|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Życie bez miłości :(
Wiecie co, już nawet narzekać mi się odechciało ;] Jakoś tak...
Ale mam pytanie takie podsumowujące, widzę, że popularny temat ostatnio wśród nas: Uważacie,że warto robić coś w kierunku odnowienia kontaktu z kimś, z kim wam nie wyszło w przeszłości z jakiegoś powodu? Wy chciałyście ale się bałyście, albo facet, albo wy nie chciałyście albo on ale dalej coś was ciągnie do tego? I jak się do tego zabrać? Pytam, bo mi takie myśli nieustannie po głowie chodzą teraz. |
|
|
|
#3842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz znów nawiedziły mnie "duchy przeszłości" inny chłopak z którym kiedyś się spotykałam, ale z pewnych względów rozstaliśmy się w kłótni, teraz chce to niby naprawić, wcześniej mnie przeprosił, prosił o wybaczenie (dosłownie miałam deja vu:P już te słowa słyszałam od innego wcześniej), spotkaliśmy się niedawno, miło było, pytał nawet czy chciałabym takiego chłopaka jak on, w sumie coś mnie ciągnie do niego i chciałabym spróbować, ale niestety weekend majowy mój telefon milczał, zero propozycji nawet wyjścia na spacer, znów załączyła mi się analiza Boję się, że w tym razem będzie tak samo jak z tym wcześniejszym, może mam za duże wymagania, ale skoro ktoś twierdzi, że chce mi pokazać jak mu zależy to dlaczego nie robi nic w tym kierunku?
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem zawsze warto próbować, bo różnie jest, niektórym czasem się udaje. Ja mam na koncie doświadczenie z odnawianiem znajomości i nigdy nic dobrego z tego nie wyniknęło. Raz ja próbowałam nawiązać ponowny kontakt, napisałam maila, ale jakoś tak szybko się okazało to pomyłką.
Ja dzisiaj strasznie tęsknię za moim ex, nie wytrzymam już, tak bardzo chciałabym z nim chociaż porozmawiać, przytulić się. Boże, to zbyt okrutne, tyle problemów na mnie spadło, a jego nie ma przy mnie. Jak mam żyć bez niego? Przepraszam, że żalę się Wam, ale jednak ciągle mnie łapie taka rozpacz od czasu do czasu.
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2010-05-04 o 21:22 |
|
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
Matko, jak dobrze że trafiłam na ten wątek! Nie miałam pojęcia ze tyle osób jest w takiej sytuacji jak ja!
Czytając niektóre posty czuję sie jak bym czytała o sobie. Moge się pod wieloma podpisac rękami i nogami!! Mam nieraz takie dni z wielkim megadołem z powodu samotności i bezradnosci, bo nie moge nic na to poradzić ile to razy ryczało się w poduszkę ze świadomością że omija mnie tyle wspaniałych chwil. wokół pełno par, aż nie chce się nigdzie wychodzić żeby sie na nich nie natknąć. Przychodzą do głowy mysli jaka to jestem beznadziejna ze nikt mnie nie chce, czego ja nie mam co maja inne dziewczyny szczęśliwe w zwiazkach.... ale sa i takie dni gdzie mówię sobie, że keidyś i ja natrafię na tego jedynego. Ale znów, jak pomyśle ile juz lat czekam i czekam to znów dół. i koło się zamyka. tu można sie chociaz wyżali i jakoś od razu tak lżej na sercu
|
|
|
|
#3845 |
|
Zadomowienie
|
Ja już nie jestem w związku tyle że ja jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.
Nie potrzebuję tego,przynajmniej na razie po tym co było z byłym Tż
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
Macie jakieś doświadczenia z poznawaniem facetów przez Internet? Zastanawiałam się nad tym ostatnio, ale trochę zniechęca mnie perspektywa konieczności przekopania się przez X przypadków i ciągle zadawanie im tych samych pytań: co lubisz? itp. i opowiadania o sobie tych samych rzeczy...
|
|
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
Ja jutro ide na dysk i mam nadzieje, że poznam kogoś faaaajnego mam ochote zaszaleć
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
Parę lat temu, zanim zeszliśmy się z moim TŻ, poznałam kogoś na imprezie, widzieliśmy się może z 10 min, potem on do mnie pisał e-maile i tak się zaczęła ta znajomość. Wszystko fajnie było aż do momentu spotkania. Facet wydawał się w rozmowach inteligentny i miło się gadało przez internet, ale w realu tragedia.
Myślałam, że padnę, inny człowiek zupełnie. Niestety z tym trzeba się liczyć... |
|
|
|
#3849 | |
|
Raczkowanie
|
U mnie zero randek dziewczyny
Cisza na horyzoncie, nadal pisze do mnie Pan od remontów , ale ja go chyba onieśmielam tak jakoś się czai :P Przecież nie gryzę :P---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Jednak znam 3 pary małżeńskie, które poznały się w sieci. (jedna na czacie, a dwie na sympatii). Dla mnie to abstrakcja więcej rozczarowań. To nie dla mnie. Jak kupowanie kota w worku :P Trzeba mieć dużo szczęścia.
Edytowane przez kluska234 Czas edycji: 2010-05-07 o 22:38 |
|
|
|
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
odnośnie tematu to ja może i żyje z miłością, tyle że z nieszczęśliwą. Zakochałam się bez wzajemności i nie jest mi zbyt wesoło z tego powodu ;/
Miłość nie kojarzy mi się z niczym miłym i przyjemnym i zastanawia mnie jedno, czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe. Kumpele mają facetów na pęczki wielu się za nimi ugania i zawsze coś ciekawego z tego wychodzi a ja? Mnie wszyscy faceci mają gdzieś, a jak już ja się zakocham to bez wzajemności. Straszna jest ta świadomość że on ma kogoś innego, że o kimś innym myśli a ja bym mogła dla niego nie istnieć. Nie pociesza mnie też to że nie on jeden na tym świecie i że jest mnóstwo facetów. Owszem jest, ale każdy jeden nawet na mnie nie spojrzy (no chyba że jakiś desperat no ale na to nie liczę) No mówię wam, żenada!!! I tak od 20 lat hehe wybaczcie, że się tak żalę, ale komuś musiałam, chociażby na tym forum, bo znajomym w ogóle o swoich rozterkach nie opowiadam, bo i po co kogo żenować. Czuję się jakbym miała 13 lat i zakochała się w jakimś gwiazdorze, jedyne co mogę to patrzeć na niego z daleka i marzyć choćby o jednym spojrzeniu w moją stronę! Ja, dziewczyna lat 20! Inne moje rówieśniczki są po kilku związkach albo przynajmniej romansach a ja żyję w jakimś innym świecie. Eh eh ![]() |
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jest dziwne, bo na ogół jestem bardzo pewna siebie i swej wartości, właściwie uważam, że nikt na mnie nie zasługuje. Przyjaciele tysiące razy mówili, że to ja jestem tą atrakcyjniejszą osobą w naszej parze, ale i tak wiem, że to ja byłam tą 'goniącą' Rozstaliśmy się i jest właśnie dla mnie takim gwiazdorem, równie nieosiągalny, fascynujący, chciałabym o nim wszystko wiedzieć, a nie wiem nic Nie wiem nawet czy ma kogoś. Kocham tylko jego... od tylu latNie mam, ale jestem na nie Pewnie to głupi stereotyp, ale ja w każdym razie mam nadzieję uniknąć umawiania się w ten sposób![]() Cytat:
Ja trochę zaszalałam wczoraj, chcoiaż nie powinnam, nie mam teraz zdrowia Niestety, poznani faceci tragiczni, nawet numeru nikomu nie dałam. O dziwo każdy z nich znalazł jakąś chętną pannę później Jeden wydawał mi się całkiem fajny, ale po 10 minutach rozmowy zaczął mnie wkurzać i oczywiście był pijany Jak wszyscy prawie w takich miejscach. Jezu, o ile bym wolała spędzać ten wieczór z moim ex ).
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Naomi21, widzę, że mamy taką samą sytuację. Ciekawe czy ktoś nam jeszcze zawróci w głowie tak porządnie
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę Cię dołować, ale nie sądzę
Najbardziej się boję że dowiem się, że się ożenił/zaręczył/ma dziecko. Zawsze myślałam, że będziemy małżeństwem, nawet kiedy nie miałam z nim kontaktu przez kilka lat. Teraz wiem już że nie i naprawdę nie wiem jak ja zniosę takie nowiny. Też czujesz podobnie?Zakochana jak dziecko, obojętnie czy mam 15 czy 25 lat. Wszyscy mówili, że mi przejdzie Wstyd
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale swoją drogą w nieskończoność czekać się nie da.
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie czekam, bo nie ma to sensu. Tak sobie żyję, a z powodu tej historii w moim życiu nigdy nie będzie takiej miłości, jakiej chcę - dlatego jestem na tym wątku
![]() Właśnie zdalam sobie sprawę, że nie ma nic bardziej żałosnego niż miłość, której druga osoba nie chce. Dobrze chociaż, że on nie wie, że ja jestem taka głupia, sądzę, że tylko by się wkurzył
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niechciana miłość to raczej beznadzieja, nie żałość.
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
dawno tu nic nie pisalam, ale ja dalej oczywiscie sama
wzielo mnie ostatnio na nostalgiczne wspominki i przypomnialam sobie jak dwie osoby w moim zyciu powiedzialy mi, ze nie znadje sobie męza/chlopaka nigdy. To bylo dawno temu, ostatnia uwaga byla od kupeli w lo. Nie wzielam wtedy tego na powaznie, ale po latach widze, ze cos w tym jest ![]() czuje sie bardzo brzydka, bezwartosciowa i beznadziejna Mam ochote chociaz porandkowac, ale prawda jest taka, ze nie ma zadnego chetnego ze mna na te randki. Jest cos ze mna z pewnoscia nie tak....... |
|
|
|
#3859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam halitosis i nigdy nie będę mieć.
To nie jest tragedia. Można się przyzwyczaić.Luuz dziewczyny. Lepiej pomagać zwierzętom;]
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obie sytuacje mialy miejsce dawno, wtedy jeszcze lałam na to czy mam kogos czy nie. Po latach stwierdzam, ze chyba mialy racje. |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się!!! Tylko czemu mnie zawsze ona spotyka ;/ Niby nie jest to wielki problem przez który zawali się świat, może i nie powinnam narzekać... Ale jest to niezwykle wielkie utrapienie :P
Edytowane przez Hipnagogia Czas edycji: 2010-05-08 o 16:18 |
|
|
|
|
#3863 |
|
Wtajemniczenie
|
o jezu ale porazka
bylam na tym weselu. w sumie to wczoraj/dzisiaj bylam wku***** ale teraz to juz sama nie wiem czy smiac sie czy plakac. niby facet wydawal sie ok ale to co pokazal wczoraj to dziecinada... albo same ocencie bo moze ja niepotrzebne cos powiedzialam. otoz jego kolega mial jeszcze jakas tam kolezanke taka co to by z kazdym tanczyla ii nawet sama. no i gdzies juz zaraz na poczatku zabawy weselnej ten Y co z nim bylam zacza byc dla niej taki inny zucal haslami typu 'zakohalem sie' i wymienili sie nr i wogole. ale to nawet nie o to chodzi. jak zaczely sie tance to 1 raz on mowi ze nie tanczy. po tem cos potanczylismy a potem on zacza z tamta laska, albo gdzies wychodzil caly czas. ja tak siedzialam jak glupia przy stole sama bo wszyscy z osobami sie bawili i naprawde nie mialam momentami nawet jakbym chciala sobie potanczyc. i sie ...zdenerwowalam i jak przyszedl to sie pytam czy mam sobie jechac do domu. a wiecie co on na to, cos w stylu ze nie, ze trzeba sie bawic z chlopakami. no nie no to mnie rozlozylo bo akurat z kim jak wszyscy mieli z kim tanczyc. nie wogole to jest tylko duzy skrot bo naprawde nie chce mi sie opisywac. tak sobie mysle z e moze niepotrzebnie mu to powiedzialam bo do konca wesela to sie prawie nie odzywal, tyle ze niby jeszcze potem tanczylismy ale nieduzo. oczywiscie podrywal laske tamtego kolegi, a widzialam ze tamten kolega tez z nia chcial byc. nie no istne cyrkiii...!!! a jak wracalismy to sie jeszcze jej pyta czy ma jakas siostre tak 18/19 lat to by gdzies w 4 pojechali. a kiedys jeszcze mowil ze go takie mlode nie interesuja hehe. naprawde po jego wczesniejszym zachowaniu nigdy bym sie domyslila ze on taki jest. no nie wiem chyba ze to ja powinnam byla brac tych starych dziatkow i z nimi tanczyc ???
|
|
|
|
#3864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój. Podrywa inną...sama wyciągnij wnioski i nie martw sie, na takiego &%$$#@ nie warto tracić czasu...
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
ale oczywiscie ze daje sobie z nim spokoj. akurat to ze sobie inna podrywal to mi zwisalo. zla bylam juz bardziej dla tego ze jak facet zaprasza na wesele osobe towarzyszaca to chyba powinien z nia w miare potanczyc???? chyba ze ja mysle jakos staroswiecko albo cos...
|
|
|
|
#3866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
cyanide sun - aż mnie zatkało :| ja już bym strzeliła focha i nie odezwała się do niego nigdy więcej, nawet jakbym go widziała na ulicy...
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Cyanide - ale idiota
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale widzicie na jakich palantow ja trafiam. naprawde u tego goscia nic nie zapowiadalo ze jest az takim idiota. |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale niepoważny facet Dziewczyny tak narzekacie ale jesteście bardzo młode, co ma powiedzieć osoba w moim wieku? Ja już się pogodziłam ze swoim losem.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Boję się, że w tym razem będzie tak samo jak z tym wcześniejszym, może mam za duże wymagania, ale skoro ktoś twierdzi, że chce mi pokazać jak mu zależy to dlaczego nie robi nic w tym kierunku?
ile to razy ryczało się w poduszkę ze świadomością że omija mnie tyle wspaniałych chwil. wokół pełno par, aż nie chce się nigdzie wychodzić żeby sie na nich nie natknąć. Przychodzą do głowy mysli jaka to jestem beznadziejna ze nikt mnie nie chce, czego ja nie mam co maja inne dziewczyny szczęśliwe w zwiazkach.... ale sa i takie dni gdzie mówię sobie, że keidyś i ja natrafię na tego jedynego. Ale znów, jak pomyśle ile juz lat czekam i czekam to znów dół. i koło się zamyka.

(no chyba że jakiś desperat no ale na to nie liczę) No mówię wam, żenada!!! I tak od 20 lat hehe
Rozstaliśmy się i jest właśnie dla mnie takim gwiazdorem, równie nieosiągalny, fascynujący, chciałabym o nim wszystko wiedzieć, a nie wiem nic
Nie wiem nawet czy ma kogoś. Kocham tylko jego... od tylu lat

i nie martw sie, na takiego &%$$#@ nie warto tracić czasu...