja sie teraz nazywa Alpejska dolina ,nie wiem skad jej sie to Lazurowe wybrzeze wzielo

Stary 2010-05-09, 14:41   #2514
agravka
Wtajemniczenie

paperteria- zapijam frytke shakiem
lazurowa-pochwal sie swoim dziełem!

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
niezawsze mojej matce sie cos pochrzanilo i ta restauracja sie teraz nazywa Alpejska dolina ,nie wiem skad jej sie to Lazurowe wybrzeze wzielo
bylo przed zmiana grand azzurro czyli chyba lazurowe wybrzeze?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:42   #2515
żabka19
Raczkowanie

lazurowa tak jak przed ciaza sie uczylam intensywnie norweskiego ,tak w ciazy ni cholery nie moge sie wziac za nauke :/ Potrzebuje porzadnego kopa! Ciekawe wlasnie jak maly bedzie sobie radzil z nauka norweskiego bo od sierpnia 2011 wyrusza do przedszkola

Stary 2010-05-09, 14:47   #2516
farminka
Wtajemniczenie

Właśnie spojrzałam na suwaczek i od dzisiaj zostało mi równo 50 dni do terminu porodu! Oj chyba muszę w końcu spakować tą torbę,bo jak na razie nie dociera to do mnie i nie mogę się zmobilizować.Nie kupiłam zresztą jeszcze podkładów poporodowych i w ogóle nie wiem czy wszystko do szpitala mam.Chyba zacznę panikować
Stary 2010-05-09, 14:48   #2517
Linka24
Wtajemniczenie

Zamierzam zrobić zakupki na all u jednego sprzedawcy i wypatrzyłam tak:
-Prześcieraadło z gumką 9,99
-Nożyczki 5,99
-łańcuszek do smoczka 4,99
-Smoczki Avent 0-3 mc 19,99 2szt
-Pieluszki tetrowe grube 1,25 szt
-Pieluchy flanelowe 3,15 szt
-Patyczki do uszu 2,99
-Majty poporodowe 5szt 5,50
-Osłonki na piersi 2 szt 10,99 lub 14.99
-Frida do noska +filtry 24,90
-Termometr elektroniczny 14,99
-Olivka NIvea 11,99
-Płatki kosmetyczne 3,99
-Paklanki na pieluszki 4,99
-Sudocrem 125g -19,90 . 250g - 29,99
-Wanienka 23,99

Poza tym do kąpieli postanowilam kupić Oilatum i do dupci jeszcze Linomag. No i spirytus i jakiś kremik tylko nie wiem jaki.

Co sądzicie? Co jeszcze?? Jak ceny?

Farminka nie panikuj ja tam sie wogóle zabieram dopiero do czegokolwiek

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-05-09 o 14:50
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:58   #2518
farminka
Wtajemniczenie

Linka ceny wydają się ok,chociaż wanienki widziałam tańsze,ale to wszystko zależy jakie.Ogólnie to kupowałam inne rzeczy niż Ty trochę,więc nie mam porównania No i zabieraj się za te zakupy,bo czas najwyższy :P Ja jakbym się teraz dopiero zabierała to na bank bym nie zdążyła. 33 tydzień się właśnie kończy,czyli do donoszonej ciąży zostało 4 tygodnie,a mam spore szanse nie donosić,więc nie znam dnia ani godziny
Stary 2010-05-09, 15:02   #2519
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Linka ceny wydają się ok,chociaż wanienki widziałam tańsze,ale to wszystko zależy jakie.Ogólnie to kupowałam inne rzeczy niż Ty trochę,więc nie mam porównania No i zabieraj się za te zakupy,bo czas najwyższy :P Ja jakbym się teraz dopiero zabierała to na bank bym nie zdążyła. 33 tydzień się właśnie kończy,czyli do donoszonej ciąży zostało 4 tygodnie,a mam spore szanse nie donosić,więc nie znam dnia ani godziny
Co innego kupowałaś? każda rada się przyda, ja tak samo raczkująca. A wanienka taka dlatego ze u jednego sprzedawcy. (Zwykła) U mnie koniec 32 więc tez czas .... wrr.. Ale wózek i pościel do łóżeczka i łózeczko i ciuszki są
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:14   #2520
farminka
Wtajemniczenie

-Prześcieraadło z gumką 9,99- ja kupiłam z pościelą za 15zł,bo tak wszędzie widziałam
-Nożyczki 5,99- kupowałam w zestawie obcinaczki z pilniczkiem.Cena chyba podobna
-łańcuszek do smoczka 4,99- nie kupowałam
-Smoczki Avent 0-3 mc 19,99 2szt- mam TT ale cena podobna
-Pieluszki tetrowe grube 1,25 szt- te dostałam "w spadku"
-Pieluchy flanelowe 3,15 szt - podobnie
-Patyczki do uszu 2,99- nie kupuję
-Majty poporodowe 5szt 5,50- kupiłam pakowane po 2 szt.
-Osłonki na piersi 2 szt 10,99 lub 14.99- kupię jeśli okażą się potrzebne
-Frida do noska +filtry 24,90 - wolałam jednak gruszkę
-Termometr elektroniczny 14,99- mam taki do czoła i ucha,więc droższy
-Olivka NIvea 11,99- zdecydowałam się na Ziajkę,bo nie lubię zapachu Nivea i mnie uczula
-Płatki kosmetyczne 3,99- te kupiłam w sklepie w promocji w 3paku
-Paklanki na pieluszki 4,99- chyba złotówkę drożej dałam albo tyle samo
-Sudocrem 125g -19,90 . 250g - 29,99- na razie mam ziajkę na codzień i Linoderm,najwyżej dokupię
-Wanienka 23,99- też mam zwykłą za jakieś 18-20zł,nie pamiętam dokładnie

No to tak wygląda porównanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości