Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-09, 17:20   #4021
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no to akurat się zgadza, ale i tak się wkurzam jak drozeje tym bardziej, ze to nasza pierwsza rata. zapowiadalo się ladnie pieknie, a tu jeszcze miesiac nie minal od otzrymania kredytu, a tu juz taki skok oczywiscie byla swiadoma ryzyka kursowego, ale wiesz jak jest
Wiem, że to wkurzające. Ale w ciągu ostatnich dni są takie zmiany w kursie, że jeszcze może spaść cena i nie wyjdzie już tak drogo.
Stary 2010-05-09, 17:23   #4022
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Fajnie, że Wam się podoba sypialnia. Dziękuję za komplementy, wymyślałam projekt chyba 2 miesiące, ale jestem z niej bardzo zadowolona, fajnie się w niej śpi, tylko brakuje trochę firanek i zasłon, byłoby od razu przytulniej.

Wiem, że drzwi, szafa i podłoga nie pasują, ale już nie zmienialiśmy ze względu na kasę, z resztą drzwi mamy w całym mieszkaniu dębowe, więc głupio by było zmieniać tylko w sypialni, parkiet też jest dębowy. Z parkietem mieliśmy wielki dylemat, bo wstępnie miała być na nim wykładzina, ale miałam kiedyś wykładzinę i już chyba nigdy sobie nie dam, tym bardziej, że przy szafie się ubieram, mam buty więc szybko by się wybrudziła. Z szafą to nie wiem, czy okleić, czy pomalować na biało, bo na razie nas nie stać na ich wymianę, super by było mieć białą.

Miłoszek boooski!!! A ta pani z tle to chyba czyta instrukcję jak przebrać dziecko hahahhaha
Ale drewno to drewno !! Ja tez bym wolała milion razy mniej pasujący odcień drewna aniżeli idealnie dograną wykładzinę ! Masz 100% racji
Jeszcze raz gratuluje pomysłu aranżacji !! klask i: Dobra robota

Cytat:
jeszcze na razie nie ma czego

w banku moga być problemy, u mnie nie uznali prawka gdzie byly stare dane.

ja mam samsunga f480 i bateria trzyma dosc długo

super, ze praca została pochwalona wiedziałam, ze dobrze Ci poszlo, zdolniacho... teraz odliuczanie do obrony

a Miloszek cudny, pozdrowienia dla wszytskich mamy taty i synusia
Kurcze to niepocieszające informacje, że w banku nic mogę nie załatwić Wrrrrrrrrr Chyba jednak musze wziąć sie za zmianę dokumentów.. po 1 nie mam kiedy zrobić fajnego zdjecia a po 2 mam jeszcze jakąś namiastkę "panieńskosci"

Wiem, że jeszcze macie, ale wszystko po kolei będzie jak należy Jakby nie było, bedzie super - bo razem i sami..... a my z teściami
Niby osobno ale jednak razem Małża nie moge na kredyt namówic nawet na remont kilkadziesiat tys. Wszystko chce z pensji, wiec nasz remont bedzie trwał latami

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 17:37   #4023
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:11   #4024
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Monarika i jak ci się sprawdza?? no ta bateria słoneczna to taki bajer, ale wiesz, jedziesz pod namiot z naładowanym telefonem i możesz go w ciągu dnia doładowywać i zawsze dłużej posłuży
Mnie mama wczoraj kupiła na targu na lumpkach taką bluzeczkę-sweterek szary w czerwone paseczki poiome. Na guziczki z przodu na krótki rękaw z new looka za 8zł, jak nowa

Anika troszkę droga ta mieszana farba tym bardziej że nam by trzeba było z 5 litrów na pokój

Madzialenka teraz w każdym dotykowym bateria krócej trzyma niż w zwykłych. A avila mnie się nie podoba. Jest większa od tego Lg (GD510) a ekran ma taki sam. No i to LG ma jakieś takie żywsze kolory.
Sprawdza mi się super na początku trochę się przestraszyłam bo bateria trzymała mi 1 dzień ale bardzo się z mężusiem nim bawiliśmy...oglądaliśmy wszystko, graliśmy testowaliśmy aparat ale teraz trzyma mi 5-6 dni nie piszę smsów ale bardzo dużo rozmawiam (mam do męża wykupiony darmowy numer) dzwonię do rodziców często...podsumowując jestem z niego mega zadowolona...jedyny minus to jak dla mnie jego metalowa tylna obudowa...jak tylko go kupiłam to jechałam z mężem autem i położyłam go w takiej przegródce i od razu mi się zarysowała muszę kupić sobie jakiś pokrowiec...

Rybulko Miłoszek cud, miód, malina

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-05-09 o 18:12
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:16   #4025
anuulaa
Wtajemniczenie

Ja za bardzo nie lubię jak jest za dużo drewna w mieszkaniu, wolę styl nowoczesny i na początku chciałam np. zamiast tego parkietu jakieś ładne fajne panele, ale rodzice i mąż mówili "No co Ty, drewniany parkiet to luksus"i jak już postanowiliśmy cyklinować podłogę to ten fachowiec co nam robił mówił, że teraz tylko najbogatsi mogą sobie pozwolić na taki parkiet, że kładł panele za 200zł/m i nie ma porównania do parkietu. Więc jakoś się przekonałam i teraz takin polakierowany mi się podoba, jakby był nowy.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:20   #4026
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc slonka moje

Po pierwsze Rybulko serdeczne gratulacje - synuś jest śliczny

Aniu sypialnia sliczna... nie moge sie doczekac az my kiedys bedziemy mieli swoja sypialnie...

India domek rośnie w zastraszającym tempie... ja bym juz snula plany gdzie co ustawie

Martucha gratuluje skonczenia pracy mgr

Co do mojego egzaminu w piatek to dziekuje za trzymanie kciukow... mam nadzieje ze zdalam ale wyniki beda dopiero pod koniec miesiaca...

A moj mezulo ma goraczke i jest chory

co do telefonow to moj mezulo ma Aville dotykowa i laduje ja srednio raz na 2 tygodnie... a duzo z niej korzysta bo ma w niej kurs angielskiego wgrany i sobie slucha... takze jest bardzo zadowolony

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2010-05-09 o 18:21
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:34   #4027
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no dokładnie !! Mamy takie samo zdanie

Cytat:
Ja za bardzo nie lubię jak jest za dużo drewna w mieszkaniu, wolę styl nowoczesny i na początku chciałam np. zamiast tego parkietu jakieś ładne fajne panele, ale rodzice i mąż mówili "No co Ty, drewniany parkiet to luksus"i jak już postanowiliśmy cyklinować podłogę to ten fachowiec co nam robił mówił, że teraz tylko najbogatsi mogą sobie pozwolić na taki parkiet, że kładł panele za 200zł/m i nie ma porównania do parkietu. Więc jakoś się przekonałam i teraz takin polakierowany mi się podoba, jakby był nowy.
a widzisz... Pan fachowiec wie co mowi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc slonka moje

Aniu sypialnia sliczna... nie moge sie doczekac az my kiedys bedziemy mieli swoja sypialnie...

India domek rośnie w zastraszającym tempie... ja bym juz snula plany gdzie co ustawie

Co do mojego egzaminu w piatek to dziekuje za trzymanie kciukow... mam nadzieje ze zdalam ale wyniki beda dopiero pod koniec miesiaca...

co do telefonow to moj mezulo ma Aville dotykowa i laduje ja srednio raz na 2 tygodnie... a duzo z niej korzysta bo ma w niej kurs angielskiego wgrany i sobie slucha... takze jest bardzo zadowolony
czesc Slonko nasze
Duzo zdrowka dla meza !!!!!!!!! Kuruj go... okłady z młodych piersi

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-05-09, 18:39   #4028
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc slonka moje

czesc

oj w myslach ustawiam i co chwile zmieniam zdanie

egzamin na pewno zdałas zaopiekuj się męzusiem, powinniscie sie razem wygrzewac pod kołderka
Stary 2010-05-09, 18:49   #4029
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-09, 18:49   #4030
bzyczka1
Zakorzenienie

my też mamy drewnianą podłogę ale nie parkiet a takie bale szerokie na ok 30cm. Teraz po 5 latach używania dość intensywnego, bo to salon, sypialnia i przedpokój (najbardziej) lakier się starł i ściemniał, przydałoby się wycyklinować podłogę. Do tego powychodził kit z pomiędzy bali, ale nie mamy kasy na to teraz, chyba że tż z tatą sami to zrobią jak remont będzie. Tą maszynę do cyklinowania tato ma, mała ale zawsze coś. Zresztą zrobilibyśmy tylko salon i przedpokój. Zobaczymy
Ale akt drewniane podłogi to luksus a do tego trwalsze niż najtrwalsze panele ta podłoga jest oryginalna, jak dom budowali tak leży do tej pory a blok jest z okresu wojny, albo i z przed. Ciocia ją pomalowała ze 30lat temu olejną ale się zrobiło i jest cacy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 18:53   #4031
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ja jestem leniuszek, i mimo ze slub byl we wrzesniu to dowód i prawo jazdy ciagle na stare nazwisko We wtorek ide z mezem do banku, gdyz ma mnie upowaznic do swojego konta i boje sie ze moga byc cyrki......
Nie orientujecie sie jak sprawa w tej kwestii wyglada/ Sam akt slubu wystarczy? Chodzi o bank PEKAO S.A
Wydaje mi sie ze musisz miec nowy dowod,bo w swietle prawa ten stary jest juz niewazny skoro zmienilas nazwisko.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 19:01   #4032
kliwia
Zakorzenienie

daisy do upowaznienia potrzebujesz nowego dowodu. Chyba ze nie powiesz ze jestes zona jeszcze, upowaznisz sie na stary dowod. A w poniedzialek pojedziesz do urzedu zlozyc wniosek o nowy dowod. Jak juz uzyskasz nowy dowod, pojdzesz do banku zmienic tylko dane i wtedy nowy dowod i akt slubu. [ja zmienialam dane zanim mialam nowy dowod, i wredy musialam pokaz akt slubu wlasnie.] ale jak juz bedzieszmiala nowy dowod to nie wiem czy akt bedzie potrzebny.

Idz wymien ten dowod bo Ci na poczcie nic nie wydadza
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 19:02   #4033
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie !! Mamy takie samo zdanie

a widzisz... Pan fachowiec wie co mowi

czesc Slonko nasze
Duzo zdrowka dla meza !!!!!!!!! Kuruj go... okłady z młodych piersi
dziekuje okladam okladam hehe

Cytat:
czesc

oj w myslach ustawiam i co chwile zmieniam zdanie

egzamin na pewno zdałas zaopiekuj się męzusiem, powinniscie sie razem wygrzewac pod kołderka
noo wlasnie razem lezymy bo Piotrek chory a ja po nocce i do teraz nie moge sie z loza zebrac ale zaraz musze sie isc myc bo dzis znow ide na nocke ehhh ;/

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
aaa nawet dzis nie jest marudny juz mowi ze mu przechodzi troche
moja noga w miare ok... zapisal mnie Piotrek do innego lekarza ale dopiero w czerwcu mam do niego isc... poki co zastanawiam sie czy jutro isc do tego rehabilitanta starego bo znow mam wizyte... ale szczerze mowiac nie wiem czy ma to sens... kazal mi cwiczyc,ale za te pare dni nie zauwazylam zadnych postepow i troche mi szkoda kasy zeby isc tam tylko po to by sie pokazac...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 19:09   #4034
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze musisz miec nowy dowod,bo w swietle prawa ten stary jest juz niewazny skoro zmienilas nazwisko.
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
daisy do upowaznienia potrzebujesz nowego dowodu. Chyba ze nie powiesz ze jestes zona jeszcze, upowaznisz sie na stary dowod. A w poniedzialek pojedziesz do urzedu zlozyc wniosek o nowy dowod. Jak juz uzyskasz nowy dowod, pojdzesz do banku zmienic tylko dane i wtedy nowy dowod i akt slubu. [ja zmienialam dane zanim mialam nowy dowod, i wredy musialam pokaz akt slubu wlasnie.] ale jak juz bedzieszmiala nowy dowod to nie wiem czy akt bedzie potrzebny.

Idz wymien ten dowod bo Ci na poczcie nic nie wydadza
Masz rację atomufka, gdyz stary dowód chyba tylko 3 msc jest wazny ?
duzo korespondencji do krk przychodzi na moje stare nazwisko i maż chodzi i mu wydają. Ale pomysł z tym, ze nie jestem zona jest GENIALNY !!!!!!!!!!!!
Az kliwius Twoje zdrowie wypije za ten pomysł
A czy w banku mozna upoważnić Nie_Zone ???

Drewno rządzi !!!!!!!!!! JA juz stara jestem wiec inaczej patrze Kochane na świat, naprawde kiedys bedziemy sie cieszyć, że mamy drewno a nie panele (tzn ja cały czas sie ciesze

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2010-05-09 o 19:10
Stary 2010-05-09, 19:11   #4035
kliwia
Zakorzenienie

daisy mozna mozesz upowaznic kogo chcesz. ja bylam wspolwlascicielem konta jako narzeczona.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

mnie na drewno na podloge na razie nie stac wiec panele bede miec, trudno
Stary 2010-05-09, 19:18   #4036
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
duzo korespondencji do krk przychodzi na moje stare nazwisko i maż chodzi i mu wydają. Ale pomysł z tym, ze nie jestem zona jest GENIALNY !!!!!!!!!!!!

Drewno rządzi !!!!!!!!!! JA juz stara jestem wiec inaczej patrze Kochane na świat, naprawde kiedys bedziemy sie cieszyć, że mamy drewno a nie panele (tzn ja cały czas sie ciesze
No jakos 3 miesiace .Wiec wymien bo jeszcze mozesz miec jakies problemyja dopiero tydzien temu odebralam swoj nowy po 10 miesiacach od zlozenia wniosku ,no ale ja bylam za granica wiec to inaczej

szafa

Stary 2010-05-09, 19:19   #4037
martucha84
Zakorzenienie

wszystkie ochy i achy przekazane a pani z 2 planu jest swietna

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Marta super, że z pracą jest ok. Zdolniacha z Ciebie
dziekuje

Cytat:
Bzyczka faktycznie a dziecko stoi obok
Pewnie jakas dla mam poradnik, ulotke etc

A propo Rybulka tak sie orzestraszyla tego ze jej dziecko moga podmienic w szpitalu z ta dziewczyna co sie tak samo nazywa ze urodzila szybciej
hahahahaha pisalam jej wlasnie to ze tak sie wystraszyla ze szybciej urodzila.. 2dni przed terminem

Cytat:
super, ze praca została pochwalona wiedziałam, ze dobrze Ci poszlo, zdolniacho... teraz odliuczanie do obrony
no wiesz jeszcze poprawki ale ja tez sie ciesze ;D

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Martucha gratulacje za prace wiem jak to ciezko bywa z pisaniem rok temu o tej porze sama sie męczyłam ale jak zostały ci tylko poprawki to już najgorsze za tobą
dziekuje

Cytat:

dziekuje.. a kciuki dlatej trzymamy daj znac jak dostaniesz wyniki

a ja z tej podniety ze tak fajnie mi poszlo poprawilam juz rozdzial teoretyczny.. jeszcze 2
Stary 2010-05-09, 19:21   #4038
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia my jakbyśmy mieli kłaść podłogę od nowa to też byśmy panele położyli, ale tu drewniana podłoga była od zawsze. Całe szczęście dało się ją uratować spod tej olejnej

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 19:22   #4039
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aniaaaa wedle twoje zyczenia

MIŁOSZEK JEST JUŻ NA ŚWIECIE

URODZIŁ SIĘ WCZORAJ 8 MAJA o 20;30
WAŻYŁ 3400 i MIAŁ 56 cm

Nasza Rybulka jest twardzielka, pojechala do szpitala po 11 godzinach skurczow polozne sie z niej smialy bo nawet nie pytala o znieczulenie
skurcze obudzily ja o 4 w nocy, no ale sobie te 11 godzin radzila
aha i co najwazniejsze oboje czuja sie dobrze

bede pisac co i jak

a ode mnie - Wizazowa Siostrzyczko - jestem z Was dumna z calej waszej trojki! bylas dzielna! Gratuluje jeszcze raz a Miloszka witamy po tej stronie brzucha

P.S. trzymajcie kciuki jade z praca mgr pokazac wstep i zakonczenie i odebrac teoretyczny
Marta ale news !!!
odnośnie magisterki to wymiatasz

Rybulko gratuacje - Miłosz to słodziak

Cytat:
Witam Was gadułki znowu po długiej nieobecności, kliwia mnie wywołała i widzę, że w dobrym momencie, bo tu taka wiadomość, że Rybulka urodziła!
Rybulko, gratulacje, dzielna z Ciebie mamusia!!

Przyznawać się, kto tu w ciąży jest?? Piszcie w takim tempie, że nigdy nie przebrnę przez wątek, więc nawet nie próbuję nadrabiać wszystkiego, tylko to co ostatnio naskrobałyście :P

A za to, że tak długo się nie odzywałam, pokażę Wam zdjęcia sypialni, ale zaznaczam, że jest w takim surowym stanie. Brakuje firanek, zasłon, chodniczków, lamp nocnych na stolikach i ramek nad nimi. Kolory jakieś przekłamane, poduszki są prawie takiego samego koloru co tapeta. AAa i narzuta będzie inna, szeroka, na razie tylko taki kocyk
Aniu prześlicznie urządzona sypialnia

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dzien dobry laseczki

siedze sama w domciu ( robimy z tesciową obiad znaczy sie)

chłopaki sie zbuntowali maz pojechał na mecz tesc siedzi ma kompie a szwagier gada ZNOW ze swoja laską
jezu on ciagle gadaprzyrosła mu ta słuchawka
az sie mdło robi od tej słodkosci...

Rybuniu gratulacje!!!!!!!!!!!!!! dzielna dziewczyna
czekamy na ciebie i Miłoszka

laseczki skonczylismy malowanie
wstawiam zdjecia jak obiecałam
Anika u Was też super

Cytat:

Daisy można, ja tak jak Kliwia jako narzeczona byłam upoważniona do konta meżowskiego
Stary 2010-05-09, 19:27   #4040
atomufka
Zakorzenienie

dziewczyny K.

szafa

Stary 2010-05-09, 19:28   #4041
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
daisy mozna mozesz upowaznic kogo chcesz. ja bylam wspolwlascicielem konta jako narzeczona.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

mnie na drewno na podloge na razie nie stac wiec panele bede miec, trudno
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No jakos 3 miesiace .Wiec wymien bo jeszcze mozesz miec jakies problemyja dopiero tydzien temu odebralam swoj nowy po 10 miesiacach od zlozenia wniosku ,no ale ja bylam za granica wiec to inaczej
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

Marta ale news !!!
odnośnie magisterki to wymiatasz

Rybulko gratuacje - Miłosz to słodziak

Aniu prześlicznie urządzona sypialnia

Anika u Was też super

Daisy można, ja tak jak Kliwia jako narzeczona byłam upoważniona do konta meżowskiego
Ale dobre wiesci ! W zyciu bym na to nie wpadła co by taki myk zrobic Superowo !!!!! Kochane jestescie
A dowód postaram sie szybko wymienic, we wtorek jedziemy na ten koncert Alici Keys ale moze za 2 tyg sie uda Zmobilizowałyscie mnie

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-05-09, 19:29   #4042
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-09, 20:16   #4043
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
z zewnątrz myslę, że nic specjalnego, prosty, stonowane kolory - brązowo- beżowy tak wejscie do domu jest po schodach. Lewą stroną dom jest "przyklejony" do już stojacego domu teścia a schodami trzeba wchodzić gdyż musiały byc podwyższone fundamenty (takie warunki zabudowy niestety), żeby wszystko było na takim samym poziomie jak ten dom co juz jest
ach to już teraz rozumiem pomyślności i spokojnej budowy w takim razie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i mam dla was jeszcze jedna wiadomosc.. Rybulka mi napisala ze jako wizazowa chrzestna mam przedstawic wszytkim ciotkom Miloszka
wiec TADAMMMMM oto on slodziak

P.S. juz jej pisze sms ze ja pozdrawiacie i sciskacie
Miłoszek cudny ech jak mają fajnie, są już w komplecie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 20:27   #4044
Daysy85
Zakorzenienie

India na decyzję czekamy już 3 tydzień!!! Musiałam umowę przedwstępną przepisywać.
Jeżeli chodzi o pieniądze, to jak będziemy mieć decyzje to kasa z dnia na dzień będzie. I bierzemy w złotówkach w banku PKO tym zwykłym bez żubra.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 20:31   #4045
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
India na decyzję czekamy już 3 tydzień!!! Musiałam umowę przedwstępną przepisywać.
Jeżeli chodzi o pieniądze, to jak będziemy mieć decyzje to kasa z dnia na dzień będzie. I bierzemy w złotówkach w banku PKO tym zwykłym bez żubra.
Skoro 3 tydzien to już pewnie po weekendzie dostaniecie odpowiedz. Wiem jaki to stres, nieprzyjemne uczucie, tez tego doswiaczyłam na szczescie wszytsko dobrze sie skonczyło

atomufka
Stary 2010-05-09, 20:34   #4046
monarika
Wtajemniczenie

ddaaiissyy ale jak w końcu zmienisz dowód to i tak będziesz musiała zmienić dane w banku a to też może potrwać...Nam pani w banku to odradziła, bo też nie miałam zmienionego dowodu i powiedziała, że lepiej zmienić i dopiero przyjść, a tak w ogóle to zapytajcie czy za ustanowienie współwłaściciela (czy tam upoważnionej osoby) nie pobiera się w Waszym banku opłaty, bo u nas (tyle, że my w tym drugim PKO jesteśmy BP chyba ) płaciło się za to albo 20 albo 50 zł (nie pamiętam dokładnie), no i pani powiedziała, że lepiej otworzyć wspólne nowe konto, a stare zamknąć...
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 20:36   #4047
kliwia
Zakorzenienie

monarikab bosh co za bank ze za to oplate pobiera, szczyt.
ja tylko musialam placic jak mnie mama upowazniala do swojego subkonta walutowego
Stary 2010-05-09, 20:46   #4048
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
monarikab bosh co za bank ze za to oplate pobiera, szczyt.
ja tylko musialam placic jak mnie mama upowazniala do swojego subkonta walutowego
ja tez nic nie placilam za upowaznienie.Co za zdzierstwoswoja droga...
Wiecie co moi rodzice jutro wracaja do Polski i moja mama przed chwila stwierdzila ze zgubila dowod osobistyZAczeli smy wszyscy przeszukiwac dom i na szczescie sie znalazl uff co za stres

szafa

Stary 2010-05-09, 20:48   #4049
kliwia
Zakorzenienie

atomufka dobrze ze teraz sie zorientowala ze go nie ma
Moze zabiora do polski jakies wasze rzeczy ?

no dziewczynki, mobilizacja klikajcie prosze
Stary 2010-05-09, 20:53   #4050
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
atomufka dobrze ze teraz sie zorientowala ze go nie ma
Moze zabiora do polski jakies wasze rzeczy ?

no dziewczynki, mobilizacja klikajcie prosze
No dobrze oj nie zabiora za duzo tego a oni przyjechali z jedna walizka

szafa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości