Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-05-09, 16:31   #1621
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X

Cytat:
Napisane przez maxi82 Pokaż wiadomość
Moja kota też nigdy nie miała małych i trochę późno ją wysterylizowaliśmy, ale raz, że wiązało się to z jej notorycznymi chorobami, a druga sprawa, nie zdawaliśmy sobie sprawy, jak bardzo jest to ważne. Wielu wetów woli dawać zastrzyki, hormony, zamiast uświadamiać ludzi, jak istotna jest sterylizacja. Niestety moją poprzednią suczkę trzeba było uśpić. Nie była wysterylizowana, czego nie możemy wybaczyć sobie do dzisiaj Miała guzki, niby nic groźnego... Trudno mi nawet teraz o tym pisać. No cóż, ale wydawało się, że wetowi należy zaufać. Na szczęście po wielu poszukiwaniach mamy dobrą i sprawdzoną klinikę i tam w razie potrzeby leczą się nasze zwierzaki
Miałam to samo z moją poprzednią suczką (jamniczka ruda, krótkowłosa). Dostawała zastrzyki na wstrzymanie cieczki. Od tego nabawiła się guzów na brzuchu i wokół sutków.

Musieliśmy ja uśpić... Strasznie cierpiała Minęły już 4 lata.

Nie mogliśmy bez psa wytrzymać. Taka pustka z domu.
Więc zaczęłam szukać w necie ogłoszenia czy ktoś nie sprzedaje jamników. I na złość nie mogłam nic znaleźć...

Po kilku miesiącach poddałam się, ale widziałam jaka moja Mama była nieszczęśliwa bez psa (jamniczka była jej trzecim dzieckiem niemalże).

Natrafiłam na stronę www o beaglach. Zakochałam się w tej rasie. Długo się z rodzicami zastanawialiśmy. Aż w końcu znalazłam ogłoszenie, że ktoś chce za niewielka kwotę oddać suczkę, 6 m-cy. I tak oto zakupiłam mojego Bąbelka cudownego

Masakra z nią była na początku, istny szatan, byłam pogryziona i podrapana. A teraz Kiara jest nie do poznania Moje "biglątko" kochane, już 3 letnie

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:33   #1622
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwszej cieczce to dosyć późno. Bo są dwie tzw. "szkoły". Jedna mówi, że należy sterylizować jeszcze przed cieczką. Wiesz, ja myślę, że to są mity. Ja znam wiele wysterylizowanych kotek i suczek, w różnym wieku, a to szczeniactwo to wynika bardziej z charakteru i natury psa Moja suczka ma mnóstwo energii, koszyk pełen zabawek (niektóre jeszcze z lat szczeniackich ) i uwielbia robić wyścigi po domu razem z kotem.

Hypnotic Poison, coś ty, konik najszybciej wrócił do siebie. Ale to było konieczne. Bo ogiery mają dosyć ciężkie życie. Ciągle są izolowane. Wiadomo z jakich powodów...
A moja sunia też nieźle to znosiła, o ile miała na sobie specjalny płaszczyk. Bo jak jej zdejmowaliśmy i widziała szwy (zresztą maleńkie i ładnie zagojone), to dosłownie padała na plecy i ani drgnęła. Dosłownie ścinało ją z nóg. Chyba nie mogła znieść takiego widoku Kiedy znowu była ubrana, to momentalnie odzyskiwała wigor i zaczynała skakać po oparciach foteli i kanap (bo to u niej norma )
Ja tam się nie znam, po prostu usłyszałam coś takiego, co pasowało do psa TŻ i zaciekawiło mnie jak to tam jest. Bo z kolei drugi pies, którego mają jest tej samej rasy, tyle że jest płci męskiej i jest bardzo spokojny, a tamta to taka wariatka
Stary 2010-05-09, 16:34   #1623
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Hmmm Ten tydzień leży i kwiczy, nie biegałam ani razu

Oj tam, bo u rodziców się wstydzę, nie mam gdzie i nie chce mi się Każda wymówka dobra

Ale od jutra znowu zaczynam nadwiślańskie biegi Zamówiłam sobie buty do biegania z Jułeseja. Już się doczekać nie mogę aż przyjdą, Reeboki sobie trzasnęłam Nie wiem co jest, ale wszystkie buty do biegania są takie brzydkie, ile ja się naszukałam sensownie wyglądających
Oczywiście wiem, że buty mają dobrze stopę trzymać i amortyzować, ale mój zmysł estetyczny i podejście amatora nie pozwala mi kupić szaro-czarnych wstrętów Tak więc sobie walnęłam różowo-białe Swoją drogą- w Stanach te buty 200zł a w PL ponad 400 Dziady
ja to rozumiem
jak jestem u rodziców to zawsze i trening i dieta idą na bok
Mama tyle pyszności pod nos podstawia, że jak tu dietować, a jak się zje to potem się nie ma siły ruszać

co do butów to skąd ja to znam... szukałam i szukałam do biegania (no bo w końcu miałam się zmusić) i nie znalazłam, dopiero mąż mi ze Stanów przywiózł... ale i tak nie biegam

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
aa. na pewno są śliczne.
pochwalisz się jak wyglądają?
tak, tak, prosimy

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja sie wystroiłam dla TZ, robie mu obiad , nową bluzkę załozylam, wiec smażę co trzeba ale prysnęła mi woda na olej a olej potem na mnie wiadomo, TZ wchodzi i mówi a co Ty taka upierdzielona? dam Ci na bluzke a nie w brudnych chodzisz miałam ochotę tego dewolaja do kosza wyrzucic
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:35   #1624
Hypnotic Poison
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwszej cieczce to dosyć późno. Bo są dwie tzw "szkoły". Jedna mówi, że należy sterylizować jeszcze przed cieczką. Wiesz, ja myślę, że to są mity. Ja znam wiele wysterylizowanych kotek i suczek, w różnym wieku, a to szczeniactwo to wynika bardziej z charakteru i natury psa Moja suczka ma mnóstwo energii, koszyk pełen zabawek (niektóre jeszcze z lat szczeniackich ) i uwielbia robić wyścigi po domu razem z kotem.

Hypnotic Poison, coś ty, konik najszybciej wrócił do siebie. Ale to było konieczne. Bo ogiery mają dosyć ciężkie życie. Ciągle są izolowane. Wiadomo z jakich powodów
A moja sunia też nieźle to znosiła, o ile miała na sobie specjalny płaszczyk. Bo jak jej zdejmowaliśmy i widziała szwy (zresztą maleńkie i ładnie zagojone), to dosłownie padała na plecy i ani drgnęła. Dosłownie ścinało ją z nóg. Chyba nie mogła znieść takiego widoku Kiedy znowu była ubrana, to momentalnie odzyskiwała wigor i zaczynała skakać po oparciach foteli i kanap (bo to u niej norma )
to zdrowka dla konika : bo sobie wyobrazilam takiego bidulka lezacego na boczaku z tymi wielkimi smutnymi okami

moja mala tez dobrze znosila tylko miala kolnierz i to jej i tak nie przeszkadzalo zeby brykac ...a pierwsze dni to na nia dmuchalismy i chuhalismy zeby nie podskoczyla bo cos moglo sie stac... teraz do pewnie z nia to dozywotnie w domu male dziecko

Dziewczyny jest komplet na czarne obcasiki u Bethie

My Fashion Blog :

Prive www.mialook.pl

Work www.imagedesire.pl

My Fashion Videos:

www.youtube.com/user/mialookpl
Hypnotic Poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:36   #1625
aako
Zakorzenienie

a ja nie moge biegać w ogole nic nei moge. I tak mi z tym źle.
Jko dziecko bylam zawsze mega energiczna wszedzie mnie bylo pełno i teraz mi tego brakuje. I jeszcze gruba na dodatek jestem.

teraz wrocilam z roweru i przechodze wlasnie rekonwalescencje czyli leze z bólem kręgosłupa

Edytowane przez aako
Czas edycji: 2010-05-09 o 16:38
aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 16:37   #1626
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
O nie

Załącznik 3093589

Robimy zbioróweczkę na ten produkt?
piękne! u mnie takie tylko po prostowaniu, ale szkoda mi włosów
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
dobry dobry stanisław mam kiedys chodziłam w 75B matko co to była za udręka ręka do góry stanik do góry razem z ręką teraz obwód jest spoko i micha tez
miałam identycznie, dobrze że od kilku lat jestem już dobrze poinformowana
Stary 2010-05-09, 16:39   #1627
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
piękne! u mnie takie tylko po prostowaniu, ale szkoda mi włosów

miałam identycznie, dobrze że od kilku lat jestem już dobrze poinformowana
Jaka siara - mój stary stanik był tak luźny w obwodzie, że zapięcie z tyłu czasami podchodziło mi powyżej łopatek ;]

Teraz jestem dumną posiadaczka idealnie dobranego stanika

Stary 2010-05-09, 17:00   #1628
maxi82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Miałam to samo z moją poprzednią suczką (jamniczka ruda, krótkowłosa). Dostawała zastrzyki na wstrzymanie cieczki. Od tego nabawiła się guzów na brzuchu i wokół sutków.

Musieliśmy ja uśpić... Strasznie cierpiała Minęły już 4 lata.

Nie mogliśmy bez psa wytrzymać. Taka pustka z domu.
Więc zaczęłam szukać w necie ogłoszenia czy ktoś nie sprzedaje jamników. I na złość nie mogłam nic znaleźć...

Po kilku miesiącach poddałam się, ale widziałam jaka moja Mama była nieszczęśliwa bez psa (jamniczka była jej trzecim dzieckiem niemalże).

Natrafiłam na stronę www o beaglach. Zakochałam się w tej rasie. Długo się z rodzicami zastanawialiśmy. Aż w końcu znalazłam ogłoszenie, że ktoś chce za niewielka kwotę oddać suczkę, 6 m-cy. I tak oto zakupiłam mojego Bąbelka cudownego

Masakra z nią była na początku, istny szatan, byłam pogryziona i podrapana. A teraz Kiara jest nie do poznania Moje "biglątko" kochane, już 3 letnie
Znam to uczucie pustki Moja sunia była po jednej operacji, ciągłe wizyty, badanie usg. Niby nic złego się nie działo, wszystko pod kontrolą, a tu nagle oświadczają, że już nic nie da się zrobić. Niektórzy ludzie nie powinni kończyć medycyny A najgorsze, że wielu wetów świadomie i z premedytacją woli dawać hormony ( wiadomo, więcej na tym zarobią), niż sterylizować.

W domu zawsze były znjadki albo zwierzaki ze schroniska. Moja mama mawia "psie, kocie dziecko", a mi i siostrze też już tak zostało

Moja sunia jako szczeniak, o dziwo, niczego nie zniszczyła, bo wyżywała się na swoich zabawkach (co zostało jej do dziś), ale za to była okropnym lejkiem. Skończyła rok i nadal zdarzało jej się zrobić siusiu w domu. A często, zupelnie jak małe dziecko, była tak zaabsorbowana zabawą, że gdzieś leciała, a po drodze robiła siusiu. Albo wracała ze spaceru, a w domu zaraz kałuża. Oczywiście nie dostawała za to lania, ani nikt nie wsadzał jej nosa w siuśki, tylko cierpliwie była wynoszona na dwór. Efekt jest taki, że teraz w domu nic nie zrobi, a na dworze, to tylko na trawkę

Cytat:
Napisane przez k4te Pokaż wiadomość
Ja tam się nie znam, po prostu usłyszałam coś takiego, co pasowało do psa TŻ i zaciekawiło mnie jak to tam jest. Bo z kolei drugi pies, którego mają jest tej samej rasy, tyle że jest płci męskiej i jest bardzo spokojny, a tamta to taka wariatka
Bo to chyba już tak jest wśród ludzi i zwierząt zresztą, że czasami rodzą się wariaci, a niektórzy nigdy nie dojrzewają Mnie się np. wydaje, że też do końca nie jestem dojrzała hehe Może to rodzinne
maxi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:03   #1629
bojuwka1
Zakorzenienie

haa mamy komplet na czarne u Bethie
Stary 2010-05-09, 17:03   #1630
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
aa. na pewno są śliczne.
pochwalisz się jak wyglądają?
A proszę

Załącznik 3093953 Załącznik 3093954

Też najpiękniesze nie są, ale lepsze od tych co oglądałam

Cytat:
A kupiłaś może te słynne easytone'y? :P Bo ostatnio widziałam ulotkę i zastanawiam się czy i jak to działa
Nie Zastanawiałam się nad nimi, ale moja współlokatorka-biegaczka mówiła, że ktoś od niej z treningów je miał i kiepskawe na beton (po którym niestety ja biegam )

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
ja to rozumiem
jak jestem u rodziców to zawsze i trening i dieta idą na bok
Mama tyle pyszności pod nos podstawia, że jak tu dietować, a jak się zje to potem się nie ma siły ruszać

co do butów to skąd ja to znam... szukałam i szukałam do biegania (no bo w końcu miałam się zmusić) i nie znalazłam, dopiero mąż mi ze Stanów przywiózł... ale i tak nie biegam
No właśnie, sama rozumiesz W ten tydzień nadrobiłam wszystko co straciłam przez poprzednie trzy Od jutra od nowa
Stary 2010-05-09, 17:07   #1631
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
A proszę

śliczne są. też bym takie chciała, ale nienawidzę biegać, a poza tym nie mogę;p
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:12   #1632
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
śliczne są. też bym takie chciała, ale nienawidzę biegać, a poza tym nie mogę;p
Ja też nienawidzę Nie dlatego, że nie mam kondycji i jestem leniem, ale nie znajduję w tym przyjemności Nudzi mi się w trakcie Moja współlokatorka za to tak dla rozrywki pyka sobie 10 km jak nie ma co robić
Stary 2010-05-09, 17:18   #1633
maxi82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
to zdrowka dla konika : bo sobie wyobrazilam takiego bidulka lezacego na boczaku z tymi wielkimi smutnymi okami

moja mala tez dobrze znosila tylko miala kolnierz i to jej i tak nie przeszkadzalo zeby brykac ...a pierwsze dni to na nia dmuchalismy i chuhalismy zeby nie podskoczyla bo cos moglo sie stac... teraz do pewnie z nia to dozywotnie w domu male dziecko

Siostra prawie cały dzień przesiedziała z nim w boksie, żeby mieć pewność, że wszytsko OK . Strasznie go rozpuściła

Moja sunia miała mieć przy okazji pazurki obcięte, a taka na wpółprzytomna na lekarza warczała i dotknąć nie pozwalała ( a wygląda jak trochę przerośnięty York) W domu miała mieć legowisko na podłodze, ale stwierdziła, że to nie jej poziom i przekonać się nie dała

Dziewczyny, to co, wie któraś jak to jest z rozmiarówką sandałków gumkowanych?

Ja się przymierzam do EasyTone, ale nie wiem, którą wersję wybrać.

Ćwirka, bo te które są teraz w sprzedaży to są do chodzenia. A mają wejść niedługo specjalne do biegania i ćwiczeń fitness.

Edytowane przez maxi82
Czas edycji: 2010-05-09 o 17:19
Stary 2010-05-09, 17:19   #1634
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nienawidzę Nie dlatego, że nie mam kondycji i jestem leniem, ale nie znajduję w tym przyjemności Nudzi mi się w trakcie Moja współlokatorka za to tak dla rozrywki pyka sobie 10 km jak nie ma co robić

Mnie też to nudzi, wole takie bardziej zróżnicowane sporty np. fitness.
Swego czasu jak moja przyjaciółka mnie wręcz maltretowała, żebym z nią biegała, to biegałam, ale się wkurzyła trochę bo cały czas się zatrzymywałam, bo mnie kręgosłup bolał. Potem ja jeździłam na rowerze, a ona biegała
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:33   #1635
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Dott ja po myciu mam takie same włosy jak Ty ;] Puszą się niemiłosiernie. Ale ich nie prostuję. Nakładam na nie piankę - na wilgotne włosy, głową w dół, pianka na ręce i gniotę włosy i się potem fajnie kręcą
Nie prostuje ich, bo są świeżo po rozjaśnianiu....

Jak się pusza to znaczy, że są suche i brakuje im nawilżenia A pianka zazwyczaj zawiera w składzie alkohol co dodatkowo wysusza włosy.
Jak już coś do stylizacji to można samemu ukręcić np.:żel lniany.
Cytat:
Moja kota też nigdy nie miała małych i trochę późno ją wysterylizowaliśmy, ale raz, że wiązało się to z jej notorycznymi chorobami, a druga sprawa, nie zdawaliśmy sobie sprawy, jak bardzo jest to ważne. Wielu wetów woli dawać zastrzyki, hormony, zamiast uświadamiać ludzi, jak istotna jest sterylizacja. Niestety moją poprzednią suczkę trzeba było uśpić. Nie była wysterylizowana, czego nie możemy wybaczyć sobie do dzisiaj Miała guzki, niby nic groźnego... Trudno mi nawet teraz o tym pisać. No cóż, ale wydawało się, że wetowi należy zaufać. Na szczęście po wielu poszukiwaniach mamy dobrą i sprawdzoną klinikę i tam w razie potrzeby leczą się nasze zwierzaki
Nam tez dawny wet mówił,że zastrzyki są lepsze itp. Aż miała ropomacicze i musieliśmy ją wysterylizować. Żałuję, że nie zrobiliśmy tego wcześniej.
Ma 10 lat, a ludzie na ulicy pytają czy to młody pies bo taka rozbrykana

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
A biegasz z muzyką?
Ja sobie włączę mp3 i moge lecieć ile sił w nogach
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:35   #1636
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ja też nie znoszę biegania W zeszłe wakacje się mobilizowałam i trochę śmigałam po parku, ale moja kondycja do biegania jest bardzo marna i w końcu stwierdziłam że mi się nie chce :P Wolę aerobik.
A żeby się nie nudziło to polecam mp3 w uszach - ja tak miałam że wsłuchiwałam się w muzyką i momentami zapominałam że w ogóle biegnę.
A z kolei mam kolegę, który sobie codzienni śmiga godzinę bo lubi (dziwne )
Stary 2010-05-09, 17:38   #1637
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Ja się przymierzam do EasyTone, ale nie wiem, którą wersję wybrać.

Ćwirka, bo te które są teraz w sprzedaży to są do chodzenia. A mają wejść niedługo specjalne do biegania i ćwiczeń fitness.
A to może dlatego odradzali

Cytat:

Mnie też to nudzi, wole takie bardziej zróżnicowane sporty np. fitness.
Swego czasu jak moja przyjaciółka mnie wręcz maltretowała, żebym z nią biegała, to biegałam, ale się wkurzyła trochę bo cały czas się zatrzymywałam, bo mnie kręgosłup bolał. Potem ja jeździłam na rowerze, a ona biegała
Ja tak z TŻtem chodziłam biegać. On też nie miał kondychy, ale jednak jest facetem i jest silniejszy- co za tym idzie mógł dłużej biec niż ja i zawsze się wściekał jak co chwila stawałam, że on na spacer nie wyszedł I już ze mną nie chodzi biegać

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A biegasz z muzyką?
Niestety nie Raz, że wszystkie, ale to wszystkie słuchawki z mp3 czy iPodów mi wylatują z uszu już podczas chodzenia to co dopiero przy bieganiu A dwa, że mam schizę jak słucham muzyki- że mnie coś przejedzie, albo ciągle mi się wydaje, że ktoś za mną krzyczy, że coś np zgubiłam albo ktoś znajomy albo ktoś mnie od tyłu zaatakuje
Stary 2010-05-09, 17:39   #1638
Donuś
Zadomowienie

Kochane pomozcie mi prosze... Czy macie możliwosc sprawdzic ile kosztowały te buty ? Bo zamawiałam je juz jakis czas temu z Insane ale wykasowałam pw i teraz nie wiem ile kosztowały a chce je wystawic na wymiankowym bo jednak sa mi za małe ...

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:40   #1639
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Haha, ja też nie znoszę biegania W zeszłe wakacje się mobilizowałam i trochę śmigałam po parku, ale moja kondycja do biegania jest bardzo marna i w końcu stwierdziłam że mi się nie chce :P Wolę aerobik.
A żeby się nie nudziło to polecam mp3 w uszach - ja tak miałam że wsłuchiwałam się w muzyką i momentami zapominałam że w ogóle biegnę.
A z kolei mam kolegę, który sobie codzienni śmiga godzinę bo lubi (dziwne )
No to jak moja współlokatorka właśnie Ona nawet na obozy biegackie jeździ takie, gdzie sobie biegają dziennie po 50 km I jeszcze za to płaci
Stary 2010-05-09, 17:43   #1640
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak moja współlokatorka właśnie Ona nawet na obozy biegackie jeździ takie, gdzie sobie biegają dziennie po 50 km I jeszcze za to płaci
O kurcze, to już jest hardkor
Stary 2010-05-09, 17:50   #1641
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
[/LEFT]
[/CENTER]
Jak się pusza to znaczy, że są suche i brakuje im nawilżenia A pianka zazwyczaj zawiera w składzie alkohol co dodatkowo wysusza włosy.
Jak już coś do stylizacji to można samemu ukręcić np.:żel lniany.

Nam tez dawny wet mówił,że zastrzyki są lepsze itp. Aż miała ropomacicze i musieliśmy ją wysterylizować. Żałuję, że nie zrobiliśmy tego wcześniej.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

A biegasz z muzyką?
Pewnie mam suche po rozjaśnianiu i farbowaniach...
Odżywiam je maskami 3x w tygodniu i odżywką po każdym myciu ale jak widać to za mało...

Stary 2010-05-09, 17:53   #1642
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
A proszę

moim zdaniem są cudne

Cytat:
nigdy nie zrozumiem, ale podziwiam

Cytat:
A biegasz z muzyką?
na mnie mp3 też nie działa, no nie mogę biegać i już
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:54   #1643
maxi82
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
A to może dlatego odradzali
Ja słyszłam, że są mało stabilne, przez tą wypukłość, która służy do łapania równowagi i wpływa na dodatkową pracę mięśni. Więc bieganie w nich mogłoby być ryzykowne

Cytat:
To cieszę się razem z Tobą, że psiunia zdrowa Moja poprzednia miała 10 lat jak musieliśmy ją uśpić Dlatego nawet nie wahalismy się czy tą wysterylizować. Głaski dla Twojej suni
Stary 2010-05-09, 18:07   #1644
madziarka84
Przyczajenie

hej chcialam zapytac czy ktos szykuje zamowienie na nastepujace buciki ?
madziarka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:18   #1645
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Kochane pomozcie mi prosze... Czy macie możliwosc sprawdzic ile kosztowały te buty ? Bo zamawiałam je juz jakis czas temu z Insane ale wykasowałam pw i teraz nie wiem ile kosztowały a chce je wystawic na wymiankowym bo jednak sa mi za małe ...
Jaki rozmiar ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:28   #1646
Carolajna24
Zakorzenienie

lece was poklikać bo przyznaje że dziś nie miałam kiedy
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:42   #1647
Hypnotic Poison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość

lece was poklikać bo przyznaje że dziś nie miałam kiedy
ja po "złotym środku" ide konczyc mgr

My Fashion Blog :

Prive www.mialook.pl

Work www.imagedesire.pl

My Fashion Videos:

www.youtube.com/user/mialookpl
Hypnotic Poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:48   #1648
Plotkaraaa
xoxo

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
jaki rozmiar ?

.
Plotkaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:52   #1649
agusiek123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarka84 Pokaż wiadomość
na żaboty czarne jest już zamowienie jak nosisz rozmiar. 38 możesz się dopisac
Stary 2010-05-09, 18:53   #1650
Bartessa
BAN stały

No hej dziewczyny nie bylo mnie raptem dwa dni a juz mam kilka spraw do was:

1. zapraszam organizatorki na ten watek, zbiera sie grono chetnych http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428756

2. Znowu przegapilam zamowienie na samdaly żaboty bedzie jeszcze jakies ??

3. pisalyscie na poczatku watku o falbanach ;D kupilam w piatek w lumpku taka sliczna falbaniasta bluzeczke

4. Jakas kiepska ta dostawa co nie?

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez madziarka84 Pokaż wiadomość

ja chce obie te pary
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości