Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-09, 14:54   #3991
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no lepiej odczekac niz miec pozniej problemy z domkiem
nasz domek ma 115m2. A ile zdązymy zrobic to się okaze, niczego nie planuje wszystko dzieje się z dnia na dzien stan surowy otwarty bedzie skonczony do konca maja, wiec pozniej tynki, stolarka, instalacje... a jesienia moze juz zaczniemy wykanczac srodek- zobaczymy jak to sie wszytsko w czasie rozłozy nie spodziewa lam się, ze to wszytsko tak szybko bedzie przebiegac
ale bedziecie miec suuper Zazdroszczę :

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:57   #3992
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Monarika i jak ci się sprawdza?? no ta bateria słoneczna to taki bajer, ale wiesz, jedziesz pod namiot z naładowanym telefonem i możesz go w ciągu dnia doładowywać i zawsze dłużej posłuży
Mnie mama wczoraj kupiła na targu na lumpkach taką bluzeczkę-sweterek szary w czerwone paseczki poiome. Na guziczki z przodu na krótki rękaw z new looka za 8zł, jak nowa

Anika troszkę droga ta mieszana farba tym bardziej że nam by trzeba było z 5 litrów na pokój

Madzialenka teraz w każdym dotykowym bateria krócej trzyma niż w zwykłych. A avila mnie się nie podoba. Jest większa od tego Lg (GD510) a ekran ma taki sam. No i to LG ma jakieś takie żywsze kolory.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:03   #3993
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ja jak zmieniałam to zapytałam pani czy mogę jeździć na starym prawku ale z nowym dowodem...Pani powiedziała, że teoretycznie mogę jak mnie policjant zatrzyma i nie poprosi o dowód, poza tym zawsze możesz powiedzieć, że nie masz dowodu przy sobie
Ja jak zmieniłam nazwisko i wymieniałam dowód, to prawko zostawiłam, ze starym nazwiskiem i tak jeździłam z ponad pół roku, bo znajomy kolega - policjant z drogówki powiedział, że nie muszę zmieniać natychmiast, mogę poczekać aż mi ważność minie i policja mnie się nie czepi.
W przypadku bezterminowego też można jakiś czas pojeździć na starym nazwisku, ale kiedyś w końcu trzeba wymienić - np. gdy sie będzie adres zmieniało - jak w przypadku Madzialenki.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:05   #3994
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja jak zmieniłam nazwisko i wymieniałam dowód, to prawko zostawiłam, ze starym nazwiskiem i tak jeździłam z ponad pół roku, bo znajomy kolega - policjant z drogówki powiedział, że nie muszę zmieniać natychmiast, mogę poczekać aż mi ważność minie i policja mnie się nie czepi.
W przypadku bezterminowego też można jakiś czas pojeździć na starym nazwisku, ale kiedyś w końcu trzeba wymienić - np. gdy sie będzie adres zmieniało - jak w przypadku Madzialenki.
ja jestem leniuszek, i mimo ze slub byl we wrzesniu to dowód i prawo jazdy ciagle na stare nazwisko We wtorek ide z mezem do banku, gdyz ma mnie upowaznic do swojego konta i boje sie ze moga byc cyrki......
Nie orientujecie sie jak sprawa w tej kwestii wyglada/ Sam akt slubu wystarczy? Chodzi o bank PEKAO S.A

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-05-09, 15:05   #3995
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Madzialenka teraz w każdym dotykowym bateria krócej trzyma niż w zwykłych. A avila mnie się nie podoba. Jest większa od tego Lg (GD510) a ekran ma taki sam. No i to LG ma jakieś takie żywsze kolory.
Czy aby na pewno Bzyczko? Ja śmiem twierdzić, ze nie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-09, 15:07   #3996
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aniaaaa wedle twoje zyczenia

MIŁOSZEK JEST JUŻ NA ŚWIECIE

URODZIŁ SIĘ WCZORAJ 8 MAJA o 20;30
WAŻYŁ 3400 i MIAŁ 56 cm

Nasza Rybulka jest twardzielka, pojechala do szpitala po 11 godzinach skurczow polozne sie z niej smialy bo nawet nie pytala o znieczulenie
skurcze obudzily ja o 4 w nocy, no ale sobie te 11 godzin radzila
aha i co najwazniejsze oboje czuja sie dobrze

bede pisac co i jak

a ode mnie - Wizazowa Siostrzyczko - jestem z Was dumna z calej waszej trojki! bylas dzielna! Gratuluje jeszcze raz a Miloszka witamy po tej stronie brzucha

P.S. trzymajcie kciuki jade z praca mgr pokazac wstep i zakonczenie i odebrac teoretyczny

Rybulko gratulacje

Anula kolory w sypialni bardzo fajne, ładnie to wyszło. Tylko łóżko mi się nie podoba, no ale rzecz gustu

Anika ładnie to wyszło

Daisy może być problem, dlatego że jeśli nie wymieniłaś dowodu to ten stary po 3 miesiącach przestał być ważny.

Ja prawo jazdy też mam na stare dane, nie wymieniłam jeszcze, mąż też nie. I kilka razy już mąż miał kontrolę drogową i nikt się nie przyczepił, pomimo że adres już od roku nieaktualny.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-05-09 o 15:13
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:07   #3997
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Czy aby na pewno Bzyczko? Ja śmiem twierdzić, ze nie
a ja popieram bzyczke
Omnie ładowałam kazdego dnia
Jesli piszecie dużo esków naprawde tel dotykowe się nie sprawdzaja...

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-05-09, 15:11   #3998
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
a ja popieram bzyczke
Omnie ładowałam kazdego dnia
Jesli piszecie dużo esków naprawde tel dotykowe się nie sprawdzaja...
Na podstawie jednej Omni starej to twierdzisz? No to śmieszne troszkę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-09, 15:15   #3999
bzyczka1
Zakorzenienie

Cori w pracy męża dużo osób ma dotykowe telefony i tak samo twierdzą. Ja tam akurat nie zwracam na to uwagi. Ale w poprzednim telefonie (Sony ericsson k770i) bateria trzyma mi 5 dni spokojnie. Jest jednak mniejszy wyświetlacz. Zresztą nie piszę tu tego by okryć złą sławą telefony dotykowe Ale nie okłamujmy się jaka może być różnica w trzymaniu baterii w podobnej jakości telefonach? Chodzi mi o avillę i LG (ten co Magda pisała).

Nasz skarb
Stary 2010-05-09, 15:19   #4000
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
AAAA dziewczyny bym zapomniała (odpisałam wam a zapomniałam sie zapytac o swoją sprawe hehe) Mam prawko od 8 lat (patrzyłam to nie ma na nim terminu waznosci jak na dowodzie). Jak będe miała lepiej z reką to ide na kilka lekcji przypominających i chce jeździc samochodem. ale... prawko jest na stare nazwisko. Czy musze je koniecznie wymieniac?? (chciałam potem wymieic jak bede zmieniała adres zameldowania, ale to pewnie za moze nawet 3 lata )
jak ostatnio musialam pokazac 2 dokumelnty torzsamosci juz nie pamietam gdzie, to pani mi pwoeidziala ze prawo jazdy zgodnie z prawem jest juz nie wazne bo na stare nazwisko to jej powiedziala ze slub bralam w sierpniu i nie wymienilam a ona mi powiedziala ze od zmiany danych powinno sie wszystkie domuenty wymienic w ciagu 6 miesiecy
wiec teoretycznie jest nie wazne..
no ale nie wiem ile w tym prawdy ja bede go wymieniac teraz jak dostane dowod
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
A za to, że tak długo się nie odzywałam, pokażę Wam zdjęcia sypialni, ale zaznaczam, że jest w takim surowym stanie. Brakuje firanek, zasłon, chodniczków, lamp nocnych na stolikach i ramek nad nimi. Kolory jakieś przekłamane, poduszki są prawie takiego samego koloru co tapeta. AAa i narzuta będzie inna, szeroka, na razie tylko taki kocyk
bardzo mi sie podoba jak jeszcze dorzucisz dodatki to bedzie git

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
d
laseczki skonczylismy malowanie
wstawiam zdjecia jak obiecałam
super

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
d
martucha trzymam kciuki za twoją pracę mgr, super, ze udało Ci się ja dokończyć.,
dziekuje

wiec tak odrazu mowie z epani promotor jest bardzooooo zadowolona z mojej pracy powedziala ze imponujaca literatura ze dotarlam do sporej ilosci ksiazek tez sie ciesze... nie miala czasu zeby sprawdzic wstep i zakonczneie ale mam przyjechac po nie 22 maja i uwaga! 12 czerwca mam juz oddac CALA prace do dziekanatu obrona bedzie 30..
wiec zostalo mi teraz tylko nanosci poprawki.. w teoretycznym mam do poprawienie tylko przypisy ale niestety wiekszosc.. bo ona preferuje inne anizeli te co ja mialam robione (sugerowalam sie licencjatem) no nic mimo ze ten sam wydzial to inny wykladowca i trzeba po ichniemu ale powiedziala ze treesc super

no i mam dla was jeszcze jedna wiadomosc.. Rybulka mi napisala ze jako wizazowa chrzestna mam przedstawic wszytkim ciotkom Miloszka
wiec TADAMMMMM oto on slodziak

P.S. juz jej pisze sms ze ja pozdrawiacie i sciskacie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-09 o 15:21
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:26   #4001
domi7ks
Zakorzenienie

Rybulka gratulacje!

Anika slicznie sie urzadziliscie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:26   #4002
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cori w pracy męża dużo osób ma dotykowe telefony i tak samo twierdzą. Ja tam akurat nie zwracam na to uwagi. Ale w poprzednim telefonie (Sony ericsson k770i) bateria trzyma mi 5 dni spokojnie. Jest jednak mniejszy wyświetlacz. Zresztą nie piszę tu tego by okryć złą sławą telefony dotykowe Ale nie okłamujmy się jaka może być różnica w trzymaniu baterii w podobnej jakości telefonach? Chodzi mi o avillę i LG (ten co Magda pisała).
A ja dalej mówię, ze NIE WSZYSTKIE dotykowe mają gorsza baterię, od zwykłych...niektóre nawet LEPSZĄ i bynajmniej nie mówię tego na postawie jednego, dwóch telefonów i nie z kosmosu, ale z realnego użycia telefonów na co dzień Dlatego tak się rzucam
Taki przykłąd podam - telefon zwykły, rozsuwany, ekran 2,4 cale, wytrzymuje ok 4-5 dni bez ladowanka, a dotykowy ekran 3,7 cale (zatem większy)bateria na jednym ładowanku leci 10-12 dni , so...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-09, 15:27   #4003
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Dlaczego starej ?
Ja nie rozumiem o ile pamiec mnie nie myli pojawiła sie w sprzedaży po wakacjach, wiec nie wiem czy to taki staroc mówie o HD aby była jasność

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2010-05-09 o 15:29
Stary 2010-05-09, 15:31   #4004
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dlaczego starej ?
Ja nie rozumiem o ile pamiec mnie nie myli pojawiła sie w sprzedaży po wakacjach, wiec nie wiem czy to taki staroc mówie o HD aby była jasność
No bo na podstawie jednego telefonu to trochę za mało, zeby porównać, li i tylko tyle
A co do Omni, trzeba od razu zaznaczać, która, bo jest ich troszkę, bodajże 4

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-09, 15:32   #4005
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Rybulko GRATULUJĘ !!!

Dziewczyny ale macie ładne mieszkanka!!! Zazdraszczam Wam !!! Boże jak do środy nic nie będzie wiadomo to ja nie wiem co zrobię. Dołuje mnie to czekanie. Kurde czy oni się pośpieszyć w tych bankach nie mogą???? Tylko tak na ostatnią chwilę wszytsko robią, ludzi denerwują, w napięciu trzymają.
No zwariować idzie!!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:34   #4006
bzyczka1
Zakorzenienie

wiesz Cori są i "zwykłe" telefony w których bateria trzyma po 10 dni i to było już kilka lat temu jak nokia takie baterie miała nie chcę się sprzeczać bo dla mnie telefon ma dzwonić i wysyłać smsy. Nie stać mnie na telefon za tysiąc złotych biorę to co mi dają i co mi się podoba.
I zaznaczam nie pisałam o wszystkich telefonach tylko chciałam porównać te dwa które podała Madzialenka

Nasz skarb
Stary 2010-05-09, 15:35   #4007
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
No bo na podstawie jednego telefonu to trochę za mało, zeby porównać, li i tylko tyle
A co do Omni, trzeba od razu zaznaczać, która, bo jest ich troszkę, bodajże 4
Tia omnia, potem jakas inna po liftingu i nie tak dawno HD. Zgadza sie, ze na podstawie jednej nie mozna wnioskować, jednakże dałam za nią jak na tel z abonamentu nie małe pieniążki i życzyłabym sobie nieco dłuższego działania - dlatego też jestem zrażona do tego typu wynalazków. Ot, moje skromne zdanie Ponadto jest dla mnie po prostu niewygodny/niepraktyczny. Jako gadzet do zabawy wolę PDA, ipoda itp. A telefon po prostu potrzebuję do dzwonienia.

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-05-09, 15:41   #4008
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wiesz Cori są i "zwykłe" telefony w których bateria trzyma po 10 dni i to było już kilka lat temu jak nokia takie baterie miała nie chcę się sprzeczać bo dla mnie telefon ma dzwonić i wysyłać smsy. Nie stać mnie na telefon za tysiąc złotych biorę to co mi dają i co mi się podoba.
I zaznaczam nie pisałam o wszystkich telefonach tylko chciałam porównać te dwa które podała Madzialenka
Owszem sama miałam taki telefon, ale i tak w porównaniu z jednym dotykowcem odpadł w przedbiegach
Ja się broń boże nie sprzeczam, tylko wykładam spokojnie swoje racyje, na podstawie używania wielu fonów
Buźka Kochana

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Tia omnia, potem jakas inna po liftingu i nie tak dawno HD. Zgadza sie, ze na podstawie jednej nie mozna wnioskować, jednakże dałam za nią jak na tel z abonamentu nie małe pieniążki i życzyłabym sobie nieco dłuższego działania - dlatego też jestem zrażona do tego typu wynalazków. Ot, moje skromne zdanie Ponadto jest dla mnie po prostu niewygodny/niepraktyczny. Jako gadzet do zabawy wolę PDA, ipoda itp. A telefon po prostu potrzebuję do dzwonienia.
Dokładnie Omnia 1, Omnia 2, Omnia HD i Omnia Lite
Generalnie wole zdecydowanie zwykłe fony ze zwykła klawiaturą, nawet jak trzymają baterie tylko 5 dni, bo czas pisania sms-a na dotykowym a zwykłym to jednak spora różnica
Ale niemniej niektóre dotykowce maja naprawdę rewelacyjną baterię

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-09, 15:43   #4009
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
jak ostatnio musialam pokazac 2 dokumelnty torzsamosci juz nie pamietam gdzie, to pani mi pwoeidziala ze prawo jazdy zgodnie z prawem jest juz nie wazne bo na stare nazwisko to jej powiedziala ze slub bralam w sierpniu i nie wymienilam a ona mi powiedziala ze od zmiany danych powinno sie wszystkie domuenty wymienic w ciagu 6 miesiecy
wiec teoretycznie jest nie wazne..
no ale nie wiem ile w tym prawdy ja bede go wymieniac teraz jak dostane dowod

bardzo mi sie podoba jak jeszcze dorzucisz dodatki to bedzie git

super

dziekuje

wiec tak odrazu mowie z epani promotor jest bardzooooo zadowolona z mojej pracy powedziala ze imponujaca literatura ze dotarlam do sporej ilosci ksiazek tez sie ciesze... nie miala czasu zeby sprawdzic wstep i zakonczneie ale mam przyjechac po nie 22 maja i uwaga! 12 czerwca mam juz oddac CALA prace do dziekanatu obrona bedzie 30..
wiec zostalo mi teraz tylko nanosci poprawki.. w teoretycznym mam do poprawienie tylko przypisy ale niestety wiekszosc.. bo ona preferuje inne anizeli te co ja mialam robione (sugerowalam sie licencjatem) no nic mimo ze ten sam wydzial to inny wykladowca i trzeba po ichniemu ale powiedziala ze treesc super

no i mam dla was jeszcze jedna wiadomosc.. Rybulka mi napisala ze jako wizazowa chrzestna mam przedstawic wszytkim ciotkom Miloszka

Jaki on słodki Śliczny jest.

Marta super, że z pracą jest ok. Zdolniacha z Ciebie
Stary 2010-05-09, 15:45   #4010
kliwia
Zakorzenienie

martusia na 1 zdjeciu miloszka najlepsza jest Pani z drugiego planu zachwycajaca sie nad swoim dzieciem
Miłoszek przystojniaczek nononon
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:46   #4011
bzyczka1
Zakorzenienie

no mnie teraz proponowali Nokię w metalowej obudowie jakąś, avilę, lg gd510, samsunga (nie wiem dlaczego nie lubię ich) a reszta była dużo droższa, nawet gorszy corby był droższy od tego lg gd510.

Cori

Kliwia ta pani to chyba jakąś instrukcję czyta

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-05-09 o 15:48
Stary 2010-05-09, 15:47   #4012
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Monarika i jak ci się sprawdza?? no ta bateria słoneczna to taki bajer, ale wiesz, jedziesz pod namiot z naładowanym telefonem i możesz go w ciągu dnia doładowywać i zawsze dłużej posłuży
Mnie mama wczoraj kupiła na targu na lumpkach taką bluzeczkę-sweterek szary w czerwone paseczki poiome. Na guziczki z przodu na krótki rękaw z new looka za 8zł, jak nowa

Anika troszkę droga ta mieszana farba tym bardziej że nam by trzeba było z 5 litrów na pokój

bzyczku bo to tylko litr a 1 litr zawsze wychodzi duzo drozej niz na przykład 3 albo 5 l.
nam wiece nie było potrzebne poprostu i kazałam namieszac tylko litr

alenie wiem ile kosztuje 5 litrów
tam był cennik ale nie pamietam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:53   #4013
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
bzyczku bo to tylko litr a 1 litr zawsze wychodzi duzo drozej niz na przykład 3 albo 5 l.
nam wiece nie było potrzebne poprostu i kazałam namieszac tylko litr

alenie wiem ile kosztuje 5 litrów
tam był cennik ale nie pamietam
Dekoral latex 5 litrów idzie po 72 zeta

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-09, 15:55   #4014
kliwia
Zakorzenienie

Bzyczka faktycznie a dziecko stoi obok
Pewnie jakas dla mam poradnik, ulotke etc

A propo Rybulka tak sie orzestraszyla tego ze jej dziecko moga podmienic w szpitalu z ta dziewczyna co sie tak samo nazywa ze urodzila szybciej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:07   #4015
anuulaa
Wtajemniczenie

Fajnie, że Wam się podoba sypialnia. Dziękuję za komplementy, wymyślałam projekt chyba 2 miesiące, ale jestem z niej bardzo zadowolona, fajnie się w niej śpi, tylko brakuje trochę firanek i zasłon, byłoby od razu przytulniej.

Wiem, że drzwi, szafa i podłoga nie pasują, ale już nie zmienialiśmy ze względu na kasę, z resztą drzwi mamy w całym mieszkaniu dębowe, więc głupio by było zmieniać tylko w sypialni, parkiet też jest dębowy. Z parkietem mieliśmy wielki dylemat, bo wstępnie miała być na nim wykładzina, ale miałam kiedyś wykładzinę i już chyba nigdy sobie nie dam, tym bardziej, że przy szafie się ubieram, mam buty więc szybko by się wybrudziła. Z szafą to nie wiem, czy okleić, czy pomalować na biało, bo na razie nas nie stać na ich wymianę, super by było mieć białą.

Miłoszek boooski!!! A ta pani z tle to chyba czyta instrukcję jak przebrać dziecko hahahhaha
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:22   #4016
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ale bedziecie miec suuper Zazdroszczę :
jeszcze na razie nie ma czego

Cytat:
ja jestem leniuszek, i mimo ze slub byl we wrzesniu to dowód i prawo jazdy ciagle na stare nazwisko We wtorek ide z mezem do banku, gdyz ma mnie upowaznic do swojego konta i boje sie ze moga byc cyrki......
Nie orientujecie sie jak sprawa w tej kwestii wyglada/ Sam akt slubu wystarczy? Chodzi o bank PEKAO S.A
w banku moga być problemy, u mnie nie uznali prawka gdzie byly stare dane.

Cytat:
ja mam samsunga f480 i bateria trzyma dosc długo

Cytat:

super, ze praca została pochwalona wiedziałam, ze dobrze Ci poszlo, zdolniacho... teraz odliuczanie do obrony

a Miloszek cudny, pozdrowienia dla wszytskich mamy taty i synusia

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale macie ładne mieszkanka!!! Zazdraszczam Wam !!! Boże jak do środy nic nie będzie wiadomo to ja nie wiem co zrobię. Dołuje mnie to czekanie. Kurde czy oni się pośpieszyć w tych bankach nie mogą???? Tylko tak na ostatnią chwilę wszytsko robią, ludzi denerwują, w napięciu trzymają.
No zwariować idzie!!!!
Daysy a ile czekacie? tak w ogole czekacie na decyzje czy wyplete kredytu? i w jakim banku?
Ja się wkurzam na euro, niezły skok, a ja spłacam w walucie
Stary 2010-05-09, 16:52   #4017
ktosia86
Zakorzenienie

India taki urok kredytu w walucie.
Ale wiesz, jak ja sprawdzałam kiedyś na stronie banku (wiem, że te kalkulatory są teoretyczne mocno, ale zawsze to jakieś rozeznanie), to nawet jak wyliczyłam euro po 4,50 (a tak drogie nigdy nie było jeszcze) to i tak wychodziło taniej niż w złotówkach.
Stary 2010-05-09, 17:01   #4018
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
India taki urok kredytu w walucie.
Ale wiesz, jak ja sprawdzałam kiedyś na stronie banku (wiem, że te kalkulatory są teoretyczne mocno, ale zawsze to jakieś rozeznanie), to nawet jak wyliczyłam euro po 4,50 (a tak drogie nigdy nie było jeszcze) to i tak wychodziło taniej niż w złotówkach.
no to akurat się zgadza, ale i tak się wkurzam jak drozeje tym bardziej, ze to nasza pierwsza rata. zapowiadalo się ladnie pieknie, a tu jeszcze miesiac nie minal od otzrymania kredytu, a tu juz taki skok oczywiscie byla swiadoma ryzyka kursowego, ale wiesz jak jest
Stary 2010-05-09, 17:14   #4019
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Brawa dla Rybulki mamy kolejnego przystojniaka
Martucha gratulacje za prace wiem jak to ciezko bywa z pisaniem rok temu o tej porze sama sie męczyłam ale jak zostały ci tylko poprawki to już najgorsze za tobą
Dziewczyny ogladam wasze zdjęcia mieszkań i zazdroszczę ze juz możecie swoje urządzać my musimy zaczac sie interesowac na powaznie szukaniem mieszkania ale kredyt prawdopodobnie dopiero we wrześniu będziemy mogli brać jak Tż dostanie umowe na stałe zresztą ja jeszcze swojej nie mam dopiero jutro podpisze wiec nie zapeszam
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:19   #4020
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2010-05-09 o 17:23
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości