Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 06:49   #3811
loletka1986
Raczkowanie

GG do loletka1986
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Hej kochane i kochani
Witam Was optymistycznym uśmiechem. Dawno mnie tu nie było z powodu pracy magisterskiej. Ale postaram się poprawić.
Wczoraj calutki dzień na dworku spędziłam. Najpierw kawka nad oczkiem wodnym, potem meczyk mojego lubego a później 3-godzinny spacerek. Muszę się pochwalić, że wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam bobra na własne oczy. I to mieszka niedaleko mnie nad rzeką Wartą.

A co do Dukana, to u mnie waga strasznie się muli. Idzie strasznie ociężale, tak jak ja chodziłam po schodach jeszcze na początku marca. Mam w ogóle jakiś dziwny okres :/ Mam nadzieje, że to przez dietę. Bo ostatnio dziwnie bociany nad moim podwórkiem krążyły
Uciekam do pracy mgr. Buziaki. Pa kochani. Zajrzę dziś wieczorkiem.

Było 86,6 kg
Dziś jest 65,1 kg (-21,5kg)
Celem jest 63

18 marca - 86,6 kg
18 kwietnia - 80,2 kg(-6,4kg)
18 maja - 74,3 kg(-5,9kg)
18 czerwca - 70,0 kg(-4,3 kg)
18 lipca - 65,4kg(-4,6kg)
loletka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 06:52   #3812
moose1979
Rozeznanie

Dzień dobry Kobietki.
Szybko się tylko przywitać chciałem i zmykam do pracy. Na szczęście w tym tygodniu tylko po 5 godzin dziennie, więc nie powinno być tragedii.
Waga wzrostów, ani spadków nie zanotowała. Więc na razie wszystko w normie.
Buźki dla wszystkich i do poczytania później
moose1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 07:43   #3813
halutkaILU
Raczkowanie

witam wszystkie dukanki, gratuluje spadkow...sama trwam w zawieszeniu wagowym, ale trzymam sie dzielnie, kiedys musi ruszyc
jeszcze 2,6 kg do celu
halutkaILU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 07:45   #3814
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

I ja witam moje chudzinki przy kawce.
Jest jeszcze wcześnie, więc zapewne kawkę piję sama. Dzisiaj nie ma co się chwalić wagą nawet. Aż 0,8 dkg na plusie Niedziwne skoro zawsze w weekendy czyszczę lodówkę do czystych ścian. Dodatkowo miałam 5 dni warzywek, więc zdaję sobie sprawę, że pełen talerz zupy z kalafiora a to tego na drugie pizza, na drugi dzień odbiją mi się czkawką a wynik jak wyrzut sumienia będzie po oczach walić
Z tą pizzą to był chyba pierwszy świadomie popełniony grzech na Dukanie. Do tej pory, jak robiłam pizzę to grzecznie zjadałam porcję (tyle, ile wypadało otrąb) a reszta grzecznie czekała na drugi dzień. Wczoraj postawiłam przed sobą całą pizzę i obudziła się we mnie ta dawna ja. Jak zahipnotyzowana zaczęłam pochłaniać pizzę i to w takim tempie, jakby mi ktoś ją chciał zabrać sprzed nosa No i przesadziłam z otrębami strasznie (8 łyżek bez mrugnięcia okiem )
A wieczorem jeszcze się dopchałam całym pęczkiem rzodkiewek w wieśniaku i wielgachnym pomidorem (bo co miało się zmarnować, jak nikt inny u mnie tego nie zje a ja od dzisiaj na 5 dni białka tylko). No i mam.
Teraz sama siebie muszę pocieszać, że za 5 dni będę jak nowa, ale póki co wróciłam do wagi 62,6kg To złośliwość Dukana. Obliczył mi, że tyle mam ważyć TO SE KURNA WAŻĘ!
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 07:47   #3815
kacha_wet
Raczkowanie

GG do kacha_wet

Hej hej w ten ulewny przynajmniej we Wrocławiu dzień(nie wiem jak dotre na uczelnie...)! u mnie dziś na wadze 0,4 kg w dół! a jadłam jak szalona (przez cały dzień: 1 wieśniak, podwójna pierś z kury, jajecznica, 2 pstragi z pieca, 2*0,5l herbatki, woda) !
-7,9 kg
będzie znacznie mniej
kacha_wet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 07:47   #3816
Mariolcia =P
Zakorzenienie

czesc dziewczyny znowu bede miala problem z wbiciem sie na watek ale cuz dzis robie 1 dzien 5 dni P, czuje sie troche jak balon ale pewnie dllatego ze za 4 dni ma byc @. Wczoraj bylam na zakupach nic nie kupione i 200 zl nie ma;(

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 07:56   #3817
joanna110977
Raczkowanie

GG do joanna110977

Witam z ranka..u mnie słonecznego ,więc łapcie promyczki słońca ode mnie
U mnie waga dzisiaj w dół w porównaniu do wczoraj o -0,6 ,ale @ trwa wiec ja też trwam przy swoim ...zobaczymy jutro(ależ tej wody w nas siedzi)Właśnie skończyłam kawkę ,a za chwilę będę pomykać do mojego "ukochanego"Urz ędu Pracy ...ciekawe co mi dziś zaproponują...brukar za ,tynkarza czy Bóg wie kogo jeszcze masakra a ile trzeba odstać ...no nic nie marudzę więcej ...MIŁEGO DNIA Kochane i Kochany

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Jest jeszcze wcześnie, więc zapewne kawkę piję sama. Dzisiaj nie ma co się chwalić wagą nawet. Aż 0,8 dkg na plusie Niedziwne skoro zawsze w weekendy czyszczę lodówkę do czystych ścian. Dodatkowo miałam 5 dni warzywek, więc zdaję sobie sprawę, że pełen talerz zupy z kalafiora a to tego na drugie pizza, na drugi dzień odbiją mi się czkawką a wynik jak wyrzut sumienia będzie po oczach walić
Z tą pizzą to był chyba pierwszy świadomie popełniony grzech na Dukanie. Do tej pory, jak robiłam pizzę to grzecznie zjadałam porcję (tyle, ile wypadało otrąb) a reszta grzecznie czekała na drugi dzień. Wczoraj postawiłam przed sobą całą pizzę i obudziła się we mnie ta dawna ja. Jak zahipnotyzowana zaczęłam pochłaniać pizzę i to w takim tempie, jakby mi ktoś ją chciał zabrać sprzed nosa No i przesadziłam z otrębami strasznie (8 łyżek bez mrugnięcia okiem )
A wieczorem jeszcze się dopchałam całym pęczkiem rzodkiewek w wieśniaku i wielgachnym pomidorem (bo co miało się zmarnować, jak nikt inny u mnie tego nie zje a ja od dzisiaj na 5 dni białka tylko). No i mam.
Teraz sama siebie muszę pocieszać, że za 5 dni będę jak nowa, ale póki co wróciłam do wagi 62,6kg To złośliwość Dukana. Obliczył mi, że tyle mam ważyć TO SE KURNA WAŻĘ!
Nic się nie martw...za 5 dni będziesz jak NOWA...głowa do góry...no ale za tą pizze to bacik się należy a kawkę już wypiłam
Waga wyjściowa:XXX kg
Jest mnie mniej - 6,4kg
Na pewno mi się uda!!!
joanna110977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:01   #3818
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez aggie30 Pokaż wiadomość
Miałam zapytać, która i co kupuje w sklepie BOMI? Dzisiaj takowy dojrzałam w swoim mieście pierwszy raz i tak sie zastanawiam...
w bomi kupuję: otręby, serki homo mackowy o%, mleko łaciate 0%, jogurty zott 1%, wiesniaki (jak nie ma w biedronce), oczywiście mięsko, no i widziałałm dużywybór słodzików w tym ten xylitol, czy jakoś tak
generalnie szału nie ma, ale jak za jednym zamahem chce większość załatwić, a nie biegać po moim mieście w ta i spowrotem, to właśnie tam idę

u mnie dziś znowu -0,1kg, czyli książkowo
dziś mam warzywka już się nawpierdzielałam, a gdzie tu dalej
od kiedy jestem na diecie to do pracy z pełną siatką jadę butla wody + 3 posiłki popakowane w pojemniczki czasami tezmleko, jakw pracy się skończy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:06   #3819
dorotabek
Przyczajenie

witam

wreszcie mi spada waga (po wcześniejszym przybraniu 0 1 kg nie wiadomo dlaczego).... okresu jeszcze nie ma, może po nim polecą kiloski..... jak narazie to w obwodzie brzucha 4 cm poleciały..... u mnie jakoś tak jest że 1 kg = 1 cm w obwodzie (ja mówię brzucha)tuż nad pępkiem - tam gdzie oponke mam
ale tej magicznej 5 z przodu zobaczyć jakoś nie mogę.....
dorotabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:07   #3820
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Taaaa, Społem w Gdyni mamy,ale nie sklep,co odkrylam przed chwila No coz,napisalam maila do Delecty,zeby mi powiedzieli gdzie moge je nabyc Nic innego mi nie postalo.Klade sie.Dobrej.
Koniecznie daj mi znać adia82, co Ci odpisali. Też szukam po trójmieście aromatów o innych niż te popularne zapachach i d**a blada...

Cytat:
Napisane przez munda Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny,

jestem 6dzien na diecie i od 3dni czuje sie fatalnie: mam nudnosci, bole i zawroty glowy, jak pomysle o jedzeniu to od razu mnie cofa a jak je zobacze to juz nie bede komentowac. czy mozecie mi jakos pomoc badz cos nie cos wytlumaczyc... czy tak ma byc? czy to sa normalne objawe ktore poporstu trzeba przejsc a pozniej moze bedzie "z gorki"?

zamowilam sobie ksiazke prof. Dukana takze jeszcze chyba jestem slabo w temacie.

pomozcie....
obiecalam sobie ze dam rade ale powoli zaczynam sie lamac...
Szkoda, że książka dopiero zamówiona Ona już powinna być po 6 dniu diety conajmniej 2 razy przeczytana. Pod koniec niemal całą powinnaś znać na pamięć
No, ale trudno. Z tymi nudnościami to troszkę niepokojące. Może za mało urozmaicasz sobie posiłki, albo źle przyprawiasz. Jedzenie na dukanie smakuje rewelacyjnie! Jedyna różnica od normalnego żarcia polega na tym, że możesz się zapychać w ramach produktów z listy produktów i chudniesz... a zawroty glowy mogą się pojawić. To przez to, że nagle przestałaś organizmowi dostarczać węgli, on nie lubi, jak mu się paliwko odcina tak drastycznie, że musi sam z siebie sobie tłuszczyk wytapiać.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Witam! od jutra zaczynam dietę Dukana i mam nadzieje że mnie przygarniecie
Jestem Weronika,ogólnie odchudzam się od 6 kwietnia bieżącego roku ale nie stosowałam żadnej diety,po prostu się ograniczałam.Zaczynałam z wagą 62,teraz mam 59.
Przygotowana, zwarta i gotowa, ale pytanko dotyczące tego, co wyżej. Książka przeczytana? Na wiele pytań od razu będziesz znała odpowiedź i przeróżne sytuacje, anomalie i zmiany zachodzące w Twoim organizmie nie będą dla Ciebie zaskoczeniam. Tak sięc nie tylko psychiczne nastawienia jest ważne. Ważne jest, by dietę zacząć po przeczytaniu książki (nie musisz od razu całej łykać, wystarczy na bieżąco być z poszczególnymi fazami,chociaż to malutka książka i w 1-2 wieczory można ją ogarnąć)
A tak, witamy, witamy, przygarniemy, wspomożemy a jak trzeba będzie to i naprostujemy do pionu

Cytat:
Napisane przez kasiuleczka25 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Przygarniecie nastepná odchudzajáca sie kobitke???
Odchudzam sie juz od lutego startowalam z 59 kg i zeszam na Dukanie do 55,5. Ale przerwalam- tak to jest gdy sie ma dzieciaczka i podkrada sie mu slodycze. Wiec zaczynam od wagi 57 kg a marzy mi sie 52 kg pliiissss wesprzyjcie mnie w ciezkich chwilach.
Dzis za mná 1 dzien nie byo xle ale wody chyba za malo wypilam bo tylko 1 litr oprocz tego 4 zielone herbatki. A zjadlam
sniadanko- 2 jajeczka i 3 plasterki chudej szynki
obiadek - 2 palki z kurczaka upieczone w piekarniku bez tluszczu i 2yzki salatki ( z 3 jaj ogórka kiszonego (bo nie lubie korniszonów) , tunczyka w sosie wlasnym jogurtu naturalnego,sol i pieprz)
kolacja -3 placki dukanowskie z resztká tejze salatki 2 placuszki córcia mi pozarla
przekaska przed snem- plasterek szynki
Mam nadzieje ze jak narazie zadnego bledu nie popelnilam w moim menu.
WIem, że marudzę. Książeczka Dukana przestudiowana oczywiście? Czytając Twój jadłospis, dla mnie OK. A błędy sama wyłapałaś (za mało wody!). No i jak dla mnie to za mało na śniadanko. 2 jajeczka dla mnie są dodatkiem do śniadanka, do tego jeszcze twarożek wiejski, jakaś wędzona rybka czy porcja tatara (wtedy z żółteczkami w środku).
Placuszki zjadłaś w jednym posiłku i bardzo ładnie. Tak powinno być. Jeśli spadki będą wolniejsze, spróbuj otręby przenieść na wcześniejsze pory posiłków a wieczorem dopychać się jak najbardziej czystymi proteinkami (dla mnie wariacje z wieśniakiem to idealny zapychacz: z jajkiem, z przyprawami, na słono, z rybką-rano... )
Witaj u nas. Z nami duka się łatwiej i przyjemniej.

Miłego dnia wszystkim
Stary 2010-05-10, 08:14   #3821
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
LyraBea niedobrze, że dawna Ty powróciłaś, ale z tego co wiem, Ty już jedną nogą w III fazie jesteś, więc może potraktujesz to jako ucztę? Nie przejmuj się już niebawem ujrzysz swój wyczekiwany wynik

Cytat:
Napisane przez kacha_wet Pokaż wiadomość
Hej hej w ten ulewny przynajmniej we Wrocławiu dzień(nie wiem jak dotre na uczelnie...)! u mnie dziś na wadze 0,4 kg w dół! a jadłam jak szalona (przez cały dzień: 1 wieśniak, podwójna pierś z kury, jajecznica, 2 pstragi z pieca, 2*0,5l herbatki, woda) !
a w Warszawie piękne słoneczko, aż chce mi się wyjść

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

u mnie dziś znowu -0,1kg, czyli książkowo
dziś mam warzywka już się nawpierdzielałam, a gdzie tu dalej
od kiedy jestem na diecie to do pracy z pełną siatką jadę butla wody + 3 posiłki popakowane w pojemniczki czasami tezmleko, jakw pracy się skończy
Ja też myślę o tym co będę jadła na uczelni, biorę siatkę i się nie przejmuję, a do tej pory kupowałam jakieś okropne buły w sklepiku i na daser batony czy inne ciastka- o zgrozo!

Dzisiaj u mnie drugi dzień PP i spadek o okrągłe -0,5kg baaardzo jestem szczęśliwa, bo trzymam się dietki, nie grzeszę no i taki właśnie wynik planowalam ujrzeć
Właśnie delektuję się rozpustnymi kanapkami, popijam kawkę i czytam to, co naprodukowałyście - wspaniały początek dnia!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:29   #3822
kacha_wet
Raczkowanie

GG do kacha_wet

ja tez chce słoneczko!!!!! :c ry::c ry:
-7,9 kg
będzie znacznie mniej
kacha_wet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:30   #3823
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

No to ja dzisiaj - 0,4kg

od najmniejszego (jak dotąd ) wskazania wagi dzieli mnie tylko 0,1kg, ale dzisiaj ostatni - piąty - dzień warzywek, więc i tak się cieszę

Wiedziałam, że to tylko woda !
Zwłaszcza, że wczoraj jadłam głównie warzywka i tylko jedną porcję wędzonego kuraka, jakoś ochoty na mięcho nie miałam

I w ogóle, to śniło mi się, że jakiegoś kebaba zjadłam i bałam się Wam przyznać....
Jezu, jaki koszmar!
Stary 2010-05-10, 08:30   #3824
ktsw
Zakorzenienie

sloneczko podobno dopiero w czerwcu
u mnie na wadze dzis tak samo jak wczoraj wiec nie jest źle
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:32   #3825
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Witam w ten piękny poranek u mnie kolejny spadek 0,8 więc jestem zachwycona, od jutra warzywka wiec dziś ide zaopatrzyć się w jakieś brokuły itd. Co do tych otrębów to chyba najbliższy sklep ze zdrową żywnością jest dopiero w Chorzowie więc narazie musze sobie poradzić bez nich. U mnie zaczyna się problem z porcelanką, 2 dni poprzednie mąż ratował mnie papierosem i działało niezwykle przeczyszczająco :P Wczoraj już nie zadziałało.... życze powodzenia i kolejnych sukcesów
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:43   #3826
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

I w ogóle, to śniło mi się, że jakiegoś kebaba zjadłam i bałam się Wam przyznać....
Jezu, jaki koszmar!
Hehe jak to się nasze życie przez Dukana zmienia- kiedyś wspaniały sen, dziś koszmar

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Witam w ten piękny poranek u mnie kolejny spadek 0,8 więc jestem zachwycona, od jutra warzywka wiec dziś ide zaopatrzyć się w jakieś brokuły itd. Co do tych otrębów to chyba najbliższy sklep ze zdrową żywnością jest dopiero w Chorzowie więc narazie musze sobie poradzić bez nich. U mnie zaczyna się problem z porcelanką, 2 dni poprzednie mąż ratował mnie papierosem i działało niezwykle przeczyszczająco :P Wczoraj już nie zadziałało.... życze powodzenia i kolejnych sukcesów
No tak, papieros to jakaś opcja. A ja mówiłam i powtórzę jeszcze raz, bo działa na mnie to baardzo pozytywnie- przed sniadankiem kubek ciepłej (prawie gorącej) wody przegotowanej!
Stary 2010-05-10, 08:45   #3827
tabinga
Raczkowanie

Buziak porankowy i lece do pracy. Mam spadek minus 20 dkg ale mam chwile zwatpienia -nie w dietę ale nie rozumiem zależności -teraz jem około 1000kcal a moze i mniej to mimo zasad-protoczwartków i jedzenia otrąb codziennie po zakończeniu diety i tak będzie wiecej organizmowi dostarczane węgli i kcal no to jak nie przytyje?Jak to działa? Zawracam Wam głowe ale mniej jest łatwiej cos robic gdy rozumiem. Na logikę-teraz jem wybrane rzeczy jestem na II fazie czytam,ze jak zjem na noc cos slonego to rano będzie zwyżka od wody no to jak to potem? Matko ale mi sie miesza-pierwszy trudny dzien od poczatku diety.
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:48   #3828
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

No i po śniadanku. Ostatnia jajecznica z pomidorkiem

A na obiad chyba flaki wołowe muszę pomyśleć.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez tabinga Pokaż wiadomość
Buziak porankowy i lece do pracy. Mam spadek minus 20 dkg ale mam chwile zwatpienia -nie w dietę ale nie rozumiem zależności -teraz jem około 1000kcal a moze i mniej to mimo zasad-protoczwartków i jedzenia otrąb codziennie po zakończeniu diety i tak będzie wiecej organizmowi dostarczane węgli i kcal no to jak nie przytyje?Jak to działa? Zawracam Wam głowe ale mniej jest łatwiej cos robic gdy rozumiem. Na logikę-teraz jem wybrane rzeczy jestem na II fazie czytam,ze jak zjem na noc cos slonego to rano będzie zwyżka od wody no to jak to potem? Matko ale mi sie miesza-pierwszy trudny dzien od poczatku diety.
Ale nawet jak będzie nadwyżka od wody (bo zjesz coś słonego) - to przecież masz świadomość, że to WODA i zleci, że kg nie wróciły, tylko chwilowo zatrzymałaś wodę

Poza tym - w III fazie stopniowo poszerzasz sobie jadłospis

A jemy tak mało dlatego, że białko organizm długo trawi, a mięso samo w sobie uważane jest za ciężkostrawne - po prostu dłuuugo jesteśmy najedzone.

Jeśli nie rzucisz się zaraz po diecie na fast foody, chipsy, słodzone napoje - to spokojnie, nic nie wróci w Dukanie chodzi m.in. o zmiane nawyków żywieniowych, a nie tylko utratę kg i powrót do starych nawyków.

Będziesz mogła sobie pozwolić, ale myślę, że sama z siebie będziesz wiedziała kiedy powiedzieć STOP
Stary 2010-05-10, 08:52   #3829
loletka1986
Raczkowanie

GG do loletka1986

ja właśnie wskoczyłam na wagę i to właśnie dziś przekroczyłam -10kg
Ale się cieszę. jeszcze tylko 13 kg i III faza. Świetne jest to, że wszyscy walą mi komplementy właśnie to mnie trzyma przy życiu na Dukanie.

Ostatnio mam coraz mniejszą silną wolę. Nie łamię się, ale coraz bardziej doskwiera mi brak różnych pyszności.

Było 86,6 kg
Dziś jest 65,1 kg (-21,5kg)
Celem jest 63

18 marca - 86,6 kg
18 kwietnia - 80,2 kg(-6,4kg)
18 maja - 74,3 kg(-5,9kg)
18 czerwca - 70,0 kg(-4,3 kg)
18 lipca - 65,4kg(-4,6kg)
loletka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:52   #3830
koki1980
Raczkowanie

hejka, jestem strasznie zadowolona!!! 04.05 było 65kg waga wyjsciowa, teraz na drugim dniu II fazy jest 61,7kg, piękniunio!!! to działa, czuje sie superancko, zycze miłego dzionka i oczywiście spadków dla szystkich pozdrawiam cieplutko
koki1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 08:58   #3831
fatal21
Wtajemniczenie

Witam!
No u mnie niestety 1,6kg od piątku w górę, ale jakoś się nie dołujeWiem, że nagrzeszyłam!Wczoraj na komunii przegrałam z tortem a dokładniej z dużym kawałkiem.Wiem wiem moja wina moja bardzo.....ale oki.Dziś 3 dzień Pw do tego jeszcze @ więc tez z tego powodu troche przybyło!
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:24   #3832
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
nabialem sie przejmujesz a mąke sobie jesz
nie jem sobie, raz sobie zjadłam bo myślałam, że mogę ale już się poprawiłam.
Dzisiaj zaczęłam od dukanowych placuszków, całkiem dobre ale jak ja mam sie tym najeść
Stary 2010-05-10, 09:25   #3833
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
nie jem sobie, raz sobie zjadłam bo myślałam, że mogę ale już się poprawiłam.
Dzisiaj zaczęłam od dukanowych placuszków, całkiem dobre ale jak ja mam sie tym najeść
kanapki trzeba bylo zrobic, bardziej zapychaja, bo maja wiecej nabialu w sobie
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:27   #3834
koteczek11
Raczkowanie

witam po weekendzie mimo, ze miałam warzywka to od wczoraj spadek -0,9 kg jednak te kilka godzin spaceru po Warszawie dało w kosc chyba muszę co weekend planowac jakies wyjazdy i wycieczki piesze

niestety albo i stety mały lokator w brzuchu więc ze ścisłym Dukanem rozstanie
koteczek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:28   #3835
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam!
No u mnie niestety 1,6kg od piątku w górę, ale jakoś się nie dołujeWiem, że nagrzeszyłam!Wczoraj na komunii przegrałam z tortem a dokładniej z dużym kawałkiem.Wiem wiem moja wina moja bardzo.....ale oki.Dziś 3 dzień Pw do tego jeszcze @ więc tez z tego powodu troche przybyło!
Wzrościk wagi imponujący, no ale jak się przegrywa z tortem ło matko
A ja się troszkę przejęłam, że wczoraj zgrzeszyłam, bo podwójną porcję otrąb wszamałam w blacie pod pizzę
Stary 2010-05-10, 09:28   #3836
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Dzien dobry.Ja tylko sie przywitac,bo praca wre U mnie bez zmian na wadze,ale czuje sie ok. @ ma byc jakos w czwartek,wiec chyba sobie podaruje stawanie na wage w tym tygodniu,bo nie nastroi mnie to apozytywnie,ani nic nie wniesie do diety.Gdy zaczynalam Dukana,t wlasnie bylam przed @ doslownie i 7 U ,a tam nic na wadze nie drgnelo.Totez tym razem postanawiam darowac sobie. Milego dnia,Dziewczeta.
Stary 2010-05-10, 09:33   #3837
Emila3000
Zakorzenienie

ja coraz blizej 5 z przodu

Dukan odmowienie sobie tortu wynagradza w spadkach
0,2 kg na PW chyba od samego patrzenia jak inni jedza sie chudnie,
5 imrez tortowych juz przezylam w tym rocznica komuni, bez zadnego grzechu - jedyne co to kilka lykow winka (ale chyba w granicach 3 listy, bo wiecej niz 4 lyzki to to nie bylo )
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:37   #3838
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

5 imrez tortowych juz przezylam w tym rocznica komuni, bez zadnego grzechu - jedyne co to kilka lykow winka (ale chyba w granicach 3 listy, bo wiecej niz 4 lyzki to to nie bylo )
gratuluję!

U mnie test silnej woli będzie 16 maja - na chrzcinach
Wiem, że będzie rosołek, to sobie pojem, bez makaronu oczywiście
A potem się zobaczy - liczę na jakieś jajo, surówkę albo coś.
Nie biorę w ogóle pod uwagę żadnych słodkości!
Stary 2010-05-10, 09:40   #3839
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam!
a po grzechu nie powinno się zrobić protein?

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.Ja tylko sie przywitac,bo praca wre U mnie bez zmian na wadze,ale czuje sie ok. @ ma byc jakos w czwartek,wiec chyba sobie podaruje stawanie na wage w tym tygodniu,bo nie nastroi mnie to apozytywnie,ani nic nie wniesie do diety.Gdy zaczynalam Dukana,t wlasnie bylam przed @ doslownie i 7 U ,a tam nic na wadze nie drgnelo.Totez tym razem postanawiam darowac sobie. Milego dnia,Dziewczeta.
a u mnie już 40dni od ostatniego okresu...

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:

Gratulacje! Emila, czyli Ty już wielkimi krokami zbliżasz się do końcóweczki, prawda?
A co do tego patrzenia- też zawsze mam spadki jak sobie odmawiam
Stary 2010-05-10, 09:47   #3840
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

GRATKI ZA SPADKI KOBITKI i Rodzynku
u mnie waga ta sama ... wiec jest okeyjeszcze 7 kg
ogolnie dzis moj humor jest do .. du**! nie wiem chyba przez ta pogodechce słonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości