etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 22:15   #4201
cosma
Zakorzenienie

Talking Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
zdecydowanie pierwsza-jest śliczna ;]
jak wiadomo na oryginalną birkin to mało kto może sobie pozwolić swoją drogą bez przesady za torebkę tyle tysięcy
No, o oryginale to nawet nie śmiem marzyć, bo najtańszy(!) to jakieś 20tys. zł.
Podróbek tego modelu jest pełno, ale wcale nie łatwo znaleźć coś w miarę porządnego.
Ta na pierwszy rzut oka wygląda na dopracowaną.
W każdym razie nr 2 wyeliminowałam ))
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 22:20   #4202
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Jak mnie dawno tutaj nie było witam was wszystkie torebomaniaczki
idę nadrabiać bo troszkę naprodukowałyście

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez yaponeczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dotarły do mnie torebki: Flavia, Mabel, Ana i Caroline. Jestem rozczarowana Aną, na odległość widać że to tandetny skaj, a ma wyglądać na naturalną skórę. Na dodatek jest krzywa!!albo ja ślepa jestem. Tak więc, wraca do sklepu. Najfajniejsza jest Flavia, wszystkie opinie potwierdzam w 100%. Pakowna, wcale nie taka duża ( mam 150 wzrostu), wygodny pasek na ramię, no i rewelacyjnie się otwiera. Mabel fajny kolorek, mniejsza, ale też sporo pomieści. I Mabel i Flavia na pewno zwróca uwage na ulicy. Caroline to taki worek na spacer. Ładnie odszyta. Tak torebka do złotych sandałków na lato.
Wstawiam zdjęcia. Złapanie koloru Flavii to jazda bez trzymanki.
Załącznik 3084922 Załącznik 3084923 Załącznik 3084924 Załącznik 3084925 Załącznik 3084926
Załącznik 3084927 Załącznik 3084928 Załącznik 3084929
śliczne są te torebki

sama mam beżowa flavie i jestem z niej strasznie zadowolona a mabel tez jest fajna moje marzenie

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez pysiak_2_4_ Pokaż wiadomość
Witajcie torebkomaniaczki, już dosyć długo was czytam i czytam i zdecydowałam się zakupić moja pierwszą e torebkę, nie wiem czy zainteresują was zdjęcia Anabel zielonej
z torebki jestem bardzo zadowolona jest duża mega pojemna, wydaje się być mocną i uszy nie powinny popękać, w środku ma turkusową podszewkę która jest sztywna ale chyba większość tych torebek tak ma, można się przyzwyczaić,
powiem wam tak szukałam miętowej torebki i ta w 100 % mnie zadowala jeśli chodzi o kolor to mój aparat niestety go przekłamuje kolor jest taki bardziej szarozielony niż na zdjęciach jeśli którać ma wątpliowści to polecam

no i gdyby ktoś miał ochotę na zakup to może by tak skorzystał z mojego kodu e21f4f0b
pewnie że zainteresują

i witam serdecznie

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 22:27   #4203
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
dlatego na pierwszy ogień idą lizzy i pheby już sobie obiecałam, że zdania nie zmienię chyba, że zrobią jakąś bajeczną przecenę
ogólnie to obawiam się, że popadam w zakupoholizm, bo prawie codziennie coś kupuję
a i zapomniałabym, jutro postaram się zrobić sesję elvie i flavii, gdyż w Krakowie słońce w końcu zaczyna wychodzić za chmur wszystko teraz zależy od tego czy będzie mi się jutro chciało
Oooo chciałoby się bajecznej przeceny na etorebce Heh- marzenia
Nic mi nie mów, zakupoholizm- udaję, że nie znam takiego słowa Może nie kupuje codziennie, ale bardzo często, a na pewno dużo częściej niż jakieś pół roku temu
To niech Ci się jutro chce Chcemy fotki ! (flavia turkusowa?)

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 22:58   #4204
Dominiique
BAN stały

A mi jest potrzebna brązowa torebka na długim pasku nie za wielka i co? I na etorebce niiiiiic Dzisiaj zauważyłam, że moja ukochana pierwsza etorebka Dewi już jest troszkę podniszczona. Nic dziwnego, mam ją ponad rok i nosiłam bardzo intensywnie...
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 23:35   #4205
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
szkoda, ze ma ta kokardę. Takiej wielkości torebka bardzo by mi ise przydała. W wersji bezkokardowej byłaby idealna
No właśnie!

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
W związku z tym mam pytanie : którą z tych torebek można spokojnie założyć na ramię, nawet w kurtce/płaszczu? Wiem, że mają regulowane paski, ale to mi jakoś nie odpowiada. Mam na myśli tą rączkę, która niby jest do trzymania, a może jednak da się wcisnąć na ramię? Nie lubię nosić torebek w ręku, nie wygodne to zbytnio.
Ja powiem na przekór innym - najlepiej emilkę - tak jak ja noszę. Przełożysz ten długi pasek na pół przez kółko, zapętlisz i masz idealnej długości pasek do noszenia na barku właśnie.

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
No i wynalazłam coś takiego.
Nie wiem na którą mam się zdecydować
Nr 1 chyba już to wklejałam tutaj(?) wyglądem przypomina hermes birkin.
Nr 2 też mi się podoba,ciekawy fason,wygląda na małą,ale jest duża i jest najtańsza z nich wszystkich.
Nr 3- sporawa, lakierowana, te lakierowanie trochę za mocno daje po oczach.
Wszystkie są ze skóry naturalnej.
Na którą byście się zdecydowały?
Jeśli już, to podobałby mi się nr 1 - birkin

Serdeczne podziękowania dla tej miłej osoby, która ok 21.00 skorzystała z mojego kodu! Zadowolenia z torebki życzę!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 08:40   #4206
kunia1
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny czy mogę prosic o jakis skrót co sie działo? nie mam czasu czytać zaległosci bo za duzo tego jest Są jakies nowości/przeceny na e torebce? Moze ktoś chętny na mój kod? z góry dzięki

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 09:50   #4207
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serenity88 Pokaż wiadomość
Dopiero niedawno trafiłam na ten sklep i jestem zakochana w tych torebkach Zamowilam dzis dwie:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0118#
http://etorebka.pl/s03.php?f=0221#

Marzy mi sie więcej ,ale póki co fundusze nie pozwalają
witam i pozdrawiam nową etorebomiaczkę

Fajne torebki wybrałaś szczególne podoba mi sie druga

Mi się marzy mabel turkusowa tylko z mojego kodu nikt nie korzysta i dlatego nie kupuje bo z rabatem mniej zapłace bo faktycznie masz racje fundusze na kupno wszystkich torebek nie pozwalają

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,10659
co sądzicie o tych butach do mojej sukni ślubnej. Byłam już prawie zdecydowana na te wcześniejsze z Growikar, ale znalazłam ten sklep i mają tyle przepięknych modeli! ja wiem... ładność ładnością, a wygoda.. nie zawsze a raczej rzadko idzie to w parze. Co sądzicie? ja już tracę głowę wśród tych przygotowań..

Buciki są naprawdę ładne ale chyba tak jak napisała Dominiique zbyt zdobione
Chyba nie chcesz wyglądać na ślubie jak choinka osobiscie to mi się podobały wcześniejsze

Oczywiście to moje zdanie

prosze o skorzystanie z kodu

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
świetne to jest takie oryginalne

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1988 Pokaż wiadomość
Dołączam do Was i mam nadzieję, że... nie pójdę z torbami
witam i pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dodaje jeszcze kilka gratisowych zdjęć
śliczna rodzinka

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
wrzucam foty szejla bag

generalnie pierwsze wrazenie - mialam odeslac - potem stwierdzilam ze sprzedam siostrze a potem - ze mi sie podoba
skorka jest mięciutka - torebka dobrze nosi sie na przedramieniu lub w reku , jest pojemna choc niewielka
troche te złote dodatki mnie denerwują ale na lato moze byc

ale zdecydowana jesteś
fason torebki mi się podoba tylko te złote dodatki już nie koniecznie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 09:57   #4208
Madziulek_90
Zadomowienie

Śniło mi się dzisiaj, że widziałam inne Any z super prostymi fałdkami, a moja była totalnie krzywa i niepodobna do nich
To już nie jest normalne
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:02   #4209
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Moja Mabel

Kolor- zdecydowanie nie jest to śliwka, albo mam zupełnie inne wyobrażenie o śliwce Normalny fiolet, nie ciemny, nie jasny. Skórka świetna, grubsza, na pewno nie ceratowa. Torebka ogólnie wydaje się być wykonana bardzo solidnie, jak będzie w praktyce- zobaczymy Okucia złote, ale nienachalne, nie błyszczą się bardzo. Torebka na samym początku wydawała mi się bardzo mała, do tej pory mam wątpliwości czy nie wyglądam z nią dziwnie- ja taka duża, a ona taka mała, ale to chyba tylko moje wymysły Mabel jest bardzo pojemna wbrew pozorom Góra ładnie leży, nie ma problemu żeby ją ułożyć. Krótkie rączki bardzo wygodne chociaż ja i tak planuję ją nosić na długim pasku. Pasek regulowany.

Starałam się dobrze uchwycić kolor, na moim monitorze wygląda nieźle- nie wiem jak u Was

Ogólnie polecam !

I ślicznie proszę o korzystanie z mojego kodu: e8dc2c17, będę bardzo wdzięczna za każde użycie
Taka torebka mi się marzy jest naprawdę śliczna tylko ja chcę w kolorze turkusowym

bardzo ładnie proszę o skorzystanie z mojego nie chcianego kodu ślicznie dziękuje

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziulek_90 Pokaż wiadomość
Śniło mi się dzisiaj, że widziałam inne Any z super prostymi fałdkami, a moja była totalnie krzywa i niepodobna do nich
To już nie jest normalne
szczerze.... to chyba nie jest normalne
chyba intensywnie o niej myślisz że aż ci się koszmary śnią?

Stary 2010-05-09, 10:05   #4210
Madziulek_90
Zadomowienie

Miałam problem, żeby ją ułożyć, ale już chyba jest ok
Co do treści snów, to zawsze mam takie pokręcone.. Jakiś czas temu śniło mi się, że eks TŻ chciał mnie poćwiartować w lesie
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:15   #4211
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
no już dobrze dobrze wybaczam

dziewczyny! świetne te torebki-mabel w tym kolorze bardzo mi się podoba natomiast w haddi ten fason-ja bym jednak wybrała jasną

w ogóle oburzona jestem-właśnie się wystroiłam i założyłąm moją zarową z łańcuchem-i babcia mi powiedziała że mam se inną wziąć bo ta to taki miech na kartofle
normalnie szok jaka babcia-ja się tutaj zachwycam a ona mi że to miech na kartofle
super babcia .... ale pojechała przede wszystkim szczerość

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Co do treści snów, to zawsze mam takie pokręcone.. Jakiś czas temu śniło mi się, że eks TŻ chciał mnie poćwiartować w lesie
o kurcze to faktycznie masz bardzo ciekawe sny, aż strach się bać

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Pauleena Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Przypadkiem wpadłam na ten wątek i weszłam z ciekawości, bo wczoraj po ok 3 miesiącach poszukiwań, w końcu znalazłam torebkę swoich marzeń!! Jak się domyślacie, znalazłam ją na e-torebka ... już zamówiłam, w poniedziałek pewnie ją dostanę.
Model to Mizensa Ana, szary kolorek! Przepiękna! Nie mogę już się jej doczekać!
Pozdrawiam
witam na pewno będziesz zadowolona z torebki pozdrawiam
jak przyjdzie to koniecznie wstaw zdjecia

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Niektórzy dopiero odkryli etorebkę, a ja zamierzam ją perfidnie zdradzić, ha ha ha . )
Jako, że najnowsza kolekcja niestety nie przypadła mi zbyt mocno do gustu, a już trochę czasu upłynęło odkąd kupiłam ostatnio torebkę, zaczęłam szukać gdzie indziej.
No i wynalazłam coś takiego.
Nie wiem na którą mam się zdecydować
Nr 1 chyba już to wklejałam tutaj(?) wyglądem przypomina hermes birkin.
Nr 2 też mi się podoba,ciekawy fason,wygląda na małą,ale jest duża i jest najtańsza z nich wszystkich.
Nr 3- sporawa, lakierowana, te lakierowanie trochę za mocno daje po oczach.
Wszystkie są ze skóry naturalnej.

Na którą byście się zdecydowały?
żeby ostatnia nie była tak strasznie lakierkowata to ją bym wybrała a tak to żadnej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 10:33   #4212
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
To już nie jest normalne
Cytat:
: hahaha:

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:07   #4213
CharLizZie
Zakorzenienie

A pogoda znów się sknociła a nawet wstałam z chęcią na zrobienie tych zdjęć
tak, flavie mam w turkusie

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:12   #4214
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
to ja cierpliwie poczekam na zdjęcia
u mnie pogoda tez się troszkę popsuła nie świeci słoneczko a rano było tak pięknie
ja przed chwilka skończyłam czytać i poprawiać pracę licencjacką dla TZ i już mam dosyć

ślicznie proszę o skorzystanie z mojego w cale nie używanego kodu

Stary 2010-05-09, 13:56   #4215
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
to ja cierpliwie poczekam na zdjęcia
u mnie pogoda tez się troszkę popsuła nie świeci słoneczko a rano było tak pięknie
ja przed chwilka skończyłam czytać i poprawiać pracę licencjacką dla TZ i już mam dosyć

ślicznie proszę o skorzystanie z mojego w cale nie używanego kodu
w ogóle ta pogoda mnie dobija , leje, ciemno... brak mi słów.
umówiłam się z koleżankami do kina na wieczór, więc może to trochę poprawi mi humor
też proszę o skorzystanie z kodu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-05-09 o 13:58
Stary 2010-05-09, 14:12   #4216
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość
Chyba i tak miałaś szczeście, bo kilka miesięcy na możliwości tej torebki to może być naprawdę dużo Może wytrzymałaby dłużej, gdyby nosić ją na tym długim pasku. Ja nosiłam tylko na krótkim i może dlatego mi się naderwała po kilku noszeniach

A teraz przyznawać się, która z Was przechodziła dziś, około 15.30, przez przejście dla pieszych koło mc donaldsa w centrum Olsztyna z szarą emilką na ramieniu? Coś ostatnio mam szczęście do etorebek w Olsztynie Dziś w centrum szara emilka, z miesiąc temu w biedronce przy ul. Wilczyńskiego czarna emilka, a jakiś czas temu w Alfie widziałam też etorebkę, nie pamiętam tylko czy była to szara ana czy emilka, ale chyba też emilka jakieś emilkowe zatrzęsienie na Warmii
Muszę się z Wami podzielić moją kolejną obserwacją Wczoraj, około 16.20 (w Alfie w H&M) widziałam kolejną szarą emilkę w moim mieście Tak chciałam ją kupić, ale 2 szare emilki w dwa dni (a 4 w jakiś miesiąc) to już przegięcie To chyba najbardziej popularna torebka w Olsztynie Ciekawa jestem skąd tyle olsztynianek wie o etorebce Niedobry wizaż

Edytowane przez Nataliakazia
Czas edycji: 2010-05-09 o 14:15
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:37   #4217
gosiaczek6
Zakorzenienie

dziewczyny są flavie brazowe na all? bo ja przegladam i nie widzę
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 14:48   #4218
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
Chyba już nie ma, dziś przeglądałam pod hasłem mizensa i była tylko turkusowa

Włożyłam do koszyka
-felusię (do koleżanki na prezent)
-simon jasną
-alice beżową
-heloise-no właśnie nie wiem czy ją brać, podoba mi się i przyda się na pewno, ale przez brak paska/łańcuszka jestem niezdecydowana Może wziąć jakąś inną zamiast niej? Jak sądzicie? Wzięłabym Mabel gdyby była np pudorwa albo beżowa

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-09, 15:00   #4219
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Chyba już nie ma, dziś przeglądałam pod hasłem mizensa i była tylko turkusowa

Włożyłam do koszyka
-simon jasną
-alice beżową
-heloise-no właśnie nie wiem czy ją brać, podoba mi się i przyda się na pewno, ale przez brak paska/łańcuszka jestem niezdecydowana Może wziąć jakąś inną zamiast niej? Jak sądzicie? Wzięłabym Mabel gdyby była np pudorwa albo beżowa
a może lizzy czarna zamiast heloise? też można ją nosić jako kopertówkę, a łańcuszek ma

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 15:05   #4220
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Włożyłam do koszyka
-simon jasną
-alice beżową
-heloise-no właśnie nie wiem czy ją brać, podoba mi się i przyda się na pewno, ale przez brak paska/łańcuszka jestem niezdecydowana
Heloise bym nie brała, taka zwykła jest i faktycznie mogłaby mieć jakiś pasek czy łańcuszek doczepiany.
Nad Simon radzę się dobrze zastanowić.Mi po 2 tygodniach na spodzie zrobiły się otarcia.
Z tego co się orientuję jeszcze jednak osoba miała z nią podobny problem.

Alice beżowa ładna ))))
Stary 2010-05-09, 15:11   #4221
marryme21
Zakorzenienie

Czy dobrze widzę,że Emilka ma złote okucia?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:12   #4222
cosma
Zakorzenienie

Talking Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Dziewczyny, a co sądzicie o tej? Czy może lepsza "birkin"?
Jakoś nie mogę się zdecydować )
Stary 2010-05-09, 15:16   #4223
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Na moim monitorze i czarna i szara mają złote okucia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 15:20   #4224
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Taka torebka mi się marzy jest naprawdę śliczna tylko ja chcę w kolorze turkusowym

bardzo ładnie proszę o skorzystanie z mojego nie chcianego kodu ślicznie dziękuje
W turkusie Mabel też musi być fajna Ja mam już turkusową Flavię, więc teraz chciałam zainwestować w inny kolor Muszę pomyśleć nad zestawami z nią, mam ją co prawda od niedawna ale jeszcze nie miała premiery.
Cytat:
Tak, pogoda jest okropna Chyba nie doczekamy się tych fotek, bo nie zapowiada się na poprawę pogody

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość
Muszę się z Wami podzielić moją kolejną obserwacją Wczoraj, około 16.20 (w Alfie w H&M) widziałam kolejną szarą emilkę w moim mieście Tak chciałam ją kupić, ale 2 szare emilki w dwa dni (a 4 w jakiś miesiąc) to już przegięcie To chyba najbardziej popularna torebka w Olsztynie Ciekawa jestem skąd tyle olsztynianek wie o etorebce Niedobry wizaż
Nie tyle znają etorebke, mogą kupować ( i przepłacać ) na allegro. Bardzo dużo Emilek sprzedaje się na allegro. Ja tam kocham moją Emilkę i nie obchodzi mnie to, że jest teraz taka popularna Szczerze to jeszcze nikogo z etorebką nie widziałam

Już po F1, nie to żebym nie lubiła Hamiltona czy coś, ale... jakoś nie jest mi przykro, że nie dojechał do mety ( sasasasa ). Robert- trochę pechowy start, ale cóż- bywa.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Emilka ma złote okucia.
Cytat:
Dziewczyny, a co sądzicie o tej? Czy może lepsza "birkin"?
Jakoś nie mogę się zdecydować )
Ta jest fajna Naprawdę mi się podoba.

Stary 2010-05-09, 15:23   #4225
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Na moim monitorze i czarna i szara mają złote okucia.
Już ją miałam w koszyku.
Ale jeszcze przeglądałam Wasze real foty i zauważyłam to złoto.
Jak mogłam wcześniej nie zauwazyć tego?!Dałabym sobie głowę obciąć,żę są srebrne.
Chyba jestem daltonistką.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:28   #4226
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
a może lizzy czarna zamiast heloise? też można ją nosić jako kopertówkę, a łańcuszek ma [COLOR=Silver]
Lizzy mi sie nie widzi
Cytat:
Heloise bym nie brała, taka zwykła jest i faktycznie mogłaby mieć jakiś pasek czy łańcuszek doczepiany.
Nad Simon radzę się dobrze zastanowić.Mi po 2 tygodniach na spodzie zrobiły się otarcia.
Z tego co się orientuję jeszcze jednak osoba miała z nią podobny problem.

Alice beżowa ładna ))))
Z simon zaryzykuję Heloise może i jest zwykła w porównaniu do pokazywanych przez ciebie to aż wieje nudą
Chyba i tak ją kliknę jakoś mi wpadła w oko skubana

Cytat:
Oczywiście, że ma, zawsze miała Ale i tak jest piękna

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-05-09, 15:32   #4227
aako
Zakorzenienie

dziewczyny poklikacie mi? brakuje mi 10 głosów

przepraszam za OT

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:40   #4228
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
dziewczyny poklikacie mi? brakuje mi 10 głosów

przepraszam za OT
Nie lubię tych " klikających akcji", ale co tam- kliknęłam

Stary 2010-05-09, 16:17   #4229
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię tych " klikających akcji", ale co tam- kliknęłam
ja też nie zakładanie jakiś klubów, ciągłe posty, a ja na początku tej akcji miałam jeszcze swój baner to dostawałam PW "kliknęłam Ci, odkliknij" niektórym ludziom to się chyba nudzi

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:48   #4230
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Cytat:

Nie tyle znają etorebke, mogą kupować ( i przepłacać ) na allegro. Bardzo dużo Emilek sprzedaje się na allegro. Ja tam kocham moją Emilkę i nie obchodzi mnie to, że jest teraz taka popularna Szczerze to jeszcze nikogo z etorebką nie widziałam

Mnie też ona ciągle kusi i mimo tego, że jest popularna, to się ciągle zastanawiam W sumie mogę czarną wybrać, zawsze to jakaś odmiana Zresztą i tak muszę odczekać z wydatkami teraz to mam czas na zastanowienie

Zastanawiam się ciągle skąd tyle emilek w Olsztynie, skoro co niektóre z Was, w większych miastach nie widują ich wcale A mi się trafiły aż 4 w przeciągu mniej więcej miesiąca, do tego 2 szare w ciągu 2 dni... Dziwne Już mi nawet przeszło przez myśl, ze w jakimś sklepie w Olsztynie są sprzedawane, ale chyba to niemożliwe. Chyba następnym razem zaczepię posiadaczkę emilki

Edytowane przez Nataliakazia
Czas edycji: 2010-05-09 o 17:39
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości