|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
złotka, brak weny. przez pare dni będę próbować coś tam tworzyć i dodawać, wybaczcie, jeśli będzie takie nijakie. jak nieodzyskam wenyw ciągu kilku dni to przykro mi robaczki, ale będę zmuszona was opuścić na trochę czasu. ![]() Cytat:
ten wyżej jest śliczny i zabieram go bezpowrotnie ![]() Elizabet0909 - ja wierzę że będzie dobrze, ![]() NAPEWNO się pomodlę za Ciebie, słońce, 3maj się ![]() __________ zakłamany drań. ' Kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie, i trudno, tak musiało być, nie mam złudzeń, nie mam pretensji , nie czuję nienawiści, wszystkiego najlepszego. '
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Za co to serducho od Ciebie co ?
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak księcia zamknęłabym Cię w świątyni serca .
![]() |
#4353 |
BAN stały
|
marikab
na zdrowie . ja też podkradłam kilka ![]() ![]() elizabet0909 pomodle się za Ciebie . daj nam znac po operacji co z tobą ![]() ... nie ufała już losowi . nie wierzyła w przypadki . nie zamykała oczu z żalu nie chyliła głowy z pokory . nie płakała razem z deszczem . nie siedziała na moście tylko po to by Cię zobaczyc . wszystko robiła na odwrót niż ja . dosłownie wszystko . aż jej czasem zazdrościłam tej perfekcji w obojętności. a zwławszcza tej obojetności do Ciebie . prawdopodobieństwo tego, że to właśnie ja jestem stworzona z Twojego żebra są nikłe . więc daruj sobie tą mowe o tej jednej jedynej . wściekła waliła głową w ściane . lekko zdrapując z niej farbę . tylko wtedy nie myślała o bólu serca . coraz mniej Ciebie w moim zyciu . coraz więcej przestrzeni w moim sercu . krzywdzisz mnie swoim zapomnieniem o mnie . 'Ale żeby tak na stałe, kochanie nie mogę Uwierz mi, mój pies mógłby odgryźć ci nogę' ....
Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-09 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Rozeznanie
|
xJoYx - miło
![]() ![]() śniłeś mi się dziś. to był taki nierealny sen. jeszcze raz usłyszeć twój głos. tak bardzo tego potrzebuję. jest przy mnie, czuję jego ciepło ale jednocześnie tęsknie za nim. pytasz czemu ? bo wiem że za kilka minut go nie będzie. pragnę tylko twojej stałej obecności gdybym wiedziała jakie konsekwencje poniesie moje serce i dusza to nigdy nie spojrzałabym w twoje błękitne oczy i nie zakochałabym się NAIWNIE... pytasz czym jest miłość dla mnie. w sumie to nic specjalnego. to tylko nieprzespane noce mokre od płaczu oczy nigdy nieschnąca poduszka, para wyziębłych dłoni taa to właśnie miłość... już nawet moja ulubiona czekolada jedzona w samotności traci smak
![]() |
#4355 | |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny, po mojej niezauważonej nieobecności.
bad_romance - okradłam , aż wstyd się do tego przyznać, przewspaniała ty .<3 Cytat:
Oby wszystko poszło dobrze, myszko. <3 _______________ Wiem jedno, nawet jeśli jesteś z tą dziewczyną i tak myślisz o mnie. Nie łudź się, że będziesz z nią szczęśliwy, bo to ze mną przeżywałeś najważniejsze chwile w swoim życiu.. <3 Jeśli chcesz, mogę być Twoim słodkim lizakiem w kształcie serca z napisem 'i love you' . (...)życie to chwila, chwila, chwila jointy to chillout, chillout, chillout leje się tequilla jak Kasta gramy w bilard jaram, spalam(...) gdy szliśmy za rękę, każdy nam zazdrościł. ' Nie myślę o raju, miłości nie ma dziś, Nie oczekuje czarów, po prostu daj mi żyć. ' Dziś nie zaśniesz już, bez mojego 'dobranoc'.. - Kiiici kiiici . - mam Cie w życi. ![]() uśpij we mnie wroga, pokrusz we mnie ten najtwardszy głaz. Życzę Ci, żebyś wygrał w totka moje serce. Daj mi cmoka, a wylądujemy w królestwie pocałunków. ![]() Zamknę moją miłość w pudełku, obwiaże wstążką i poczekam do Twoich urodzin. <3
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2010-05-09 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Raczkowanie
|
.........▪▫▪▫♥▫▪▫▪
`gdzieś na murze piszę swój pamiętnik. `Mój anioł stróż schodzi co wieczór do najbliższego baru. . `Zastanawiam się, czy potrafię jeszcze odróżnić dobro od zła. `Chodź, opowiedz mi jak bardzo tęsknisz.. `Czy teraz widzisz jak Cię bardzo potrzebuję? `tysiące słów nie uniesie łzy, która upadła. xsxs- kocham cię. kocham cię. kocham cię. kocham cię. kocham cię.kocham cię. <3
NieidealnaJa- bóstwo ![]()
![]() |
#4357 |
Rozeznanie
|
![]() Bezduszny obraz dnia, bezsilność łez
Nieporadność słów i dłoni Że jesteś obok, że jesteś blisko mnie nasza gwiazda gaśnie... powoli tak jak my Po ulicach płyną już trosk potoki, skarg strumienie zerwana życia nić Każda myśl i każdy szept przypomina Ciebie ...
![]() |
#4358 | |
Zadomowienie
|
jeszcze nie zrobiłeś jej dzieci, a już się angażujesz. ojj wydaje Ci się.. ![]() Cytat:
ze stu procentową wzajemnością. ![]() <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Raczkowanie
|
wspomnienia o Tobie wdycham z powietrzem piecze mnie skóra, jakby ktoś wypalił mi na niej hasło: naiwna idiotka.
#4361 |
Zakorzenienie
|
![]() to, że Cię kocham nie znaczy, że nie mogę Cię nienawidzieć.
to, że Cię nienawidzę nie znaczy, że nie mogę Cię kochać. ;( . poniższe z piosenki: wzr - obietnice. kiedy składasz obietnice, później ją łamiesz, nienawidzę. zanim coś powiesz to się dobrze zastanów, ja nie jestem matołem a to nie jest Pacanów ! przyjacielu powiedz k&^%$ jak mogłeś?! skreślam Cię z listy już nie jesteś moim kumplem ! wiesz co?! w^%*#@$%^ z powrotem ! myślałeś że co, że cię k*^%# kocham? załóż sobie koronę, i z góry patrz na mnie! traktuj mnie jak leszcza to poczujesz się fajnie. myślałeś że nie wiem. wiem o tym doskonale! poniższe z piosenki: tes - wewnętrzna siła. proszę człowiek, popatrz na to inaczej. nie zawsze przegrana musi kończyc się płaczem.. znajdź kobietę wartościową, a nie lalkę barbie. Potrzebuje tak niewiele, choć tak wiele otrzymuję. Po to mamy mięśnie, aby po upadku wstawać, Po to mamy ręce, aby bliźnim coś dawać, Po to mamy uszy, aby umieć wysłuchać, Po to mam serce, aby ktoś w nie zapukał… Licz na innych, każdy musi czuć bliskość. ty i jego wiara to dzisiejsza rzeczywistość. Nie narzekaj – sytuacja jeszcze nie raz będzie gorsza.
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
moje źrenice, są zbyt rozszerzone, od nadmiaru kawy, oraz nadmiaru Ciebie w mojej podświadomości, abym mogła zasnąć. Mam ochotę usiąść w kącie ciemnego pokoju z butelką wódki w dłoni, miętowym papierosem w ustach i tysiącem przekleństw w głowie. I proszę Cię, nigdy nie oglądaj mnie w takim stanie.
w moim słowniku, nie figuruje, słowo 'zapomnienie', bo mimo, tego, że cholernie bym chciała. ![]() ![]() ![]()
#4363 |
Raczkowanie
|
Dopiero idąc sama plażą zorientowałam się jak bardzo brakuje mi chociażby twojego cienia.
Ja chyba nadal nie rozumiem dlaczego mnie zostawiłeś. Zmieniasz dziewczyny dla adrenaliny ? A one ciągle lecą na ten sam bajer.. Już nie interesuje mnie twoje zainteresowanie. Chyba już za bardzo Cię lubię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Przyczajenie
|
Elo wszystkim
![]() ![]() na początek coś mojego, gdzieś, kiedyś z nudów : Chciałabym być aniołem, pięknym z wielkimi skrzydłami. Chciałabym być aniołem mądrym z ogromnymi mocami. Chciałabym być aniołem, lecz to tylko marzenia. Chciałabym być aniołem -marzenia nie do spełnienia. Chcę marzyć, nie tęsknić.
Chcę planować, nie wspominać. Chcę cieszyć sie, nie płakać. Chcę kochać, nie ranić. Chcę żyć a nie udawać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
talent ? chyba przesadziłaś
![]() dziękuję <3. xsxs - tworzysz cuda ![]() ![]() ____
pokaż, że na mnie zasługujesz. czuję smak Twoich ust po wczorajszym pocałunku! człowiek to rzeczownik, a rzeczownikiem rządzą przypadki.. patrzył na mnie zielonymi, roześmianymi oczami. a ona marzy o chłopcu, z którym pójdzie na huśtawki. radość mam w sercu i ciebie też w sercu mam, kochanie. nie jestem obojętna dla tych którzy wyciągają rękę i nie wystawiają rachunku. bo ona potrafi się cieszyć wiatrem i tym, że trawa jest zielona. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-09 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
odwyk od szczęścia, miłości i Ciebie
odkąd przestałeś kłamać mniej się odzywasz. czy to wina tego, że nie umiesz mówić prawdy ? Najczęściej o każde nasze niepowodzenie obwiniamy siebie. Jednak czy zawsze, ze naszą klęską stoimy wyłącznie my? Czy to aby nie przypadek, zrządzenie losu, czy jakikolwiek traf nie kieruje naszym życiem ?
![]() |
#4367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __ Uczuć nie wyrzucę. Chciałam zapomnieć, ale zapukałeś do drzwi. Radzę Ci, naucz się doceniać to co masz. Strach w oczach bezlitośnie gwałci źrenice.
To co miałam w sercu, teraz mam w dupie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
czy mogę odzwyczaić się od Ciebie, choć nigdy nie byłeś mój?
pokochałam Cię, niesamowite to było.
![]() |
#4369 |
Rozeznanie
|
![]() She took the midnight train. Goin' anywhere. Bierze północny pociąg. Dokądkolwiek. Let's start it out being friends for awhile. Zacznijmy od bycia przyjaciółmi na chwilę. You hold my eye when I first saw your smile. Zatrzymałeś mój wzrok, kiedy pierwszy raz zobaczyłam Twój uśmiech. Don't tell me, that it's too late. I think about you night and day. Nie mów, że jest już za późno. Myślę o Tobie nocami i dniami. You're on the other side of town. I wonder what you're thinking now. Jesteś w innej części miasta. Zastanawiam się o czym teraz myślisz. One more day without you, I swear, it's gonna make me die. Jeden dzień więcej bez Ciebie, przysięgam, sprawi ze zginę. Every morning, when I open my eyes it's a nightmare, cause Baby you're not there. Każdy poranek, kiedy otwieram oczy jest koszmarem, bo Kochanie Ciebie tu nie ma.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-09 o 17:35 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
zamrugała w oslepiającym słońcu cudownego,pogodnego dnia.
była wesoła i uwielbiała żarty. i choć nie mogła się równać rozumem na przykład z sową,potrafiła przemawiać wszystkowiedzącym tonem. była gruba,brzydka,chciwa i okrutna. wpatrywała się w niego intesywnie. jedyną odpowiedzią mogła być zemsta. o,ja nieszczęsna! już ja im urządzę zabawę,o jakiej się im nawet nie śniło!
#4371 |
Rozeznanie
|
1. Zachowywaliśmy się jak dzieci, które pierwszy raz ujrzały jesienne liście. Brąz, czerwień i słoneczny odcień żółtego wirowały między naszymi uśmiechami unoszone przez salwy naszego śmiechu. Dziś krzykiem tłuczemy szyby, a w naszym życiu nastała zima. Co się stało z tamtą beztroską?
2. Smakujesz jak solone orzeszki ziemne. Nie dość, że wchodzisz między zęby to jeszcze usta pieką od soli. 3. Popełnił największy błąd w swoim życiu. Ofiarował mi swe serce, zapominając, że nie wolno mi ufać. 4. Lubię wdychać powietrze przesiąknięte Twoim zapachem. Pachnie piękniej niż zapach ziemi po deszczu. 5. Zjadłabym Cię jak jabłka z cynamonem. 6. Wypełnij mnie sobą, nakarm swoim ciałem. 7. Czuję się jak mały bąbelek powietrza niesiony przez wiatr. Jeden nieostrożny ruch i... pyk! Już mnie nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
"
*Ja zabiorę Cie w miejsce które otworzy Twój umysł z łatwością.. *Pójdę prosto do celu jak strzała lub strzałka rzucana w tarcze.. *Chodź usiądź w Moim jacuzzi i weź bąbelkową kąpiel.. *Jedyny dźwięk jaki tu zastaniesz będzie biciem Mojego serca.. "
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-05-09 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłość lubi się obrażać .
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
xsxs, bad_romance, dreams_x33, me9so3horny -
też Was kocham! ![]() Mrs Unfabulous - Rrrr? ![]() Uwielbiam ten film ! ![]() ![]() ''Kto jest najlepszy? Ja. Zawsze to podejrzewałam. -Kochasz mnie? -Nie. -Kłamiesz? -Tak... Kobiety wolą umrzeć niż rozebrać się w twojej obecności? śmierć jest prosta łatwa, życie jest trudniejsze. Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o tobie. Zaopiekuj się moim sercem. Zostawiłam je przy Tobie. Niechybnie zastanawiał się, czy aby nie jestem opóźniona umysłowo. - Wiesz, że cię kocham- szepnęła. - Wiem. A ty wiesz z kolei, jak bardzo chciałbym, żeby to wystarczało-odpowiedział. Upadłeś, pod ciężarem własnego ego? - wszystko dobrze ? - bez Ciebie nie. '' przepraszam, że tylko cytaty. ^^
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-09 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
Mam jeden problem: Ciebie. Ale jak to się mówi "jeden problem to nie problem "
Bo ja z natury jestem wesoła. Fajnie jest mieć kogoś z kim można pomilczeć. Fajnie jest mieć przyjaciela. Witaj nowy dniu.
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
jeśli myślisz, że zostało nam dużo czasu... to tylko chwila do śmierci. gdy spoglądam na wprost widzę swoje odbicie. na prawo jesteś Ty. po lewo - reszta świata. dobry etap - gdy kogoś jest za mało i zaczyna się tęsknić. jesteś tak piękny. zagram cię na fortepianie, albo rozegram w partii szachów. ułóż rozsypankę: na, chcę, Cię, Tobą, z, być, kocham, zawsze. widzę siebie, Ciebie też. siedzimy na ławce. ja zdezorientowana kiwam głową. ty patrzysz na mnie, układasz słowa, palcem stukasz mnie w kolano. staram się być w Twoich myślach, na języku, ustach, dłoniach. nie wychodzi. dotknij złap nim odlecę.
#4377 |
Zadomowienie
|
zaczęło się bez początku.
kochała kochanie. doskonale wiem,że chmury przychodzą znienacka. Śmietankowe jego usta. premiera naszego filmu o miłości wystawiona w pokojowym kinie, na ekranie małego komputera. grube,spasione było jej serce,za dużo zjadała jego spojrzenia co dnia. ile jeszcze powinnam poczekać? obdaruj mnie dzisiaj choć jednym prawdziwym uśmiechem. ile lat jeszcze będzie żył z dmowa sercami? przecież ona chciałaby mieć swoje serce znowu na swoim mniejscu. Nie podaruje Ci już więcej nic poza jednym niewinnym spojrzeniem. przyjaciele przyjaciółmi zawsze zostaną. Była zbyt młoda,żeby zrozumieć miłość, ale zbyt stara i doświadczona żeby znowu jej uwierzyć. miga świało bezsenności. miała dziś wene na jego spojrzenia. Jesteś nowym pełnym prawdziwym oddechem. Lubię Twoje łydki,wiesz? a odwagę on nosił w kieszeniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Przyczajenie
|
Życiowy parkiet bywa śliski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny błagam was o pomoc
![]() dajcie mi jakieś opisy o tym , jak mój miisiek wyjechał za granice i cholernie za nim tęsknie. mam nadzieje że mogę na was liczyć : * |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Raczkowanie
|
xsxs -
![]() 'a gdyby ktoś spytał Cię o serce, uczucia? nie szkoda Ci wiary, która jeszcze jest tutaj?' 'ta pier . d . olona miłość miała łagodzić uczucia, a w serca uderza jak kilof' 'Żyć z je . b . anym pożądaniem Kiedy ty jej a ona tobie znów w oczy kłamie Jesteś dla niej tym kim ona dla ciebie Pożądaniem argumentów z nienawiści przy gniewie' 'To sku . r . wiała namiętność Grzech co dawno ustalił swoje niebezpieczeństwo' 'Przeszłość, przyszłość, teraźniejszość, piekło' 'No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo. Zamiast łóżka, czterech ścian, tylko powietrze i karton.' o.s.t.r
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.