|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz portret, poznajmy się:)
Plotki na mój temat... tworzy przeważnie 1 laska z osiedla
Nie lubię kobiet, które... są dwulicowe Nie lubię mężczyzn, którzy... bawią się uczuciami ![]() Wolałabym.. żeby świeciło teraz słonko ![]() Nie umiałabym... zdradzić Tżta Mam słabość do... czekolady Alpen Gold ![]() Brakuje mi... mojego Tżta ![]() Pieniądze... przydałyby się jakieś.. Pragnę... rzucić wszystko w kąt i mieć święty spokój Wierzę... że się uda ![]() Nigdy... się nie spóźniam ![]() Zawsze... się bałam pająków ![]() Nie ma nic gorszego... niż utrata najbliższej osoby ![]() Wstydzę się... paru rzeczy.. Macierzyństwo... to wielka odpowiedzialność i zarazem szczęście ![]() Moi rodzice... chciałabym, aby byli oboje.. Boję się... że stracę szczęście ![]() Nie jestem... ideałem ![]() Poczucie humoru... bez niego bym umarła chyba ![]() Mam bzika na punkcie... Tżta Gdy byłam dzieckiem... chciałam być kwiaciarką ewentualnie bibliotekarką ![]() Chciałabym... znaleźć pracę ![]() Moja torebka... ojej, czego w niej nie ma ![]() Ja... ciągle się staram
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... nie obchodzą mnie nic a nic.
Nie lubię kobiet, które... używają wulgarnego, obscenicznego języka. Nie lubię mężczyzn, którzy... za największą wartośc postrzegają duży biust ![]() Wolałabym.. być wyższa. Nie umiałabym... zmusić się do czegoś, choćby z rozsądku. Mam słabość do... mężczyzn ![]() Brakuje mi... pewności siebie. Pieniądze... są narzędziem do realizowania celu, a nie celem samym w sobie. Pragnę... być szczupła! Wierzę... w marzenia. Nigdy... nie mówię 'nigdy'. Zawsze... jestem głodna. Nie ma nic gorszego... niż brudne buty, ugh. Wstydzę się... mojego brzucha. Macierzyństwo... może kiedyś... Moi rodzice... chcą, bym wciąż była małą dziewczynką. Boję się... pająków. Nie jestem... tak zimna, jak sądzą niektórzy. Poczucie humoru... posiadam ![]() Mam bzika na punkcie... teatru! Gdy byłam dzieckiem... byłam strasznie brzydka ![]() Chciałabym... mieć nieco większą stopę! Moja torebka... to mój mały, podręczny chaos ![]() Ja... właśnie idę biegać, miłego dnia
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Plotki na mój temat... zawszę je analizuje
Nie lubię kobiet, które... są zawistne Nie lubię mężczyzn, którzy... są maminsynkami, nie są zaradni Wolałabym.. nie mieszkać w PL Nie umiałabym... uderzyć zwierzaka Mam słabość do... coca coli Brakuje mi... mamy i chwil z dzieciństwa Pieniądze... są ważne Pragnę... dziecka (ale obecnie nie jest to najlepszy moment) Wierzę... w Boga Nigdy... nie wyjdę do ludzi z tłustymi włosami Zawsze... jestem szczera Nie ma nic gorszego... niż brak kultury Wstydzę się... przy obcych mówić słodko do mojego kota (typu mycha, niunius )Macierzyństwo... może za 5 lat Moi rodzice... mieszkają w innych miastach Boję się... smierci w cierpieniach Nie jestem... spokojną osobą Poczucie humoru... mam dziwne Mam bzika na punkcie... mojego kota Gdy byłam dzieckiem... obcinano mnie na grzybka (blee) Chciałabym... odwiedzić Kube Moja torebka... zawasze mam w niej jakies smieci Ja... jestem introwertyczką |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat zaskakują mnie samą.
Nie lubię kobiet, które nie mają ambicji by osiągnąć coś więcej niż mąż i dziecko. Nie lubię mężczyzn, którzy uważają się za bóstwa. Wolałabym nie dopisywać tu niczego głupiego ![]() Nie umiałabym żyć w samotności. Mam słabość do dobrego jedzenia. Brakuje mi czasu. Pieniądze dają szczęście. Pragnę spokoju. Wierzę, że wiara to jeden wielki pic na wodę. Nigdy nie mówię, że nigdy czegoś nie zrobię. Zawsze powtarzam sobie, że dziś zrobię dużo, po czym się lenię. Nie ma nic gorszego niż hipokryzja. Wstydzę się za niektórych rodaków. Macierzyństwo nie jest dla mnie. Moi rodzice są moimi rodzicami. Boję się ciemności i ciemnoty. Nie jestem głupia. Poczucie humoru mam specyficzne. Mam bzika na punkcie dietetyki. Gdy byłam dzieckiem lubiłam wbijać gwoździe i bawić się narzędziami. Chciałabym wyjechać gdzieś daleko i nie musieć pracować. Moja torebka jest pojemna. Ja to ja, to jasne jak dwa razy dwa. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat...drażnią mnie
Nie lubię kobiet, które...są przesłodzone, "szczebioczą" Nie lubię mężczyzn, którzy...nie mają klasy, nie wiedzą jak się zachować Wolałabym..mieć więcej dystansu, luzu Nie umiałabym...odstąpić od swoich racji, nawet jeśli by to miało kogoś zranić Mam słabość do...słodyczy, kawy Brakuje mi...odwagi Pieniądze...są dosyć ważne Pragnę...intensywnych wrażeń i emocji Wierzę...w zasady Nigdy...nie rezygnuję Zawsze...mam przy sobie książkę Nie ma nic gorszego...niż brak ambicji Wstydzę się...śpiewać publicznie Macierzyństwo...to temat, który mnie nie dotyczy(nie obchodzi) Moi rodzice...są niesamowici, jestem im wdzięczna za wszystko Boję się...porażek, upokorzenia Nie jestem...tak wyniosła i zimna, jak myślą inni Poczucie humoru...mam cięte i takie cenię u innych Mam bzika na punkcie...wyglądu i zdrowia Gdy byłam dzieckiem...bawiłam się z siostrą w zapasy Chciałabym...zawsze dostawać to, czego pragnę Moja torebka...jest wielka i jak dobrze poszukać to znajdzie się tam wszystko Ja...tu chciałam zacytować PFK, ale Lea mnie ubiegła
Mądrość kobiety wyraża się najpełniej w umiejętności bycia kobietą. Tu właśnie zachodzi analogia z kotem. Kot jest kotem. Nikomu i nigdy nie stara się przypodobać i nie wysila się na "umiejętność obcowania". Stawia przed wyborem: albo akceptuj, albo – to hell with you
![]() |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat...albo ich nie ma, albo do mnie nie docierają
![]() Nie lubię kobiet, które...są dwulicowe Nie lubię mężczyzn, którzy...nie dbają o siebie Wolałabym...być wiecznie piękna, młoda i bogata ![]() Nie umiałabym...żyć bez mojej córki Mam słabość do...słodyczy niestety ![]() Brakuje mi... mądrego i odpowiedzialnego mężczyzny Pieniądze...pomagają w realizacji marzeń ![]() Pragnę...szczęścia Wierzę...w Boga Nigdy... nie skrzywdziłabym z premedytacją drugiej osoby Zawsze... zakupy poprawiają mi humor ![]() Nie ma nic gorszego...od kłamstwa Wstydzę się... paru rzeczy z przeszłości Macierzyństwo...jest piękne i tylko dla odpowiedzialnych Moi rodzice...to rodzice Boję się...samotności Nie jestem...ideałem Poczucie humoru...to jedna z cech, które dla mnie mają ogromne znaczenie Mam bzika na punkcie...neta ![]() Gdy byłam dzieckiem...byłam urocza Chciałabym...wygrać jakieś 5 mln w totka ![]() Moja torebka...jest duuuża ![]() Ja... jestem wyjątkowa |
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawy wątek
Plotki na mój temat, dotyczą najczęściej mojej kontrowersyjnej szczerości, którą niektórzy odbierają jako chamstwo czy fałsz - niesłusznie. Nie lubię kobiet, które myślą, że pozjadały wszystkie rozumy. Zrobiły karierę, często wątpliwą, co dało im prawo do wywyższania się i bycia wielkimi paniami. Nie lubię mężczyzn, którzy są niemęscy, kierują się instynktami. Nie umiałabym mówić o swoich uczuciach Mam słabość do męskich mężczyzn Brakuje mi miłości, pewniejszej przyszłości. Pieniądze oddałabym by móc żyć szczęśliwie na jakiejś słonecznej wyspie wraz z rodziną i przyjaciółmi. Pragnę być szczęśliwą, nie ważne, co da mi to szczęście. Wierzę, że wszystko jest możliwe, że mogę osiągnąć wszystko, czego pragnę. Nigdy nie mówię o swoich uczuciach dotyczących moich słabości. Zawsze jestem szczera do bólu. Nie ma nic gorszego niż brak szczęścia, rodziny. Wstydzę się swoich słabości. Macierzyństwo to nie dla mnie, jak na razie. Boję się śmierci. Nie jestem taktowna. Poczucie humoru zawsze się mnie trzyma. Mam bzika na punkcie swojego wyglądu Gdy byłam dzieckiem byłam nieśmiała Chciałabym spełnić swoje marzenia. Moja torebka to istny burdel! Ja nigdy nie robię czegoś, na co nie mam ochoty. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat...nie wzbudzają już we mnie większych emocji.
Nie lubię kobiet, które...uważają się za lepsze pod wieloma względami od innych ludzi. Nie lubię mężczyzn, którzy...są bez charakteru tzn. pantoflarze ![]() Wolałabym..żyć w erze rock and' rolla ![]() Nie umiałabym...zdradzić. Mam słabość do...kotów i inteligentnych facetów. Brakuje mi...miłości(zwłaszcza tej cielesnej). Pieniądze...są potrzebne do życia i realizacji niektórych marzeń. Pragnę...być kobietą nauki. Wierzę...w medycynę i naukę. Nigdy...nie przeczytam "Zmierzchu":P Zawsze...szukam pozytywnych stron różnych przeżyć. Nie ma nic gorszego...od ludzi niepotrafiących zaakceptować faktów. Wstydzę się...swojego dzieciństwa. Macierzyństwo...to dla mnie spełnienie się. Moi rodzice...nie akceptują tego że nie jestem taka jak oni. Boję się...samotności i wojen. Nie jestem...taką optymistką jak niektórzy sądzą. Poczucie humoru...pozwala przeżyć każdy dzień. Mam bzika na punkcie...Dextera, Christiana Bale'a i swojego kota. Gdy byłam dzieckiem...chciałam szybko dorosnąć. Chciałabym...dostać nagrodę Nobla ![]() Moja torebka...to jednocześnie moja torba na zakupy, teczka, kosmetyczka, i torba na laptopa. Ja...nie mogę się zabrać za pisanie pracy licencjackiej!:P
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że z torebką większość ma podobny problem
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... nie interesują mnie zupełnie.
Nie lubię kobiet, które... są wulgarne i agresywne. Nie lubię mężczyzn, którzy... są wulgarni i agresywni. Wolałabym... nie musieć pracować ![]() Nie umiałabym... zyć bez mojego męża. Mam słabość do... kosmetyków i ubrań. Brakuje mi... czasu. Pieniądze... zawsze się znajdą gdy są potrzebne ![]() Pragnę... być zawsze zdrowa i piękna ![]() Wierzę... że trzeba żyć w zgodzie ze sobą i innymi ludźmi. Nigdy... nie przestane przyglądać się ludziom i światu. Zawsze... trzeba mieć nadzieję. Nie ma nic gorszego... niż nienawiść. Wstydzę się... swoich błędów z przeszłości. Macierzyństwo... przede mną. Moi rodzice... są bardzo kochający. Zwierzęta... są potrzebne i dobre. Boję się... chorób ![]() Nie jestem... wystarczająco beztroska. Poczucie humoru... jest dowodem inteligencji. Fantastyczna cecha, najlepsza, najważniejsza. Uwielbiam. Mam bzika na punkcie... mojego męża. Gdy byłam dzieckiem... miałam dużo fantazji. Chciałabym... żeby wszystko w moim zyciu szło w takim kierunku, jak dotychczas. Moja torebka... jest z Zary. Ja... jestem szczęśliwa. ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- i jedna rzecz, którą tu zauwazyłam: kobiety najbardziej nie lubią innych kobiet, kiedy te sa zarozumiałe, wyniosłe i uwazają sie "za lepsze". Troche to przykre, pokazuje jaka jest rywalizacja miedzy kobietami. Bo jest mnóstwo cech gorszych, ale kobiety nie moga znieść zarozumiałych kobiet i już
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Linka25 u mnie jest z tymi kobietami tak, że ja po prostu lubię tzn "swoje" babki, z którymi można o wszystkim pogadać, nawet o dupie marynie, a nie te z zadartym nosem, wielkie panie. Zauważyłam, że to najczęściej objaw statusu społecznego, jakie zdobyły te kobiety. Nie zauważyłam podobnej cechy u mężczyzn, więc coś w tym jest jak dla mnie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat... mnie nie interesują. Postępuję na tyle w zgodzie z własnym sumieniem, że nie mam sobie nic do zarzucenia.
Nie lubię kobiet, które... uważają się za lepsze od innych, udają kogoś, kim chciałyby być, ale nie są. Nie lubię mężczyzn, którzy... nie zwracają na mnie uwagi. ;> Wolałabym... mieć brązowe oczy. Nie umiałabym... wyrządzić jakiejkolwiek krzywdy zwierzęciu. Mam słabość do... błyszczyków, ogółem kosmetyków, zwierząt, a w szczególności koni. Brakuje mi... czasem pewności siebie. Pieniądze... to jest to, co uwielbiam. Pragnę... mieć stadninę koni w jakiejś górskiej miejscowości. ;> Wierzę... w miłość. Nigdy... nie miałam tipsów. Zawsze... mam drewniane bransoletki na ręce i dwa srebrne naszyjniki. Nie ma nic gorszego... niż zamartwianie się całymi dniami. Wstydzę się... paru faktów z przeszłości i moich nóg, jednakże nieustannie nad nimi pracuję. ;p Macierzyństwo... nie jest dla mnie. Moi rodzice... to sprawa do przemilczenia. Boję się... pająków. Nie jestem... łatwowierna. Poczucie humoru... to moje drugie imię. Mam bzika na punkcie... pizzy, herbaty cytrynowej lipton i lodów o smaku tiramisu. Gdy byłam dzieckiem... zgubiłam majtki. ;> Chciałabym... żeby były już wakacje. Moja torebka... jest czarna i skórzana. Ja... Wam jeszcze pokażę, na co naprawdę mnie stać.
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2010-05-09 o 15:11 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie sądzę.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... prostuję gdy są dla mnie krzywdzące przy osobie, która ją wypuściła. Lubię konfrontacje. Na szczęście tylko raz mi się zdarzyło
![]() Nie lubię kobiet, które... zakładają maskę "słodkiej idiotki" w towarzystwie. Nie lubię mężczyzn, którzy...nie mają za grosz szacunku dla swoich kobiet. Pantoflarzy, bawidamków. Wszelakich niezdrowych skrajności. Wolałabym.. mieszkać gdzieś indziej. Nie umiałabym... żyć ze świadomością, że nie udało mi się nic osiągnąć. Mam słabość do... słodyczy i inteligencji. Brakuje mi... pieniędzy ![]() Pieniądze... są potrzebne by spełniać marzenia. Pragnę... głęboko odetchnąć. Wierzę... ja już w nic nie wierzę ![]() Nigdy... nie mów "nigdy". Zawsze... nic nie jest na zawsze. Nie ma nic gorszego... od rezygnacji, od zatracenia się w czymś, co nie ma sensu= marnowania czasu. Wstydzę się... za czasem zbyt ostre i kategoryczne poglądy mojego TŻ. Macierzyństwo... że co? Moi rodzice... są daleko i rzadko się widujemy. Ale wiem, że mogę na nich liczyć. Boję się... śmierci i tego, co przyniesie los. Nie jestem... normalna. Poczucie humoru... ironiczne. Mam bzika na punkcie... filmów tarantino, muzyki w dobrym wydaniu, chipsów Lays pieczonych o smaku barbecue ![]() Gdy byłam dzieckiem... życie było takie proste... Chciałabym... już tam dotrzeć. Moja torebka... konkretny bajzel. Mam w niej wszystko. Ja... bardzo dużo od siebie wymagam.
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2010-05-09 o 15:24 |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat...jeszcze do mnie nie doszły
![]() Nie lubię kobiet, które...pragną być piękne o każdej porze dnia i nocy Nie lubię mężczyzn, którzy...nie okazują szacunku kobietom i są niekulturalniWolałabym...być bardziej pewna siebie Nie umiałabym... żyć bez miłości Mam słabość do...muzyki ![]() Brakuje mi... ciepła i czułości Pieniądze...są potrzebne do szczęśliwego życia Pragnę...zawsze być akceptowana i kochana Wierzę...w "chemię" między ludźmi Nigdy... nie doprowadzam spraw do końca ( Zawsze... staram się nie zatracić sensu życia Nie ma nic gorszego...od porażki. Wstydzę się... swojej głupoty ![]() Macierzyństwo...upragnion e - ale tylko gdy będę gotowa Moi rodzice...totalnie do siebie nie pasują Boję się... przyszłości Nie jestem... pewna swoich umiejętności Poczucie humoru...jest bardzo ważne w relacjach międzyludzkich Mam bzika na punkcie...ładnej cery ( której nigdy nie będę miała )Gdy byłam dzieckiem...dużo kombinowałam ;D Chciałabym... być optymistką Moja torebka... często chowa jakieś nieprzebrane bogactwa ![]() Ja... to tylko ja... |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... choć prawie zawsze nie są prawdziwe, potrafią zranić
Nie lubię kobiet, które... starają się ze mną rywalizować Nie lubię mężczyzn, którzy... traktują mnie przedmiotowo Wolałabym... być bardziej stanowcza Nie umiałabym...żyć bez muzyki Mam słabość do...wizażu ![]() Brakuje mi...miłości Pieniądze...odgrywają w życiu ważną rolę Pragnę...by moi przyjaciele byli bliżej Wierzę...że nigdy ich nie stracę Nigdy...nie mówię "nigdy" Zawsze...myślę o przyszłości Nie ma nic gorszego...od dużych pająków Wstydzę się...że byłam naiwna Macierzyństwo...to bardzo odległa przyszłość Moi rodzice...myślą, że zawsze mają rację Boję się...samotności Nie jestem...duszą towarzystwa Poczucie humoru...mam dziwaczne ![]() Mam bzika na punkcie...starożytności i M. Jacksona Gdy byłam dzieckiem...rzadko spotykałam się z ludźmi Chciałabym...wyjechać do USA Moja torebka...wciąż leży w kącie Ja...nigdy nie będę taka, jak inni |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...przyjmuje z usmiechem
![]() Nie lubię kobiet, które...na sile udaja kogos kim nie sa Nie lubię mężczyzn, którzy...sa wulgarni i chamscy Wolałabym...mieszkac w cieplych krajach ![]() Nie umiałabym...zabic Mam słabość do...internetu, slodyczy, zakupow Brakuje mi...paru rzeczy - ale nie sa istotne Pieniądze...szczescia nie daja, dopiero zakupy ![]() Pragnę...by wszystko ukladalo mi sie tak jak tego chce Wierzę...w siebie Nigdy...nie mow nigdy Zawsze...staram sie byc usmiechnieta Nie ma nic gorszego...od nieszczescia bliskich Wstydzę się...duzego biustu Macierzyństwo...przyjdzie na to czas Moi rodzice...sa fajni ![]() Boję się...stac blisko przejezdzajacego pociagu Nie jestem...idealna Poczucie humoru...jest dla mnie jedna z wazniejszych cech Mam bzika na punkcie...Dubaju Gdy byłam dzieckiem...to szalalam na dworzu ![]() Chciałabym...duzo rzeczy ![]() Moja torebka...to moj maly skarb Ja...jestem jedyna
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2010-05-09 o 15:33 |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no, już bez przesady, teraz się będziemy spierać, że nie ma kobiet zarozumiałych... ;p
A kwiatki mogą być tylko żółte.
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... mnie ranią
Nie lubię kobiet, które... są wredne Nie lubię mężczyzn, którzy... naśmiewają się ze wzystkich i ze wszystkiego... ![]() Wolałabym.. mieszkać w dużym mieście ![]() Nie umiałabym...zrobić komuś dużej krzywdy Mam słabość do... kosmetyków Brakuje mi... faceta ![]() Pieniądze... dają mi trochę szczęścia Pragnę... prawdziwej miłości ![]() Wierzę... ,że są jeszcze na świecie życzliwi ludzie Nigdy... nie ustępuję ![]() Zawsze... jestem miła dla prawdziwych koleżanek i przyjaciół Nie ma nic gorszego... niż ośmieszenie i zdrada ![]() Wstydzę się... występować publicznie ![]() Macierzyństwo... narazie nie planuję ![]() Moi rodzice... są najlepsi na świecie!! Boję się... samotności Nie jestem... niemiła ![]() Poczucie humoru... 24h Mam bzika na punkcie... zębów i cery ![]() Gdy byłam dzieckiem... biłam się często z braćmi ![]() Chciałabym... przeżyć prawdziwą miłość ![]() Moja torebka... nienawidzę torebek!! Ja... jestem osobą,która bardzo często fantazjuje,ma ukryte marzenia i tajemnice,o których rozmyślam tylko gdy jestem sama Mam dwa światy:pierwszy-ten normalny ,drugi uruchamiam gdy jestem sama
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat czasem są zabawne.
Nie lubię kobiet, które są fałszywe. Nie lubię mężczyzn, których można określić mianem "ciepłe kluchy". Wolałabym być teraz poza miastem i wypoczywać. Nie umiałabym związać się z kimś kto nie pociąga mnie fizycznie. Mam słabość do mężczyzn w garniturach ![]() Brakuje mi towarzystwa. Pieniądze są dla mnie ważne. Pragnę założyć szczęśliwą rodzinę. Wierzę, że w końcu znajdę pracę, która będzie mnie satysfakcjonowała. Nigdy nie mów nigdy. Zawsze ukrywam moje prawdziwe uczucia. Nie ma nic gorszego jak zostać oszukanym i zdradzonym. Wstydzę się pomysłów jakie czasem przychodzą mi do głowy. Macierzyństwo- tylko kiedy poczuję się na to gotowa. Moi rodzice to wspaniali ludzie. Boję się, że zostanę sama na starość. Nie jestem wygadana. Poczucie humoru to zaleta. Mam bzika na punkcie swoich włosów. Gdy byłam dzieckiem chciałam zostać prawniczką, a teraz... chciałabym znaleźć się na okładce Playboya ![]() Moja torebka jest duża i mieści wszystko to co potrzebne. Ja- ciągle się zmieniam i jestem z tego dumna! |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat...bolą, ale uczę się je ignorować
Nie lubię kobiet, które...są puste Nie lubię mężczyzn, którzy...przy ludziach udają kogoś innego Wolałabym..mieć więcej czasu Nie umiałabym...się upić Mam słabość do...dobrego jedzenia Brakuje mi...samoakceptacji Pieniądze...są mi potrzebne a nigdy ich nie mam Pragnę...być akceptowana przez rodzinę Wierzę...w ludzką dobroć Nigdy...nie zrobię niczego wbrew sobie Zawsze...mam przy sobie portfel Nie ma nic gorszego...od wymiotów Wstydzę się...swojego ciała Macierzyństwo...to duża odpowiedzialność która jeszczem nie nie dotyczy Moi rodzice...kochają mnie ale nie potrafimy się dogadać Boję się...miłości Nie jestem...głupia Poczucie humoru...mam dziwne ale duże ![]() Mam bzika na punkcie...zdjęć Gdy byłam dzieckiem...byłam szczupła i wyglądałam jak chłopak Chciałabym...być ładniejsza Moja torebka...to zbyt duży bałagan Ja...nie potrafię sobie poradzić sama ze sobą
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat... RACZEJ ICH NIE MA LUB SĄ ALE NIESZKODLIWE
Nie lubię kobiet, które... SĄ GŁUPIE I ŁATWE! Nie lubię mężczyzn, którzy... SĄ CHAMSCY I CWANIACZĄ! Wolałabym.. MIEĆ KILKA LAT MNIJ ;P Nie umiałabym... MIEĆ DZIECKA Mam słabość do... SŁODYCZY :d Brakuje mi... PEWNOŚCI SIEBIE Pieniądze... LEPIEJ MIEĆ NIŻ NIE MIEĆ Pragnę... BYĆ SZCZĘŚLIWĄ! Wierzę... W BOGA I UFO Nigdy... NIE WYRZEKNĄ SIĘ RODZICÓW Zawsze... MÓWIĘ TO CO MYŚLĘ Nie ma nic gorszego... OD ZDRADY (KAŻDEJ!) Wstydzę się... OSTATNIO WSZYSTKIEGO:p Macierzyństwo... HMMM, NO NIE WIEM;P WHEN MAYBY ;P Moi rodzice... KOCHAM ICH BARDZO! I SĄ DLA MNIE WZOREM Boję się... ŚMIERCI, KATAKLIZMÓW, SAMOTNOŚCI, CHORÓB ITP. Nie jestem... SZCZUPŁA ![]() Poczucie humoru... OJJJ MAM, ALE GDY NIE ŚMIEJĄ SIĘ ZE MNIE Mam bzika na punkcie... KOSMETYKÓW! Gdy byłam dzieckiem... DAJ MI BOŻE WRÓCIĆ DO TYCH CZASÓW.. Chciałabym... TROCHĘ SCHUDNĄĆ;P Moja torebka... JEST MEGA, ALE O DZIWO JEST PRAWIE PUSTA Ja... KOBIETA KTÓRA SIĘ PODOBA ;P Edytowane przez ancooora Czas edycji: 2010-05-09 o 17:25 |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat są wzięte z kosmosu.
Nie lubię kobiet, które podbijają do zajętych chłopaków i dobrze o tym wiedzą. Nie lubię mężczyzn, którzy są niedojrzali i nie mają priorytetów w życiu. Wolałabym nigdy nie kochać. Nie umiałabym zdradzić. Nigdy. Mam słabość do czekolady. Brakuje mi słońca i przyjaciół. Pieniądze są w życiu niezbędne. Pragnę być szczęśliwą i kochaną. Wierzę, że kiedyś będę szczęśliwa. Nigdy się nie poddaje. Zawsze staram się być fair. Nie ma nic gorszego jak być oszukiwanym. Wstydzę się swoich rozstępów. Macierzyństwo- piękna sprawa. Moi rodzice to hipokryci. Boję się ciemności i samotności. Nie jestem pustakiem. Poczucie humoru to świetna sprawa! Mam bzika na punkcie mody i całej jej otoczki. Gdy byłam dzieckiem byłam beztroska. Chciałabym być kochana i móc cofnąć czas. Moja torebka jest duża ![]() Ja- stała w uczuciach niestety stale raniona ;/
"Uroda nie stanowi o niczym, gdy nie jest urodą serca" Edytowane przez zabcia331 Czas edycji: 2010-05-09 o 20:20 |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat...lubię ich słuchać
![]() Nie lubię kobiet, które... nie mają swojego zdania Nie lubię mężczyzn, którzy... nie szanują kobiet Wolałabym.. być chudsza :P i mieć więcej pieniędzy na drobne wydatki Nie umiałabym... ranić ludzi Mam słabość do... spania i słodyczy Brakuje mi... snu, czasu i pieniędzy Pieniądze... chciałabym mieć ich tyle, aby móc spokojnie żyć Pragnę... skończyć studia Wierzę... w miłość Nigdy... nie popełniłabym samobójstwa Zawsze... znajdzie się jakieś wyjście z sytuacji Nie ma nic gorszego... przedwczesna śmierć kogoś, kogo się kocha Wstydzę się... kilku swoich zachowań Macierzyństwo...chciałabym je kiedyś doświadczyć Moi rodzice... są wspaniałymi ludźmi i bardzo ich kocham Boję się... trudnych decyzji Nie jestem... idealna Poczucie humoru... cenię je w ludziach, mi też go nie brakuje Mam bzika na punkcie... swoich zębów ![]() Gdy byłam dzieckiem... beztrosko spędzałam czas Chciałabym... żeby ktoś to przeczytał ![]() Moja torebka... maleje ![]() Ja... staram się być dobrym człowiekiem
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja
![]() Plotki na mój temat... są wyssane z palca. Nie lubię kobiet, które... myślą, że są lepsze od innych. Nie lubię mężczyzn, którzy... myślą, że są bóstwami i że mogą mieć wszystko i wszystkich (a raczej wszystkie) ![]() Wolałabym... żeby moja doba miała 48 godzin. Nie umiałabym... kogoś zabić. Mam słabość do... wszystkich zwierzaków. Brakuje mi... czasu, pieniędzy i tych chwil, które minęły bezpowrotnie. Pieniądze... są ważne w życiu każdego człowieka. Pragnę... wieść spokojne życie u boku TŻa oraz spełnić się zawodowo. Wierzę... w Boga. Nigdy... nie opuszczę moich bliskich ani nie zraniłabym żadnego zwierzęta. Zawsze... jest jakiś sens życia. Nie ma nic gorszego... od śmierci kogoś bliskiego. Wstydzę się... swojej niewiedzy. Macierzyństwo... dzięki niemu, chciałabym aby ktoś pomyślał o mnie, że jestem najlepszą 'Mamą na świecie'. Moi rodzice... pokazali mi i nauczyli mnie jakimi nie być rodzicami. Boję się... samotności. Nie jestem... banalna. Poczucie humoru... pomaga ludziom wybrnąć z wielu zabawnych sytuacji ![]() Mam bzika na punkcie... swoich włosów i zwierzaków. Gdy byłam dzieckiem... to marzyłam, aby zostać weterynarzem. ![]() Chciałabym... aby moja rodzina i przyjaciele byli zawsze zdrowi. Moja torebka... nigdy w niej nie idzie od razu czegoś znaleźć. Ja... podobno jestem 'złą kobietą'
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... bardzo mnie interesują i raczej przejmuję się nimi
Nie lubię kobiet, które... są sztuczne Nie lubię mężczyzn, którzy...mają zbyt rozbuchane ego (albo za mało )Wolałabym.. być pewniejsza siebie Nie umiałabym... dokonać aborcji Mam słabość do... wysokich facetów Brakuje mi... poczucia akceptacji i miłości Pieniądze... mi gdzieś ciągle uciekają, a niestety są bardzo potrzebne Pragnę... być w szczęśliwym, trwałym, stabilnym i zarazem spontanicznym związku Wierzę... że warto być uczciwym Nigdy... nie zapaliłam papierosa ![]() Zawsze... się spóźniam ![]() Nie ma nic gorszego... od przeraźliwego krzyku mojej znerwicowanej matki Wstydzę się... swojego wyglądu Macierzyństwo... w odpowiednim czasie, przy odpowiednim partnerze... tak, po cichu marzę o nim Moi rodzice... są rąbnięci trochę:P Boję się... ptaków:P i samotności (perspektywicznej) Nie jestem... przebojowa Poczucie humoru... potrafi uratować prawie każdą sytuację (nawet czarny humor )Mam bzika na punkcie... kwestii wyglądu, figury itp - niestety zaburzenia odżywianiaGdy byłam dzieckiem... dużo marzyłam o przyszłości (i się zawiodłam, ofc). I byłam pesymistką Chciałabym... być szczęśliwsza Moja torebka... jest wielkim, ciężkim i zabalaganionym worem Ja...za dużo marzę, za mało robię
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... są zazwyczaj bardzo ciekawe
Nie lubię kobiet, które... uważają się za lepsze niż są Nie lubię mężczyzn, którzy...traktują mnie jak idiotkę Wolałabym... być biedna a szczęśliwa Nie umiałabym...przywiązać psa do drzewa i zostawić go lub wyrzucić go z samochodu. Mam słabość do... facetów z długimi włosami ![]() Brakuje mi...pewności siebie Pieniądze... są po to by je gromadzić Pragnę... być szczęśliwa Wierzę... w marzenia Nigdy... nie pójdę na diabelski młyn Zawsze... jestem uśmiechnięta Nie ma nic gorszego... niż pleśń na jedzeniu Wstydzę się... czasami za siebie Macierzyństwo... jak go znajdę Moi rodzice... są kochani Boję się... wysokości Nie jestem...blondynką a brunetką Poczucie humoru... bez niego świat jest szary Mam bzika na punkcie... w sumie nie mam na punkcie niczego ![]() Gdy byłam dzieckiem... uciekałam moim rodzicom z wózka Chciałabym... aby wszystko ułożyło się po mojej myśli Moja torebka... jest zawsze za mała i za ciężka Ja...zawsze mam durne pomysły
|
|
#60 |
|
Killing me softly
|
Był podobny wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=Prousta
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

)