|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
nie mylisz mnie, mam Jolie u mnie w sklepie jak zamawiałam ją w kwietniu to pisało :"nowa kolekcja" a ona sie pojawiła na jesieni 2009 roku więc raczej w wielu salonach była w sprzedaży No i cena też nie jest ubiegłoroczna Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajne demoty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję kolejnych ślubnych zakupów ![]() Cytat:
no w sumie to nie wiem po czym tak mnie zmogło, jadłam paszteciki, fasolkę po bretońsku, drożdżówkę Ale dzisiaj już na szczęście spokój.Spotkanie rodziców przebiegło całkiem ok, ustaliliśmy dużo ważnych rzeczy ![]() A jutro do pracy i tak codziennie przez 2 tygodnie bo kolega bierze urlop już mi się nie chce...
|
|||||||
|
|
|
#3062 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Dziękuje certi za gratulacje odnośnie zakupu.
![]() Stawiam na paszteciki,a zresztą najważniejsze że już się czujesz dobrze.
|
|
|
|
#3063 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmykam zaraz spać. Jutro jednak coś wam pokaże,coś napisze/opowiem bo mi się przypomniało.Tylko jeszcze musze sobie to zapisac gdzieś,aby nie zapomnieć.
|
||
|
|
|
#3064 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
i znów mamy nowy tydzień - nie lubię poniedziałków ![]() wczoraj oddalam promotorce cala prace teraz czekam na opinie zobaczymy zobaczymy co to będzie - mam strasznie wymagająca promotorkę Cytat:
Cytat:
ale za to posiedzieliśmy wszyscy w domku i zamiast kiełbasek była pizza Dziękuje za klikniecie
|
|
#3065 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No dobra opowiem co nieco To byla domowka zrobiona w stylu hawajskim, dom byl przerobiony na plaze, wszedzie pelno kwiatow, swieczek, owoce itd. Mialam na sobie spodniczke z trawy a wszystkie mialysmy "hawajskie" naszyjniki z kwiatow. Pilysmy drinki z owocami ze slomek kutasikow (ja oczywiscie wersja bez alko). Swiadkowa zrobila prezentacje o mnie, pozbierala od wszystkich jakies smieszne foty (nawet od mojej mamy ), naprawde super jej to wyszlo. Dostalam jeszcze pelno gadżetow typu pilot do sterowania facetem, kajdanki w panterke, okulary z nosem- fiutkiem Naprawde bylo baaardzo fajnie Nie wiem czy Ali sie podobalo ale wczoraj caly dzien mnie kopala ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19167406]Hej a ja po welelu odespałam i wstałam może nie z kacem ale tak połamana.Super się wybawilismy się, objedliśmy maskarycznie bo było pysznie i zostaliśmy do końca ![]() Jako gość mogę Was tylko uczulić na jedną rzecz, że jak już wszyscy wejdą do sali i podają jedzenie to uczulcie swoją orkiestrę, żeby nie grali wtedy co chwilę sto lat i gorzko gorzko tylko dali spokojnie zjeść pierwszy posiłek, bo wszyscy głodni, gorące jedzenie stoi na stole, a my staliśmy 10 minut, bo orkiestra kazała wstać i śpiewać i patrzylismy tylko głodni na talerze na którym stygnie jedzenie ...[/QUOTE] Dlatego nasz Dj dostal rozpiske co o ktorej podaja zeby jakos sobie wszystko rozplanowac |
|||
|
|
|
#3066 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej, haj heleuuu
Cytat:
haha. Wiesz co mi sie śniło???? serio...bez jaj Zielona limuzyna
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello! Nie miałam wczoraj ani chwilki aby do Was zaglądnąć. Ominęło mnie coś ciekawego???Może jakaś dobra duszyczka streści mi co słychować?
Mamy już za sobą nauki, dostaliśmy wczoraj kwitek o ich ukończeniu. Po południu byłiśmy u teścia, bo we wtorek ma imieniny i nie mielibyśmy kiedy pojechać, bo we wtorek właśnie jedziemy w Bieszczady na bierzmowanie. Poza tym to mojej przyjaciółce udało się wczoraj przylecieć ze Szkocji, choć się bardzo stresowała, bo nie do końca było pewne, że polecą. Czekam na nią, jedziemy po odbiór sukni i kupujemy dodatki. Aaa no i przywiezie mi suknię dla druhny (czyli dla mnie hihi).
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie, coś mnie ciekawego ominęło?
103 dni do ślubu
|
#3069 |
|
Rozeznanie
|
witajcie! ja miałam ciężki weekend, a dziś już do pracy...
do ślubu jeszcze 52 i 89 dni |
|
|
|
#3070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie też raczej bęzie domówka, ale chyba na spokojnie![]() gratki, zleci juz nie wiaodmo kiedy ![]() Cytat:
![]() a mój suwak mówi: 2 tygodnie i 5 dni
|
|
#3071 |
|
Raczkowanie
|
Witam po weekendzie, wróciłam do pracy, jakaś gęsta atmosfera panuje...
Przez weekend zrobiłam zawieszki na wódkę i 12 świeczników, hmmm co jeszcze ... a znalazłam fajne pończochy i podwiązkę na all... dzisiaj sobie zamówie a i jeszcze kieliszki takie grawerowane dla młodych
|
|
|
|
#3072 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam pytanko do naszych mężatek czy coś z niezbędnika pmki wam sie przydało?
|
#3073 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
![]() za zakupy i prezenty ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
żeby promotorce praca się spodobała.Dziś znów poklikane ![]() Cytat:
I fajnie wymyślone tematycznie ![]() Super pomysł z tą rozpiską dla DJa. Zaraz sobie dopiszę do listy zadań na lipiec ![]() Ale fajnie Cytat:
za pracowity weekend ![]() My wczoraj przyszykowaliśmy zaproszenia do wysłania pocztą. TŻ zaginał, ja zawiązywałam kokardki i adresowałam koperty ![]() Poza tym zmieniła nam się koncepcja piosenki na pierwszy taniec, bo jak ją ze świadkować przesłuchałyśmy zmęczone koło północy, to stwierdziłam, że jest zamulasta... No i teraz jesteśmy w stanie lekkiego zawieszenia w tej kwestii. Pojawił się nowy typ: http://www.youtube.com/watch?v=n-AB7...eature=related tylko trzeba przewinąć pierwszą minutę, bo o ni tam gadają, a piosenka się zaczyna po 1 minucie. Teraz nas czekają pracowite 2 dni - comiesięczne zakupy, załatwienie dokumentów, protokół, zamówienie brakujących zaproszeń na all i sporo innych spraw. Najgorsze jest to, że wciąż jestem chora... Z głosem już lepiej, ale za to mam okropny kaszel i ucho mi się wczoraj zatkało jak wydmuchiwałam nos i tak już mi zostało. Znacie może jakiś sposób, żeby mi się odetkało? Miałam dziś iść na praktyki, ale w tym stanie to jest bez sensu... A i tak muszę jechać do tej szkoły, bo mam w domu zeszyty dzieciaków i muszę je oddać ich nauczycielce ![]() Ale się rozpisałam...
|
|||||
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
cześć lasencje
![]() ale miałam intensywny weekend... byliśmy na sali zobaczyć jak wygląda po lekkim remoncie - są nowe łazieneczki i odnowiony pokój dla pm. ogólnie na + ![]() Potem imprezka (o dziwo do 4 rano ) i odsypianie pół niedzieli ![]() o kurde. zapomniałam że zapisałam mnie i tżta na salsę dziś ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- aa.. caroline my mamu 9.10 i też na razie nie mamy zaproszeń tylko koncepcja jako taka jest bo robimy sami.capri super pomysł na panieński miały dziewczyny |
|
|
|
#3075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
co tam jak tam??![]() W sobotę byłam na imprezce ze znajomymi, wczoraj komunia brata więc bardzo imprezowo było ![]() Pogadałam wczoraj z kuzynkami i narzeczona kuzyna i juz planowałyśmy panieński fajnie się zapowiada i robimy 10 albo 11 września żeby wszytskim pasowało zatykasz nos, zamykasz buzie i dmuchasz z całej siły
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-05-10 o 10:18 |
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
o to to
a ja jak kiedyś miałam zatkane uszy to tak dmuchałam, dmuchałam i nic nie dawało więc poszłam do lekarza i się okazało że mam jakieś zapalenie czegoś (już nie pamiętam - kowadełka czy coś |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za radę
![]() Cytat:
Nosz kurde akurat teraz mnie musiało choróbsko dopaść, jak mam tyle spraw na głowie A jeszcze mam pytanko: list priorytetowy wrzuca się normalnie do skrzynki, czy w okienku trzeba podać? |
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to czas znaleźć czas na połażenie ![]() priorytetowy do skrzynki możesz, polecony trzeba w okienku
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
witajcie!
![]() powróciłam z uczelnianej otchłani ![]() nadrobiłam was tak piąte przez dziesiąte ![]() co słychać?
|
|
#3083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi uszy sie zatykają jak zatoki mam;/ ale odpukac już dawno mnie nie bolały
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje ze większych poprawek nie będzie
Dziękuje za kliknięcia a powiedzcie mi dziewczyny co myslicie o piosence "Przetanczyc z Toba cala now" = Anny Jantar jest ok czy moze za stara jak na pierwszy taniec podoba mi sie no ale sama nie wiem
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja kumpela miała ją jako pierwszy taniec 2 lata temu |
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka dziewczyny!!
capri fajny miałaś panieński pozazdrościć organizatorek ![]() Marta, ja niedawno przechodziłam dokładnie to samo co ty wiem coś o zatkanym uchu mnie pomaga jak tak w ciszy i skupieniu ziewnę powoli może to dziwne ale czasem po sto razy ziewam pod rząd aż w końcu się odetka. A jeśli to coś poważniejszego to lepiej się wybierz do lekarza bo to się może źle skończyć z takimi sprawami nie ma żartów!!! Tak więc jak ci nie przejdzie to marsz do lekarza![]() Ale dziś pięknie słoneczko świeci, choć nie za ciepło... |
|
|
|
#3087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my co prawda mamy inną, ale ta jest fajowa, napweno będzie u mnie na weselu
|
|
#3088 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Ok,przywitałam się teraz Was nadrobie.Póki mam czas.
|
|
|
|
#3089 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi się dzisiaj czas w pracy ciąąąąąągnie
A gdzie są nasze żonki, nie ma świeżych zdjątek?
|
|
|
|
#3090 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to miałaś fajny/niezły sen. ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Za te 103 dni do ślubu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

(chyba nie mylę Cię z kim innym). Ta sukienka mi się bardzo podobała, ale jak zobaczyłam, że jest z kolekcji 2009 to dałam sobie z nią spokój bo stwierdziłam, że i tak juz nigdzie jej nie będzie... A tu się okazało, że u Ciebie jest... I jak zobaczyłam, że u mnie jest to stwierdziłam, że musze ja przymierzyć...
u mnie w sklepie jak zamawiałam ją w kwietniu to pisało :"nowa kolekcja" a ona sie pojawiła na jesieni 2009 roku więc raczej w wielu salonach była w sprzedaży

Połazilismy troche po sklepach,pozwiedzaliśmy port,gdzie stały jachty i można było nawet wejść na jeden statek wojskowy,nawet stali tam przystojni mundurowi.
A z zakupów,to zakupiłam sobie kuferek na niezbędnk Panny Młodej/Pana Młodego. 

teraz czekam na opinie
zobaczymy zobaczymy co to będzie - mam strasznie wymagająca promotorkę 
haha. Wiesz co mi sie śniło???? serio...bez jaj 

a i jeszcze kieliszki takie grawerowane dla młodych

tylko koncepcja jako taka jest bo robimy sami.
Nosz kurde akurat teraz mnie musiało choróbsko dopaść, jak mam tyle spraw na głowie