|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X
Cytat:
Musieliśmy ja uśpić... Strasznie cierpiała Minęły już 4 lata.Nie mogliśmy bez psa wytrzymać. Taka pustka z domu. Więc zaczęłam szukać w necie ogłoszenia czy ktoś nie sprzedaje jamników. I na złość nie mogłam nic znaleźć... Po kilku miesiącach poddałam się, ale widziałam jaka moja Mama była nieszczęśliwa bez psa (jamniczka była jej trzecim dzieckiem niemalże). Natrafiłam na stronę www o beaglach. Zakochałam się w tej rasie. Długo się z rodzicami zastanawialiśmy. Aż w końcu znalazłam ogłoszenie, że ktoś chce za niewielka kwotę oddać suczkę, 6 m-cy. I tak oto zakupiłam mojego Bąbelka cudownego ![]() Masakra z nią była na początku, istny szatan, byłam pogryziona i podrapana. A teraz Kiara jest nie do poznania Moje "biglątko" kochane, już 3 letnie
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jestem u rodziców to zawsze i trening i dieta idą na bok ![]() Mama tyle pyszności pod nos podstawia, że jak tu dietować, a jak się zje to potem się nie ma siły ruszać ![]() co do butów to skąd ja to znam... szukałam i szukałam do biegania (no bo w końcu miałam się zmusić) i nie znalazłam, dopiero mąż mi ze Stanów przywiózł... ale i tak nie biegam tak, tak, prosimy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sobie wyobrazilam takiego bidulka lezacego na boczaku z tymi wielkimi smutnymi okami ![]() moja mala tez dobrze znosila tylko miala kolnierz i to jej i tak nie przeszkadzalo zeby brykac ...a pierwsze dni to na nia dmuchalismy i chuhalismy zeby nie podskoczyla bo cos moglo sie stac... teraz do pewnie z nia to dozywotnie w domu male dziecko Dziewczyny jest komplet na czarne obcasiki u Bethie
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie moge biegać
w ogole nic nei moge. I tak mi z tym źle. Jko dziecko bylam zawsze mega energiczna wszedzie mnie bylo pełno i teraz mi tego brakuje. I jeszcze gruba na dodatek jestem. teraz wrocilam z roweru i przechodze wlasnie rekonwalescencje czyli leze z bólem kręgosłupa
Edytowane przez aako Czas edycji: 2010-05-09 o 16:38 |
|
|
|
#1626 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękne!![]() Cytat:
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jestem dumną posiadaczka idealnie dobranego stanika
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#1628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja sunia była po jednej operacji, ciągłe wizyty, badanie usg. Niby nic złego się nie działo, wszystko pod kontrolą, a tu nagle oświadczają, że już nic nie da się zrobić. Niektórzy ludzie nie powinni kończyć medycyny A najgorsze, że wielu wetów świadomie i z premedytacją woli dawać hormony ( wiadomo, więcej na tym zarobią), niż sterylizować. W domu zawsze były znjadki albo zwierzaki ze schroniska. Moja mama mawia "psie, kocie dziecko", a mi i siostrze też już tak zostało Moja sunia jako szczeniak, o dziwo, niczego nie zniszczyła, bo wyżywała się na swoich zabawkach (co zostało jej do dziś), ale za to była okropnym lejkiem. Skończyła rok i nadal zdarzało jej się zrobić siusiu w domu. A często, zupelnie jak małe dziecko, była tak zaabsorbowana zabawą, że gdzieś leciała, a po drodze robiła siusiu. Albo wracała ze spaceru, a w domu zaraz kałuża. Oczywiście nie dostawała za to lania, ani nikt nie wsadzał jej nosa w siuśki, tylko cierpliwie była wynoszona na dwór. Efekt jest taki, że teraz w domu nic nie zrobi, a na dworze, to tylko na trawkę ![]() Cytat:
Mnie się np. wydaje, że też do końca nie jestem dojrzała hehe Może to rodzinne |
||
|
|
|
#1630 | ||
|
ćwir ćwir
|
A proszę
![]() Załącznik 3093953 Załącznik 3093954 Też najpiękniesze nie są, ale lepsze od tych co oglądałam Cytat:
)Cytat:
W ten tydzień nadrobiłam wszystko co straciłam przez poprzednie trzy
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Nie dlatego, że nie mam kondycji i jestem leniem, ale nie znajduję w tym przyjemności Moja współlokatorka za to tak dla rozrywki pyka sobie 10 km jak nie ma co robić
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siostra prawie cały dzień przesiedziała z nim w boksie, żeby mieć pewność, że wszytsko OK . Strasznie go rozpuściła Moja sunia miała mieć przy okazji pazurki obcięte, a taka na wpółprzytomna na lekarza warczała i dotknąć nie pozwalała ( a wygląda jak trochę przerośnięty York) W domu miała mieć legowisko na podłodze, ale stwierdziła, że to nie jej poziom i przekonać się nie dała Dziewczyny, to co, wie któraś jak to jest z rozmiarówką sandałków gumkowanych? Ja się przymierzam do EasyTone, ale nie wiem, którą wersję wybrać. Ćwirka, bo te które są teraz w sprzedaży to są do chodzenia. A mają wejść niedługo specjalne do biegania i ćwiczeń fitness.
Podpisz proszę petycję w sprawie ustawy o "ochronie" zwierząt doświadczalnych - eskalacja bezsensownego i ogromnego cierpienia zwierząt (także bezpańskich kotów i psów...) Edytowane przez maxi82 Czas edycji: 2010-05-09 o 17:19 |
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też to nudzi, wole takie bardziej zróżnicowane sporty np. fitness. Swego czasu jak moja przyjaciółka mnie wręcz maltretowała, żebym z nią biegała, to biegałam, ale się wkurzyła trochę bo cały czas się zatrzymywałam, bo mnie kręgosłup bolał. Potem ja jeździłam na rowerze, a ona biegała
|
|
|
|
|
#1635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już coś do stylizacji to można samemu ukręcić np.:żel lniany. Cytat:
Ma 10 lat, a ludzie na ulicy pytają czy to młody pies bo taka rozbrykana ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Ja sobie włączę mp3 i moge lecieć ile sił w nogach
|
|||
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszłe wakacje się mobilizowałam i trochę śmigałam po parku, ale moja kondycja do biegania jest bardzo marna i w końcu stwierdziłam że mi się nie chce :P Wolę aerobik.A żeby się nie nudziło to polecam mp3 w uszach - ja tak miałam że wsłuchiwałam się w muzyką i momentami zapominałam że w ogóle biegnę. A z kolei mam kolegę, który sobie codzienni śmiga godzinę bo lubi (dziwne
|
|
#1637 | |||
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Cytat:
I już ze mną nie chodzi biegać ![]() Cytat:
A dwa, że mam schizę jak słucham muzyki- że mnie coś przejedzie, albo ciągle mi się wydaje, że ktoś za mną krzyczy, że coś np zgubiłam albo ktoś znajomy albo ktoś mnie od tyłu zaatakuje
|
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
Kochane pomozcie mi prosze... Czy macie możliwosc sprawdzic ile kosztowały te buty ? Bo zamawiałam je juz jakis czas temu z Insane ale wykasowałam pw i teraz nie wiem ile kosztowały a chce je wystawic na wymiankowym bo jednak sa mi za małe ...
|
|
|
|
#1639 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odżywiam je maskami 3x w tygodniu i odżywką po każdym myciu ale jak widać to za mało...
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja słyszłam, że są mało stabilne, przez tą wypukłość, która służy do łapania równowagi i wpływa na dodatkową pracę mięśni. Więc bieganie w nich mogłoby być ryzykowne Cytat:
Dlatego nawet nie wahalismy się czy tą wysterylizować. Głaski dla Twojej suni
|
||
|
|
|
#1644 |
|
Przyczajenie
|
hej chcialam zapytac czy ktos szykuje zamowienie na nastepujace buciki ?
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
lece was poklikać bo przyznaje że dziś nie miałam kiedy
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1648 |
|
xoxo
|
jaki rozmiar ?
|
#1649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1650 | |
|
BAN stały
|
No hej dziewczyny
nie bylo mnie raptem dwa dni a juz mam kilka spraw do was:1. zapraszam organizatorki na ten watek, zbiera sie grono chetnych http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4287562. Znowu przegapilam zamowienie na samdaly żaboty bedzie jeszcze jakies ??3. pisalyscie na poczatku watku o falbanach ;D kupilam w piatek w lumpku taka sliczna falbaniasta bluzeczke 4. Jakas kiepska ta dostawa co nie? ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
ja chce obie te pary ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Miała guzki, niby nic groźnego... Trudno mi nawet teraz o tym pisać. No cóż, ale wydawało się, że wetowi należy zaufać. Na szczęście po wielu poszukiwaniach mamy dobrą i sprawdzoną klinikę i tam w razie potrzeby leczą się nasze zwierzaki
Minęły już 4 lata.
Moje "biglątko" kochane, już 3 letnie

) i uwielbia robić wyścigi po domu razem z kotem.
Ten tydzień leży i kwiczy, nie biegałam ani razu
Zamówiłam sobie buty do biegania z Jułeseja. Już się doczekać nie mogę aż przyjdą, Reeboki sobie trzasnęłam
Tak więc sobie walnęłam różowo-białe 
bo sobie wyobrazilam takiego bidulka lezacego na boczaku z tymi wielkimi smutnymi okami 

A najgorsze, że wielu wetów świadomie i z premedytacją woli dawać hormony ( wiadomo, więcej na tym zarobią), niż sterylizować.

Moja współlokatorka za to tak dla rozrywki pyka sobie 10 km jak nie ma co robić