Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 09:05   #4081
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Kurka, u nas znowu lać zaczeło niedawno

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:08   #4082
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a 150 masz do wszystkich czy na orange?
do wszystkich z wyjątkiem play (na szczęscie nie znam nikogo kto ma tel w play )

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

a jesli bym jakims cudem jeszcze przekroczyła ten limit, to cena za min połączenia 29 gr a za smsa 20 gr.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:09   #4083
myszka_maj
Zakorzenienie

czesc, witam po weekendzie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

dostaliśmy pozwolenie na budowę : jupi:
super

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nienawidzę poniedziałków:/ Na szczęście do środy bedę mogła czasem tu zajrzec do was w czasie pracy, bo kolezanka jest na urlopie i siadam sobie do jej komputera, bo oczywiscie stażyści nie mają internetu :/
anula ty jestes na stazu? jak tam odczucia prawa, obowiazki???

aaaaaa no i Rybulka - ogromne gratulcje - synek przeslodki

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:34   #4084
monarika
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki

Cytat:
dziewczynki uwaga uwaga

wiadomość sprzed chwili!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

tadammmmmmmmmmmmmm

No to super

Dziewczynki ale mi dzisiaj smutno od rana mężuś pojechał do Wawy do pracy na cały tydzień i zapowiada się, że dłużej tam zabawi i będzie przyjeżdżał tylko na weekendy
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:38   #4085
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale mi dzisiaj smutno od rana mężuś pojechał do Wawy do pracy na cały tydzień i zapowiada się, że dłużej tam zabawi i będzie przyjeżdżał tylko na weekendy

a ile ma to trwac??

dziewczyny włąsnie dzwonił mąz, dostał pewną propozycję w pracy. Otóz, od kwietnia jest u nich sezon, wiec wzięli 2 chłopaków więcej do pracy w sklepie. Ale jeden z nich się nie sprawdza i chca goz wolnic. TZ dzis dostał propozycję, bo poza dostawą towaru tez był w pracy w sklepie . wiadomo,z e im póxniej poza sezonm tym rzadziej bedzie jeździł po towar (teraz jeździ tak 2-3 razy w tyg) Ma oczywiscie wtedy więcej zarabiac. Dzis dowiem się szczegółów o ile więcej. Tak wiec prosze o trzymanie kcióków mysle,z e to dobry pomysł, by TZ sie na to zgodził.

Stary 2010-05-10, 09:39   #4086
agus87
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
pogoda do d***
w niedziele na komunie i w czym tu isc...
nie wyspalam sie..
Stary 2010-05-10, 09:40   #4087
aniaaa84
Zadomowienie

cześć wszystkim

dziewczyny u mnie z rana słońce, ale teraz chmury deszczowe więc kolejny tydzień z deszczem się chyba zapowiada

ja miałam dziś podpis w UP, staram się o staż i mam nadzieję, że się uda...zobaczymy

Anika gratulacje koniecznie wstaw fotki po wizycie u fryzjera

Madzia ja jestem w Play-u i nie narzekam póki co

zabieram się za klikanie wszystkim

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 09:46   #4088
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

a ile ma to trwac??

dziewczyny włąsnie dzwonił mąz, dostał pewną propozycję w pracy. Otóz, od kwietnia jest u nich sezon, wiec wzięli 2 chłopaków więcej do pracy w sklepie. Ale jeden z nich się nie sprawdza i chca goz wolnic. TZ dzis dostał propozycję, bo poza dostawą towaru tez był w pracy w sklepie . wiadomo,z e im póxniej poza sezonm tym rzadziej bedzie jeździł po towar (teraz jeździ tak 2-3 razy w tyg) Ma oczywiscie wtedy więcej zarabiac. Dzis dowiem się szczegółów o ile więcej. Tak wiec prosze o trzymanie kcióków mysle,z e to dobry pomysł, by TZ sie na to zgodził.
Nie wiem Madziu dokładnie, ale pewnie kilka miesięcy

Jak Twój mężuś dostał taką propozycję to wydaje mi się, że powinien ją przyjąć zawsze to będzie parę złotych więcej

myszka_maj tak mi się przypomniało jeszcze napisz mi ile czekałaś od złożenia papierów od staż w PUPie do decyzji, że możesz iść na ten staż?? Ja już czekam 2 miesiące i nic (

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-05-10 o 09:48
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 09:54   #4089
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
[No szybko Wam to idzie, a nawet bardzo... No my aż tak bardzo się nie spieszymy, bo póki co kredytu nie braliśmy... Zobaczymy jak dalej, bo nasza kasa na pewno nam nie starczy, ale tak tez składamy troszkę
W tym roku fundamenty w przyszłym pociągniemy i przykryjemy może papą, a okna nie wiem czy zdołamy... się okaże
India ile na tą porę wydaliście? A i najważniejsze z czego budujecie domek, normalnie z cegły podwójny mur czy może z maxa i będziecie tynkowac)
idzie szybko bo mamy dobra i sprawdzona ekipe ale pozniej juz zaczna się schody... Domek budujemy z gazobetony, poznie ocieplenie i tynki. A ile wydalismy to zaraz policze i napisze

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Anika....super wiadomość....gratulacje!! !

Kolega z pracy mi dziś komplementa strzelił...hehe...powiedz iał, że super się lansuję, że widać, że odżyłam i rozwód ogólnie mi posłużył i wyglądam jak 18-stka !!! hehe...padłam
wow, niezły komplement, ale to przeciez prawda

Cytat:

a ile ma to trwac??

super, ze propozycje sie posypały.
Stary 2010-05-10, 09:59   #4090
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

myszka_maj tak mi się przypomniało jeszcze napisz mi ile czekałaś od złożenia papierów od staż w PUPie do decyzji, że możesz iść na ten staż?? Ja już czekam 2 miesiące i nic (
papiery skladalam na poczatku marca

Nasz Skarb
Stary 2010-05-10, 10:11   #4091
Maggie1983
Zakorzenienie

Rybulko - gratuluje i nie ukrywam, ze czekam teraz na realcje z porodowki, zebym wiedziala co mnie czeka a poza tym rezerwuje sobie kawalera Miloszka dla mojej potencjalnej cory
Daysy, piekne mieszkanko brzuszkowe masz dla swojego dzieciatka
Anula - sypialnia marzenie powiedz, co to za fiolet na scianie
Kliwus - dzis juz poniedzialek, wiec zaciskam kciuki za male serduszko

a wogole dziewczyny to szykuja nam sie chrzesciny-tz ma byc chrzestnym w wakacje i to bedzie juz 3 jego dziecie chrzesne tz siostra cioteczna byla u nas na weselu w miesiac po porodzie i na weselu oswiadczyla, ze planuja mojego meza na chrzestnego na co my bylismy w szoku i pozniej po paru tygodniach, jak bylismy u jej mamy to moj tz tak zapytal, czemu on skoro ona ma 2 braci i ciotka sie zachnela i od tamtego momentu cisza i my myslelismy, ze oni sie pogniewali i ze juz dawno po chrzcinach, bo na naszym weselu byla mowa o wrzesniu, a tu sie okazuje, ze dziecko ma rok, chrzcin nie bylo i rodzice nie zmienili zdania co do swojego wyboru takze niespodzianka Ci rodzice maluszka sa bardzo sympatyczni, wiec uknulismy z mezem, ze jak bedziemy miec kiedys 2 dziecko to chrzestnym zrobimy meza tej kuzynki

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry

witam stefana fajny jest

śliczny brzuszek, wyglądasz rewlacyjnie, widać, ze ciąża ci służy

może wynajmiecie komuś to mieszkanie? może ktoś znajomy potrzebuje mieszkania, możecie grosze wziaść od niego, tylko byle ktoś tam był obecny, skoro nie planujecie na razie przeprowadzki

super, ze wszystko dobrze z małym. co do siusiaka to fajny ten tekst lekaż powiedział

nie martw się takie rzeczy tylko w filmach się zdażają. Ale zbieg okolicznosci jest faktycznie

trzymam mocno

dobrze, ze nie podałaś żadnych danych. Ale podstępni są ludzie, szczególnie trzeba uważać na tych co po domach chodzą

A ja dzisiaj do 14 w pracy. Puźniej na jakiś spacerek z mężem się wybiorę. Ale zimno jest w mieszkaniach jak nie palą, w nocy strasznie zimno jest, dobrze, że męzuś przytulał mnie mocno w nocy to cieplej było
wynajem raczej nie wchodzi w gre, bo chcemy to zaczac przebudowywac, wiec bedzie syf i malaria w czwartek ubezpieczalismy nasze nowe autko i jest akurat promocja, ze mozna sobie w promocji ubezpieczyc dom i chyba z tego skorzystamy, tylko musze sie dowiedziec, czy moge to zrobic skoro formalnie jeszcze nie jestem wlascicielka
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2010-05-10 o 10:18
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 10:17   #4092
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hej kobitki
jak miłom Was znów widzieć
nie mam kompa w domu więc znow zaległosci ostre mam...

ale widziałam... Rybulka - serdeczne gratulacje a Miłoszek - cudny chłopiec

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 10:18   #4093
kolanka
Zadomowienie

Wracam po weekendzie, a tu tyle się wydarzyło .
Rybulko gratulacje - śliczy synek .
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 10:18   #4094
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

buu znowu mam metaliczby posmak w buzi (wiem,z e to przez prądy na rehab.) i znowu mi nie dobrze jest

własnie się wyszykowałam i zaraz uciekam. Na szczęscie w tym tyg będe jeździła samochodem z dziadkiem, bo babcia tez zaczyna rehab od dziś i dziadek bedzie nas woził, wiec nie musze leciec na autobus ma byc o 11.30 a potem wracam z tesciową.

Stary 2010-05-10, 10:41   #4095
stokrotka24
Zakorzenienie

dzieńdoberek
Cytat:

a ile ma to trwac??

super propozycje dostał, zawsze to jakieś dodatkowe pieniądze bedziecie mieli, jeszcz pewnie niedługo ty dostaniesz pracę

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
pogoda do d***
w niedziele na komunie i w czym tu isc...
nie wyspalam sie..
a u nas dzisiaj w miarę ładna pogoda, słoneczko od rana świeciło, teraz troche sie zachmurzyło, ale ogólnie jest ciepło
Cytat:
dziewczynki uwaga uwaga

wiadomość sprzed chwili!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

tadammmmmmmmmmmmmm

super gratulacje, to kiedy zaczynacie?

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Rybulko - gratuluje i nie ukrywam, ze czekam teraz na realcje z porodowki, zebym wiedziala co mnie czeka a poza tym rezerwuje sobie kawalera Miloszka dla mojej potencjalnej cory
Daysy, piekne mieszkanko brzuszkowe masz dla swojego dzieciatka
Kliwus - dzis juz poniedzialek, wiec zaciskam kciuki za male serduszko

a wogole dziewczyny to szykuja nam sie chrzesciny-tz ma byc chrzestnym w wakacje i to bedzie juz 3 jego dziecie chrzesne tz siostra cioteczna byla u nas na weselu w miesiac po porodzie i na weselu oswiadczyla, ze planuja mojego meza na chrzestnego na co my bylismy w szoku i pozniej po paru tygodniach, jak bylismy u jej mamy to moj tz tak zapytal, czemu on skoro ona ma 2 braci i ciotka sie zachnela i od tamtego momentu cisza i my myslelismy, ze oni sie pogniewali i ze juz dawno po chrzcinach, bo na naszym weselu byla mowa o wrzesniu, a tu sie okazuje, ze dziecko ma rok, chrzcin nie bylo i rodzice nie zmienili zdania co do swojego wyboru takze niespodzianka Ci rodzice maluszka sa bardzo sympatyczni, wiec uknulismy z mezem, ze jak bedziemy miec kiedys 2 dziecko to chrzestnym zrobimy meza tej kuzynki

wynajem raczej nie wchodzi w gre, bo chcemy to zaczac przebudowywac, wiec bedzie syf i malaria w czwartek ubezpieczalismy nasze nowe autko i jest akurat promocja, ze mozna sobie w promocji ubezpieczyc dom i chyba z tego skorzystamy, tylko musze sie dowiedziec, czy moge to zrobic skoro formalnie jeszcze nie jestem wlascicielka
ja tez kiedyś kożystałam z takiego pakietu ubezpieczeniowego. ubezpieczyć mozesz chyba każde mieszkanie z tego co pamiętam, ale to ubezpieczenie jest kiepskie, taki pic na wodę, popytaj się bo z tego co pamietam to w skład tej polisy prawie nic nie wchodzi.

india ale szybko wam idzie ta budowa, niedawno pokazywałaś początki a tu już tyle zrobione niedługo będziecie już mieli swoje gniazdko

A ja dzisiaj byłam rano w laboratorium i zrobiłam badania na ten hormon prolaktynę. wyniki będe miała dopiero w piatek po południu. Ręka mnie boli od tego ukłuci i ciężko się mi pisze

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 10:44   #4096
ania20m
Wtajemniczenie

Potrzebuje pomocy wlazły mi do domu mrówki i potrzebuje na nie jakiś sposób. Pamiętam że kiedyś pisałyście na ten temat ale nie moge znaleźć pomożecie??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 10:47   #4097
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Potrzebuje pomocy wlazły mi do domu mrówki i potrzebuje na nie jakiś sposób. Pamiętam że kiedyś pisałyście na ten temat ale nie moge znaleźć pomożecie??

zielona płytka GLOBOL ja pisąłam u babci sie tak faraonek pozbyliśmy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 10:49   #4098
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
zglaszam sprzeciw VETO
Miloszek juz od dawna jest "zaklepany" dla mojej Zuzy.. ktora bedzie za 4 lata a moj Pat dla cory Rybulki tez tej za cztery lata
hahahahha wiec niestety
Stary 2010-05-10, 10:50   #4099
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja zaraz sprawdze nazwę swojego

(...)
miałaś mi napisać nazwę łobuziaro

Cytat:
ja pisąłam ale nei o samoopalaczu tylko o balsami brązującym

loreal nutribronze

i pisałam tez ze chciałam zaoszczedzic i kupiłam ziaja sopot i byłam przed slubem marcherkowa w piekne sino brazowe plamy i mama mnei szorowała pumeksem zeby zeszło
hmm czyli samoopalacz stanowczo odmawiasz??
a drogi był ten balsam brązujący loreala??? będziemy szli 12 czerwca na wesele, a ja blada jak ściana, bo przestałam się opalać

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 10:58   #4100
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
a drogi był ten balsam brązujący loreala??? będziemy szli 12 czerwca na wesele, a ja blada jak ściana, bo przestałam się opalać
Ja używam lotionu brązującego Cralinsa - Plus Self Tanning Body Lotion jestem zadowolona, bo nie wyglądam jakby się wątroba zepsuła
Tylko trzeba bardzo dokładnie rozprowadzić, żeby smug nie było. On jeszcze delikatnie opalizuje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-10, 10:58   #4101
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
miałaś mi napisać nazwę łobuziaro

wiesz kazda skóra reaguje inaczej
ale napisąłam ci co u mnei sie działo
ja wiecej nie kupię

ten z loreala kosztuje w granicach 27 zł w rosmannie jest czesto w promocji
i sa dwa rodzaje do jasnej karnacji i śniadej
ja mimo ze mam jasną to kupuje ten do śniadej i jest łany kolor dobrze sie rozsmarowuje (troche długo sie wchłania) ale to jak sie za grobo nałoży

ja codziennie wieczorej sie kremowala CAŁA przed slubem i przez 2 tygodnie uzyskałam wyglad jak na zdjeciach
a byłam blada jak ściana

laski ryczeć mi sie chce

tata do mnei zadzwonil ze córka nazej sąsiadki moja kolezanka zgineła w czwartek w wypadku wjechala ze swoim chłopakiem w poznaniu pod tramwaj na rowerach aga zgineła a jej chłopak jest ranny

popieprzone zycie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 11:04   #4102
anuulaa
Wtajemniczenie

Anika, gratulacje, super wiadomość!!!
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
anula ty jestes na stazu? jak tam odczucia prawa, obowiazki???
A jestem, jestem od ponad miesiąca, praca typowo biurowa w dziale admin-gosp. Jestem bardzo zadowolona, mam swoje miejsce pracy, ładne nowe biureczko, swój komputer ale niestety bez netu:/ Obowiązki mam prawie tak jak na etacie, powoli daja mi coraz więcej spraw. Jakoś sobie radzę

Cytat:
Dziekuję, to tapeta, 3 różne rolki. Zamawialiśmy przez stronę internetową.

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Polecam taki granulat na mrówki, jest o niebo lepszy od tych płytek. One są w takim małym przezroczystym pojemniczku jak pudełko od zapałek i się go przykleja w miejsce gdzie te mrówki najcześciej chodzą. One w ciągu dnia prawie wszystkie będą te granulki wynosic do swojego gniazdka i potem wszystkie zginą. Kiedyś mieliśmy w domu faraonki i po tym wszystkie wygineły na kilka lat w całej klatce, sąsiedzi tez mieli spokój. Ja pamiętam, że mozna kupić w castoramie.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 11:06   #4103
Sysunia_d
Zakorzenienie

Anulla ta twoja sypialnia wyszła przepieknie ! A ta tapeta dodaje najwiecej uroku , bardzo orginalnie .Kocham ten kolor .

Rybulka GRATULUJE Masz ślicznego synka . Jestem pełna podziwu dla wizazowych dziewczyn - mnie poród bez znieczulenia na dzien dzisiejszy poprostu przeraża

Ja sie dzis czuje fatalnie . Im blizej konca tego 3 miesiaca tym coraz gorzej z tymi wymiotami . Dzisiaj co bym nie zjadła to mam w gardle.

W sumie to nawet nie mam siły was dzis nadrobić.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 11:09   #4104
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
A jestem, jestem od ponad miesiąca, praca typowo biurowa w dziale admin-gosp. Jestem bardzo zadowolona, mam swoje miejsce pracy, ładne nowe biureczko, swój komputer ale niestety bez netu:/ Obowiązki mam prawie tak jak na etacie, powoli daja mi coraz więcej spraw. Jakoś sobie radzę

Dziekuję, to tapeta, 3 różne rolki. Zamawialiśmy przez stronę internetową.
no sprawuj sie to cie napewno zostawia szczegolnie jak widza ze ci sie to podoba
aaa mozesz mi podac adres strony?

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Rybulka GRATULUJE Masz ślicznego synka . Jestem pełna podziwu dla wizazowych dziewczyn - mnie poród bez znieczulenia na dzien dzisiejszy poprostu przeraża
to tak jka ja dla mnie bez znieczulenia odznacza nie rodze hahahaha ale zobaczymy bo kazda z nas jest inna i u kazdej wyglada to inaczej i kazda inaczej przezywa dlatego nie ma co sie straszyc i nakrecac
aaaaa - nie my pierwsze i nie ostatnie wiec damy rade
Stary 2010-05-10, 11:10   #4105
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiecej nie kupię

ja mimo ze mam jasną to kupuje ten do śniadej i jest łany kolor dobrze sie rozsmarowuje (troche długo sie wchłania) ale to jak sie za grobo nałoży

ja codziennie wieczorej sie kremowala CAŁA przed slubem i przez 2 tygodnie uzyskałam wyglad jak na zdjeciach
a byłam blada jak ściana

laski ryczeć mi sie chce

tata do mnei zadzwonil ze córka nazej sąsiadki moja kolezanka zgineła w czwartek w wypadku wjechala ze swoim chłopakiem w poznaniu pod tramwaj na rowerach aga zgineła a jej chłopak jest ranny

popieprzone zycie
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja używam lotionu brązującego Cralinsa - Plus Self Tanning Body Lotion jestem zadowolona, bo nie wyglądam jakby się wątroba zepsuła
Tylko trzeba bardzo dokładnie rozprowadzić, żeby smug nie było. On jeszcze delikatnie opalizuje
Anika smutne to, jak młode życie idzie tam do góry.. jeszcze w taki tragiczny sposób..

Co do samoopalaczy:
ja kiedyś kupiłam balsam z garniera, i miałam też plamy :/ i tak jakoś odepchnęło mnie od tego, ale teraz trzeba się wziąć za siebie
kurde drogi w sumie, ale trzeba przyoszczędzić, bo na solarkę wydaje się jeszcze więcej
trzeba kupić dobry ale skuteczny!

Dzięki za rady dziewczynki

A ja wczoraj goliłam nogi normalnie nie wiem jak ja to zrobiłam, ale zadarłam sobie skórę na lewej nodze u góry przy końcu nogi- czyli tam gdzie zaczynałam i na prawej tylko że na dole a teraz mnie tak szczypie, że masakraaaa!!! albo za mocno przycisnęłam, albo miałam za suchą skórę albo wyszłam z wprawy

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-05-10 o 11:11
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 11:11   #4106
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
india ale szybko wam idzie ta budowa, niedawno pokazywałaś początki a tu już tyle zrobione niedługo będziecie już mieli swoje gniazdko

A ja dzisiaj byłam rano w laboratorium i zrobiłam badania na ten hormon prolaktynę. wyniki będe miała dopiero w piatek po południu. Ręka mnie boli od tego ukłuci i ciężko się mi pisze
no mam nadzieje, że juz za rok. Poczatkowo myślałam, ze wprowadzimy sie w okolicach swiat Bozegonarodzenia 2011, ale to chyba szybciej nastapi

mam nadzieje, ze wyniki wyjda w normie

Cytat:
ja wiecej nie kupię

laski ryczeć mi sie chce

popieprzone zycie
przykro mi... co za nieszczesliwy wypadek... zycie jest kruche
Stary 2010-05-10, 11:14   #4107
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem pełna podziwu dla wizazowych dziewczyn - mnie poród bez znieczulenia na dzien dzisiejszy poprostu przeraża
mnie przeraża ogólnie - poród

Cytat:
A ja wczoraj goliłam nogi normalnie nie wiem jak ja to zrobiłam, ale zadarłam sobie skórę na lewej nodze u góry przy końcu nogi- czyli tam gdzie zaczynałam i na prawej tylko że na dole a teraz mnie tak szczypie, że masakraaaa!!! albo za mocno przycisnęłam, albo miałam za suchą skórę albo wyszłam z wprawy
ja po ostatnim goleniu mam 20 cm szramę na udzie - sama nie wiem jak to zrobiłam zauważyłam dopiero przy wycieraniu jak się zaczęła krew lać - musiałam pionowo maszynka przejechać

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-05-10 o 11:17
Stary 2010-05-10, 11:15   #4108
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Ja sie dzis czuje fatalnie . Im blizej konca tego 3 miesiaca tym coraz gorzej z tymi wymiotami . Dzisiaj co bym nie zjadła to mam w gardle.

W sumie to nawet nie mam siły was dzis nadrobić.
doskonale to znam więc szczerze współczuję kochana ale jak ja dalam rade to i Ty dasz

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 11:16   #4109
india83
Zakorzenienie

Ana zerkenłam w moje obliczenia kosztów i na chwilę obecną jest to ponad 45 tyś (ale tu jest wliczone wszystko na co do tej pory wydaliśmy tj. dokumenty, materiały na to co widac na zdjęciach oraz czesc wypłaty dla ekipy) - myslę, ze nie jest tak tragicznie zobaczymy jak kolejne faktury beda napływac... mam nadzieje, ze jakos to bedzie
Stary 2010-05-10, 11:16   #4110
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Co do samoopalaczy:
ja kiedyś kupiłam balsam z garniera, i miałam też plamy :/ i tak jakoś odepchnęło mnie od tego, ale teraz trzeba się wziąć za siebie
kurde drogi w sumie, ale trzeba przyoszczędzić, bo na solarkę wydaje się jeszcze więcej
trzeba kupić dobry ale skuteczny!
Jak kiedyś kupiłam, jakiś w miarę tani krem brązujący to wyglądałam jak nie powiem co - dobrze, ze tylko na nogach testowałam.
Dlatego wolę wydać troszkę wiecej, ale miec swiadomośc, ze nie będe miała jakiegoś dziwnego koloru an skórze...i lepiej delikatny lotion niźli samoopalacz...
A co do solarki - to zuoooooo

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości